!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

το σκότωσε το σκότος πάντως, ο βέρια δεν θα κινδύνευε, τα καλά της ψύχωσης με την ορθογραφία.
Άβαταρ μέλους
1451
Phorum.gr user: Nikos1451

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 1451 »

Εμένα η πρώτη αγάπη μου γεννήθηκε το 1977 οπότε και του 1970 δεν είναι και τόσο μεγάλη.
πρώτη αγάπη αλλά όχι παντοτινή
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Ερμής έγραψε: 15 Ιαν 2023, 12:55
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 15 Ιαν 2023, 12:50 Ρε φίλε, συγγνώμη...θα με λέει η άλλη "μανάρι μου" και σε "φιλώ πολύυυυυ" και εγώ θα κάθομαι να το αφήνω έτσι -αν δεν έχω και ο ίδιος αντίστοιχη κωλοπετούρα;;;; :smt017
Τι προτείνεις να κάνω σε γειτόνισσα; σοβαρά.
Έχω πει πως αν δε ξενερώσει μέχρι αύριο μεθαύριο θα αφήνω τα μνμτα αδιάβαστα. Τι άλλο να κσνω;
εγω λεω απο εδω και μπρος να μεινουν τα παντα στο διαβαστηκε για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο :102: :102:
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Μπορούσε χθες να δειξει τα μηνυματα στη γυναικα του, ωστε να μην χρειαστει να ψυχρανει τις σχεσεις με την γειτονισσα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Η λεγαμενη θα την χοντρυνει την φάση και ο Ερμής θα βρεθεί σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.
Θα έλεγα την επόμενη φορά που θα βρεθείτε να της ξεκαθαρίσεις ότι πέραν από μια τυπική καλημέρα δεν θέλεις καμμία άλλη επαφη-επικοινωνια μαζί της.
Επίσης να της το γράψεις ΚΑΙ σε μήνυμα γιατί τα γραπτά μένουν!
Αν μετά το ξεκαθάρισμα σου ξαναστείλει μην. δειξε την συνομιλία κατευθειαν στην συζυγο έτσι ώστε να έχεις καλυμμένο τον κωλο σου.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Ερμής έγραψε: 15 Ιαν 2023, 12:55
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 15 Ιαν 2023, 12:50 Ρε φίλε, συγγνώμη...θα με λέει η άλλη "μανάρι μου" και σε "φιλώ πολύυυυυ" και εγώ θα κάθομαι να το αφήνω έτσι -αν δεν έχω και ο ίδιος αντίστοιχη κωλοπετούρα;;;; :smt017
Τι προτείνεις να κάνω σε γειτόνισσα; σοβαρά.
Έχω πει πως αν δε ξενερώσει μέχρι αύριο μεθαύριο θα αφήνω τα μνμτα αδιάβαστα. Τι άλλο να κσνω;
Μόνο η θεία ΓΑΛΗ μπορεί να σε βοηθήσει. :102:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Ερμής έγραψε: 15 Ιαν 2023, 12:28 Ρε σεις οκ κοίταξα τον κωλο αλλά δεν έδωσα καν ενα δικαίωμα ποτέ ούτε με χαζογελακια ούτε με υπονοούμενα. Αν ήταν να την πέφτουμε σε όποια έχει ωραίο κωλο βυζια η μάπα δε θα κάναμε τίποτα άλλο στη ζωή

Πρωινά μηνύματα. Έβαλε και τον Βασιλέα στο κάδρο για να πιάσει κουβέντα. Πάντως είναι 53 όπως τα υπολόγισα.

Spoiler
Εικόνα

Εικόνα
Ξέκοψέ τηνα, θα σε πάει, πίπα- κώλο. Διότι πήρε μόνη της πρωτοβουλία να μιλάει όπως γουστάρει, ενώ την έχεις κρατήσει στον ''πάγο''. Θα σου κάνει ζημιά, καθάρισε το πιάτο σου και ΑΝ λέω ΑΝ, αισθάνεσαι εντάξει, πες το στη γυναίκα σου. Μην το αφήσεις να διαιωνίζεται.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

ενταξει σε συννενοηση με βαντονο μπρε? :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Μ'αρέσει που "τον έκοψε και για πατρις-θρησκεία-οικογένεια" κιόλας. Ποιος πχορουμιτης του κανει πλακα ρε μαλακες, φανερωθειτε :lol:
Οκ το τελευταιο, αλλα τα δύο πρώτα πως της ήρθαν με τόση βεβαιότητα, λες και τα γράφει στο κουτελο ο ανθρωπος?
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

vantono έγραψε: 15 Ιαν 2023, 16:05 Μ'αρέσει που "τον έκοψε και για πατρις-θρησκεία-οικογένεια" κιόλας. Ποιος πχορουμιτης του κανει πλακα ρε μαλακες, φανερωθειτε :lol:
Οκ το τελευταιο, αλλα τα δύο πρώτα πως της ήρθαν με τόση βεβαιότητα, λες και τα γράφει στο κουτελο ο ανθρωπος?
:102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

κόψε την το συντομότερο και μην ξανά ασχοληθείς αν και θα έπρεπε εξ αρχής να δείξεις στην γναικα τα μηνύματα για να είσαι καλυμμένος σε περίπτωση που μετα το γράψιμο της μπουν τίποτα ιδέες να την προσεγγίσει.

πρόσεξε γιατί ο ωραίος κωλος κρύβει ΒΑΘΥ ΠΗΓΑΔΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ :g030:
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Αυτά λέγατε και στη δικη μου περίπτωση ρε πύτοι, "δείξε τα μηνυματα στη δικιά σου", "κόψε την αμεσως οσο ειναι καιρος, μην απαντάς καθολου" κτλ κτλ. Πείτε και κατι καινούριο :102:
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Υποτίθεται ότι τα κολάν είχαν καθιερωθεί γιατί θεωρήθηκαν πιο σεμνά από τις φούστες και τα φορέματα.

Πιο πολιτικώς ορθά, πιο χριστιανικά.

Στις μέρες μας έχουν γίνει ΚΩΛΑΝ. (με ωμέγα).
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

vantono έγραψε: 15 Ιαν 2023, 16:25 Αυτά λέγατε και στη δικη μου περίπτωση ρε πύτοι, "δείξε τα μηνυματα στη δικιά σου", "κόψε την αμεσως οσο ειναι καιρος, μην απαντάς καθολου" κτλ κτλ. Πείτε και κατι καινούριο :102:
ηθελα να ειμαι εκει να δω το βλεμμα του πεθερου :giggle:

Αλαιν ντε Μπενουα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”