Απ ότι κατάλαβα ήταν ένα περίεργο μείγμα χριστιανοταλιμπαν βλαμμενων (κάπου πήρε το μάτι μου την ανακοίνωση του συνεδρίου, κατάλαβα ότι είναι μαλακες από το ότι έγραφαν ενωρις αντί για νωρίς) και γιατρών που κονομανε από τις εξωσωματικες.Gherschaagk έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:17
Ναι κι εγώ θα ήθελα να ακούσω πρώτα τι ήθελαν να πουν και μετά να τους κραξω διπλά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δικαίωση Έθνι. Σκληρός ρεντπιλιαστικός αντιφεμινιΖμός από την Πρωτοβουλία.
- EKPLIKTIKOS
Re: Τι έχω κάνει λάθος;
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ετοιμάσου να μπολιαστεις το φθινόπωροΣτύγιος έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:09Gherschaagk έγραψε: 14 Ιουν 2021, 14:44Gaminenoi malakes, e malakes.gassim έγραψε: 14 Ιουν 2021, 14:41 Κάπως σαν να διαφημίζεις ένα συνέδριο για τον HIV και τελικά να μιλάνε παπάδες για τις προγαμιαίες σχέσεις.![]()
![]()
και μετά μου λέτε ότι δεν έχουν παρενέργειες τα εμβόλια
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Οκ οι γιατροί προσφέρουν μια υπηρεσία και βασισμένοι στις στατιστικές λένε πως μετά τα 40 τα πράγματα δυσκολεύουν. Οι παπάδες τι δουλειά είχαν σ' αυτό;EKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:20Απ ότι κατάλαβα ήταν ένα περίεργο μείγμα χριστιανοταλιμπαν βλαμμενων (κάπου πήρε το μάτι μου την ανακοίνωση του συνεδρίου, κατάλαβα ότι είναι μαλακες από το ότι έγραφαν ενωρις αντί για νωρίς) και γιατρών που κονομανε από τις εξωσωματικες.Gherschaagk έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:17
Ναι κι εγώ θα ήθελα να ακούσω πρώτα τι ήθελαν να πουν και μετά να τους κραξω διπλά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
talaipwros
τελικα δεν θα γινει το συνεδριο;
ή απλως δεν ειναι υπο την αιγιδα της ΠτΕ;
ή απλως δεν ειναι υπο την αιγιδα της ΠτΕ;
-
talaipwros
Έχεις παιδιά;άγνωστος γνωστός έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:19Έχεις παιδιά;Kolovrat έγραψε: 14 Ιουν 2021, 10:06 Εγώ πάντως με μια γρήγορη ματιά που έριξα στους ομιλητές, ο ένας από τους παπάδες που αναγνώρισα έχει περισσότερα πτυχία από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ συν το 60% των ζαίων ψηφοφόρων σωρευτικά.
- EKPLIKTIKOS
-
άγνωστος γνωστός
Έχεις παιδιά;Fluffy έγραψε: 14 Ιουν 2021, 11:24Ακριβώς, το σκοταδιστικό συνέδριο το ρίχνει στην ατομική ευθύνη κάτι που είναι κοινωνικό φαινόμενο και δεν εξετάζει τις ρίζες του προβλήματος.
- nik_killthemall
Ναύτης έγραψε: 14 Ιουν 2021, 09:03
Τίποτα.
Απλά δεν κατάλαβες ότι το εν λόγω συνέδριο, Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας, ήταν να γίνει στην Τεχεράνη.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Καλά δεν είναι ο μόνος κοινωνικός λόγος αυτός της διαφήμισης που η γυναίκα δεν μπορεί να κάνει παιδί σήμερα. Ας κοιτάξουν αρχικά τα παραμάγαζα που έχουν στήσει μέσα στα νοσοκομεία στις μαιευτικές κλινικές όπου δεν μπορεί να πάει να γεννήσει καμιά Ελληνιδα και μάλιστα όποια πάει την αποτρέπουν.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
-
άγνωστος γνωστός
Τρία Θα ήταν οχτώ αλλά δεν τα θέλανε αυτές που ήμουν μαζί τους. Ήταν και κριτήριο αυτό για μένα αν θα είμαστε μαζί.talaipwros έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:26Έχεις παιδιά;άγνωστος γνωστός έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:19Έχεις παιδιά;Kolovrat έγραψε: 14 Ιουν 2021, 10:06 Εγώ πάντως με μια γρήγορη ματιά που έριξα στους ομιλητές, ο ένας από τους παπάδες που αναγνώρισα έχει περισσότερα πτυχία από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ συν το 60% των ζαίων ψηφοφόρων σωρευτικά.
Εσύ έχεις;
- nik_killthemall
μπορεί η επιστήμη να έχει κάνει άλματα, αλλά οι ερωτήσεις αυτές δεν απαντώνται ποτέ με βεβαιότητα κύριοιtalaipwros έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:26Έχεις παιδιά;άγνωστος γνωστός έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:19Έχεις παιδιά;Kolovrat έγραψε: 14 Ιουν 2021, 10:06 Εγώ πάντως με μια γρήγορη ματιά που έριξα στους ομιλητές, ο ένας από τους παπάδες που αναγνώρισα έχει περισσότερα πτυχία από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ συν το 60% των ζαίων ψηφοφόρων σωρευτικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πέταξες χοντρή μλκια.Σέλευκας έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:28 Καλά δεν είναι ο μόνος κοινωνικός λόγος αυτός της διαφήμισης που η γυναίκα δεν μπορεί να κάνει παιδί σήμερα. Ας κοιτάξουν αρχικά τα παραμάγαζα που έχουν στήσει μέσα στα νοσοκομεία στις μαιευτικές κλινικές όπου δεν μπορεί να πάει να γεννήσει καμιά Ελληνιδα και μάλιστα όποια πάει την αποτρέπουν.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
talaipwros
εχω 2, θα ηταν15 αλλα ηταν πολλα για να τα εχω με την ιδια γυναικα αφου δεν παω με πολλες.άγνωστος γνωστός έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:29Τρία Θα ήταν οχτώ αλλά δεν τα θέλανε αυτές που ήμουν μαζί τους. Ήταν και κριτήριο αυτό για μένα αν θα είμαστε μαζί.
Εσύ έχεις;
Γιατι ρωτας ολο τον κοσμο αν εχει παιδια; μονο οσοι εχουν παιδια μπορουν να εκφερουν αποψη;
Gherschaagk έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:24Οκ οι γιατροί προσφέρουν μια υπηρεσία και βασισμένοι στις στατιστικές λένε πως μετά τα 40 τα πράγματα δυσκολεύουν. Οι παπάδες τι δουλειά είχαν σ' αυτό;EKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:20Απ ότι κατάλαβα ήταν ένα περίεργο μείγμα χριστιανοταλιμπαν βλαμμενων (κάπου πήρε το μάτι μου την ανακοίνωση του συνεδρίου, κατάλαβα ότι είναι μαλακες από το ότι έγραφαν ενωρις αντί για νωρίς) και γιατρών που κονομανε από τις εξωσωματικες.Gherschaagk έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:17
«Ευλογία Κυρίου και έλεος έλθοι εφ' υμάς τη αυτού θεία χάριτι και φιλανθρωπία πάντοτε, νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων»
Ό,τι έχετε ευχαρίστηση ,θα περιαχθεί δίσκος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 14 Ιουν 2021, 15:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 2077 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 35 Απαντήσεις