!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης 12χρονος από πατέρα συμμαθητή του–«Μου χτύπησε το κεφάλι στο έδαφος»

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Juno

Re: Θύμα ρατσιστικής επίθεσης 12χρονος από πατέρα συμμαθητή του–«Μου χτύπησε το κεφάλι στο έδαφος»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Σενέκας έγραψε: 28 Ιουν 2020, 21:40 Κανένας συντονιστής δεν υπάρχει να στείλει το νήμα στον αγύριστο; θα έλεγα να καθαρίσει αλλά τι να καθαρίσεις πλέον απ'αυτό; Δε γίνεται....
Τι να κάνουν και αυτοί με τόσες βλακείες που έγραψε ο namrail;
Σε λίγο θα φέρει πηγή απομνημονεύματα κατσαπλιάδων να λένε "δεν τους κόψαμε τον λαιμό, εκεί που κρατούσαμε το κονσερβοκούτι άδειο, μόλις είχαμε φάει, έπεσαν πάνω του και αυτοκτόνησαν".

Otto Weininger έγραψε: 28 Ιουν 2020, 21:43 Ρε παιδιά πως φτάσαμε να μιλαμε για συμμοριτοπολεμο και παιδομαζωμα σε αυτό το νημα;
Εγώ άρχισα από εδώ.
viewtopic.php?p=1353735#p1353735
Namrail έγραψε: 23 Ιουν 2020, 20:57
Ασέβαστος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 20:01

φυσικα, λες παραμυθια. κοινοι εγλκηματιες ηταν του ελας, και τον ηπιανε παντου, οχι μονο στο γραμμο, τον ηπιανε και απο τους χωροφυλακους, οταν ειχαν οι ελασιτες την αριθμητικη υπεροχη.
Το ΕΑΜ ΕΛΑΣ ρε κατσαπλια, αριθμούσε εκατοντάδες χιλιάδες μέλη, ήταν το μεγαλύτερο Κίνημα που γνώρισε ποτέ αυτή η μπανανία από ιδρύσεως της.

Άλλα τόσα ξέρεις τόσα λες.

Στο Γράμμο δεν υπήρχε ΕΛΑΣ, υπήρχε ο ΔΣΕ. Ξύπνα.
Δεν γίνεται να τον αφήνουμε να λέει βλακείες γιατί μετά αποθρασύνεται.
Εδώ δες που τον μαζέψαμε αμέσως και πήγε δέκα σελίδες η λογομαχία.
Φαντάσου να τον αφήσεις να τα λέει εδώ και εκεί και μετά να πας να τον μαζέψεις.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Re: Θύμα ρατσιστικής επίθεσης 12χρονος από πατέρα συμμαθητή του–«Μου χτύπησε το κεφάλι στο έδαφος»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Yochanan έγραψε: 26 Ιουν 2020, 18:25 πρέπει να κατσει καποιος να υπολογισει την πιθανοτητα Β'ΠΠ (από ΝΑΖΙ-ΕΣΣΔ μεχρι Γράμμο Βίτσι) με βαση τον αριθμο των ποστ ενος νηματος. Χρειαζομαστε στοιχεια. Είμαι σιγουρος οτι ο νομος του Godwin για το πχώρουμ θα δωσει κατι ωραιο

Spiros252 ακουει;
Spiros252 έγραψε: 26 Ιουν 2020, 19:04 Ακούω αλλά δώστε κάνα στοιχείο για το νόμο.
Σορρυ, δεν το ειχα δει οτι απντησες! Λοιπον ο νομςο του γκοντουιν λεει οτι οσο ο αριθος των ποστ ενος νηματος τεινει στο απειρο η πιθανοτητα να συγκρινει καποιος τον συνομιλητη του με Ναζι πάει στη μοναδα. P(HTLR|Nposts->oo)=1

https://en.wikipedia.org/wiki/Godwin%27s_law

Aν είχαμε καποια στοιχεια για τον αριθμο των νηματων, των ποστ ανα νημα και , για αρχη, το σε ποσα απο αυτα μπορει να βρεθει με φαιντ η λεξη ναζι, χιτλερ κλπ θα ηταν μια πολυ καλη αρχη για την ευρεση της στιγμιαιας πιθανοτητας (χαζαρντ ρεητ)
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

Σενέκας έγραψε: 28 Ιουν 2020, 21:40 Κανένας συντονιστής δεν υπάρχει να στείλει το νήμα στον αγύριστο; θα έλεγα να καθαρίσει αλλά τι να καθαρίσεις πλέον απ'αυτό; Δε γίνεται....
:+1:
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

μια χαρα ειναι το νημα ...
οπως στην Ελληνικη φυση η καταληξη ειναι το πουρναροδασος ετσι και στο πχορουμ καθε πολιτικη συζητηση εχει καταληξη στο Γραμμο και το Βιτσι
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”