!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι η παχυσαρκία αρρώστια;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Είναι η παχυσαρκία αρρώστια;
ανοιξε νημα - αν κ τα εχουμε πει σποραδικα στο πχορουμ ολοι κ ολες σε διαφορα θεματα για τις ερωτικες σχεσεις κ πως τις βλεπουμε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Καλά δικιά μου δεν ήταν αλλά πήρα κι εγώ ένα μαθηματακι.Αγις έγραψε: 13 Μάιος 2020, 18:37μαλακια σου μεγαληNaida έγραψε: 13 Μάιος 2020, 18:34Πλάκα κάνεις; ποια βαρεμάρα, εδώ με τον πρώην μιλάγαμε στο μεσεντζερ κάποια στιγμή, όχι κάτι πονηρό και με πήρε νύχτα βιντεοκληση και ο άλλος κοιμόταν. Πρέπει να έφτασαν οι παλμοί μου 200 όταν το είδα μέχρι να το κλείσω μη τυχόν και το άκουσε και άρχιζε τις ερωτήσεις. Μετά έτρεμαν τα άκρα μου και με έπιασε σφίξιμο στον αυχένα για πόση ώρα.Cecily Anne έγραψε: 13 Μάιος 2020, 18:13
Εγώ βαριέμαι τόσο που σίγουρα θα μπέρδευα μηνύματα, κλήσεις κλπ. Τρομερά δύσκολος ο συνωστισμός.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
κ του αλλου καραμαλακια ηταν κ δικη σουNaida έγραψε: 13 Μάιος 2020, 18:45Καλά δικιά μου δεν ήταν αλλά πήρα κι εγώ ένα μαθηματακι.Αγις έγραψε: 13 Μάιος 2020, 18:37μαλακια σου μεγαληNaida έγραψε: 13 Μάιος 2020, 18:34
Πλάκα κάνεις; ποια βαρεμάρα, εδώ με τον πρώην μιλάγαμε στο μεσεντζερ κάποια στιγμή, όχι κάτι πονηρό και με πήρε νύχτα βιντεοκληση και ο άλλος κοιμόταν. Πρέπει να έφτασαν οι παλμοί μου 200 όταν το είδα μέχρι να το κλείσω μη τυχόν και το άκουσε και άρχιζε τις ερωτήσεις. Μετά έτρεμαν τα άκρα μου και με έπιασε σφίξιμο στον αυχένα για πόση ώρα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Αλλάζουν αυτά.Αγις έγραψε: 13 Μάιος 2020, 18:44 ανοιξε νημα - αν κ τα εχουμε πει σποραδικα στο πχορουμ ολοι κ ολες σε διαφορα θεματα για τις ερωτικες σχεσεις κ πως τις βλεπουμε
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Καλά ο άλλος μπορεί και να το έκανε επίτηδες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μα δεν έκανα κάτι εγώ για να είναι μαλάκια μου. Μιλάγαμε κάποιες φορές λέγαμε τα νέα μας. Μου είπε να με πάρει εκείνη την μέρα, του είπα όχι γιατί δεν θα ήταν και ο άλλος εκεί , μου είπε κάτι εκεί πέρα και σταμάτησε εκεί. Που να φανταστώ θα με πάρει τηλ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ο αλλος ηταν για φαπες η δικια μας ειναι σουρλουλοπαιχνιδιαρα και δημιουργει - γενικα - προβληματα στον εαυτο της πρωτα .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- περαστικος
Εσυ σιγουρα δεν εχεις ομορφη ψυχη.Antigeist έγραψε: 13 Μάιος 2020, 17:50Κοίτα θα στο πω αλλιώς. Αν μια γυναίκα δεν ξεπερνά το 175 αλλά ξεπερνά τα 60 κιλά δεν έχει όμορφο σώμα. Πουνκτ.Γιάννης έγραψε: 13 Μάιος 2020, 17:16Έτσι, πέστα.Otto Weininger έγραψε: 11 Μάιος 2020, 16:10
Από τις εικονιζόμενες καμία δεν είναι παχύσαρκη.
Καμία δεν είναι αντιαισθητική.
Κάποιες πρέπει να χάσουν απλά μερικά κιλά.
Ή κάτι άλλο συζητούσατε ή κάτι δεν καταλαβαίνω εγώ.
Κάπου έχει χαθεί η μπάλα, λες και υπάρχουν μόνο δύο σωματότυποι (σκελετός και παχύσαρκος) χωρίς τίποτα άλλο ενδιάμεσα.
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
- Cecily Anne
Κλασικό παράδειγμα γυναίκας Καρκίνου. Δεν της αρέσει ΚΑΝΕΝΑΣ 100% και ασχολείται με όλους. Μόλις βρει τον 100% και δεν την χυλοπιτιάσει, χάνεται από προσώπου Γης.Αγις έγραψε: 13 Μάιος 2020, 18:54ο αλλος ηταν για φαπες η δικια μας ειναι σουρλουκοπαιχνιδιαρα και δημιουργει - γενικα - προβληματα στον εαυτο της πρωτα .
καλα κανω κ δεν εχω ζωδιο - οτι ταιριαζει με την καθεμια δηλωνω. 
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ναι ρε μλκCecily Anne έγραψε: 13 Μάιος 2020, 18:55Κλασικό παράδειγμα γυναίκας Καρκίνου. Δεν της αρέσει ΚΑΝΕΝΑΣ 100% και ασχολείται με όλους. Μόλις βρει τον 100% και δεν την χυλοπιτιάσει, χάνεται από προσώπου Γης.Αγις έγραψε: 13 Μάιος 2020, 18:54ο αλλος ηταν για φαπες η δικια μας ειναι σουρλουκοπαιχνιδιαρα και δημιουργει - γενικα - προβληματα στον εαυτο της πρωτα .
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
μπορεί όντως να μην έχει, αλλά δεν λέει ψέμματα τουλάχιστον
ξέρεις τί έχεις να αντιμετωπίσεις
'Αγιμας, εγώ δεν δύναμαι στην παρούσα φάση, αν ενδιαφέρει κι άλλους,
ας το επιχειρήσει κάποιος
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
Antigeist
Το σημαντικό στη ζωή είναι να έχεις δυνατή ψυχή όχι όμορφη/αγνή. Το ένα αποκλείει το άλλο.περαστικος έγραψε: 13 Μάιος 2020, 18:55Εσυ σιγουρα δεν εχεις ομορφη ψυχη.Antigeist έγραψε: 13 Μάιος 2020, 17:50Κοίτα θα στο πω αλλιώς. Αν μια γυναίκα δεν ξεπερνά το 175 αλλά ξεπερνά τα 60 κιλά δεν έχει όμορφο σώμα. Πουνκτ.Γιάννης έγραψε: 13 Μάιος 2020, 17:16
Έτσι, πέστα.
Κάπου έχει χαθεί η μπάλα, λες και υπάρχουν μόνο δύο σωματότυποι (σκελετός και παχύσαρκος) χωρίς τίποτα άλλο ενδιάμεσα.
Υπερβολές. Είμαι απλώς κοινωνικη.Αγις έγραψε: 13 Μάιος 2020, 18:54ο αλλος ηταν για φαπες η δικια μας ειναι σουρλουλοπαιχνιδιαρα και δημιουργει - γενικα - προβληματα στον εαυτο της πρωτα .
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Nαι, δεν εννοώ ότι μπαίνεις σε τρύπα στη Γη, εννοώ τους ξαποστέλνεις με συνοπτικές διαδικασίες και πέφτεις με τα μούτρα πάνω του, μέχρι να σε ξενερώσει τελείως και να ξαναρχίσει ο κύκλος από την αρχή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 4333 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono