!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σοκ στην ΕΡΤ γιατρός στον «αέρα» αποκαλύπτει: 38% των περιστατικών Covid αφορούν εμβολιασμένους!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Σοκ στην ΕΡΤ γιατρός στον «αέρα» αποκαλύπτει: 38% των περιστατικών Covid αφορούν εμβολιασμένους!
Εσύ κάνεις λάθος. Και που έγραφες για περισσότερα κρούσματα στους ανεμβολίαστους και για τα ποσοστά 98%. Τα στοιχεία που ΕΓΩ έχω φέρει και τώρα τα περιφέρεις σαν να μου τα δείχνεις εσύ, είναι απολύτως συμβατά με ό,τι έχω πει από τον περασμένο Νοέμβριο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Re: Σοκ στην ΕΡΤ γιατρός στον «αέρα» αποκαλύπτει: 38% των περιστατικών Covid αφορούν εμβολιασμένους!
Ανοησίες μου έβαλες βιοτρομοκράτη ,και ξέρω πολύ καλύτερα Αγγλικά και μαθηματικά από έναν αγράμματο ψεκασμένο για να καταλάβω.hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 21:46Τα επίσημα στατιστικά της Αγγλίας σού έβαλα, αλλά δεν ξέρεις αρκετά αγγλικά και μαθηματικά για να καταλάβεις τι λένε. Σου έκανα την μετάφραση, αλλά αποδείχτηκε ότι ούτε αυτή ήταν αρκετή για να αντιληφθείς τι δείχνουν.
Δεν έχω κάνει ποτέ συζήτηση για ράπιντ τεστ. Πάντως 5 με 6 ευρώ είναι οι τιμές στα φαρμακεία.BOOMER έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 20:09 Και μόνο το ότι τον υποστηρίζει ένας τόσο μεγάλος ψεύτης που λέει ότι κάνει ράπιντ τέστ με 4 ευρώ
Σου έκανα νιανιά με απλή αριθμητική ότι στην Ελλάδα βρίσκονται με σωλήνα στην τραχεία σχεδόν εξαπλάσιοι και ψοφάνε σαν ψάρια στη στεριά αναλογικά σχεδόν τριπλάσιοι με τα μυαλά σου επειδή έχουμε σχεδόν 10% λιγότερους εμβολιασμένους ,αλλά ακόμη κι αυτό είναι μάλλον τρομερά πολύπλοκο για το ξερό σου κεφάλι στην καλή περίπτωση. Στην κακή ,που πιστεύω ότι ισχύει , μια χαρά καταλαβαίνεται τι συμβαίνει ,αλλά είναι τέτοιο το μίσος στην κοινωνία ,που ηδονίζεστε με την ιδέα ,ότι συνεισφέρετε κι εσείς στους 60-70-80 ανόητων καθημερινά.
Αλλά άσε εμένα . Εδώ η γιατρός Ελενα Μιλιώτη σε λέει βλάκα και αυτά που γράφεις βλακείες.
Δεν θα πας να της απαντήσεις επώνυμα με την ιατρική σου ιδιότητα; Γιατί αν είναι να χαριεντίζεσαι εδώ γιατί νιώθεις ικανοποίηση να γελάμε διάφοροι ανώνυμοι μαζί σου ,δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν υπάρχουν εδώ Πασχαλίνες να στείλεις στο χώμα.
Τις ανοησίες για τα ράπιντ ,τις έγραφε ο διόσκουρος σου, με τη φωτογραφία του Ωνάση. Σε αυτόν απευθυνόμουν. Λογικό να μπερδεύεστε και να μας μπερδεύετε, εσείς που λέτε τις ίδιες μπούρδες.
https://www.facebook.com/miliotielena.1974
Το οτι υπάρχουν εβδομαδιαία στατιστικά από Αγγλία που αποτυπώνουν ότι είναι πιο πολλοί οι εμβολιασμένοι στα νοσοκομεία και οτι πεθαίνουν περισσότεροι εμβολιασμενοι ως απόλυτος αριθμος στις ηλικίες ανω των 60 ετών, των οποίων το ποσοστό των εμβολιασμού τους στην Αγγλια, υπερβαινει το 95%, δεν μας λεει και πολλά πράγματα. Ή μάλλον μας λεει ποσο προστατευτικα ειναι τα εμβόλια, βλακα!
Τα ποσοστά ανάγονται στους πληθυσμούς αναφοράς και όχι στο σύνολο των ασθενών που νοσηλεύονται.
Ειναι στοιχειωδης γνώση βιοστατιστικης αυτό μα και κοινής λογικής. Και ειναι επιχείρημα μονο αδαών να βλεπουν σκέτα τα νούμερα των εμβολιασμενων και ανεμβολιαστων που νοσούν και πεθαίνουν χωρις να εξεταζουν την αναγωγη στον πληθυσμό αναφορας και να αλλαλαζουν εκστασιασμένοι οτι αυτο ειναι δηθεν απόδειξη οτι τα εμβόλια δεν προστατεύουν.
Και για να εξηγήσω με ενα απλουστευμένο παράδειγμα, αν σε εναν πληθυσμο 1 εκατομμυριου ενηλίκων άνω των 50 ετων, εμβολιασμένοι είναι οι 950,000 και ανεμβολίαστοι οι 50,000 και νοσούν βαριά 1000 εμβολιασμενοι και 500 ανεμβολίαστοι αυτό δεν σημαινει οτι οι εμβολιασμένοι νοσουν περισσότερο. Το αντίθετο σημαίνει!! Οτι νοσούν πολυ λιγότερο! Πολυ ομως!
Πηξε μπουμερ,δεν εμβολιαζομαστε.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- hellegennes
Τι έγραψες εδώ; Ότι ξέρεις καλύτερα αγγλικά και μαθηματικά από τον εαυτό σου; Οξύμωρο.BOOMER έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 16:37 ξέρω πολύ καλύτερα Αγγλικά και μαθηματικά από έναν αγράμματο ψεκασμένο για να καταλάβω.
Τα άλλα δεν τα διάβασα γιατί σίγουρα είναι επίδειξη μαθηματικού αναλφαβητισμού. Ό,τι υπήρχε να ειπωθεί στο θέμα το έχω συνοψίσει μ' αυτό το πινακάκι:
viewtopic.php?p=2227773#p2227773
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Οξύμωρο είναι να θεωρείς ότι είσαι κάτι άλλο από αγράμματος ψεκασμένος ,βιοτρομοκράτη. Δεν το έχει καταλάβει κανένας που διαβάζει τις ανοησίες σου ,μείνε ήσυχος.hellegennes έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 16:39Τι έγραψες εδώ; Ότι ξέρεις καλύτερα αγγλικά και μαθηματικά από τον εαυτό σου; Οξύμωρο.BOOMER έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 16:37 ξέρω πολύ καλύτερα Αγγλικά και μαθηματικά από έναν αγράμματο ψεκασμένο για να καταλάβω.
Ειδικά ,όταν η Κα Ελενα Μιλιώτη λέει βλάκα όποιον έχει το θράσος να γράφει ασυναρτησίες για την Μεγάλη Βρετανία κι εσύ συνεχίζεις να κλαψουρίζεις εδώ. Τουλάχιστον έμαθες ότι η Μεγάλη Βρετανία είναι άλλο πράγμα από τη Αγγλία ή μπα; Γονείς έχεις εν ζωή ανεμβολίαστους;
Καλά ,όταν γράφεις ότι τα άλλα που σε εξευτελίζουν δεν τα διάβασες ,δεν ντρέπεσαι λίγο; Ρητορικό ερώτημα για ψεύτες.
Το τελευταίο πινακάκι το έβαλες για να μας πεις ξανά ότι ενώ το εμβόλιο μειώνει σε τεράστιο βαθμό την αλυσίδα μετάδοσης δεν το κάνετε γιατί μισείτε την κοινωνία μας. Κάτι νέο;
- hellegennes
Κυριολεκτικά αγνοώ τις δημοσιεύσεις παραληρηματικών ατόμων που έχω βάλει στην θέση τους πλειστάκις. Αν δεν δω σε πρώτη γραμμή κάποιου ποστ σου την παραδοχή ότι έχω δίκιο σε σχέση με τα στατιστικά της Αγγλίας και της Ελλάδας, δεν διαβάζω παρακάτω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σωστά. Άρα δεν είναι αλληλοσυγκρουόμενες.Αρίστος έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 11:09axilmar έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 10:43Λογικη, οχι αστεια. Πιστευω οτι με συμφερει.hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 13:27
Στα στατιστικά του ΗΒ οι αναλογίες είναι τελείως διαφορετικές. Πιστεύω τα στατιστικά του ΗΒ. Στ' αρχίδια μου τι λέει το κανάλι της ελληνικής κυβέρνησης.
Δεν ζουμε στο κβαντικο επιπεδο για να ισχυουν αλληλοσυγκρουομενες στατιστικες.
.
Μα οι έρευνες αυτό λένε. Too bad που δεν ταιριάζουν με τα πιστεύω σου και τις απορρίπτεις, όπως καθε ψεκ που σέβεται τον εαυτόν του...;-)hellegennes έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 11:55Πιστεύω ό,τι είναι πιο αξιόπιστο, εσύ πιστεύεις ό,τι σε συμφέρει. Το έχεις άλλωστε αποδείξει πλειστάκις, που γράφεις στ' αρχίδια σου τι λένε οι έρευνες για το ιικό φορτίο και την μεταδοτικότητα και συνεχίζεις να παπαγαλίζεις το ψέμα ότι οι ανεμβολίαστοι έχουν υψηλότερο ιικό φορτίο.axilmar έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 10:43Λογικη, οχι αστεια. Πιστευω οτι με συμφερει.hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 13:27
Στα στατιστικά του ΗΒ οι αναλογίες είναι τελείως διαφορετικές. Πιστεύω τα στατιστικά του ΗΒ. Στ' αρχίδια μου τι λέει το κανάλι της ελληνικής κυβέρνησης.
- hellegennes
Fixed.axilmar έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 18:38Μα οι έρευνες αυτό λένε εγώ αυτό λέω. Too bad που δεν ταιριάζουν με τα πιστεύω σου και τις απορρίπτεις, όπως καθε ψεκ που σέβεται τον εαυτόν του...;-)hellegennes έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 11:55Πιστεύω ό,τι είναι πιο αξιόπιστο, εσύ πιστεύεις ό,τι σε συμφέρει. Το έχεις άλλωστε αποδείξει πλειστάκις, που γράφεις στ' αρχίδια σου τι λένε οι έρευνες για το ιικό φορτίο και την μεταδοτικότητα και συνεχίζεις να παπαγαλίζεις το ψέμα ότι οι ανεμβολίαστοι έχουν υψηλότερο ιικό φορτίο.
Σου έχω φέρει τις έρευνες που δείχνουν ότι το ιικό φορτίο είναι υψηλότερο στους εμβολιασμένους όπως και τα στοιχεία που δείχνουν ότι δεν υπάρχει καμμιά διαφορά στην μεταδοτικότητα. Αλλά δεν σ' αρέσουν και κάνεις την πάπια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Είναι εξόχως διαφορετικές. Μόνο η μία απ' τις δυο μπορεί να είναι αληθής. Αυτή είναι αυτή του ΗΒ, γιατί είναι πιο πλήρης και πιο αξιόπιστη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν θυμάμαι να έχεις γράψει οτιδήποτε σωστό σε οποιοδήποτε νήμα, ειδικά με Covid. Σε έχουν πάρει παραμάζωμα κι εσύ βάζεις το κεφάλι στο χώμα κι επαναλαμβάνεις τα παραληρήματα.hellegennes έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 14:47 Εσύ κάνεις λάθος. Και που έγραφες για περισσότερα κρούσματα στους ανεμβολίαστους και για τα ποσοστά 98%. Τα στοιχεία που ΕΓΩ έχω φέρει και τώρα τα περιφέρεις σαν να μου τα δείχνεις εσύ, είναι απολύτως συμβατά με ό,τι έχω πει από τον περασμένο Νοέμβριο.
Ορίστε ξανά η έκθεση.

Υπερτριπλάσια η έκθεση των ανεμβολίαστων σε κάθε σχεδόν ηλικιακή ομάδα στη Μ. Βρετανία για τη συγκεκριμένη εβδομάδα που μελετάμε.
Κι όλα αυτά, παρά το γεγονός ότι πέρασαν πάνω από 6 μήνες από τον εμβολιασμό των περισσότερων που υποτίθεται ότι θα είχαν ...μηδέν προστασία.
- hellegennes
Από εδώ και πέρα θα αγνοώ τι γράφεις γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να παραδεχτείς ποτέ τα ταπίδια που τρως. Μια φορά και τελείωσε. Μετά τραγούδα μόνος σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ούτως ή άλλως αγνοείς ό,τι γράφει οποιοσδήποτε σε αυτό τον κόσμο.
Ζεις σε παράλληλο σύμπαν της φαντασίας σου. Απαντάς σε δικά σου ερωτήματα. Βγάζεις μελέτες και δεδομένα από τη φαντασία σου.
Δεν θα κάνεις κάτι το διαφορετικό από αυτό που έκανες ως τώρα, δηλαδή.
Εισαι on fire και σημερα.Καλυτερο και απο τα breakthrough infections.stavmanr έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:10
Ορίστε ξανά η έκθεση.
Υπερτριπλάσια η έκθεση των ανεμβολίαστων σε κάθε σχεδόν ηλικιακή ομάδα στη Μ. Βρετανία για τη συγκεκριμένη εβδομάδα που μελετάμε.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Όχι εγώ. Οι μελέτες.
Άλλοι ιδρώνουν για να σας δώσουν γνώση. Και την απορρίπτετε.
Όπως βλέπεις στο παραπάνω πινακάκι, για κάθε έναν εμβολιασμένο νοσηλευμένο ή νεκρό έχουμε 3 ως 5 ανεμβολίαστους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 19 Νοέμ 2021, 23:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 721 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-
- 0 Απαντήσεις