!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Χίος: Κάτοικος πυροβόλησε με καραμπίνα δυο 16χρονα ανήλικα προσφυγοπουλάκια

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Re: Χίος: Κάτοικος πυροβόλησε δύο προσφυγόπουλα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Highlander έγραψε: 02 Απρ 2020, 04:00
Τι εννοείς πόσο πρέπει να προφυλάξεις το σπίτι σου; Όσο το δυνατόν καλύτερα.
τι δηλαδή πρέπει να κάνω;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Re: Χίος: Κάτοικος πυροβόλησε δύο προσφυγόπουλα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 02 Απρ 2020, 04:01
Highlander έγραψε: 02 Απρ 2020, 04:00
Τι εννοείς πόσο πρέπει να προφυλάξεις το σπίτι σου; Όσο το δυνατόν καλύτερα.
τι δηλαδή πρέπει να κάνω;
Τι ερώτηση είναι αυτή; Να έχεις μια καλή πόρτα ασφαλείας, να προσέχεις να έχεις γενικά κλειστά τα παράθυρα κλπ
Fairfax

Re: Χίος: Κάτοικος πυροβόλησε με καραμπίνα δυο 16χρονα ανήλικα προσφυγοπουλάκια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fairfax »

Το δικαίωμα στην υπεράσπιση της ζωής, τιμής και περιουσίας σου είναι αυτονόητο.
Άβαταρ μέλους
Veni Vidi Vici

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Veni Vidi Vici »

Πότε άνοιξε η κυνηγετική περίοδος ρε και δεν με ειδοποιήσατε; :lol:

Πάνω στην ώρα το καθάρισα! :003:

Spoiler
Εικόνα
Αlea jacta est
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Βγαίνει ο άλλος στην τηλεόραση και λέει ότι τα ζαρζαβατικά που αγοράζουμε πρέπει να τα πλένουμε γιατί δεν ξέρουμε ποιος τα ακούμπησε με αντισηπτικό.
Αποφασίζουμε και φτιάχνουμε λαχανόκηπο να έχουμε καμιά ντοματούλα , βλέπετε με πατέρα και μητέρα με πρόβλημα δεν παίζει να ρισκάρεις.
Άντε να απολυμάνεις την ντομάτα ειδικά στην τρύπα στην μέση.
Αν κόψεις την τρύπα χαλάει η ντομάτα σε δυό μέρες αν την βάλεις στο ψυγείο χωρίς να την απολυμάνεις θα κάνει ο κωλοιός πάρτι στο ψυγείο.
Τα κάνεις όλα σωστά στον καιρό του Κορωνοϊου μένεις σπίτι , αγοράζεις ποσότητα συσκευασμένων τροφίμων για τρεις μήνες δεν τα βάζεις στο σπίτι κάθεσαι και τα απολυμαίνεις ένα ένα.
Δεν βγαίνετε καθόλου από το σπίτι εκτός από την αυλή κοτούλες , λαχανόκηπο δέντρα κ.λ.π.
Τα νεύρα σου έχουν γίνει κουρέλια.
Ξαφνικά έξω από το σπίτι σου δύο άνθρωποι σου ζητάνε τρόφιμα τους λες να περιμένουν πας στο σπίτι φτιάχνεις μία τσάντα κρατάς αποστάσεις και τους τα χαρίζεις.
Οποιοσδήποτε παραβιάσει το άσυλο στο σπίτι μου αυτές τις μέρες Έλληνας η ξένος θα φάει σκάγια.
Δεν είμαι εγώ η μαλακισμένη της ιστορίας.
Όποιος θέλει φαΐ να μου το ζητήσει.
Άνθρωπός να μπει στο σπίτι που το απολύμανα και μου έφυγε ό κώλος να ακουμπάει δεξιά αριστερά πράγματα του σπιτιού θα φάει σκάγια.
Καλό είναι που πυροβόλησε ο Χιώτης χωρίς να σκοτώσει ,για τους Αθηναίους.
Έτσι θα φοβηθούν και δεν θα ακουμπάνε τρόφιμα άγνωστοι χωρίς να το ξέρει ο κόσμος που πάνε αριστερά δεξιά και φτάνουν μέχρι την Αθήνα.
Σκάγια στον κώλο έριξε δοκιμασμένο δεν πεθαίνει κανείς.
Είχε φάει κάτι σκάγια στον κώλο ένα ρίφι μου και χωρίς καμία βοήθεια έγινε καλά.
Τα πράγματα δεν είναι απλά.
Ζούμε μια πανδημία με συγκεκριμένες οδηγίες και συγκεκριμένους κινδύνους.
Δεν είναι ρατσισμός λέμε οποιοσδήποτε παραβιάσει το άσυλο στο σπίτι μου Έλληνας , ξένος.
Δεν είναι έλλειψη ανθρωπισμού όποιος θέλει να μου ζητήσει και θα του δώσω φαΐ με μέτρα ασφαλείας.
Όλα τα άλλα είναι πλεονασμός.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
Veni Vidi Vici

Niki έγραψε: 02 Απρ 2020, 06:39
:g094: :smt038

Κάθε μέρα σ' αγαπάω και πιότερο. :wink
Αlea jacta est
Άβαταρ μέλους
Niki

Veni Vidi Vici έγραψε: 02 Απρ 2020, 06:44

Οι Αθηναίοι ακούνε πυροβόλησε και λένε πω πω.
Δεν είπαμε να τους ρίξει βόλι , για να ρίξεις βόλι πρέπει να κρατάνε μαχαίρι ή όπλο .
Τώρα σκάγια στον κώλο και τι έγινε , πήρε λιγουλάκι φωτιά ο κώλος τους ,πήγανε στο νοσοκομείο τους βάλανε τουρλοτούς και τους τα βγάλανε. :smt005:
Άβαταρ μέλους
Veni Vidi Vici

Niki έγραψε: 02 Απρ 2020, 07:05
Veni Vidi Vici έγραψε: 02 Απρ 2020, 06:44

Οι Αθηναίοι ακούνε πυροβόλησε και λένε πω πω.
Καλά, όχι όλοι.
Είμεθα κι εμείς οι μέτοικοι. :lol: :wink
Αlea jacta est
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

https://www.politischios.gr/politiki/sk ... -khalkeios Σχόλιο του Κ.Κ.Ε. Χίου για το συμβάν στο Χαλκειός.Ο λαός της Χίου πρέπει να καταδικάσει την απαράδεκτη εγκληματική ενέργεια κατοίκου του Χαλκειούς, που πυροβόλησε δυο ανήλικα προσφυγόπουλα τραυματίζοντας τα με σκάγια το ένα στο κεφάλι και την πλάτη και το άλλο στα πόδια.

Η αδικαιολόγητη από κάθε άποψη αυτή πράξη, θα μπορούσε να είχε στοιχίσει τη ζωή στα δυο παιδιά. Τεράστιες ευθύνες έχει τόσο η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που δημιούργησε το άθλιο στρατόπεδο συγκέντρωσης της ΒΙΑΛ όσο σήμερα και η ΝΔ που το διατηρεί και συνεχίζει με την πολιτική της να εγκλωβίζει χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες σε άθλιες και επικίνδυνες συνθήκες για τους ίδιους και για τους κατοίκους της περιοχής.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Niki

Re: Χίος: Κάτοικος πυροβόλησε με καραμπίνα δυο 16χρονα ανήλικα προσφυγάκια

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι υπάρχει μεγάλη υποκρισία σχετικά με την χρήση όπλων.
Στην Αμερική σου λέει ο Σερίφης τι σκάγια χρησιμοποίησες 00 ; ή καουτσούκ;
Του λές εσύ μολυβένια 00.
Επικοινωνεί αυτός με τα νοσοκομεία και λέει θα έρθουν δύο κλέφτες με σκάγια στον κώλο καλέστε με αμέσως.
Σημειώνει στο μπλοκάκι του και σου λέει.
Αν πάνε στο νοσοκομείο είσαι τυχερός θα τους πιάσουμε αν όμως είναι από αυτούς που έμαθαν να βγάζουν τα σκάγια από μόνοι τους λίγες οι ελπίδες να τους βρούμε.
Αν ήθελε ο Χιώτης θα τους είχε κάνει λίπασμα για τις ντομάτες.
Εγώ από δω που είμαι ξέρω και τι σκάγια στα φυσίγγια είχε.
Είμαι σίγουρη ότι είχε 00 ή από καουτσούκ.
Με πιθανότητες 80% να είναι 00.
Άρα δεν ήθελε να σκοτώσει.
Τώρα αυτοί με τα σκάγια στον κώλο μπορούσαν να περπατήσουν και 10 μίλια να πάνε στο νοσοκομείο να πάρουνε χαρτάκι προτεραιότητας και να περιμένουν όρθιοι γιατί ο κώλος του ήτανε σουρωτήρι για να τους βγάλουν τα σκάγια.
Κάποτε αυτή η υποκρισία με τα όπλα πρέπει να σταματήσει.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
κορόιδο

Re: Χίος: Κάτοικος πυροβόλησε με καραμπίνα 16χρονα ανήλικα προσφυγάκια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κορόιδο »

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 02 Απρ 2020, 03:28
κορόιδο έγραψε: 02 Απρ 2020, 03:26
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 02 Απρ 2020, 03:23
Δεν καταλαβαίνω πώς ακριβώς θα σώσει την ζωή του όταν με πυροβολήσει αφού τον κλείσω. Τι μαλακίες γράφεις;
Άντε πάλι. Πας να τον κλείσεις και βγάζει το πιστόλι και βλέπεις τα θυμαράκια ανάποδα. Τι δεν καταλαβαίνεις;
Νομίζω με καλύπτει ο κοκ σε μια τέτοια περίπτωση :roll:
Ενώ με τους αιτούντες άσυλο δεν σε καλύπτουν οι νόμοι του κράτους και πρέπει να πυροβολήσεις;
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

κορόιδο έγραψε: 02 Απρ 2020, 02:03
Kauldron έγραψε: 02 Απρ 2020, 02:00
κορόιδο έγραψε: 02 Απρ 2020, 01:55

Άρα και για τους σκύλους είναι σκατόψυχοι.
Αμα δείς έναν σκύλο να ετοιμάζεται να σκοτώσει παιδί, θα ρίξεις?
Αμα δείς σκύλο να ετοιμάζεται να σκοτώσει γατί?
Επειδή μου την έπεσαν δυο φορές σκυλιά, ήθελα να πλακώσω στο ξύλο τους τσομπάνηδες γιατί δεν μάζεψαν τα σκυλιά τους. Να ξέρουμε ποιος φταίει.
Άλλο σου λέω, άλλο μου λες.
Αν δείς να έχουν στριμώξει άλλο ζώο , πχ γάτα, και μπορείς να πυροβολήσεις για να σώσεις το ζώο, θα το κάνεις? Ρίχνεις στον αέρα, και βλέπεις οτι δε φεύγουν, ο μόνος τρόπος είναι να ρίξεις στο ψαχνό.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Niki έγραψε: 02 Απρ 2020, 06:39 Βγαίνει ο άλλος στην τηλεόραση και λέει ότι τα ζαρζαβατικά που αγοράζουμε πρέπει να τα πλένουμε γιατί δεν ξέρουμε ποιος τα ακούμπησε με αντισηπτικό.
Αποφασίζουμε και φτιάχνουμε λαχανόκηπο να έχουμε καμιά ντοματούλα , βλέπετε με πατέρα και μητέρα με πρόβλημα δεν παίζει να ρισκάρεις.
Άντε να απολυμάνεις την ντομάτα ειδικά στην τρύπα στην μέση.
Αν κόψεις την τρύπα χαλάει η ντομάτα σε δυό μέρες αν την βάλεις στο ψυγείο χωρίς να την απολυμάνεις θα κάνει ο κωλοιός πάρτι στο ψυγείο.
Τα κάνεις όλα σωστά στον καιρό του Κορωνοϊου μένεις σπίτι , αγοράζεις ποσότητα συσκευασμένων τροφίμων για τρεις μήνες δεν τα βάζεις στο σπίτι κάθεσαι και τα απολυμαίνεις ένα ένα.
Δεν βγαίνετε καθόλου από το σπίτι εκτός από την αυλή κοτούλες , λαχανόκηπο δέντρα κ.λ.π.
Τα νεύρα σου έχουν γίνει κουρέλια.
Ξαφνικά έξω από το σπίτι σου δύο άνθρωποι σου ζητάνε τρόφιμα τους λες να περιμένουν πας στο σπίτι φτιάχνεις μία τσάντα κρατάς αποστάσεις και τους τα χαρίζεις.
Οποιοσδήποτε παραβιάσει το άσυλο στο σπίτι μου αυτές τις μέρες Έλληνας η ξένος θα φάει σκάγια.
Δεν είμαι εγώ η μαλακισμένη της ιστορίας.
Όποιος θέλει φαΐ να μου το ζητήσει.
Άνθρωπός να μπει στο σπίτι που το απολύμανα και μου έφυγε ό κώλος να ακουμπάει δεξιά αριστερά πράγματα του σπιτιού θα φάει σκάγια.
Καλό είναι που πυροβόλησε ο Χιώτης χωρίς να σκοτώσει ,για τους Αθηναίους.
Έτσι θα φοβηθούν και δεν θα ακουμπάνε τρόφιμα άγνωστοι χωρίς να το ξέρει ο κόσμος που πάνε αριστερά δεξιά και φτάνουν μέχρι την Αθήνα.
Σκάγια στον κώλο έριξε δοκιμασμένο δεν πεθαίνει κανείς.
Είχε φάει κάτι σκάγια στον κώλο ένα ρίφι μου και χωρίς καμία βοήθεια έγινε καλά.
Τα πράγματα δεν είναι απλά.
Ζούμε μια πανδημία με συγκεκριμένες οδηγίες και συγκεκριμένους κινδύνους.
Δεν είναι ρατσισμός λέμε οποιοσδήποτε παραβιάσει το άσυλο στο σπίτι μου Έλληνας , ξένος.
Δεν είναι έλλειψη ανθρωπισμού όποιος θέλει να μου ζητήσει και θα του δώσω φαΐ με μέτρα ασφαλείας.
Όλα τα άλλα είναι πλεονασμός.
:romance-hearteyes:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
κορόιδο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κορόιδο »

Kauldron έγραψε: 02 Απρ 2020, 13:29
κορόιδο έγραψε: 02 Απρ 2020, 02:03
Kauldron έγραψε: 02 Απρ 2020, 02:00

Αμα δείς έναν σκύλο να ετοιμάζεται να σκοτώσει παιδί, θα ρίξεις?
Αμα δείς σκύλο να ετοιμάζεται να σκοτώσει γατί?
Επειδή μου την έπεσαν δυο φορές σκυλιά, ήθελα να πλακώσω στο ξύλο τους τσομπάνηδες γιατί δεν μάζεψαν τα σκυλιά τους. Να ξέρουμε ποιος φταίει.
Άλλο σου λέω, άλλο μου λες.
Αν δείς να έχουν στριμώξει άλλο ζώο , πχ γάτα, και μπορείς να πυροβολήσεις για να σώσεις το ζώο, θα το κάνεις? Ρίχνεις στον αέρα, και βλέπεις οτι δε φεύγουν, ο μόνος τρόπος είναι να ρίξεις στο ψαχνό.
Αν σκοτώσω μία φορά τα σκυλιά, ο Αλβανός και ο άλλος ο καράβλαχος που ήταν τσομπάνηδες θα έπαιρναν άλλα και θα ήταν θέμα χρόνου να ξαναγίνει. Τον πρώτο τον έδιωξαν από το χωριό γιατί ήταν συχνές οι επιθέσεις των σκυλιών του (φταίει βέβαια αυτός που δεν τα πρόσεχε) και τον άλλο τον άφησαν. Του δεύτερου τα σκυλιά δάγκωσαν έναν συγγενή μου. Τον γλυτώνει ότι είναι χωρικός και δεν θέλουν να του κάνουν μανούρες.

Στην περίπτωση του θέματος, δεν έπρεπε να είναι οι αιτούντες άσυλο στα νησιά επειδή το θέλει η Μέρκελ. Θέση μου είναι να αφήνουμε τους αιτούντες άσυλο και τους μετανάστες να φεύγουν προς τις άλλες χώρες της Ευρώπης όπως θέλουν και οι ίδιοι.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Βλήμα έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:36
Obi Wan Iakobi έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:34
Βλήμα έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:31 Η αυτοάμυνα προστατεύεται. Αυτοάμυνα δεν είναι αυτό που έκανε ο μπάρμπας. Αυτοάμυνα, που όφειλε να καταλήξει σε αθώωση, θα ήταν να έβγαζαν ένα κουμπούρι και να του την σβούριζαν στο δόξα πατρί.
Ε ναι να τον πυροβολησουν πρωτα κι αν σωθει ας ανταποδωσει.
Θεωρείς ότι όταν δυο τύποι σου κλέβουν τα ζαρζαβατικά σου είναι μεγάλη η πιθανότητα να σε πυροβολήσουν;
την πρωτη φορα οχι.

την 100στη; και αφου εκουν κλεψει και κοπανησει και ολους τους γειτονους;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”