Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:32
Μήπως οι σημερινοί νέοι , έχοντας από μικρή ηλικία πρόσβαση στην πορνογραφία , τους φεύγει η περιέργεια και η αίσθηση ότι κάνουν κάτι παράνομο και απαγορευμένο και ..δεν αντιδρούν απλώς θα αντιδρούσαν οι άνδρες από μια πουριτανική κοινωνία όπου δεν βλέπουν ούτε γυμνό γυναικείο αστράγαλο ;
Μήπως η κοινωνία μας έχει γίνει λιγότερο χυδαία και σεξιστική ακριβώς επειδή έχει χορτάσει από πορνό και ..ελεύθερο σεξ ; (Έστω και μέσω αγοραίου έρωτα )
Δεν εχω εμπειρία από άλλες εποχές. Αλλά ξέρω ότι οι σαουδάραβες έιναι από τους μεγαλύτερους καταναλωτές πορνό, οπότε δεν έχει σχέση με τον αστράγαλο της γυναίκας.
Η κοινωνία μας έχει γίνει λιγότερο σεξιστική πρώτον επειδή η γυναίκα δουλεύει και μπορεί να ζήσει μόνη της δεύτερον επειδή μπορεί να ελέγξει την τεκνοποίηση. Το πορνό και η πορνεία μάλλον κόντρα σ' αυτήν την εξέλιξη είναι.
Σκληρό πορνό βλέπουν και οι γυναίκες
Ειδικά στο βίντεο στο σπίτι η στο ίντερνετ όπου δεν εκτίθενται κοινωνικά όπως θα εκτίθονταν εάν πήγαιναν σε πορνοσινεμαδες
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:32
Μήπως οι σημερινοί νέοι , έχοντας από μικρή ηλικία πρόσβαση στην πορνογραφία , τους φεύγει η περιέργεια και η αίσθηση ότι κάνουν κάτι παράνομο και απαγορευμένο και ..δεν αντιδρούν απλώς θα αντιδρούσαν οι άνδρες από μια πουριτανική κοινωνία όπου δεν βλέπουν ούτε γυμνό γυναικείο αστράγαλο ;
Μήπως η κοινωνία μας έχει γίνει λιγότερο χυδαία και σεξιστική ακριβώς επειδή έχει χορτάσει από πορνό και ..ελεύθερο σεξ ; (Έστω και μέσω αγοραίου έρωτα )
Δεν εχω εμπειρία από άλλες εποχές. Αλλά ξέρω ότι οι σαουδάραβες έιναι από τους μεγαλύτερους καταναλωτές πορνό, οπότε δεν έχει σχέση με τον αστράγαλο της γυναίκας.
Η κοινωνία μας έχει γίνει λιγότερο σεξιστική πρώτον επειδή η γυναίκα δουλεύει και μπορεί να ζήσει μόνη της δεύτερον επειδή μπορεί να ελέγξει την τεκνοποίηση. Το πορνό και η πορνεία μάλλον κόντρα σ' αυτήν την εξέλιξη είναι.
φεμινιστικός πουριτανισμός. Ενδιαφέρον concept απο κοινωνιολογική άποψη
Ειδικά στο βίντεο στο σπίτι η στο ίντερνετ όπου δεν εκτίθενται κοινωνικά όπως θα εκτίθονταν εάν πήγαιναν σε πορνοσινεμαδες
Count me in.Περιπου.
Γενικά εφόσον υπάρχει διαθέσιμο και θες, θα δεις.
φεμινιστικός πουριτανισμός. Ενδιαφέρον concept απο κοινωνιολογική άποψη
Sid Vicious έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:44
Εχω μια απορία! Αν η κορη σας, η μάνα σας, η συμβία σας παιξει σε πορνο ή προσφερει υπηρεσίες θα εισαστε κουλ, θα το σεβαστειτε, εχουν το δικαιωμα;
θα εισαστε κουλ
θα το σεβαστειτε
εχουν το δικαιωμα;
ούτε ταυτόσημα είναι αυτά ούτε αναιρεί το ένα το άλλο. Μπορεί να ισχύει ένα, μπορεί και 2/3. Πχ το αν έχουν το δικαίωμα, δεν έχε καμιά σχέση με το αν είναι κάποιος 3ος κουλ μ'αυτό ή όχι.
ξερω ρε σεις, την διαβαθμιση θελω να δω, επιτηδες εβαλα και τα τρια
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Count me in.Περιπου.
Άρα λοιπόν το ζητούμενο είναι να υπάρχει διαθέσιμο και να μπορούν να δουν πορνό όσοι και όσες το επιθυμούν
Η κοινωνία μας έχει γίνει λιγότερο σεξιστική πρώτον επειδή η γυναίκα δουλεύει και μπορεί να ζήσει μόνη της δεύτερον επειδή μπορεί να ελέγξει την τεκνοποίηση.
Κατά βάθος είσαι ελεύθερο πνεύμα και το ξέρω ότι μπορείς.
Count me in.Περιπου.
Άρα λοιπόν το ζητούμενο είναι να υπάρχει διαθέσιμο και να μπορούν να δουν πορνό όσοι και όσες το επιθυμούν
Να υπάρχει διαθέσιμο αλλά όχι να παράγεται κέρδος από αυτό.
Naida έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 22:05
Βεβαίως να είναι. Εκμετάλλευση αυτής της σεξουαλικής ελευθερίας για οικονομικό όφελος και δημιουργία ανισοτήτων, δεν θέλω να γίνεται
Στις τσόντες το female talent πληρώνεται τα διπλά από το male talent.
Naida έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 22:05
Βεβαίως να είναι. Εκμετάλλευση αυτής της σεξουαλικής ελευθερίας για οικονομικό όφελος και δημιουργία ανισοτήτων, δεν θέλω να γίνεται
Στις τσόντες το female talent πληρώνεται τα διπλά από το male talent.
Ζήτημα είναι να μην πληρώνονται και τα δύο ταλεντ.