Το highlight, τύπε, θα ήταν να περπατούσες στο νερό και να κοιτούσες τα βότσαλα.the comet the course the tail έγραψε: 18 Μάιος 2020, 21:53 στενάχωρη η εικόνα της κοπέλας που καθόταν μόνη της στην παραλία.
δεν είχε πάει καν για μπάνιο. με ρούχα ήταν.
και καθόταν μόνη της. ρεμβάζοντας.
μα η στεναχώρια ήταν δική μου.
που κάθε μέρα βλέπω αυτή τη θάλασσα. γαλάζια. άδεια. ίδια. δεν φέρνει τίποτα.
καμιά φορά περπατάω στα βότσαλα, μα δεν κοιτάζω προς το νερό.
κοιτάζω κάτω, στις πέτρες, στα χαλίκια, στην άμμο.
κάθε λογής ξεβρασμένα ξύλινα, πλαστικά, μεταλλικά.
που πετάχτηκαν.
που πια δεν χρειάζονται.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
Re: Highlights της ημερας μας
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Όχι σημερινό αλλά το θυμάμαι και γελάω ακόμα.
Ειμαστε ξαπλωμενοι με τον
αυτός κοιμάται εγώ δεν μπορώ έτσι όπως με πιάνει, το φόρουμ πεσμένο, μιλάω με την κολλητη στο fb.
Μου λέει για έναν που ψήνεται κατάσταση, είναι από απόσταση και τώρα που θα έρθει θα βρεθούν, ο οποίος της αρέσει μεν αλλά δεν τρελένεται από χαρακτήρα. Μιλάει και με έναν άλλον άλλον που αυτός της αρέσει σαν στιλ αλλά όχι και τόσο εμφανισιακά.
Μου λέει να σου στείλω μια φώτο του καλή του πρώτου να μου πεις γνώμη; στείλε της λέω.
Και μου στέλνει η βλαμμένη μια που είναι με το μποξέρακι ο άλλος και διακρίνονται τα πάντα ολα.
Σκοτάδια, εγώ δεν έχω καταλάβει ότι ο άλλος έχει ξυπνήσει. Και τον ακουω σαν τον διαολο στο αυτί μου, ποιος είναι αυτός και σφίγγει το χέρι του. Ανατριχιασα ολόκληρη, παρέλυσα από τον φόβο μου. Λες και ήμουνα στον εξορκιστή. Του εξηγούσα, τα πήρε άσχημα με την κολλητή. Εγώ ήθελα ν άνοιξω το φως να τον κοιτάξω, έκανα το σταυρό μου αυτός μου έλεγε μπράβο κάνε και την προσευχή σου είναι η τελευταία σου
Ειμαστε ξαπλωμενοι με τον
Μου λέει για έναν που ψήνεται κατάσταση, είναι από απόσταση και τώρα που θα έρθει θα βρεθούν, ο οποίος της αρέσει μεν αλλά δεν τρελένεται από χαρακτήρα. Μιλάει και με έναν άλλον άλλον που αυτός της αρέσει σαν στιλ αλλά όχι και τόσο εμφανισιακά.
Μου λέει να σου στείλω μια φώτο του καλή του πρώτου να μου πεις γνώμη; στείλε της λέω.
Και μου στέλνει η βλαμμένη μια που είναι με το μποξέρακι ο άλλος και διακρίνονται τα πάντα ολα.
Σκοτάδια, εγώ δεν έχω καταλάβει ότι ο άλλος έχει ξυπνήσει. Και τον ακουω σαν τον διαολο στο αυτί μου, ποιος είναι αυτός και σφίγγει το χέρι του. Ανατριχιασα ολόκληρη, παρέλυσα από τον φόβο μου. Λες και ήμουνα στον εξορκιστή. Του εξηγούσα, τα πήρε άσχημα με την κολλητή. Εγώ ήθελα ν άνοιξω το φως να τον κοιτάξω, έκανα το σταυρό μου αυτός μου έλεγε μπράβο κάνε και την προσευχή σου είναι η τελευταία σου
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Τσερουλες πιάνουν το δικό μας το λιμανάκι . Κράτα το για δολωμα
το χάρισα ήδη στην μουρίτσαμου
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
ακου τωρα highlight της κυριακης.
γνωρισα εναν πραγματικο ερημιτη, σε μια ξεχασμενη αμμουδια που πηγαμε να κοιμηθουμε. δυσκολα θα με πιστεψουν οσοι διαβασουν τα παρακατω.
ζει χωρις καμμια επαφη με πολιτισμο. σε μια σπηλια-καλυβα, χειμωνα καλοκαιρι, με νερο απο πηγαδι και φως απο ενα μικρο φωτοβολταικο και μια μπαταρια. ψαρευει για να τρωει και να ταιζει τις γατες του, δινει και κανα ψαρι σε εναν βοσκο που ερχεται αραια και που, και παιρνει λιγο τυρι η οτι.
απο επιλογη, οχι απο αναγκη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ενδιαφέρονΑσέβαστος έγραψε: 09 Ιουν 2020, 09:36ακου τωρα highlight της κυριακης.
γνωρισα εναν πραγματικο ερημιτη, σε μια ξεχασμενη αμμουδια που πηγαμε να κοιμηθουμε. δυσκολα θα με πιστεψουν οσοι διαβασουν τα παρακατω.
ζει χωρις καμμια επαφη με πολιτισμο. σε μια σπηλια-καλυβα, χειμωνα καλοκαιρι, με νερο απο πηγαδι και φως απο ενα μικρο φωτοβολταικο και μια μπαταρια. ψαρευει για να τρωει και να ταιζει τις γατες του, δινει και κανα ψαρι σε εναν βοσκο που ερχεται αραια και που, και παιρνει λιγο τυρι η οτι.
απο επιλογη, οχι απο αναγκη.
ηλικίας; πιάσατε κουβέντα; πες κι άλλα
47, αλλα εμοιαζε πολυ παραπανω. ζει εκει, αριστερα, στην κορυφουλα.

πηγαμε εκει και καθησαμε αρκετα, τον κερασαμε ψητα που ειχαμε φερει μαζι μας και μπυρες, θελησε να μας κερασει, απο καποια φυτα που καλλιεργει. δεν μας μιλησε καθολου για τη ζωη του πριν απο την απομονωση, μονο για την τωρινη ζωη του. εχω περασει απο κει μπροστα εκατονταδες φορες, δεν μπορουσα να φανταστω οτι κατοικει ανθρωπος.
εντελώς κινηματογραφικό (η φωτογραφία μαγεία)Ασέβαστος έγραψε: 09 Ιουν 2020, 13:07 47, αλλα εμοιαζε πολυ παραπανω. ζει εκει, αριστερα, στην κορυφουλα.
πηγαμε εκει και καθησαμε αρκετα, τον κερασαμε ψητα που ειχαμε φερει μαζι μας και μπυρες, θελησε να μας κερασει, απο καποια φυτα που καλλιεργει. δεν μας μιλησε καθολου για τη ζωη του πριν απο την απομονωση, μονο για την τωρινη ζωη του. εχω περασει απο κει μπροστα εκατονταδες φορες, δεν μπορουσα να φανταστω οτι κατοικει ανθρωπος.
αληθεια, αν μου το ελεγαν οτι ζει ανθρωπος εκει, τοσες φορες που εχω περασει μπροστα, θα ελεγα οτι με δουλευουν. εχω και βιντεο με τη θεα απο το καλυβι του, και το καλυβι, αλλα πρεπει να κοψω τα κομματια που φαινονται φατσες (αμα ξερει κανεις κανα ευκολο προγραμματακι να κανει τετοια ας μιλησει) και το σκηνικο ειναι πραγματι σαν απο ταινια. το καλυβι ειναι απο πετρα, θαλασσοξυλα, και οτι ξεβραζει η θαλασσα. αυτα που βλεπουμε στις ταινιες με ναυαγους και στα σαρβαιβορ και τετοια, μοιαζουν βιομηχανικες κατασκευες μπροστα του.νύχτα έγραψε: 09 Ιουν 2020, 13:16εντελώς κινηματογραφικό (η φωτογραφία μαγεία)Ασέβαστος έγραψε: 09 Ιουν 2020, 13:07 47, αλλα εμοιαζε πολυ παραπανω. ζει εκει, αριστερα, στην κορυφουλα.
πηγαμε εκει και καθησαμε αρκετα, τον κερασαμε ψητα που ειχαμε φερει μαζι μας και μπυρες, θελησε να μας κερασει, απο καποια φυτα που καλλιεργει. δεν μας μιλησε καθολου για τη ζωη του πριν απο την απομονωση, μονο για την τωρινη ζωη του. εχω περασει απο κει μπροστα εκατονταδες φορες, δεν μπορουσα να φανταστω οτι κατοικει ανθρωπος.![]()
Έδωσες το ψάρι στον σκύλο σου ρε τύπισσα; Στην Σούζα τι έδωσες, κόκκαλο;
Dein Herz, meine Gier
ο πατερας μου συνηθιζε να λεει '' αν δεν βρεις ψαρια παρε γοπες ''
σε χειροτερη κατηγορια ειναι οι σαλπες - ασε που ο σκυλος κινδυνευει να γινει τζανκι
σε χειροτερη κατηγορια ειναι οι σαλπες - ασε που ο σκυλος κινδυνευει να γινει τζανκι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
δεν την άγγιξε καν τη σάλπα
(κι όμως Άγιμας, μια φορά που είχα πιάσει πολλές, στο τηγάνι
φρεέσκιες ήταν ωραίοτατες)
η Σούζαμου έφαγε γαύρο
(κι όμως Άγιμας, μια φορά που είχα πιάσει πολλές, στο τηγάνι
φρεέσκιες ήταν ωραίοτατες)
η Σούζαμου έφαγε γαύρο
-
- Παραπλήσια Θέματα