!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είμαι θετικός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Είμαι θετικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

enaon έγραψε: 07 Ιαν 2024, 16:19
Otto Weininger έγραψε: 07 Ιαν 2024, 16:15 Αλήθεια είστε τόσο βλάκες που δεν καταλάβατε τι έγραψα;
σταματα αγενεστατο πλασμα, θα σε πιστέψεις στο τέλος, κρίμα είναι.
Δεν έχω ψιλά, πέρνα αύριο να κάνεις τον αρλεκίνο

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αρίστος έγραψε: 07 Ιαν 2024, 16:26
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2024, 16:21
Αρίστος έγραψε: 07 Ιαν 2024, 16:14

Υπαρχουν ομως και περιπτωσεις που καποιοι πεθαναν απο τα εμβολια αποδεδειγμενα, πιχι απο το Astra που αποσυρθηκε ολοκληρωτικα σε καποιες χωρες και σε αλλες σε ηλικιακες κατηγοριες.
.
Κι εγώ το άστρα έκανα αρχικώς. Και όπως και στα επόμενα την έβγαλα με κάτι δέκατα. Και ουδείς από τους γνωστούς μου στην ηλικιακή γκάμα από 50 μέχρι 60κάτι δεν είχε παρενέργειες, όπως δύσπνοια, βαρύ πυρετό κλπ Και όλοι πέρασαν τις επόμενες μεταλλάξεις ελαφρά.

Στοπ στον εμβολιασμό με AstraZeneca για τους κάτω των 60 ετών από την Επιτροπή Εμβολιασμού

https://www.tanea.gr/2021/06/14/greece/ ... voliasmou/

.
Ναι, και; Ρε συ Αρίστο, ακόμη δεν έχεις καταλάβει ότι τα χρωματιστά σας κειμενάκια, επηρεάζουν ένα συγκεκριμένο κοινό; Μείνετε σ' αυτό γιατί σαφώς και δεν υπάρχει περιθώριο συνεννόησης.

Τόσο δύσκολο είναι να γίνει αντιληπτό;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

omg kai 3 lol έγραψε: 07 Ιαν 2024, 16:27
Αρίστος έγραψε: 07 Ιαν 2024, 16:20
Πασιφάη έγραψε: 07 Ιαν 2024, 16:17

Χέσε μας ρε Αρίστο με τις ξαφνικίτιδες. Στο ''κοινό'' σου αυτά. Όχι σε μένα.
Οι επιστήμονες έσωσαν κοσμάκη παγκοσμίως. Έλεος κάπου με τις μαλακίες.

Εδω η επιστολη παραιτησης πανεπιστημιακου καθηγητη απο την Επιτροπη που ελεγχε τις παρενεργειες των εμβολιων γιατι λογοκριθηκε η γνωματευση για πιθανο θανατο απο το Astra.

Εξαιτιας αυτης της περιπτωσης ανοιξα νημα, πηγε στις 400 σελιδες, εφαγα απιστευτο μπουλινγκ και τελικα δυο μηνες μετα το Astra ηταν παρελθον σε ολη την Ευρωπη ακομη και στην Αγγλια, ακομη και στην Ελλαδα για καποιες ηλικιες.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΑΡΜΑΚΟΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗΣ ΤΟΥ Ε.Ο.Φ.
ΠΡΟΣ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ
ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
Αριστοτέλους 17
ΤΚ: 10433 –Αθήνα
e-mail: syllofika@moh.gov.gr
Θέμα: Αντικατάστασή μου από την Επιτροπή Φαρμακοεπαγρύπνησης (Ε.ΦΑ.Ρ) του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.)

Αξιότιμε κ Υπουργέ
Παρακαλώ όπως αντικατασταθώ από την Επιτροπή Φαρμακοεπαγρύπνησης (Ε.ΦΑ.Ρ) του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.) για τους ακόλουθους λόγους:
Η Επιτροπή αυτή δεν έχει το θάρρος να αναδείξει πιθανά προβλήματα των εμβολίων (ειδικά δε του εμβολίου της Astra-Zeneca) και είχε γνωματεύσει πάντοτε αρνητικά για την συσχέτιση ποικίλλων φαινομένων θρομβώσεων με το εν λόγω εμβόλιο. Η συνήθης τακτική της ήταν σε κάθε τέτοιο φαινόμενο που της αναφερόταν μέσω κίτρινης κάρτας, να αναζητά όλους τους παραδοσιακούς παράγοντες κινδύνου για θρόμβωση και να αποδίδει σε αυτούς (αν υπήρχαν) την θρόμβωση, αγνοώντας έναν σημαντικό παράγοντα, ήτοι την χρονική συνάφεια του γεγονότος με τη λήψη του εμβολίου. Αν δεν υπήρχαν εμφανείς παραδοσιακοί παράγοντες κινδύνου για θρόμβωση η Επιτροπή συνήθιζε να αναβάλλει μια τελεσίδικη απόφαση με το αιτιολογικό ότι η περίπτωση μελετάται.

Στην περίπτωση της θανούσης ασθενούς του Γ.Κ.Ν. Αθηνών η απροθυμία της επιτροπής να γνωματεύσει ήταν εξοργιστική: Θυμίζω ότι η ασθενής την 7η ημέρα μετά από τον εμβολιασμό με εμβόλιο Astra-Zeneca ανέπτυξε έντονο πονοκέφαλο και την 9η ημέρα εγκεφαλικό επεισόδιο θρομβωτικής αιτιολογίας, ακολούθως δε θρομβοπενία που ανάγκασε τους γιατρούς να διακόψουν παροδικά την ηπαρίνη και τότε η ασθενής ανέπτυξε θρόμβωση σε κεντρική αρτηρία του ενός κάτω άκρου και υπεβλήθη σε ακρωτηριασμό του εν λόγω άκρου. Η μετέπειτα νοσηλεία υπήρξε εργώδης και επιπεπλεγμένη και τελικώς η ασθενής κατέληξε. Με δική μου προτροπή η επιτροπή αποφάσισε τελικώς να πιθανολογήσει συσχέτιση του εμβολίου με τις θρομβώσεις με την λέξη «possible», ζήτησα δε να καταγραφεί η απόφαση και να ενημερωθεί το Υπουργείο και η Επιτροπή Εμβολιασμών. Αντί αυτού την επομένη Εσείς ανακοινώνετε ότι κανένα περιστατικό θρομβώσεων σχετικών με τον εμβολιασμό δεν έχει παρατηρηθεί στη χώρα μας, ένα ήταν υπό συζήτηση αλλά δεν απεδείχθη συσχέτισή του με το εμβόλιο.

Η Ε.ΦΑ.Ρ δεν έχει ένα μόνιμο, θεσμικό τρόπο συνεργασίας με την Επιτροπή Εμβολιασμών. Η συνεργασία των δύο επιτροπών είναι περιστασιακή και απρογραμμάτιστη και δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά περί του πώς αποφασίζει η Επιτροπή Εμβολισμών επί θεμάτων που αναφύονται όπως αυτά των πιθανών επιπλοκών των εμβολίων.

Αποτελεί καταισχύνη για το ιατρικό προσωπικό της Ε.ΦΑ.Ρ. η ομόθυμη συμφωνία των μελών της Ε.ΦΑ.Ρ για την κοινοποίηση στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας της επικαιροποιημένης γνωμάτευσης του ΕΜΑ, ότι το εν λόγω εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει σπάνια θρομβώσεις, ενώ μέχρι τότε κανένα μέλος της Επιτροπής δεν πιθανολόγησε συσχέτιση των εμβολίων ούτε με ένα περιστατικό θρόμβωσης. Πιστεύω ότι αυτό λέγεται εθελοδουλία και όχι ελεύθερη επιστημονική σκέψη.

Πρέπει να σας αναφέρω ότι είμαι ένθερμος θιασώτης των εμβολίων, παρακολουθώ πάνω από 10 χιλιάδες ασθενείς με συστηματικά αυτοάνοσα ρευματικά νοσήματα και σε όλους πρότεινα εμβολιασμό με το διαθέσιμο κάθε φορά εμβόλιο, χωρίς να ξεχωρίσω κανένα από τα διαθέσιμα εμβόλια στην πατρίδα μας. Πιστεύω όμως ότι πρέπει να βγαίνουμε στην κοινωνία με θετικά και όχι αντιφατικά μηνύματα και να είμαστε διαφανείς και ειλικρινείς. Η επιχειρηματολογία μου είναι: Ναι λοιπόν έχουν περιγραφεί σπάνια περιστατικά θρομβώσεων με το εμβόλιο της A-Z (αλλά και με το εμβόλιο της Pfizer απ’ ότι μαθαίνω) αλλά αυτά είναι όντως σπάνια, και εργαζόμαστε έντονα για την μελέτη των μηχανισμών των θρομβώσεων και την πρόληψή τους. Κανένας Έλληνας πολίτης δεν είναι μόνος του. Στα περισσότερα περιστατικά εγκεφαλικών θρομβώσεων προϋπάρχει πονοκέφαλος που αν δεχτούμε ότι μπορεί να σχετίζεται με το εμβόλιο είναι ένα σημάδι που μας πυροδοτεί να λάβουμε κάποια προληπτικά μέτρα και να αυξήσουμε την επιτήρηση.

Με βάση όσα σας εξέθεσα κ Υπουργέ γίνεται εμφανές ότι τα αξιακά μου πρότυπα δεν μου επιτρέπουν να συμμετάσχω στην Ε.ΦΑ.Ρ. και παρακαλώ για την αντικατάστασή μου.

Με τιμή
Παναγιώτης Γ. Βλαχογιαννόπουλος
Καθηγητής Παθολογίας-Ανοσολογίας
Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ

.

δεν υπαρχει εμβολιο χωρις παρενεργειες, ακομα και η ασπιρινη εχει 2 σελιδες κατεβατο με παρενεργειες,

το θεμα ειναι αισθανεσαι ασφαλης εμπιστευεσαι τους γιατρους σου; ή στεκεσαι στο 1% των παρενεργειων;

η ιατρικη και η υγεια δεν ειναι πολιτικη για να κανεις αντιπολιτευση απεναντι σε ολους και σε ολα απο το 1%

εχω ρωτησει επιστημονες γιατρους τί εξηγηση εχουν τους αντιεμβολιαστες συναδελφους τους και μου εκαναν με το χερι νευμα χτυπωντας το κεφαλι..

Ο πανεπιστημιακος καθηγητης δικαιωθηκε δυο μηνες μετα την παραιτηση του.

Το Astra ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ πανευρωπαικα (και στην Αγγλια και στην Ελλαδα)...

επικινδυνο για τις ηλικιες κατω των 60.

Στοπ στον εμβολιασμό με AstraZeneca για τους κάτω των 60 ετών από την Επιτροπή Εμβολιασμού

.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2024, 16:29
Αρίστος έγραψε: 07 Ιαν 2024, 16:26
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2024, 16:21

Κι εγώ το άστρα έκανα αρχικώς. Και όπως και στα επόμενα την έβγαλα με κάτι δέκατα. Και ουδείς από τους γνωστούς μου στην ηλικιακή γκάμα από 50 μέχρι 60κάτι δεν είχε παρενέργειες, όπως δύσπνοια, βαρύ πυρετό κλπ Και όλοι πέρασαν τις επόμενες μεταλλάξεις ελαφρά.

.
Ναι, και; Ρε συ Αρίστο, ακόμη δεν έχεις καταλάβει ότι τα χρωματιστά σας κειμενάκια, επηρεάζουν ένα συγκεκριμένο κοινό; Μείνετε σ' αυτό γιατί σαφώς και δεν υπάρχει περιθώριο συνεννόησης.

Τόσο δύσκολο είναι να γίνει αντιληπτό;

Δεν ειναι δικο μου αρθρο ουφο, ειναι ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ.

Σας το βαζω με χρωματιστα γιατι το εχω βαλει ισα με 1000 φορες μεχρι τωρα αλλα συνεχιζετε το βιολι για ασφαλη εμβολια.

.

.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

Αρίστος έγραψε: 07 Ιαν 2024, 16:29
Αρίστος έγραψε: 07 Ιαν 2024, 16:20

Εδω η επιστολη παραιτησης πανεπιστημιακου καθηγητη απο την Επιτροπη που ελεγχε τις παρενεργειες των εμβολιων γιατι λογοκριθηκε η γνωματευση για πιθανο θανατο απο το Astra.

Εξαιτιας αυτης της περιπτωσης ανοιξα νημα, πηγε στις 400 σελιδες, εφαγα απιστευτο μπουλινγκ και τελικα δυο μηνες μετα το Astra ηταν παρελθον σε ολη την Ευρωπη ακομη και στην Αγγλια, ακομη και στην Ελλαδα για καποιες ηλικιες.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΑΡΜΑΚΟΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗΣ ΤΟΥ Ε.Ο.Φ.
ΠΡΟΣ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ
ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
Αριστοτέλους 17
ΤΚ: 10433 –Αθήνα
e-mail: syllofika@moh.gov.gr
Θέμα: Αντικατάστασή μου από την Επιτροπή Φαρμακοεπαγρύπνησης (Ε.ΦΑ.Ρ) του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.)

Αξιότιμε κ Υπουργέ
Παρακαλώ όπως αντικατασταθώ από την Επιτροπή Φαρμακοεπαγρύπνησης (Ε.ΦΑ.Ρ) του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.) για τους ακόλουθους λόγους:
Η Επιτροπή αυτή δεν έχει το θάρρος να αναδείξει πιθανά προβλήματα των εμβολίων (ειδικά δε του εμβολίου της Astra-Zeneca) και είχε γνωματεύσει πάντοτε αρνητικά για την συσχέτιση ποικίλλων φαινομένων θρομβώσεων με το εν λόγω εμβόλιο. Η συνήθης τακτική της ήταν σε κάθε τέτοιο φαινόμενο που της αναφερόταν μέσω κίτρινης κάρτας, να αναζητά όλους τους παραδοσιακούς παράγοντες κινδύνου για θρόμβωση και να αποδίδει σε αυτούς (αν υπήρχαν) την θρόμβωση, αγνοώντας έναν σημαντικό παράγοντα, ήτοι την χρονική συνάφεια του γεγονότος με τη λήψη του εμβολίου. Αν δεν υπήρχαν εμφανείς παραδοσιακοί παράγοντες κινδύνου για θρόμβωση η Επιτροπή συνήθιζε να αναβάλλει μια τελεσίδικη απόφαση με το αιτιολογικό ότι η περίπτωση μελετάται.

Στην περίπτωση της θανούσης ασθενούς του Γ.Κ.Ν. Αθηνών η απροθυμία της επιτροπής να γνωματεύσει ήταν εξοργιστική: Θυμίζω ότι η ασθενής την 7η ημέρα μετά από τον εμβολιασμό με εμβόλιο Astra-Zeneca ανέπτυξε έντονο πονοκέφαλο και την 9η ημέρα εγκεφαλικό επεισόδιο θρομβωτικής αιτιολογίας, ακολούθως δε θρομβοπενία που ανάγκασε τους γιατρούς να διακόψουν παροδικά την ηπαρίνη και τότε η ασθενής ανέπτυξε θρόμβωση σε κεντρική αρτηρία του ενός κάτω άκρου και υπεβλήθη σε ακρωτηριασμό του εν λόγω άκρου. Η μετέπειτα νοσηλεία υπήρξε εργώδης και επιπεπλεγμένη και τελικώς η ασθενής κατέληξε. Με δική μου προτροπή η επιτροπή αποφάσισε τελικώς να πιθανολογήσει συσχέτιση του εμβολίου με τις θρομβώσεις με την λέξη «possible», ζήτησα δε να καταγραφεί η απόφαση και να ενημερωθεί το Υπουργείο και η Επιτροπή Εμβολιασμών. Αντί αυτού την επομένη Εσείς ανακοινώνετε ότι κανένα περιστατικό θρομβώσεων σχετικών με τον εμβολιασμό δεν έχει παρατηρηθεί στη χώρα μας, ένα ήταν υπό συζήτηση αλλά δεν απεδείχθη συσχέτισή του με το εμβόλιο.

Η Ε.ΦΑ.Ρ δεν έχει ένα μόνιμο, θεσμικό τρόπο συνεργασίας με την Επιτροπή Εμβολιασμών. Η συνεργασία των δύο επιτροπών είναι περιστασιακή και απρογραμμάτιστη και δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά περί του πώς αποφασίζει η Επιτροπή Εμβολισμών επί θεμάτων που αναφύονται όπως αυτά των πιθανών επιπλοκών των εμβολίων.

Αποτελεί καταισχύνη για το ιατρικό προσωπικό της Ε.ΦΑ.Ρ. η ομόθυμη συμφωνία των μελών της Ε.ΦΑ.Ρ για την κοινοποίηση στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας της επικαιροποιημένης γνωμάτευσης του ΕΜΑ, ότι το εν λόγω εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει σπάνια θρομβώσεις, ενώ μέχρι τότε κανένα μέλος της Επιτροπής δεν πιθανολόγησε συσχέτιση των εμβολίων ούτε με ένα περιστατικό θρόμβωσης. Πιστεύω ότι αυτό λέγεται εθελοδουλία και όχι ελεύθερη επιστημονική σκέψη.

Πρέπει να σας αναφέρω ότι είμαι ένθερμος θιασώτης των εμβολίων, παρακολουθώ πάνω από 10 χιλιάδες ασθενείς με συστηματικά αυτοάνοσα ρευματικά νοσήματα και σε όλους πρότεινα εμβολιασμό με το διαθέσιμο κάθε φορά εμβόλιο, χωρίς να ξεχωρίσω κανένα από τα διαθέσιμα εμβόλια στην πατρίδα μας. Πιστεύω όμως ότι πρέπει να βγαίνουμε στην κοινωνία με θετικά και όχι αντιφατικά μηνύματα και να είμαστε διαφανείς και ειλικρινείς. Η επιχειρηματολογία μου είναι: Ναι λοιπόν έχουν περιγραφεί σπάνια περιστατικά θρομβώσεων με το εμβόλιο της A-Z (αλλά και με το εμβόλιο της Pfizer απ’ ότι μαθαίνω) αλλά αυτά είναι όντως σπάνια, και εργαζόμαστε έντονα για την μελέτη των μηχανισμών των θρομβώσεων και την πρόληψή τους. Κανένας Έλληνας πολίτης δεν είναι μόνος του. Στα περισσότερα περιστατικά εγκεφαλικών θρομβώσεων προϋπάρχει πονοκέφαλος που αν δεχτούμε ότι μπορεί να σχετίζεται με το εμβόλιο είναι ένα σημάδι που μας πυροδοτεί να λάβουμε κάποια προληπτικά μέτρα και να αυξήσουμε την επιτήρηση.

Με βάση όσα σας εξέθεσα κ Υπουργέ γίνεται εμφανές ότι τα αξιακά μου πρότυπα δεν μου επιτρέπουν να συμμετάσχω στην Ε.ΦΑ.Ρ. και παρακαλώ για την αντικατάστασή μου.

Με τιμή
Παναγιώτης Γ. Βλαχογιαννόπουλος
Καθηγητής Παθολογίας-Ανοσολογίας
Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ

.

δεν υπαρχει εμβολιο χωρις παρενεργειες, ακομα και η ασπιρινη εχει 2 σελιδες κατεβατο με παρενεργειες,

το θεμα ειναι αισθανεσαι ασφαλης εμπιστευεσαι τους γιατρους σου; ή στεκεσαι στο 1% των παρενεργειων;

η ιατρικη και η υγεια δεν ειναι πολιτικη για να κανεις αντιπολιτευση απεναντι σε ολους και σε ολα απο το 1%

εχω ρωτησει επιστημονες γιατρους τί εξηγηση εχουν τους αντιεμβολιαστες συναδελφους τους και μου εκαναν με το χερι νευμα χτυπωντας το κεφαλι..

ναι και; πολλα φαρμακα και παρτιδες αποσυρονται εκ των υστερων

επειδη το συγκρεκριμενο αποσυρθηκε αυτο σημαινει να μη κανεις κανενα αλλο εμβολιο; ή οτι ολα τα αλλα ειναι σκαρτα;
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

omg kai 3 lol έγραψε: 07 Ιαν 2024, 16:33

επειδη το συγκρεκριμενο αποσυρθηκε αυτο σημαινει να μη κανεις κανενα αλλο εμβολιο; ή οτι ολα τα αλλα ειναι σκαρτα;

α) Οσοι ηταν ανω των 65 και με σοβαρα νοσηματα το ρισκαραν αν δεν το εκαναν.

β) Οσοι ηταν κατω των 65 και χωρις σοβαρα νοσηματα ρισκαραν που το εκαναν.

γ) Το τι εγινε σε υγιη μικρα παιδια και υγιεις νεους ηταν εγκλημα, εξισου εγκλημα οτι επετρεψαν να το κανουν εγκυες.

.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

Αρίστος έγραψε: 07 Ιαν 2024, 16:36

γ) Το τι εγινε σε υγιη μικρα παιδια και υγιεις νεους ηταν εγκλημα, εξισου εγκλημα οτι επετρεψαν να το κανουν εγκυες.

δεν απαντησες στο ερωτημα,

αυτο το αναφερει καποιος επιστημονας γιατρος ή ενας ραντομας ξερολας στο ιντερνετ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 07 Ιαν 2024, 16:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι θεωρούν το μπολνταρισμένο ως κάτι αρνητικό και όχι θετικό. :lol:

Από αυτό και μόνον, μπορείς να διακρίνεις την κριτική ικανότητα τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Η απάντηση σε αυτο που ρωτάς ειναι 1) το ρίσκο και 2) το σύστημα υγείας 3) η εξασφάλιση ή μη ανοσίας από το εμβόλιο !

1) Τι ρίσκο έχει ένας άνω των 60 σε σχέση με έναν κάτω των 60 ? Ο πρώτος 200 φορές μεγαλύτερο από τον δεύτερο.

2) Ποιος γεμίζει τις ΜΕΘ προκαλώντας κατάρρευση στο σύστημα υγείας ένας άνω των 60 ή ένας κάτω των 60 ? Ο πρώτος με συχνότητα 100 φορές μεγαλύτερη.

3) Το εμβόλιο ΔΕΝ δίνει ανοσία άρα δεν προστατεύει από μετάδοση, αλλά ΜΟΝΟ από βαριά νόσηση, άρα δεν έχει κανένα νόημα ο καθολικός εμβολιασμός αφού δεν πρόκειται να σταματήσει ΠΟΤΕ η μετάδοση.

Αν αυτές τις 3 παραμέτρους τις προσπεράσεις (όπως έκαναν οι κυβερνήσεις στην καρδιά του κορονοϊου) είσαι ακριβώς ο ίδιος ψέκας με τον απέναντί σου.

Οι επιστήμονες (με σαφη καθυστερηση στην Ελλάδα) κατάφεραν και απαγκιστρώθηκαν από τους πολιτικούς τους προϊστάμενους που πλειοψηφικώς είναι σαλτιμπάγκοι και αγύρτες και καθυστερημένα αποδέχτηκαν και έλαβαν υπόψη αυτές τις 3 παραμέτρους !

ΥΓ Πηγή για όλα τα παραπάνω είναι ο ΕΟΔΥ του Ισραηλ, της Αγγλίας της Αμερικής και της Ελλάδας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 07 Ιαν 2024, 16:41, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

omg kai 3 lol έγραψε: 07 Ιαν 2024, 16:37

αυτο το αναφερει καποιος επιστημονας γιοατρος ή ενας ραντομας ξερολας στο ιντερνετ;

Περα απο τις συχνοτατες παρενεργειες και θανατους που οδηγησαν σε αρκετες χωρες της Ευρωπης σε στοπ σε καποια εμβολια...

εχεις διαβασεις το ποσοστο θνησιμοτητας απο Covid σε ηλικιες κατω των 70 συμφωνα με συγκριτικη μελετη του Ιωαννιδη;

,
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

GoBack έγραψε: 07 Ιαν 2024, 15:43
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2024, 15:31

Και σε ποια κατηγορία "έπαιξαν" οι πιο γραφικές περιπτώσεις; Στους μπολιασμένους :) ή στα λέφτερα σώματα και πνεύματα; ;12218
Εικόνα
:smt005:
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Και σε ποιους να το έκαναν ρε Αρίστο; Σε όσους ήταν κάτω των 65 χωρίς σοβαρά νοσήματα; :lol:

Σε υγιείς νέους δεν θέτε, σε ψιλοϋγιείς μεσήλικους δεν θέτε, σε ποιους θέτε; :lol:

...Και σε πόσα μικρά παιδιά είδατε να επιβάλλεται ο εμβολιασμός;

Εδώ υπήρχαν κάτι τρελλαμένοι κηδεμόνες, που θεωρούσαν αφόρητη καταπίεση για τα παιδιά, ακόμη και τη μάσκα και ναζιστική προσέγγιση τα σελφτεστ.

Αν μπλέξεις με σαλταρισμένους γενικώς, δεν ξεμπερδεύεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Γιατι λοιπον ηταν ΡΙΣΚΟ να το κανουν οι κατω των 70 ετων που ΔΕΝ ειχαν υποκειμενα νοσηματα.

Τωρα εχουμε τα στοιχεια.

Η διάμεση θνητότητα του κορονοϊού είναι 0,23% στον γενικό πληθυσμό και 0,05% στα άτομα κάτω των 70 ετών, σύμφωνα με μία νέα μελέτη του καθηγητή Γιάννη Ιωαννίδη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Στάνφορντ της Καλιφόρνια, που δημοσιεύθηκε στο «Bulletin of the WHO», το επίσημο επιστημονικό περιοδικό του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), και η οποία συνθέτει δεδομένα από 82 άλλες σχετικές μελέτες.

https://www.ert.gr/teleytaia-nea/%CF%83 ... %BF%CF%83/

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

0,05% ειχε λοιπον να πεθανει απο Covid ενας κατω των 70.

Σκεφτειτε ποσο μικροτερο ειναι το ποσοστο για τους κατω των 40 και ποσο στους κατω των 25.

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Αρίστος έγραψε: 07 Ιαν 2024, 16:44 Γιατι λοιπον ηταν ΡΙΣΚΟ να το κανουν οι κατω των 70 ετων που ΔΕΝ ειχαν υποκειμενα νοσηματα.

Τωρα εχουμε τα στοιχεια.

Η διάμεση θνητότητα του κορονοϊού είναι 0,23% στον γενικό πληθυσμό και 0,05% στα άτομα κάτω των 70 ετών, σύμφωνα με μία νέα μελέτη του καθηγητή Γιάννη Ιωαννίδη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Στάνφορντ της Καλιφόρνια, που δημοσιεύθηκε στο «Bulletin of the WHO», το επίσημο επιστημονικό περιοδικό του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), και η οποία συνθέτει δεδομένα από 82 άλλες σχετικές μελέτες.

https://www.ert.gr/teleytaia-nea/%CF%83 ... %BF%CF%83/

.
Α, τώρα το ανεβάσαμε στα 70;

Για γέλια και για κλάμματα είστε.

Αλλά ούτως ή άλλως, δεν έχει πια νόημα. Θα γίνει αυτό που θέλετε. Τα πάντα όλα χύμα στο κύμα γιατί ειλικρινά δεν αξίζει τον κόπο.

Και ανάληψη προσωπικής ευθύνης για το οτιδήποτε, χωρίς κραυγές και κλάψα αν κάτι στραβώσει, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”