Και εννοώ θεσμικούς και μη. Και δεν αναφέρομαι στο πρακτικό αλλά κυρίως στο ιδεολογικό πλαίσιο.
Σιγά μην παίρνουμε οδηγίες ηθικής πλεύσης από τον κάθε παπάρα, που την είδε κάπως.
Και εννοώ θεσμικούς και μη. Και δεν αναφέρομαι στο πρακτικό αλλά κυρίως στο ιδεολογικό πλαίσιο.
nyxtovios έγραψε: 11 Ιουν 2022, 16:01Εσύ για κάποιο λόγο φαντασιώνεσαι ότι εγώ έχω κάνει κάποια συμφωνία με το κράτος για να πάω να σκοτωθώ και ότι εσύ είσαι ο Πλαστήρας π.χ.Golden Age έγραψε: 11 Ιουν 2022, 15:50Για κάποιο λόγο φαντασιώνεσαι ότι εν μέσω πολέμου θα γίνει επανάσταση κι ότι την επανάσταση αυτή θα την κάνουν δειλοί λιποτάκτες (γιατί μην έχεις αυταπάτες, τέτοιοι θα 'ναι μόνο).nyxtovios έγραψε: 11 Ιουν 2022, 15:32
Εντάξει![]()
Να υπολογίζεις και την πιθανότητα όμως να βρεθείς ξάπλα
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Golden Age έγραψε: 11 Ιουν 2022, 16:08Απλά μην ανακατεύεις με ψευτοπατριωτικά τσιτάτα την υποστήριξη της λιποταξίας.nyxtovios έγραψε: 11 Ιουν 2022, 16:01Εσύ για κάποιο λόγο φαντασιώνεσαι ότι εγώ έχω κάνει κάποια συμφωνία με το κράτος για να πάω να σκοτωθώ και ότι εσύ είσαι ο Πλαστήρας π.χ.Golden Age έγραψε: 11 Ιουν 2022, 15:50
Για κάποιο λόγο φαντασιώνεσαι ότι εν μέσω πολέμου θα γίνει επανάσταση κι ότι την επανάσταση αυτή θα την κάνουν δειλοί λιποτάκτες (γιατί μην έχεις αυταπάτες, τέτοιοι θα 'ναι μόνο).
Το δικό σου κόμμα ποιο είναι;
Αναφορικά δε με αυτά τα βλαμμένα του ίντυ, που έχουν μπλέξει τα "φιλικά προς τις ιδέες τους χωριά" με τη τζάμπα επιβίωση των επίτιμων προσκεκλημένων, ούτε για τροφή για οικόσιτα και αδέσποτα ζωντανά δεν θα τους υπολογίσουν οι "χωριάτες".nostromos έγραψε: 11 Ιουν 2022, 15:41ενταξει μιλαμε για καρναβαλια ... μονο που θα βαλει κοτες και θα σπειρει και ντοματες δεν εγραψε ... θα ξυπνησει βεβαια πολυ αποτομαAlienWay έγραψε: 11 Ιουν 2022, 15:15Τα γκαζάκια να ετοιμάσει. Για να κάνει "εθνική αντίσταση".georgebi έγραψε: 11 Ιουν 2022, 15:02 [img]https://i.postimg.cc/jqWxWfnK/artw ... .jpg[/img]
https://athens.indymedia.org/post/1412819/
θα παρουσιαστώ με το χαρτί της επιστράτευσης, θα πάρω ρούχα, οπλισμό, εξοπλισμό, κ.λπ. και θα μείνω στο στρατόπεδο.
Πάνω στην αναμπουμπούλα, με τόσους άσχετους μεσα στο στρατόπεδο και τον πανικό που θα έχουν όλοι με το ότι πάνε στον πόλεμο,
θα αρπάξω ένα τζιπ, κατα προτίμηση με κάποιο αντιαρματικό, αντιαεροπορικό κανόνι πίσω, έστω κάποια μεγάλο πολυβόλο, και όσο οπλισμό μπορέσω να πάρω,
και την έκανα.
Μέχρι εδώ το σίγουρο, μετά παίζουν διάφορα σενάρια,
με προτιμότερο το να διαλεξω ένα χωριό με φιλικό προς τις ιδέες μου κλίμα και να οργανώσω εκεί τα πράγματα.
Τώρα αν μας κατακτήσουν κιόλας, το συζητάμε για τα περαιτέρω
1.Μετακομιση στο χωριο
2.ευρεση οπλισμου και εκρηκτικων (στρατοπεδα, αστυνομικα τμηματα. Αμα παιζει αμερικανικη στρατιωτικη βαση κοντα ακομα καλυτερα,)
3. Συσταση πολιτοφυλακης/και συνελευσης αλληλοβοηθειας
4. Οργανωση αμυνας χωριου (παρατηρητες, παγιδες, ενεδρες κλπ)
![]()
![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιουν 2022, 17:31Το δικό σου κόμμα ποιο είναι;
Για πες.
Έτσι, για να ξεκαθαρίζουμε το τι σημαίνει ανίδεος και ψαγμένος.![]()
Δεν βλέπω τρόπο που να μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο χωρίς τη φυσική παρουσία δεδομένης της μορφής που έχουν οι πάρα πολλές μικρές παραλίες των νησιών. Και δεν γνωρίζω τεχνολογία τέτοια που να το έχει αλλάξει αυτό από τότε που υπηρέτησα. Θα μπορούσε πχ αν είχες εκατοντάδες drones να επιτηρούν. Αλλά δεν τα έχεις. Ή πάρα πολλά σκάφη του λιμενικού να περιπολούν. Επίσης δεν τα έχεις.hellegennes έγραψε: 11 Ιουν 2022, 14:22 Κανείς δεν θα τις επιτηρεί και δεν υπάρχει και κανένας λόγος. Αυτό δεν γινόταν πριν 70 χρόνια, νομίζεις ότι μπορεί να γίνει σήμερα;
Δεν ξέρω για άλλους. Εγώ το νομίζω λόγω όσων άκουσα ότι έγιναν στην τελευταία σοβαρή κρίση (Ίμια) και όσων είδα στην θητεία μου ως διορθωτικές κινήσεις που ήταν αμέσως μετά. Ήταν ξεκάθαρο το πρόβλημα της υποστελέχωσης μια εποχή που πήγαιναν στρατό περισσότεροι κληρωτοί και για πολύ μεγαλύτερο διάστημα. Ενδεχομένως αν είχα υπηρετήσει Έβρο ή κάπου αλλού να είχα εντελώς διαφορετική εικόνα. Εκεί πάντως χρειαζόντουσαν άτομα και δεν υπήρχαν.hellegennes έγραψε: 11 Ιουν 2022, 14:22 Γενικά δεν ξέρω γιατί ο πολύς κόσμος φαντάζεται ότι αν η χώρα του πάει σε πόλεμο θα χρειαστούν όλοι. Αυτό δεν συνέβη ποτέ και σε καμμιά ιστορική εποχή, ούτε όταν η μάχη ήταν σώμα με σώμα.
Ναι, η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καταλάβει. Και δεν έχω θέμα να δεχτώ κάποιες οδηγίες βαθιάς και πλέριας ενημέρωσης για το θέμα της στράτευσης σε εμπόλεμη κατάσταση, αν υπάρχει κάποιο κόμμα που μπορεί να τις δώσει. Αντιθέτως.Gewponos90 έγραψε: 11 Ιουν 2022, 18:00Τι εννοείς; Δεν έχεις καταλάβει τι ψηφιζω;ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιουν 2022, 17:31Το δικό σου κόμμα ποιο είναι;
Για πες.
![]()
Εγώ θα πρότεινα να μην ασχολείσαι με θέματα που δεν σε αφορούν.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιουν 2022, 18:09Ναι, η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καταλάβει. Και δεν έχω θέμα να δεχτώ κάποιες οδηγίες βαθιάς και πλέριας ενημέρωσης για το θέμα της στράτευσης σε εμπόλεμη κατάσταση, αν υπάρχει κάποιο κόμμα που μπορεί να τις δώσει. Αντιθέτως.Gewponos90 έγραψε: 11 Ιουν 2022, 18:00Τι εννοείς; Δεν έχεις καταλάβει τι ψηφιζω;ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιουν 2022, 17:31
Το δικό σου κόμμα ποιο είναι;
Για πες.
![]()
Μπορείς λοιπόν να αναφέρεις ΤΙ ακριβώς προτείνει το κόμμα που ψηφίζεις στη συγκεκριμένη φάση;
Κι εγώ προτείνω ακριβώς το ίδιο.nyxtovios έγραψε: 11 Ιουν 2022, 18:10Εγώ θα πρότεινα να μην ασχολείσαι με θέματα που δεν σε αφορούν.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιουν 2022, 18:09Ναι, η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καταλάβει. Και δεν έχω θέμα να δεχτώ κάποιες οδηγίες βαθιάς και πλέριας ενημέρωσης για το θέμα της στράτευσης σε εμπόλεμη κατάσταση, αν υπάρχει κάποιο κόμμα που μπορεί να τις δώσει. Αντιθέτως.
Μπορείς λοιπόν να αναφέρεις ΤΙ ακριβώς προτείνει το κόμμα που ψηφίζεις στη συγκεκριμένη φάση;
αρχισαμε τα αιωνιοεχθριλικια ;O I έγραψε: 11 Ιουν 2022, 13:24Ας μου δώσουν ότι θέλουνJohn Brown Gun Club έγραψε: 11 Ιουν 2022, 09:29θα σου δωσουν μια μυγοσκοτωστραO I έγραψε: 11 Ιουν 2022, 06:57 ΑΝ φτάσουν τα πράγματα για γενική επιστράτευση, λόγω ηλικίας, έχω πληροφορήσει τις αρχές τού τόπου που κατοικώ να με εξοπλίσουν με όποιο όπλο μπορώ να χειριστώ και σε συνεννόηση για να προσπαθήσω να προστατέψω τους αμάχους τού τόπου μου.
Εδώ στην επαρχία που ζω, ζουν πολλοί Αλβανοί και λίγοι νεοπρόσφυγες εξ Ανατολών, κυρίως Μουσουλμάνοι. Δεν υπάρχουν Νεοναζί. Αν υπήρχαν ή έρθουν, θα ήταν στις πρώτες επιλογές μου για να μη χρησιμοποιήσουν τους αμάχους ως ασπίδα.
Ο.Ι.
Πάντως δε κρύβομαι ούτε φεύγω.
Κράτα εσύ τα κανόνια στο άβαταρ και όταν έρθει, άσε τι κάνω ή θα κάνω εγώ.
Ο.Ι.Τόσα ξέρεις τόσα λεςJohn Brown Gun Club έγραψε: 11 Ιουν 2022, 11:06Ναι, συγκινηθηκα τωρα, ειδικα στο κομματι οπου αντιλαμβανεσαι τον εαυτο σου ως τιμωρο του εσωτερικου εχθρου και τους μεταναστες και προσφυγες ως απειλη.O I έγραψε: 11 Ιουν 2022, 10:24
Έκαστος στο είδος του βρε πιτσιρίκο
Δεν καταλαβαίνεις ότι εκτίθεσαι - με το Σταύρο τον "ειρηνιστή" - όταν προσπαθείς να προσβάλεις κάποιον που έχει τη διάθεση και τα κότσια ανάλογα με την ηλικία του αντί να κρύβεται ή να δηλώνει ξεκάθαρα ότι δε θα βοηθήσει και θα την κάνει;
Σε μένα ήρθες να την πεις;
Σου εύχομαι να τη γλυτώσεις και να γυρίσεις αρτιμελής
Ο.Ι.
Και θες να σου εμπιστευτουν και οπλο με τετοια μυαλα.
Πιτσιρίκος είπαμε
Βρε, οι πρώτοι που θα στοχοποιηθούν στα μετόπισθεν εδώ στην Ελλάδα που έχουμε 2 εκατομμύρια Μουσουλμάνους μετανάστες θα είναι αυτοί (το πρόσφυγες το βάζεις εσύ επειδή διαστρέφεις). Αν σηκώσουνε κεφάλι και πρόσφυγες και συστρατευθούν με τον εισβολέα, ε, θα την πληρώσουν κι αυτοί.
Τι δεν καταλαβαίνεις;
Άντε με το κανονάκι σου στα όρη και τα βουνά να κάνεις σκοποβολή σε κανα δένδρο για εξάσκηση και μη μου πρήζεις τους ορχς
Άντε μπράβο
Ο.Ι.Ο πόλεμος με Ελλάδα Τουρκία έχει ΚΑΙ θρησκευτικό χαρακτήρα.taxalata xalasa έγραψε: 11 Ιουν 2022, 11:26
για θρησκευτικο πολεμο το πας;
τι θα πει 2 εκατομυρια μουσουλμανοι;
ειναι ολοι οι μουσουλμανοι τουρκοι;
εχει κυρηξει τζιχαντ ο ταγιπ, που τον γραφουν στα αρχιδια τους στην μεκκα...;
τι λες;
γιατι σπερνεις ανυπαρκτες διαφορες;
Με ποιους θα πάνε λες κάποιοι απ' τους έσω Μουσλίμ;
Αυτοί που θα κάτσουν στ' αυγά τους οκ αλλά δεν θα κάτσουν όλοι, εκτός αν πιστεύεις κάτι άλλο![]()
Ο.Ι.Το αντίθετο έγραψαtaxalata xalasa έγραψε: 11 Ιουν 2022, 11:40
τι'χες τζόνι?
τί'χα πάντα...
η μαλακυνση εγκεφαλου θα πιασει νεο ρεκορντ;
για να δουμε...
οποιος παει να πολεμησει για θρησκευτικο λογο του ειχομαι καλη ΚΟΛΑΣΗ!!
ελπιζω να μην ειναι τοσο μαλακας ο ελληνας να σκοτωθει παλι για να υποστηριξει εβραικη αιρεση εναντιων αλλης εβραικης αιρεσης...
ελπιζω... να μην ειναι τοσο πολυ μαλακας... αν ειναι, δεν θα ναι ελληνας και του αξιζει η τυχη της εξαφανισης απο τον χαρτη...
Για συνεργασία κάποιων έσω με τους επιτιθέμενους Μουσλίμ
ΑΝ συνεργαστούν κάποιοι απ' αυτούς που είναι φανατίλες κατά του Ελληνισμού και κατά τής Χριστιανοσύνης, που είναι ο αιώνιος εχθρός τους, τι σχέση έχουν αυτά που γράφεις;![]()
Αυτοί είναι οι επιτιθέμενοι και εμείς φιλοξενούμε εκατομμύρια απ' αυτούς.
παρταλλιώωωως...![]()
Ο.Ι.
ειπαμε αλλουAOC έγραψε: 11 Ιουν 2022, 18:19 Αυτά τα Μογγολία τρέντινγκ είναι ρατσιστικά και ηλίθια πάντως, τόσο προς τους Τούρκους όσο και στα τουρκικά φύλα στην κεντρική Ασία.
Οι τούρκοι πιο πολλοί σε μας μοιάζουν εμφανισιακά, από ότι σε αυτούς, και τα τουρκομογγολικά φύλα, μια χαρά πολιτισμούς έχουν.
Όλο μαλακίες.