- Casper - έγραψε: 13 Μάιος 2020, 00:46
Παιδιά δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο. Αν δεν είμαστε μπροστά ή δεν ξέρουμε τι σχέση έχουν μεταξύ τους, δεν μπορούμε να κρίνουμε. Εκτός από το φιλικό και γενικά την οικειότητα που αναπτύσσεται, είναι και θέμα ηλικίας. Εγώ στα 22 μου πήγα με κρίσεις άγχους και κατάθλιψη να δουλέψω σερβιτόρα. Ο υπεύθυνος ήταν 36 χρονών και έκανε χρόνια αυτή την δουλειά. Μικρή με ανέβαζε, μικρή με κατέβαζε και όποτε έπαιρνα πρωτοβουλίες ή τύγχαινε να έκανε καμιά φορά λάθος με ρέστα και τον διόρθωνα, μου έλεγε ευτυχώς που είσαι εδώ. Αν έκανα εγώ λάθος ή ο συνάδελφος έλεγε συμβαίνουν αυτά. Το μικρή δηλαδή που μου έλεγε έδειχνε πως με υποτιμούσε; Χαλαρώστε λίγο.
Όχι απλά αυτοί είναι στις δουλειές τους τυπικοί. Δεν εχουν πάρε δώσε παραπάνω με τους συναδέλφους τους.
Και εννοείται δεν είναι υποτιμητικό το μικρή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 13 Μάιος 2020, 00:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Naida έγραψε: 13 Μάιος 2020, 00:35
Καθόλου υποτιμητικό. Η σχέση μας δεν ειναι τυπική αφεντικό-εργαζόμενος. Είναι πιο φιλική,οπως ολοι μεταξυ μας.
Δεν ξέρεις εσύ από αυτά, είπαμε εσύ είσαι των τύπων.
δλδ περνάς και του ρίχνεις κατακέφαλους μπροστά στον κόσμο και τον μπινελικώνεις ξερωγώ
συνηθως ειναι σε κυριλε στυλ - σαν να ειναι για δουλειες στη ρωμη να περνα διπλα του να του ριχνει βυζοσκαμπιλο κ να του λεει '' με συγχωρειτε ηταν τυχαιο ''
Naida έγραψε: 13 Μάιος 2020, 00:35
Καθόλου υποτιμητικό. Η σχέση μας δεν ειναι τυπική αφεντικό-εργαζόμενος. Είναι πιο φιλική,οπως ολοι μεταξυ μας.
Δεν ξέρεις εσύ από αυτά, είπαμε εσύ είσαι των τύπων.
δλδ περνάς και του ρίχνεις κατακέφαλους μπροστά στον κόσμο και τον μπινελικώνεις ξερωγώ
συνηθως ειναι σε κυριλε στυλ - σαν να ειναι για δουλειες στη ρωμη να περνα διπλα του να του ριχνει βυζοσκαμπιλο κ να του λεει '' με συγχωρειτε ηταν τυχαιο ''
Επειδή είμαι γυναίκα. Ε βέβαια που αλλού θα οφειλόταν.
nowhere έγραψε: 13 Μάιος 2020, 00:42
Επειδή είμαι γυναίκα. Ε βέβαια που αλλού θα οφειλόταν.
nowhere έγραψε: 13 Μάιος 2020, 00:54
ρε,μπαίνει μέσα ο άλλος με κλωτσια στην πορτα λέει "αν ξανακάνεις λάθος θα σε γαμήσω" και δεν προσβάλεσαι?τέλος πάντων.δικό σου πρόβλημα
Καθόλου. Δεν το είπε βέβαια, το έκοψε. Αλλά μου το έχει πει άλλες φορές . Και όχι μόνο σε μένα. Σε ολους το λέει. Είναι όλο άντρες το περιβάλλον, σκληρό περιβάλλον, πιεστικό είναι μάθημενοι να μιλάνε έτσι. Δεν ιδρώνει το αυτάκι μου καθόλου με τέτοια. Αλλα πράγματα θα με ενοχλούσαν.
Την κλωτσιά στην πόρτα δεν είμαι σίγουρη αν την έδωσε.
ρε,μπαίνει μέσα ο άλλος με κλωτσια στην πορτα λέει "αν ξανακάνεις λάθος θα σε γαμήσω" και δεν προσβάλεσαι?τέλος πάντων.δικό σου πρόβλημα
Καθόλου. Δεν το είπε βέβαια, το έκοψε. Αλλά μου το έχει πει άλλες φορές . Και όχι μόνο σε μένα. Σε ολους το λέει. Είναι όλο άντρες το περιβάλλον, σκληρό περιβάλλον, πιεστικό είναι μάθημενοι να μιλάνε έτσι. Δεν ιδρώνει το αυτάκι μου καθόλου με τέτοια. Αλλα πράγματα θα με ενοχλούσαν.
γιατι ειναι σκληρο κ πιεστικο ; - το περιβαλλον παντα - αι γυναικαι δεν μιλανε ετσι ;
γιατι ειναι σκληρο κ πιεστικο ; - το περιβαλλον παντα - αι γυναικαι δεν μιλανε ετσι ;
Πως δεν μιλάμε καλέ, κι εγώ χώνω. Όχι τόσο βαριά γιατί γενικά δεν είναι το στιλ μου να βριζω κι μπροστά του δεν βρίζω.
Η φύση της δουλειάς είναι πιεστική.
Πως δεν μιλάμε καλέ, κι εγώ χώνω. Όχι τόσο βαριά γιατί γενικά δεν είναι το στιλ μου να βριζω κι μπροστά του δεν βρίζω.
υπομονη - οταν γινει η επαναστα θα ειμαστε χαλαροτατοι σε ολες τις δουλειες - ουρανια τοξα θα κοσμουν τους ουρανους κ απο τα ηχεια θα ακουγονται συνθεσεις του χατσατουριαν παιγμενες σε κορνετα απο την Μποφιλιου .
Και αν έλεγες πως προσβλήθηκες θα σε λέγανε μιγιάγκικτη και ότι ουσιαστικά δεν θέλεις ίση μεταχείριση. Δεν τους πιάνεις πουθενά λέμε
Πάντως όντως είναι κάπως. Μου το έχουν πει και μένα (όχι ακριβώς αλλά με το "την έβαψες") για κάτι που δεν είχα ιδέα κιόλας. Σε κουζίνα που υπάρχει τρομερή πίεση. Εκείνη την νύχτα γύρισα σπίτι, δεν κοιμήθηκα και την επόμενη δεν ήθελα να ξαναπάω δουλειά. Βέβαια ξαναπήγα Πάνω στα νεύρα και την πίεση λέγονται πολλά. Εξάρταται πώς το σκέφτεσαι και πόσα ανέχεσαι αλλά είναι άλλη φάση αν έχετε αναπτύξει πιο στενές και φιλικές σχέσεις. Δεν παρεξηγείστε τόσο εύκολα και είστε πιο "free". Ας μην τα κρίνουμε όλα λοιπόν.
υπομονη - οταν γινει η επαναστα θα ειμαστε χαλαροτατοι σε ολες τις δουλειες - ουρανια τοξα θα κοσμουν τους ουρανους κ απο τα ηχεια θα ακουγονται συνθεσεις του χατσατουριαν παιγμενες σε κορνετα απο την Μποφιλιου .
- Casper - έγραψε: 13 Μάιος 2020, 01:21
Και αν έλεγες πως προσβλήθηκες θα σε λέγανε μιγιάγκικτη και ότι ουσιαστικά δεν θέλεις ίση μεταχείριση. Δεν τους πιάνεις πουθενά λέμε
Πάντως όντως είναι κάπως. Μου το έχουν πει και μένα (όχι ακριβώς αλλά με το "την έβαψες") για κάτι που δεν είχα ιδέα κιόλας. Σε κουζίνα που υπάρχει τρομερή πίεση. Εκείνη την νύχτα γύρισα σπίτι, δεν κοιμήθηκα και την επόμενη δεν ήθελα να ξαναπάω δουλειά. Βέβαια ξαναπήγα Πάνω στα νεύρα και την πίεση λέγονται πολλά. Εξάρταται πώς το σκέφτεσαι και πόσα ανέχεσαι αλλά είναι άλλη φάση αν έχετε αναπτύξει πιο στενές και φιλικές σχέσεις. Δεν παρεξηγείστε τόσο εύκολα και είστε πιο "free". Ας μην τα κρίνουμε όλα λοιπόν.
Δεν νιώθουν μωρέ. Εννοείται αναπτύσσονται πιο στενές και φιλικές σχέσεις στη δουλειά όταν το κλίμα είναι πρόσφορο και οι άνθρωποι δένουν μεταξύ τους.
Και ειδικά όταν πας σε ένα χώρο που είσαι νέα εντελώς στο αντικείμενο και η μικρότερη όλων, μοναδική κοπέλα, μέχρι πρόσφατα, ανάμεσα σε 10+ αντρες και σε παίρνει υπό την ευθύνη του κάποιος που είναι μεγαλύτερος, να σου δείξει την δουλειά γιατί δεν είχες ιδέα και η προηγούμενη σε εκπαίδευσε ούτε 1 μέρα όλη κι όλη και είναι και πολύ πολύ γαμώτατομα και σου δείχνει εμπιστοσύνη ε αναπόφευκτα εντάσσεσαι στην ομάδα και δένετε μεταξύ σας αναπτύσσεται ένα δέσιμο διαφορετικό με αυτόν και με όλους. Αν ήμουν άντρας δεν θα τους φαινόταν περίεργο.