!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αρχιδάτο πογκρομ Κυριάκου
Re: Αρχιδάτο πογκρομ Κυριάκου
"Την ενίσχυση των 800 ευρώ θα λάβουν και όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι της χώρας. Και για αυτούς θα ανασταλεί επίσης η υποχρέωση καταβολής εισφορών."
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Ίακχος έγραψε: 20 Μαρ 2020, 13:25 Δυστυχώς γράφω από κινητό και δε μπορώ να στείλω link αλλά τό είδα σε φόρουμ μηχανικών στο Facebook.
Καλά στα φόρουμ στο facebook λένε μεγαλύτερες μαλακίες και από εδώ μέσα
Εδώ ρωταγε ένας σε ένα γεωπονικό πότε να λιπαρει δέντρα και πετάχτηκε ένας και του έλεγε να το κάνει με γεμάτο φεγγάρι για να πιάσει καλυτερα
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Otto Weininger
Καλά είπε. Πάντα με γεμάτο φεγγάρι.Gewponos90 έγραψε: 20 Μαρ 2020, 13:34Ίακχος έγραψε: 20 Μαρ 2020, 13:25 Δυστυχώς γράφω από κινητό και δε μπορώ να στείλω link αλλά τό είδα σε φόρουμ μηχανικών στο Facebook.
Καλά στα φόρουμ στο facebook λένε μεγαλύτερες μαλακίες και από εδώ μέσα![]()
Εδώ ρωταγε ένας σε ένα γεωπονικό πότε να λιπαρει δέντρα και πετάχτηκε ένας και του έλεγε να το κάνει με γεμάτο φεγγάρι για να πιάσει καλυτερα
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Ναι οκ, το 1 απο το 0 είναι πάντα καλύτερο.Ασέβαστος έγραψε: 20 Μαρ 2020, 12:17οκ, δεν τα ξερω τα παραμεσα του επαγγελματος, αλλα πρεπει να παραδεχτεις οτι ειναι χαοτικη η διαφορα συγκριτικα με τον ταβερνιαρη που απλα καθεται σπιτι του. εσεις, τα σμ, και οσοι τελοσπαντων μενουν ανοιχτοι, εχουν το μικροτερο προβλημα.Otto Weininger έγραψε: 20 Μαρ 2020, 12:11
Όχι.
Η κίνηση είναι μεν αρκετή αλλά πλήρως επιλεκτική. Ζητάνε όλοι τα ίδια, πολλοί δεν τα βρίσκουν γιατί τελειώνουν. Μ.ο. απόδειξης 5 ευρώ.
Συνταγές εκτελούνται, γύρευε ποτέ θα πληρωθούν (και λογικό είναι) με πολλές συμμετοχές (και όχι μονο) βερεσέ.
Αν είναι να μπαίνουν 200 άτομα και να κάνεις Ζ ούτε 1000 ευρώ, όχι δεν το λες δουλειά. Κίνηση ναι, δουλειά όχι.
Αλλά μη μας συγκρίνεις με τα σ/μ. Αυτοί πουλάνε ότι πουλούσαν και πριν και μάλιστα επί 10.
Εμείς δια δέκα, συν βερεσέ.
το βερεσε το καταλαβαινω. χοντρο προβλημα. το δια δεκα, γιατι; εχω την εντυπωση οτι η ζητηση στα ειδη σας ειναι εντελως ανελαστικη. ποιος μπορει να πηρε λιγοτερα φαρμακα απο οτι χρειαζεται, η ποιος επαιρνε περισσοτερα πριν; ισα ισα, ολο και καποιος ζαβος θα παιρνει 5 κουτια ντεπον να τα εχει μαζι με τα κωλοχαρτα.
εκτος αν εννοεις σε καλλυντικα κλπ, οποτε, λογικο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Otto Weininger
Μιλάω για όλα τα γύρω γύρω ναι. Αυτά που σου φέρνουν το μετρητο για να κινηθείς.Ασέβαστος έγραψε: 20 Μαρ 2020, 13:49το βερεσε το καταλαβαινω. χοντρο προβλημα. το δια δεκα, γιατι; εχω την εντυπωση οτι η ζητηση στα ειδη σας ειναι εντελως ανελαστικη. ποιος μπορει να πηρε λιγοτερα φαρμακα απο οτι χρειαζεται, η ποιος επαιρνε περισσοτερα πριν; ισα ισα, ολο και καποιος ζαβος θα παιρνει 5 κουτια ντεπον να τα εχει μαζι με τα κωλοχαρτα.
εκτος αν εννοεις σε καλλυντικα κλπ, οποτε, λογικο.
Τέλος πάντων, το θέμα είναι να είμαστε γεροί. Τα άλλα τα βρίσκουμε.
- hellegennes
Μεγάλο θέμα έχουν όλες οι εταιρείες και βιοτεχνίες που παρασκευάζουν νηστίσιμα. Η κίνησή τους εκμηδενίστηκε. Την έκανε σκόνη την νηστεία ο κορωνοϊός. Θεωρητικά αυτοί δουλεύουν ακόμα, αλλά πρακτικά πάπαλα. Οι κάβες επίσης έπαθαν μεγάλη ζημιά από το κλείσιμο της εστίασης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Από συμπληρώματα πως πάει; Εδώ στη γειτονιά που πήγα να παραλάβω μια παραγγελία μου έλεγε η φαρμακοποιός ότι δεν τους έχει μείνει βιταμίνη ούτε για δείγμα. Λέει άδειασαν μέχρι και από τις εταιρείες που δεν κινούνται και έχουν παραγγελίες ήδη για ποσότητες που θα έρθουν.Otto Weininger έγραψε: 20 Μαρ 2020, 13:54 Μιλάω για όλα τα γύρω γύρω ναι. Αυτά που σου φέρνουν το μετρητο για να κινηθείς.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Ισχυουν οσα λεει ο Οττο για φαρμακεια, η κοπελα μου δουλευει, πολλες φορες δεν παταει ψυχη για ωρες.
τελικα μαθαμε τι θα ισχυσει με ΟΕ;
τελικα μαθαμε τι θα ισχυσει με ΟΕ;
- Otto Weininger
Φύγανε μαζικά στην αρχή και έρχονται με σταγονόμετρο πλέον.Awesomatic έγραψε: 20 Μαρ 2020, 14:20Από συμπληρώματα πως πάει; Εδώ στη γειτονιά που πήγα να παραλάβω μια παραγγελία μου έλεγε η φαρμακοποιός ότι δεν τους έχει μείνει βιταμίνη ούτε για δείγμα. Λέει άδειασαν μέχρι και από τις εταιρείες που δεν κινούνται και έχουν παραγγελίες ήδη για ποσότητες που θα έρθουν.Otto Weininger έγραψε: 20 Μαρ 2020, 13:54 Μιλάω για όλα τα γύρω γύρω ναι. Αυτά που σου φέρνουν το μετρητο για να κινηθείς.
Εδώ πανηγύριζαν οι αντιμνημονιακοί επειδή ο σύριζα εφάρμοζε ...καλά τα μνημόνια!nrg έγραψε: 20 Μαρ 2020, 11:22
Οι βάστα Σόιμπλε, πανηγυρίζουν που η ΕΚΤ άνοιξε την κάνουλα...
Δεν υπάρχει ελπίς...
Και το είχαν κάνει και σημαία τους, θεωρώντας ότι έτσι θα κερδίσουν τις εκλογές. Τα ξέχασες;
Οι άλλοι πανηγυρίζουν επειδή η Ελλάδα έμεινε στο τρένο της Ε.Ε. και της ευρωζώνης και έτσι μπορεί τώρα να ακολουθήσει μαζί με τους άλλους τις ίδιες πολιτικές. Μαζί με τους άλλους, όχι μόνη της να πηγαίνει κατευθείαν στον τοίχο.
Πόνος λοιπόν, απύθμενος!
Ψυχραιμία συνάδελφε, θα μπούμε κι εμείς.
Εγώ σήμερα απέρριψα έλεγχο δόμησης για τη Δευτέρα.
Μέχρι τότε ποιος ξέρει τι έχει να γίνει.
Εγώ σήμερα απέρριψα έλεγχο δόμησης για τη Δευτέρα.
Μέχρι τότε ποιος ξέρει τι έχει να γίνει.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Επομένως πρέπει να πληρώσεις και εφκα.
Εγώ πλήρωσα.
Μακάρι να μπούμε. Μετά το κράξιμο ο Στασινός έκανε κινήσεις.... ΕΦΚΑ πλήρωσα στην 1η κατηγορία φυσικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 823 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
-
- 13 Απαντήσεις