!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πρώτος νεκρός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Re: Ο πρώτος νεκρός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Στύγιος έγραψε: 02 Οκτ 2021, 14:20
GoBack έγραψε: 02 Οκτ 2021, 04:06
Στύγιος έγραψε: 02 Οκτ 2021, 04:03 Το καριολάκι ήρθε για να χαλάσει το νήμα ,ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και ανταποδίδω , μακριά από σας και τους δικούς εύχομαι.
Μη βριζεις ρε Τακη
Εντάξει ,ζητώ συγγνώμη .Είμαστε 3 κορωνιασμένοι σπίτι κι εγώ όχι στην καλύτερη ψυχολογία.
Έτσι μπράβο :8)
Υπομονή θέλει,μην τρελαίνεσαι,έρχονται και χειρότερα για όλους μας :003:
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

stergiosbik έγραψε: 03 Οκτ 2021, 12:55 Ο Στυγιος ήταν φουλ εντιεμβολιαστης,αλλά τώρα κατάλαβε,ευτυχώς όχι με τον πιο σκληρό τρόπο,ότι έκανε λάθος.
Ορισμένα ζώα εδώ μέσα που τον χειροκροτούσαν για τις θέσεις του,ακόμη αρνούνται να παραδειγματιστουν από την αλλαγή του αυτή.
Πρώτον, σταματήστε να χρησιμοποιείτε την λέξη αντιεμβολιαστής για όσους δεν θέλουν να κάνουν ένα συγκεκριμένο εμβόλιο. Αν δεν έχεις κάνει και τα 200 εμβόλια που κυκλοφορούν, με την ίδια λογική είσαι κι εσύ αντιεμβολιαστής.

Δεύτερον, δεν υπάρχει σοβαρός λόγος που δεν ήθελε ο Στύγιος να κάνει το εμβόλιο, όπως δεν υπάρχει και σοβαρός λόγος για την μεταστροφή του. Τι ακριβώς άλλαξε;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

foscilis έγραψε: 02 Οκτ 2021, 20:02 Ο Στυγιος γίνεται όλο και πιο γαμάτος από τότε που κόλλησε κοβιντ
:smt005:
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

BigChiefWahoo έγραψε: 03 Οκτ 2021, 13:05
Στύγιος έγραψε: 01 Οκτ 2021, 23:58
Κόκκορας έγραψε: 01 Οκτ 2021, 23:14 περαστικά Στυγιαρε και στην μητερα σου

ο Θεός και η Παναγία να σας δίνουν δύναμη να το ξεπεράσετε γρήγορα και ανώδυνα
Φχαριστώ ρε φίλε. :smt023
Και από μένα περαστικά Στύγιε.
Χτες έμαθα ότι κολλητός μου φίλος είναι σε καραντίνα γιατί βρέθηκε θετικός.Δεν έχει το παραμικρό σύμπτωμα,αν και μανιώδης καπνιστής.Η γυναίκα του το πέρασε τον περασμένο Μάρτιο,τότε με το σεισμό.Αυτή νοσηλεύτηκε.Ανεμβολίαστοι και δύο.
Με αυτό το ζευγάρι πάμε μαζί στις συγκεντρώσεις κατά της υποχρεωτικότητας.
Ίσως θα έπρεπε να λέγονται συγκεντρώσεις της MENSA
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Με δουλεύετε ρε τομάρια ,αλλά θα σας δείξω εγώ.. :lol:
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2021, 13:18
stergiosbik έγραψε: 03 Οκτ 2021, 12:55 Ο Στυγιος ήταν φουλ εντιεμβολιαστης,αλλά τώρα κατάλαβε,ευτυχώς όχι με τον πιο σκληρό τρόπο,ότι έκανε λάθος.
Ορισμένα ζώα εδώ μέσα που τον χειροκροτούσαν για τις θέσεις του,ακόμη αρνούνται να παραδειγματιστουν από την αλλαγή του αυτή.
Πρώτον, σταματήστε να χρησιμοποιείτε την λέξη αντιεμβολιαστής για όσους δεν θέλουν να κάνουν ένα συγκεκριμένο εμβόλιο. Αν δεν έχεις κάνει και τα 200 εμβόλια που κυκλοφορούν, με την ίδια λογική είσαι κι εσύ αντιεμβολιαστής.

Δεύτερον, δεν υπάρχει σοβαρός λόγος που δεν ήθελε ο Στύγιος να κάνει το εμβόλιο, όπως δεν υπάρχει και σοβαρός λόγος για την μεταστροφή του. Τι ακριβώς άλλαξε;
Ξερεις πολυ καλα οτι στο συγκεκριμενο θεμα ο όρος αυτος χρησιμοποιειται για το συγκεριμενο εμβολιο.
Μην γενικευεις ασκοπα.
Για το τι αλλαξε μην ρωτας εμενα.
Ρωτα τον ιδιο καλυτερα.
Εγω απλα θα πω οτι κοντευουμε εναν χρονο εμβολιασμων με κατι δις εμβολιασμους.
Λεπτομερειες φυσικα μπροστα στην δικη σας ψεκ πραγματικοτητα.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

foscilis έγραψε: 03 Οκτ 2021, 13:19

Ίσως θα έπρεπε να λέγονται συγκεντρώσεις της MENSA
Συμφωνώ με αυτό.Πρόκειται για σκεπτόμενα άτομα.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

Στύγιος έγραψε: 03 Οκτ 2021, 13:20 Με δουλεύετε ρε τομάρια ,αλλά θα σας δείξω εγώ.. :lol:
Δεν σε δουλεύω ρε μλκ,εύχομαι να γίνεις γρήγορα καλά,εσύ και οι δικοί σου :8)
Γελάω με τις ατάκες του Φόσι καμμιά φορά :lol:
Καdy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καdy »

BigChiefWahoo έγραψε: 03 Οκτ 2021, 13:16

Συμμαθητής μου ο γιος,καθηγητής μου στα Θρησκευτικά ο πατέρας.
Θες και πηγή !! Όλα τα σάιτ το έγραψαν,με όνομα και επώνυμο.
τα συλληπητηρια μου

κατα 99% πεθαναν απο κατι αλλο και χρεωθηκε ο θανατος τους στον προβιντ
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

Ρε συ Kady,ηρέμησε,άλλο δεν θέλω να κάνω εμβόλιο και άλλο δεν υπάρχει ιός και όλα είναι ψέμματα.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Καdy έγραψε: 02 Οκτ 2021, 13:03 οχι,απλως στοιχεια που θα πρεπει να ειναι διαθεσιμα στο κοινο απο οσους υποστηριζουν την υπαρξη μιας πανδημιας ενος θανατηφορου ιου χωρις...συμπτωματα(λολ)
Α μωρέ. Είτε θα το περάσεις χαλαρά και ελαφρώς.
Είτε το πολύ πολύ να μην μπορείς να πάρεις ανάσα.
Αντε να πας κ μια βόλτα στο νοσοκομείο για ξεκούραση και ψυχική ανασύνταξη.
Ε στην χειρότερη πας και κάπου αλλού...

Και όλα αυτά χωρίς άγχος . Κανείς εκεί και κάτι τεστ να περάσει η ώρα.

Τα θες γραπτά τα στοιχεία και αν ναι πες μας και επιθυμητή ώρα να στα γράψουμε να τα μελετήσεις.
Στύγιος

Ανακεφαλαίωση. Ο πατέρας ,αν και πλήρως εμβολιασμένος , έφερε σπίτι μάλλον τη Δ; :102: .Είχε βήχα και κόπωση, κόλλησε τη μάνα μου σε άγνωστο χρόνο και μετά η μάνα μου εμένα ,αν και φορούσα μάσκα και έκανα χρήση αντισηπτικών, όταν την φρόντιζα. Η Δ είναι υπερμεταδοτική και όπως μου είπαν απ' τον ΕΟΔΥ , πάνω από 15 λεπτά και σε απόσταση μικρότερη του 1 μέτρου σε κλειστό χώρο...κόλλησες.
Στύγιος

stergiosbik έγραψε: 03 Οκτ 2021, 13:23

Ξερεις πολυ καλα οτι στο συγκεκριμενο θεμα ο όρος αυτος χρησιμοποιειται για το συγκεριμενο εμβολιο.
Μην γενικευεις ασκοπα.
Ρωτα τον ιδιο καλυτερα.

Αναγκάζομαι να ξαναγράψω για πολλοστή φορά ότι δεν έκανα το εμβόλιο λόγω ιατρικών εξετάσεων: αρρύθμιστη υπέρταση και στένωση αορτικής καρωτίδας.ΑΚΥΡΟΝ.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Στύγιος έγραψε: 03 Οκτ 2021, 17:27

Μην γενικευεις ασκοπα.
Ρωτα τον ιδιο καλυτερα.

Αναγκάζομαι να ξαναγράψω για πολλοστή φορά ότι δεν έκανα το εμβόλιο λόγω ιατρικών εξετάσεων: αρρύθμιστη υπέρταση και στένωση αορτικής καρωτίδας.ΑΚΥΡΟΝ.
Και πολυ καλα εκανες μιας και υπηρχε ιατρικη συμβουλη να μην εμβολιαστεις.
Απλα ολον αυτο τον καιρο εδινες την εντυπωση οτι δεν το κανεις για αλλους λογους οπως θρησκευτικους,φοβου κλπ κλπ.
Στύγιος

stergiosbik έγραψε: 03 Οκτ 2021, 17:55
Στύγιος έγραψε: 03 Οκτ 2021, 17:27

Μην γενικευεις ασκοπα.
Ρωτα τον ιδιο καλυτερα.

Και πολυ καλα εκανες μιας και υπηρχε ιατρικη συμβουλη να μην εμβολιαστεις.
Απλα ολον αυτο τον καιρο εδινες την εντυπωση οτι δεν το κανεις για αλλους λογους οπως θρησκευτικους,φοβου κλπ κλπ.
Εντάξει ,ίσως στην αρχή ,άλλωστε τα δεδομένα αλλάζουν διαρκώς σχετικά με τον ιό. Σιγά μη κλάψω και φοβηθώ ,3 φορές το χρόνο δίνω αίμα ως εθελοντής.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”