!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ασυναρτησίες δικές μας
Re: Ασυναρτησίες δικές μας
Να την είχα αγκαλιά για λίγο τώρα...
Οι γυμνές που βλέπετε στα σάιτ χακαρουν.... Τομ υπολογιστή σας
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Υπολογιστής Τομ, όπως λέμε Υπολοχαγός Νατάσα;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Till everything burns till everyone screams, burning their lives burning my dreams...
And what can I tell you my brother, my killer, what can I possibly say..?
Αντίο μαμά. Αντίο για πάντα.
Το Βασίλειο του πλανήτη των πιθήκων σύντομα στις οθόνες σας από τη feelgood.
Είχα πάει για καφέ στην πλάτη του Σαβέβσκι όταν ξαφνικά είδα δύο γυαλιστερούς νάνους να αποσυναρμολογουν το σκουπάκι του Μάρκου Λεζέ. Στην αρχή απόρησα με το πόσο γρήγορα ανεπνεαν εναλλάξ, μια ο ένας μια ο άλλος , μετά όμως θυμήθηκα ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν όλα τα μολύβια τους σε απόλυτη σειρά από το μακρύτερο στο πιο κοντο λόγω ιδιοσυγκρασίας. Οπότε αδιαφορώντας εντελώς και εγώ για εκείνους, έφτιαξα τη μεγαλύτερη σαλάτα που έχει γίνει ποτέ στο νότιο ημισφαίριο και σε ώρα 15.18.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
Beria πρώιμε, επιτρέπεται στον SpAcE_PaNtHeR να έχει δεύτερο λογαριασμό;Prepon έγραψε: 03 Οκτ 2024, 08:24 Είχα πάει για καφέ στην πλάτη του Σαβέβσκι όταν ξαφνικά είδα δύο γυαλιστερούς νάνους να αποσυναρμολογουν το σκουπάκι του Μάρκου Λεζέ. Στην αρχή απόρησα με το πόσο γρήγορα ανεπνεαν εναλλάξ, μια ο ένας μια ο άλλος , μετά όμως θυμήθηκα ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν όλα τα μολύβια τους σε απόλυτη σειρά από το μακρύτερο στο πιο κοντο λόγω ιδιοσυγκρασίας. Οπότε αδιαφορώντας εντελώς και εγώ για εκείνους, έφτιαξα τη μεγαλύτερη σαλάτα που έχει γίνει ποτέ στο νότιο ημισφαίριο και σε ώρα 15.18.
Primal destruction
Δεν θέλω να ξαναπάω στο πανεπιστήμιο. Τι μπορούμε να κάνουμε;
Οινόπνευμα Ριτσώνας-Αυλίδας.
Γενικά οι θεοί με αναγνωρισμένη προσφορά πληρώνουν μικρά αντίτιμα. Για παράδειγμα ο Σένρον μου έδωσε μια κονσέρβα αρακά όταν τον ανέστησα ενώ η μαμά μια κονσέρβα γίγαντες όταν της παραχώρησα την Ευρώπη για ένα διάστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 67 Απαντήσεις
- 3079 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 63 Απαντήσεις