!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
το σκότωσε το σκότος πάντως, ο βέρια δεν θα κινδύνευε, τα καλά της ψύχωσης με την ορθογραφία.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
εγω λεω απο εδω και μπρος να μεινουν τα παντα στο διαβαστηκε για να εχεις το κεφαλι σου ησυχοΕρμής έγραψε: 15 Ιαν 2023, 12:55Τι προτείνεις να κάνω σε γειτόνισσα; σοβαρά.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 15 Ιαν 2023, 12:50 Ρε φίλε, συγγνώμη...θα με λέει η άλλη "μανάρι μου" και σε "φιλώ πολύυυυυ" και εγώ θα κάθομαι να το αφήνω έτσι -αν δεν έχω και ο ίδιος αντίστοιχη κωλοπετούρα;;;;![]()
Έχω πει πως αν δε ξενερώσει μέχρι αύριο μεθαύριο θα αφήνω τα μνμτα αδιάβαστα. Τι άλλο να κσνω;
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Μπορούσε χθες να δειξει τα μηνυματα στη γυναικα του, ωστε να μην χρειαστει να ψυχρανει τις σχεσεις με την γειτονισσα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
stergiosbik
Η λεγαμενη θα την χοντρυνει την φάση και ο Ερμής θα βρεθεί σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.
Θα έλεγα την επόμενη φορά που θα βρεθείτε να της ξεκαθαρίσεις ότι πέραν από μια τυπική καλημέρα δεν θέλεις καμμία άλλη επαφη-επικοινωνια μαζί της.
Επίσης να της το γράψεις ΚΑΙ σε μήνυμα γιατί τα γραπτά μένουν!
Αν μετά το ξεκαθάρισμα σου ξαναστείλει μην. δειξε την συνομιλία κατευθειαν στην συζυγο έτσι ώστε να έχεις καλυμμένο τον κωλο σου.
Θα έλεγα την επόμενη φορά που θα βρεθείτε να της ξεκαθαρίσεις ότι πέραν από μια τυπική καλημέρα δεν θέλεις καμμία άλλη επαφη-επικοινωνια μαζί της.
Επίσης να της το γράψεις ΚΑΙ σε μήνυμα γιατί τα γραπτά μένουν!
Αν μετά το ξεκαθάρισμα σου ξαναστείλει μην. δειξε την συνομιλία κατευθειαν στην συζυγο έτσι ώστε να έχεις καλυμμένο τον κωλο σου.
Μόνο η θεία ΓΑΛΗ μπορεί να σε βοηθήσει.Ερμής έγραψε: 15 Ιαν 2023, 12:55Τι προτείνεις να κάνω σε γειτόνισσα; σοβαρά.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 15 Ιαν 2023, 12:50 Ρε φίλε, συγγνώμη...θα με λέει η άλλη "μανάρι μου" και σε "φιλώ πολύυυυυ" και εγώ θα κάθομαι να το αφήνω έτσι -αν δεν έχω και ο ίδιος αντίστοιχη κωλοπετούρα;;;;![]()
Έχω πει πως αν δε ξενερώσει μέχρι αύριο μεθαύριο θα αφήνω τα μνμτα αδιάβαστα. Τι άλλο να κσνω;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Ξέκοψέ τηνα, θα σε πάει, πίπα- κώλο. Διότι πήρε μόνη της πρωτοβουλία να μιλάει όπως γουστάρει, ενώ την έχεις κρατήσει στον ''πάγο''. Θα σου κάνει ζημιά, καθάρισε το πιάτο σου και ΑΝ λέω ΑΝ, αισθάνεσαι εντάξει, πες το στη γυναίκα σου. Μην το αφήσεις να διαιωνίζεται.Ερμής έγραψε: 15 Ιαν 2023, 12:28 Ρε σεις οκ κοίταξα τον κωλο αλλά δεν έδωσα καν ενα δικαίωμα ποτέ ούτε με χαζογελακια ούτε με υπονοούμενα. Αν ήταν να την πέφτουμε σε όποια έχει ωραίο κωλο βυζια η μάπα δε θα κάναμε τίποτα άλλο στη ζωή
Πρωινά μηνύματα. Έβαλε και τον Βασιλέα στο κάδρο για να πιάσει κουβέντα. Πάντως είναι 53 όπως τα υπολόγισα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Eθνικοκοινωνιστης
ενταξει σε συννενοηση με βαντονο μπρε? 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μ'αρέσει που "τον έκοψε και για πατρις-θρησκεία-οικογένεια" κιόλας. Ποιος πχορουμιτης του κανει πλακα ρε μαλακες, φανερωθειτε
Οκ το τελευταιο, αλλα τα δύο πρώτα πως της ήρθαν με τόση βεβαιότητα, λες και τα γράφει στο κουτελο ο ανθρωπος?
Οκ το τελευταιο, αλλα τα δύο πρώτα πως της ήρθαν με τόση βεβαιότητα, λες και τα γράφει στο κουτελο ο ανθρωπος?
- Eθνικοκοινωνιστης
vantono έγραψε: 15 Ιαν 2023, 16:05 Μ'αρέσει που "τον έκοψε και για πατρις-θρησκεία-οικογένεια" κιόλας. Ποιος πχορουμιτης του κανει πλακα ρε μαλακες, φανερωθειτε![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
κόψε την το συντομότερο και μην ξανά ασχοληθείς αν και θα έπρεπε εξ αρχής να δείξεις στην γναικα τα μηνύματα για να είσαι καλυμμένος σε περίπτωση που μετα το γράψιμο της μπουν τίποτα ιδέες να την προσεγγίσει.
πρόσεξε γιατί ο ωραίος κωλος κρύβει ΒΑΘΥ ΠΗΓΑΔΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ
πρόσεξε γιατί ο ωραίος κωλος κρύβει ΒΑΘΥ ΠΗΓΑΔΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αυτά λέγατε και στη δικη μου περίπτωση ρε πύτοι, "δείξε τα μηνυματα στη δικιά σου", "κόψε την αμεσως οσο ειναι καιρος, μην απαντάς καθολου" κτλ κτλ. Πείτε και κατι καινούριο 
Υποτίθεται ότι τα κολάν είχαν καθιερωθεί γιατί θεωρήθηκαν πιο σεμνά από τις φούστες και τα φορέματα.
Πιο πολιτικώς ορθά, πιο χριστιανικά.
Στις μέρες μας έχουν γίνει ΚΩΛΑΝ. (με ωμέγα).
Πιο πολιτικώς ορθά, πιο χριστιανικά.
Στις μέρες μας έχουν γίνει ΚΩΛΑΝ. (με ωμέγα).
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Eθνικοκοινωνιστης
ηθελα να ειμαι εκει να δω το βλεμμα του πεθερουvantono έγραψε: 15 Ιαν 2023, 16:25 Αυτά λέγατε και στη δικη μου περίπτωση ρε πύτοι, "δείξε τα μηνυματα στη δικιά σου", "κόψε την αμεσως οσο ειναι καιρος, μην απαντάς καθολου" κτλ κτλ. Πείτε και κατι καινούριο![]()
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 75 Απαντήσεις
- 2269 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono