!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΥΡΩΦΕΝΤΕΡΑΛΙΣΤΙΚΟ SHITPOSTING
- Μαυροβασίλης
Re: ΕΥΡΩΦΕΝΤΕΡΑΛΙΣΤΙΚΟ SHITPOSTING
sic transit gloria huni
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Dwarven Blacksmith
Σήμερα την απέρριψεΜαυροβασίλης έγραψε: 26 Σεπ 2018, 13:38 H γαλλική Δεξιά προτείνει τον Μισέλ Μπαρνιέ ως υποψήφιο για την προεδρία της Κομισιόν
ευελπιστώ σε μπρεξιτέλιξη που θα του δώσει το προσωνύμιο Βρετανός
(κατά το πρότυπο του Σκιπίωνα)
Michel Barnier, the EU's Brexit negotiator, on Friday ruled himself out from becoming the next European Commission president. Barnier announced he would not run to be the European People's Party's 'Spitzenkandidat'. In a tweet, Barnier said "It is my duty and responsibility to continue the Brexit negotiations right to the end." The UK is scheduled to leave the EU next year - a month before the European Parliament elections.
- Μαυροβασίλης

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
- Dwarven Blacksmith
Σάβατζ Τασκ, εξαϋλώνει Orion22
https://www.bbc.com/news/uk-politics-45750023At a press briefing in Brussels, Mr Tusk - the former prime minister of Poland - said: "In respecting our partners, we expect the same in return.
"Comparing the EU to the Soviet Union is as unwise as it is insulting.
"The Soviet Union was about prisons and gulags, borders and walls, violence against citizens and neighbours.
"The European Union is about freedom and human rights, prosperity and peace, life without fear, it is about democracy and pluralism - a continent without internal borders and walls.
"As the president of the European Council and someone who spent half his life in the Soviet bloc, I know what I am talking about."
Ξέρει ο τασκ**. Μεγάλη αυθεντία στο θέμα, τι να μας πει το ξεπουλητάρι ο γκόρμπι που διέλυσε την αγαπημένη μας ® σοβιετία για μια πίτσα χατ και μια λουι βιτόνDwarven Blacksmith έγραψε: 05 Οκτ 2018, 19:50 Σάβατζ Τασκ, εξαϋλώνει Orion22
https://www.bbc.com/news/uk-politics-45750023At a press briefing in Brussels, Mr Tusk - the former prime minister of Poland - said: "In respecting our partners, we expect the same in return.
"The Soviet Union was about prisons and gulags, borders and walls, violence against citizens and neighbours.
"The European Union is about freedom and human rights, prosperity and peace, life without fear, it is about democracy and pluralism - a continent without internal borders and walls.
"As the president of the European Council and someone who spent half his life in the Soviet bloc, I know what I am talking about."
Spoiler
Mikhail Gorbachev" έγραψε:“The most puzzling development in politics during the last decade is the apparent determination of Western European leaders to re-create the Soviet Union in Western Europe.”
**#intuskwetrust κιετς
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- hellegennes
Ωραία όλα αυτά τα ιδεαλιστικά αλλά ακόμη και μεγαλοστελέχη της ΕΕ παραδέχονται ότι υπάρχει μεγάλο δημοκρατικό έλλειμμα στην ΕΕ και ο πλουραλισμός εξαντλείται σε θέματα ήσσονος σημασίας.Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Οκτ 2018, 19:50 Σάβατζ Τασκ, εξαϋλώνει Orion22
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- hellegennes
Για να invade other countries πρέπει να έχει στρατό σαν ένωση. Ξεχνάς βέβαια ότι σχεδόν όλα, αν όχι όλα, τα μέλη της do invade countries.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ουράνια μελωδία αγγέλων οι οιμωγές των χέιτερς 
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- hellegennes
Αντικειμενικότης μηδέν. Οπαδοί εδώ, οπαδοί και στο νήμα για τον Τραμπ. Η μόνη σας διαφορά είναι ότι αλλάζετε ρόλους μεταξύ των δύο νημάτων. Εδώ είστε οπαδοί εσείς και σας κράζουν, στο άλλο νήμα κράζετε εσείς τους κράχτες σας, που είναι οπαδοί.
Είναι πολύ κρίμα που δεν ζεις στην Ελλάδα, γιατί σού αξίζει κι εσένα ο Τσίπρας. Αλλά με ανακουφίζει η ιδέα ότι το κράτος που μένεις σού ρουφάει το 70% των αποδοχών σου για να ταΐζονται κοπρόσκυλα στην Ελλάδα. Κάτι είναι κι αυτό.
Δεν διαφέρετε σε τίποτα ουσιώδες. Ακόμα και τις ίδιες ατάκες λέτε, που είναι για πολλές μπάτσες, όπως: κλάψτε, σκούξτε, τι ωραία που είναι τα δάκρυά σας, τι απολαυστικός που είναι ο πόνος σας, κερνάει πόνο ο Χ, πήξτε και λοιπές μαλακίες που μπορεί κανείς να δικαιολογήσει μόνο σε 16άρηδες -το πολύ.
Τυφλός οπαδισμός.
Ο μόνος που πιστεύω ότι σώζεται η κατάστασή του είναι ο Νάνος.
Είναι πολύ κρίμα που δεν ζεις στην Ελλάδα, γιατί σού αξίζει κι εσένα ο Τσίπρας. Αλλά με ανακουφίζει η ιδέα ότι το κράτος που μένεις σού ρουφάει το 70% των αποδοχών σου για να ταΐζονται κοπρόσκυλα στην Ελλάδα. Κάτι είναι κι αυτό.
Δεν διαφέρετε σε τίποτα ουσιώδες. Ακόμα και τις ίδιες ατάκες λέτε, που είναι για πολλές μπάτσες, όπως: κλάψτε, σκούξτε, τι ωραία που είναι τα δάκρυά σας, τι απολαυστικός που είναι ο πόνος σας, κερνάει πόνο ο Χ, πήξτε και λοιπές μαλακίες που μπορεί κανείς να δικαιολογήσει μόνο σε 16άρηδες -το πολύ.
Τυφλός οπαδισμός.
Ο μόνος που πιστεύω ότι σώζεται η κατάστασή του είναι ο Νάνος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Είσαι λάθος γιατί δεν υφίσταται οπαδισμός εξ ορισμού.
Η ΕΕ είναι πάνω από την ιδεολογία. Θεωρητικά οι Τραμπικοί μπορεί να χαράζουν την πολιτική της ΕΕ αύριο.
Εγώ με ποιον θα είμαι τότε; Η απάντηση είναι απλή, πάλι θα είμαι υπερ της ΕΕ γιατί πιστεύω σε αυτή ως θεσμό, και όχι ως κάτι τόσο παροδικό όσο μια κυβέρνηση, ή ένα άθροισμα ευρωβουλευτών, ή μια ιδεολογία της μόδας κλπ.
Η ΕΕ είναι πάνω από την ιδεολογία. Θεωρητικά οι Τραμπικοί μπορεί να χαράζουν την πολιτική της ΕΕ αύριο.
Εγώ με ποιον θα είμαι τότε; Η απάντηση είναι απλή, πάλι θα είμαι υπερ της ΕΕ γιατί πιστεύω σε αυτή ως θεσμό, και όχι ως κάτι τόσο παροδικό όσο μια κυβέρνηση, ή ένα άθροισμα ευρωβουλευτών, ή μια ιδεολογία της μόδας κλπ.
- hellegennes
Η ΕΕ υπήρξε και το 1942. Είμαι πολύ βέβαιος ότι δεν θα ήσουν υπέρ της, αν ζούσες. Η ιδέα δεν είναι πάνω απ' αυτούς που κυβερνάνε. Αυτοί που κυβερνάνε διαμορφώνουν την πραγματικότητα. Ειδάλλως στα χαρτιά και ο κομμουνισμός είναι ο παράδεισος επί γης. Δεν έχει κάποιο αμιγώς θεωρητικό πρόβλημα. Όλα του τα προβλήματα είναι πρακτικά.
Οι θεσμοί δεν είναι ουράνια φαινόμενα. Είναι ανθρώπινα δημιουργήματα και εξυπηρετούνται από άτομα.
Οι θεσμοί δεν είναι ουράνια φαινόμενα. Είναι ανθρώπινα δημιουργήματα και εξυπηρετούνται από άτομα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Έχω δηλώσει στο παρελθόν ότι απολαμβάνω ειδικής ρύθμισης για αλλοδαπούς υψηλής κατάρτισης και εξειδίκευσης, στο πλαίσιο της οποίας ένα τριάντα τα εκατό του εισοδήματος δεν φορολογείται. Το εβδομήντα τα εκατό που απομένει, πράγματι φορολογείται κλιμακωτά με ανώτατη βαθμίδα το πενήντα δύο τα εκατό, πόσοστο που θεωρώ λογικό για το επίπεδο των υποδομών και υπηρεσιών κοινής ωφέλειας που απολαμβάνομε. Έχοντας γράψει αυτό, πράγματι, ένα ποσοστό των σημαντικών πλεονασμάτων του ενδόξου βασιλείου των κάτω χωρών διοχετεύεται, μέσω της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης, σε αναξιοπαθούντες κοινωνικούς σχηματισμούς της ευρωζώνης, με προβληματικό πολιτισμικό και βεβαρημένο φυλετικό υπόβαθρο. Και, πράγματι, από τα πλεονάσματα αυτά επωφελούνται παρασιτικές ομάδες όπως συνταξιούχοι δέκο, δημόσιοι υπάλληλοι κλπ. Πλην όμως, η δημοσιονομική προσαρμογή των τελευταίων ετών, έχει δημιουργήσει προϋποθέσεις για επενδυτικές τοποθετήσεις με καθαρή επιστροφή (μετά εξόδων και φόρων) πάνω από επτά τα εκατό, καθώς και σημαντικού περιορισμού του κόστους για αγαθά και υπηρεσίες που απολαμβάνομε κατά τη διάρκεια διακοπών και άλλων δραστηριοτήτων αναψυχής. Συμπερασματικά, παρά την υψηλή φορολογία, προσφέρονται πολλές ευκαιρίες για όσους κάμουν χρηστή διαχείριση των διαθεσίμων των.hellegennes έγραψε: 07 Οκτ 2018, 17:47 Είναι πολύ κρίμα που δεν ζεις στην Ελλάδα, γιατί σού αξίζει κι εσένα ο Τσίπρας. Αλλά με ανακουφίζει η ιδέα ότι το κράτος που μένεις σού ρουφάει το 70% των αποδοχών σου για να ταΐζονται κοπρόσκυλα στην Ελλάδα. Κάτι είναι κι αυτό.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Dwarven Blacksmith
Φυσικά και δεν υπήρξε ΕΕ το 1942. Ούτε ως θεσμός ούτε καν ως πρόθεση.
Όπως κάποιος πρέπει να είναι ανεγκέφαλος για να φωνάζει "να καεί το μπουρδέλο η Βουλή" επειδή διαφωνεί με πρόσωπα ή πολιτικές, το ίδιο ισχύει και για την ΕΕ.
Επίσης μπορείς να είσαι βέβαιος ότι αν είχα γεννηθεί στη Γιουγκοσλαβία, δεν θα άνηκα στους ανεγκέφαλους που τη διέλυσαν. Θα ήθελα απλά να έρθει στη σύγχρονη εποχή. Τώρα η ΕΕ μαζεύει τα κομμάτια της, αλλά το κακό που έχει γίνει και το μίσος που έχει αναπτυχθεί θέλουν καιρό για να σβήσουν.
Όπως κάποιος πρέπει να είναι ανεγκέφαλος για να φωνάζει "να καεί το μπουρδέλο η Βουλή" επειδή διαφωνεί με πρόσωπα ή πολιτικές, το ίδιο ισχύει και για την ΕΕ.
Επίσης μπορείς να είσαι βέβαιος ότι αν είχα γεννηθεί στη Γιουγκοσλαβία, δεν θα άνηκα στους ανεγκέφαλους που τη διέλυσαν. Θα ήθελα απλά να έρθει στη σύγχρονη εποχή. Τώρα η ΕΕ μαζεύει τα κομμάτια της, αλλά το κακό που έχει γίνει και το μίσος που έχει αναπτυχθεί θέλουν καιρό για να σβήσουν.