Εγώ θα έλεγα ότι σε βλέπω να σε προτρέπω να μην ασχολείσαι με κάποιον σαν εμένα ("πιο δήθεν και από Στύγιος" γαρ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μέσα στο μυαλό της γυναίκας
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Re: Μέσα στο μυαλό της γυναίκας
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
ok boomerΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 03 Οκτ 2020, 12:55Εγώ θα έλεγα ότι σε βλέπω να σε προτρέπω να μην ασχολείσαι με κάποιον σαν εμένα ("πιο δήθεν και από Στύγιος" γαρ)
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Μόνο εκεί είχα πάρει Εισιτήρια στους ολυμπιακούςΑσέβαστος έγραψε: 03 Οκτ 2020, 08:35ειδικοτερα, το μπιτς βολει ειχα κατα νου.
εισαι μεσα στο μυαλο μου![]()
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
εσύ για πόσο βαθιά θες να μιλάμε;
συγγνώμη, κύριεstavmanr έγραψε: 02 Οκτ 2020, 08:08Έβγαλε ο κάποιος αυτός άκρη με το δικό του μυαλό και τα βρήκε σκούρα στης γυναίκας;unholydiver έγραψε: 02 Οκτ 2020, 07:50 Ρε παιδιά, νόμιζα ότι κάποιος μπήκε στο μυαλό της γυναίκας και έβγαλε άκρη.
μήπως είστε δικηγόρος;
Δηλαδή αν τον βλέπαμε να βγαίνει με άλλην, θα μπορούσε να κριθεί το τατού;Zarkadaki έγραψε: 10 Οκτ 2020, 21:44Γιατί σου φαίνεται περίεργο; Γνωρίζω άνθρωπο που έχασε την γυναίκα του και μεγαλώνει μόνος του τα δύο παιδιά τους... την αγαπούσε τόσο που χάραξε (τατού) στο μπράτσο του το όνομά της.nowhere έγραψε: 10 Οκτ 2020, 21:32 ναι,ας χτυπήσω για προσωπικούς λόγους έναν βασιλικό τσαλαπετεινό ξερωγώ
Από τότε κανείς δεν τον έχει δει να βγαίνει με κάποια γυναίκα. Νομίζω είναι κάτι που δεν μπορεί να κριθεί από κανέναν.
Όχι κάναμε κουβέντα παρακάτω με τον nowhere που το λέω. Απλά ο τύπος που λέω το εννοεί.Adidas έγραψε: 11 Οκτ 2020, 00:06Δηλαδή αν τον βλέπαμε να βγαίνει με άλλην, θα μπορούσε να κριθεί το τατού;Zarkadaki έγραψε: 10 Οκτ 2020, 21:44Γιατί σου φαίνεται περίεργο; Γνωρίζω άνθρωπο που έχασε την γυναίκα του και μεγαλώνει μόνος του τα δύο παιδιά τους... την αγαπούσε τόσο που χάραξε (τατού) στο μπράτσο του το όνομά της.nowhere έγραψε: 10 Οκτ 2020, 21:32 ναι,ας χτυπήσω για προσωπικούς λόγους έναν βασιλικό τσαλαπετεινό ξερωγώ
Από τότε κανείς δεν τον έχει δει να βγαίνει με κάποια γυναίκα. Νομίζω είναι κάτι που δεν μπορεί να κριθεί από κανέναν.
τύπε δεν έχεις ξαναδεί ελλεϊνίδα;
Τρέλα ρε συ!Adidas έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 20:25Χαοτικός έγραψε: 02 Οκτ 2020, 01:20 Ε έχει χιούμορ ο άνθρωπος και φάνηκε μωρέ μαλάκα! Αφού είπε "Καλό μήνα"
ακόμα γελάω τύποι, να στε καλάPuma έγραψε: 02 Οκτ 2020, 01:26 Ήταν και δείγμα ευστροφίας παράλληλα. Με το που αντιλήφθηκα ότι άλλαξε ο μήνας, έστειλα άμεσα την ευχή! Ταχύτατη αντίδραση!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
cat/dog person
πολλές ελλεϊνίδες γράφουν στο τίντερ
if you are not a cat/dog person, dont even bother
προσπερνώ ότι δεν ξέρω γιατί μιλάνε στα αγγλικά, αμφιβάλλω ότι ψάχνουν ξένους, μάλλον αισθάνονται πιο κοσμοπολίτισσες
προσπερνώ ότι στις πόζες κάνουν κάτι παπαριές στυλ, καθόμαστε πλάτη στον φακό και κάνουμε το σήμα της νίκης
πηδάμε στον αέρα με έκφραση απόλυτης ευτυχίας
κοιτάζουμε το πάτωμα λυπημένα και κρατάμε το χέρι στο πλάι σε γροθιά να φαίνονται τα νύχια
ότι οι παχουλές βγάζουν φώτο από στήθος και πάνω μόνο ή σκέτο στήθος σε βυζοπορτραίτο
προσπερνώ ότι πολλές έχουνε φώτο που κάνουνε κωλοδάχτυλο στον φακό
και την πάντα σταθερή απαίτηση για τουλάχιστον ψηλότερο, μην ακούσω πάλι ναϊδιές και ξεράσω
επίσης άντε γράφεις αγγλικά γιατί θες να κάνεις εξάσκηση ή ψάχνεις ξένους? στην γειτονιά σου? τώρα με το λοκντάουν? ή κοιτάς μακροπρόθεσμα
μερικές γράφουν τα μισά στα ελληνικά, και τα υπόλοιπα αντί να πουν "χόμπυ, τα κάτωθι:"
λένε i am into...κλπ
στις συγκεκριμένες i am into aisixtiring
ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤ/ΝΤΟΓΚ ΠΕΡΣΟΝ; κάποιος που συμπαθεί τα αδέσποτα; που δεν τους κάνει ξξξξξξκσσσσσ; κάποιος που έχει τουλάχιστον 3 γατοσκυλάκια; κάποιος που ντύνεται τις απόκριες ζωάκι; κάποιος στο διανοητικό τέλμα της alicat; (πλάκα κάνω, μπες να εξηγήσεις κωλόγατο)
πολλές ελλεϊνίδες γράφουν στο τίντερ
if you are not a cat/dog person, dont even bother
προσπερνώ ότι δεν ξέρω γιατί μιλάνε στα αγγλικά, αμφιβάλλω ότι ψάχνουν ξένους, μάλλον αισθάνονται πιο κοσμοπολίτισσες
προσπερνώ ότι στις πόζες κάνουν κάτι παπαριές στυλ, καθόμαστε πλάτη στον φακό και κάνουμε το σήμα της νίκης
πηδάμε στον αέρα με έκφραση απόλυτης ευτυχίας
κοιτάζουμε το πάτωμα λυπημένα και κρατάμε το χέρι στο πλάι σε γροθιά να φαίνονται τα νύχια
ότι οι παχουλές βγάζουν φώτο από στήθος και πάνω μόνο ή σκέτο στήθος σε βυζοπορτραίτο
προσπερνώ ότι πολλές έχουνε φώτο που κάνουνε κωλοδάχτυλο στον φακό
και την πάντα σταθερή απαίτηση για τουλάχιστον ψηλότερο, μην ακούσω πάλι ναϊδιές και ξεράσω
επίσης άντε γράφεις αγγλικά γιατί θες να κάνεις εξάσκηση ή ψάχνεις ξένους? στην γειτονιά σου? τώρα με το λοκντάουν? ή κοιτάς μακροπρόθεσμα
μερικές γράφουν τα μισά στα ελληνικά, και τα υπόλοιπα αντί να πουν "χόμπυ, τα κάτωθι:"
λένε i am into...κλπ
στις συγκεκριμένες i am into aisixtiring
ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤ/ΝΤΟΓΚ ΠΕΡΣΟΝ; κάποιος που συμπαθεί τα αδέσποτα; που δεν τους κάνει ξξξξξξκσσσσσ; κάποιος που έχει τουλάχιστον 3 γατοσκυλάκια; κάποιος που ντύνεται τις απόκριες ζωάκι; κάποιος στο διανοητικό τέλμα της alicat; (πλάκα κάνω, μπες να εξηγήσεις κωλόγατο)
Καραμελίτσα ο γκουγκλης λεει κατι για τύπο προσωπικότητας, τι σκατά
ήξερα για κάτι άλλες κάρτες? με τύπο προσωπικότητας που πάλι είχε γίνει μόδα
τώρα έχουμε και χαρακτηριστικοζωάκια??? και γιατί κάποια να θέλει αποκλεστικά σκυλογατοχαρακτήρα, και όχι χρυσοψαρου ή κόμπρας; δεν βγάζει νόημα
εσύ που ασχολείσαι και με τέτοια ψυχολογοκομμωτηριακά και με τον γατομανοφεμινισμό, θα ξέρεις το θέμα σε κάθε του διάσταση
ήξερα για κάτι άλλες κάρτες? με τύπο προσωπικότητας που πάλι είχε γίνει μόδα
τώρα έχουμε και χαρακτηριστικοζωάκια??? και γιατί κάποια να θέλει αποκλεστικά σκυλογατοχαρακτήρα, και όχι χρυσοψαρου ή κόμπρας; δεν βγάζει νόημα
εσύ που ασχολείσαι και με τέτοια ψυχολογοκομμωτηριακά και με τον γατομανοφεμινισμό, θα ξέρεις το θέμα σε κάθε του διάσταση
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 297 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-
- 1 Απαντήσεις