Ναι, μόλις τελειώνουν την εκπαίδευση θα απολύονται και οι μονάδες στα σύνορα θα νοικιάζουν λαθρομετανάστες να τα φυλάνε.
Η θητεία είναι συνάρτηση των αναγκών επάνδρωσης των μονάδων.
Δεν πας στρατιώτης μόνο για να εκπαιδευτείς, πας και για να υπηρετήσεις σαν εκπαιδευμένος στρατιώτης.
Το ότι τόσος κόσμος επικαλείται το επιχείρημα που φέρνει ο Beria, που είναι σοβαρός άνθρωπος, δείχνει ότι θα πρέπει το κοινό να ενημερωθεί πιο σωστά.
Ο Beria υπηρέτησε 21 μήνες, εκπαιδευτηκε στα βαρέα όπλα και τους τελευταίους 14 μήνες της θητείας του καθόταν χωρίς λόγο.
Οπότε μην μου λέτε πράγματα που ξέρω
Δε σου λέμε πως δεν υπάρχουν ολόκληρα τάγματα με αποστολή τη συντήρηση των τοπικών σουβλατζίδικων. Είναι μια πραγματικότητα που θα πρέπει οπωσδήποτε να εκλείψει. Ωστόσο σκοπός της θητείας δεν είναι να σε εκπαιδεύσει μόνο αλλά να σε χρησιμοποιήσει ως στρατιώτη. Η χρήση ως στρατιώτη δεν είναι μόνο ο πόλεμος αλλά και οι σκοπιές, οι δουλειές γραφείου, το ξεχορτάριασμα και το γόπινγκ, καθαρισμός, βάψιμο, χτίσιμο σκάψιμο κτλ.
Δηλαδή η θητεία δεν μπορεί να είναι μόνο ο χρόνος εκπαίδευσης αλλά, ως εκπαιδευμένος πλέον, η επάνδρωση των μονάδων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Belisarius την 14 Σεπ 2020, 11:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Belisarius έγραψε: 13 Σεπ 2020, 22:43
Το ότι τόσος κόσμος επικαλείται το επιχείρημα που φέρνει ο Beria, που είναι σοβαρός άνθρωπος, δείχνει ότι θα πρέπει το κοινό να ενημερωθεί πιο σωστά.
Ο Beria υπηρέτησε 21 μήνες, εκπαιδευτηκε στα βαρέα όπλα και τους τελευταίους 14 μήνες της θητείας του καθόταν χωρίς λόγο.
Δε σου λέμε πως δεν υπάρχουν ολόκληρα τάγματα με αποστολή τη συντήρηση των τοπικών σουβλατζίδικων. Είναι μια πραγματικότητα που θα πρέπει οπωσδήποτε να εκλείψει. Ωστόσο σκοπός της θητείας δεν είναι να σε εκπαιδεύσει μόνο αλλά να σε χρησιμοποιήσει ως στρατιώτη. Η χρήση ως στρατιώτη δεν είναι μόνο ο πόλεμος αλλά και οι σκοπιές, οι δουλειές γραφείου, το ξεχορτάριασμα και το γόπινγκ, καθαρισμός, βάψιμο, χτίσιμο σκάψιμο κτλ.
Δηλαδή η θητεία δεν μπορεί να είναι μόνο ο χρόνος εκπαίδευσης αλλά, ως εκπαιδευμένος πλέον, η επάνδρωση των μονάδων.
ματαιοπονεις - δεν εχουν την ικανοτητα αντιληψης των αυτονοητων
Μια χαρά αντίληψη έχουν. Ειδικά οι συγκεκριμένοι συμπχορουμίτες.
Belisarius έγραψε: 14 Σεπ 2020, 11:27
Μια χαρά αντίληψη έχουν. Ειδικά οι συγκεκριμένοι συμπχορουμίτες.
Αλλού διαβάζω ότι το F3-O4T μπορεί να φέρει Meteor, αλλά δεν αξιοποιεί πλήρως τις δυνατότητές του, καθώς το R έχει πιο αναβαθμισμένο λογισμικό,αξιποιώντας καλύτερα το AESA για καλύτερο εγκλωβισμό εχθρικού α/φους. Τέσπα, θα δούμε, και ούτως ή άλλως τα 6 νέα που θα πάρει η χώρα θα είναι στο τελευταίο επίπεδο R.
AESA ειναι πιο σημαντικος απο τον Meteor, τους οποιους δεν μπορουμε να προμηθευτουμε και σε μεγαλες ποσοτητες.
Το ρανταρ θα ηταν πολυ ακριβο να αναβαθμιστει.
Και με MICA δεν εχει κανενα προβλημα απεναντι στα Τουρκικα F-16
Αίγαγρος έγραψε: 14 Σεπ 2020, 14:53
Αλλού διαβάζω ότι το F3-O4T μπορεί να φέρει Meteor, αλλά δεν αξιοποιεί πλήρως τις δυνατότητές του, καθώς το R έχει πιο αναβαθμισμένο λογισμικό,αξιποιώντας καλύτερα το AESA για καλύτερο εγκλωβισμό εχθρικού α/φους. Τέσπα, θα δούμε, και ούτως ή άλλως τα 6 νέα που θα πάρει η χώρα θα είναι στο τελευταίο επίπεδο R.
Πάντως η σελίδα του κατασκευαστή από την οποία έβαλα παράθεση, δεν αναφέρει τους meteor για αυτή την έκδοση.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει