!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Re: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Μηχανικός έγραψε: 14 Μαρ 2020, 14:35 Δεν νομίζω, γιατί στην Κίνα είχε γίνει μέχρι και ένοπλη ληστεία μόνο για να κλέψουν κωλόχαρτα.
Είναι ηλίθιο γιατί προφανώς έτσι το σκέφτηκαν/νται αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ. Τώρα θα βρεθούν με τόνους χαρτιά που θα πιστεύουν ότι μπορούν να τα πουλήσουν για χρυσό και τελικά μια εβδομάδα μετά την έλλειψη τα ράφια θα είναι πάλι γεμάτα και οι περισσότεροι θα έχουν ήδη στοκ για μια τριετία.
Εμπεδοκλής έγραψε: 14 Μαρ 2020, 14:40 Ας δούμε όμως και τα θετικά που υπάρχουν και στις χειρότερες συνθήκες.
1. Βρίσκουμε να παρκάρουμε εύκολα και παντού.
Αυτό είναι ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

Δεν μπορούμε να πάμε πίσω τώρα που ξέρουμε πως είναι να κυκλοφορείς ανθρώπινα. Δεν γίνεται.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 14 Μαρ 2020, 14:34
Εμπεδοκλής έγραψε: 14 Μαρ 2020, 14:28
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Μαρ 2020, 21:06
Εχουμε ξεφυγει από τα ταξίδια, ο ιός έχει διαχυθει στη χώρα. Και η μπόμπα σε εκδρομή στην Ελλάδα λέει τον κόλλησε.
Δεν την ξέρω την κυρία. Τί είναι; Celebrity; Αν ναι, πείσε με ότι δεν μπήκε σε αεροπλάνο τις τελευταίες 10 ημέρες...
Βρε άσε τα αεροπλάνα. Αφού έχεις 3 νεκρούς και τόσους διασωληνωμενους, υπάρχουν χιλιάδες κρούσματα στην χώρα. Κλεισου εκεί σπίτι, και αν είσαι κοντά σε φύση, άιντε καμία βόλτα σε κάνα βουνό.
Μην με φοβάσαι εμένα. Δεν ανήκω στις ευπαθείς ομάδες και είμαι απόλυτα υγιής. Επίσης, πρόλαβα και οργάνωσα τους υφισταμένους μου ώστε να μην έχω απώλειες στο προσωπικό για λόγους υγείας αλλά και λόγω των αναγκών που υπάρχουν τώρα που έχουν τα παιδιά τους σπίτι τους.
Όσον αφορά το βουνό, βοηθάει και η θάλασσα.

Πάντως η συμβουλές σου είναι ολόσωστες και καλό είναι να τις διαβάσουν και άλλοι. Ο κόσμος είναι έτοιμος να τον χτυπήσει η κατάθλιψη. Μία βόλτα χωρίς συνωστισμό θα βοηθήσει πολύ στην ψυχική υγεία του λαού ώστε να μην τον καταβάλει ο ιός.

Τώρα για τους νεκρούς, έχουμε έναν 90χρονο και δυο καρδιακούς 67χρονους. Καλό θα ήταν όσοι έχετε τέτοιους ανθρώπους να τους περιορίσετε και να τους μιλάτε από μακριά για να τους στηρίζετε ψυχολογικά. Δεν θα ήταν κακό να τους αγοράσετε ένα περιοδικό, ένα βιβλίο, μία εφημερίδα ή έστω ένα κομπολόι και ένα κέντημα...
Εμπεδοκλής

Feindflug έγραψε: 14 Μαρ 2020, 14:44
Εμπεδοκλής έγραψε: 14 Μαρ 2020, 14:29
Μηχανικός έγραψε: 14 Μαρ 2020, 14:26

Επένδυση κάνει, σε λίγο θα το πουλάει και θα βγάζει λεφτά.
Αποκλείεται. Η εφημερίδα έχει ένα ευρώ. και φτάνει για 40 χεσίματα και βάλε...
40 χεσίματα; Πόσα ένθετα έχει η εφημερίδα που παίρνεις ρε τύπε;
20 φύλλα πάνω κάτω. Τώρα αν πάρεις τις broadsheet, τύπου καθημερινής ή Εστίας, έχουν λιγότερα φύλλα αλλά μεγαλύτερα. Κόψε τα φύλλα στη μέση. Επίσης έχω καλή διατροφή και τρώω πολλά χορταρικά ώστε να δουλεύει το έντερο χέζω ανθρώπινα και όχι να με πιάνει κόψιμο και να με πάει αίμα κάθε φορά...
Μία σελίδα εφημερίδος και λίγο νεράκι για να φύγει η καρβουνίλα αρκεί ...
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Ένταλμα σύλληψης για το μουνόπανο, επιτέλους.
Spoiler
Εικόνα
Ενταλμα σύλληψης για τον Στέφανο Χίο για διασπορά ψευδών ειδήσεων
14.03.2020 12:20
Τελευταία Ενημέρωση
14.03.2020 12:36
Newsroom
Προ ημερών είχε υποβληθεί μήνυση από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια και πάλι για διασπορά ψευδών ειδήσεων
Για ψευδή διασπορά ειδήσεων κατηγορείται ο Στέφανος Χίος, ο οποίος αναζητείται από τις Αρχές για να συλληφθεί. Αιτία είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό» που αναφέρει ότι κλείνουν τράπεζες και σούπερ μάρκετ λόγω κοροναϊού.

Προ ημερών ο δημοσιογράφος είχε κι άλλα μπλεξίματα με τον νόμο καθώς είχε υποβληθεί μήνυση από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια και πάλι για διασπορά ψευδών ειδήσεων.
https://www.ethnos.gr/ellada/93932_enta ... n-eidiseon
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Εμπεδοκλής έγραψε: 14 Μαρ 2020, 14:56
Εμπεδοκλής έγραψε: 14 Μαρ 2020, 14:29

Αποκλείεται. Η εφημερίδα έχει ένα ευρώ. και φτάνει για 40 χεσίματα και βάλε...
20 φύλλα πάνω κάτω. Τώρα αν πάρεις τις broadsheet, τύπου καθημερινής ή Εστίας, έχουν λιγότερα φύλλα αλλά μεγαλύτερα. Κόψε τα φύλλα στη μέση. Επίσης έχω καλή διατροφή και τρώω πολλά χορταρικά ώστε να δουλεύει το έντερο χέζω ανθρώπινα και όχι να με πιάνει κόψιμο και να με πάει αίμα κάθε φορά...
Και να μου μείνει κανένα

Έρχομαι αβίαστα στον χώρο σου

Εφημερεύει

τατουάζ στον κώλο ρε τύπε;

Άσε, προτιμώ νερό υπό πίεση και πλύσιμο.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Επειδή πολλοι έχουν εμπειρία από Ιταλία να κάνω μια ερώτηση. Οι μετακινήσεις μεταξύ των πόλεων έχουν απαγορευτεί; Δηλαδή είναι πιθανών να πούνε και σε εμάς δεν φεύγει κανείς από Αθήνα;
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

vatraxos έγραψε: 14 Μαρ 2020, 15:04 Προ ημερών ο δημοσιογράφος είχε κι άλλα μπλεξίματα με τον νόμο καθώς είχε υποβληθεί μήνυση από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια και πάλι για διασπορά ψευδών ειδήσεων.
Και τι θα αλλάξει τώρα σε σχέση με την προηγούμενη φορά;
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Πιστεύω τώρα να μπει μέσα.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Awesomatic έγραψε: 14 Μαρ 2020, 13:44
Highlander έγραψε: 14 Μαρ 2020, 13:29 Ψυχικό νόσημα είναι ο νεοφιλελευθερισμός ειδικά όταν τον ασπάζονται όσοι δεν είναι παρά πολύ προνομιούχοι. :g030: Και τώρα αποδεικνύεται εμπράκτως αυτό... Που όλοι θα ζητούν δημόσια υγεία. Πέραν εντελώς βλαμμενων βέβαια.
Βρήκατε αφορμή να ξεμυτίσετε τώρα με τον ιο και να περάσετε την κρατικιστική/σοσιαλιστική ατζέντα με δικαιολογία το "κοινό" καλό και άφθονη δόση τρομολαγνείας. Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται.

Επρεπε και τα εργοστάσια τώρα να είναι κρατικά για μην βρίσκετε όχι σαπούνι στα super market αλλά ούτε πίκλες. Δυστυχώς είστε τυχεροί που ζείτε στον καπιταλισμό και δεν θα σας λείψει τίποτα, έπρεπε να ζούσατε στο πετσί σας το σύστημα που ονειρεύεστε.
Νομίζω Σκανδιναβία που έχουν ισχυρή δημόσια υγεία δεν τους χάλασε

Εσείς οι νεοφιλελε όσοι έχετε λεφτά να χρυσοπληρωνετε για κάνα τεστ κορονοιου οι υπόλοιποι να κάτσετε να ψοφησετε.
Εμπεδοκλής

Feindflug έγραψε: 14 Μαρ 2020, 15:05
Εμπεδοκλής έγραψε: 14 Μαρ 2020, 14:56
Και να μου μείνει κανένα

Έρχομαι αβίαστα στον χώρο σου

Εφημερεύει

τατουάζ στον κώλο ρε τύπε;

Άσε, προτιμώ νερό υπό πίεση και πλύσιμο.
Η καρβουνίλα σκοτώνει τα μικρόβια τύπε...
Δεν έχεις ακούσει για την αλισίβα;

Θα κάνεις αλισίβα στον κώλο σου και θα γλυτώσεις και από ασθένειες του κώλου. Το τελευταίο το εννοώ κυριολεκτικά...
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

vatraxos έγραψε: 14 Μαρ 2020, 15:18 Πιστεύω τώρα να μπει μέσα.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

alekhine έγραψε: 14 Μαρ 2020, 15:42
vatraxos έγραψε: 14 Μαρ 2020, 15:18 Πιστεύω τώρα να μπει μέσα.
Άσε με να έχω κι εγώ μερικές μικροαστικές αυταπάτες :)
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

vatraxos έγραψε: 14 Μαρ 2020, 15:04 Ένταλμα σύλληψης για το μουνόπανο, επιτέλους.
Spoiler
Εικόνα
Ενταλμα σύλληψης για τον Στέφανο Χίο για διασπορά ψευδών ειδήσεων
14.03.2020 12:20
Τελευταία Ενημέρωση
14.03.2020 12:36
Newsroom
Προ ημερών είχε υποβληθεί μήνυση από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια και πάλι για διασπορά ψευδών ειδήσεων
Για ψευδή διασπορά ειδήσεων κατηγορείται ο Στέφανος Χίος, ο οποίος αναζητείται από τις Αρχές για να συλληφθεί. Αιτία είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό» που αναφέρει ότι κλείνουν τράπεζες και σούπερ μάρκετ λόγω κοροναϊού.

Προ ημερών ο δημοσιογράφος είχε κι άλλα μπλεξίματα με τον νόμο καθώς είχε υποβληθεί μήνυση από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια και πάλι για διασπορά ψευδών ειδήσεων.
https://www.ethnos.gr/ellada/93932_enta ... n-eidiseon
viewtopic.php?f=29&t=19869
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Highlander έγραψε: 14 Μαρ 2020, 15:20 Νομίζω Σκανδιναβία που έχουν ισχυρή δημόσια υγεία δεν τους χάλασε

Εσείς οι νεοφιλελε όσοι έχετε λεφτά να χρυσοπληρωνετε για κάνα τεστ κορονοιου οι υπόλοιποι να κάτσετε να ψοφησετε.
Κανένα πρόβλημα. Τις εισφορές για τη δημόσια "δωρεάν" υγεία θα μας τις επιστρέψετε με επιταγή ή στον τραπεζικό λογαριασμό; Να ξέρω αν θα κοιτάω το ταχυδρομείο ή το ebanking.

Να δούμε μακροπρόθεσμα ποιο είναι πιο βιώσιμο και ποιο δεν θα έχει ούτε για γάζες.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Η θεία από την Αυστραλία που είχε ρίξει πέτρα μαύρη πίσω της και δεν ερχότανε ποτέ στο χωριό αποφάσισε και ήρθε σήμερα.
Το πρώτο πράγμα που έκανε ήτανε να κάνει επίσκεψη στην μητέρα μου την αδελφή της.
Η μητέρα μου χάρηκε πάρα πολύ είχε να την δει 25 χρόνια.
Εγώ βέβαια έγινα η κακιά της ιστορίας.
Όταν την ρώτησα γιατί δεν έμεινε λίγες μέρες στα Χανιά να δεί αν έχει πιάσε τον ιό και μετά να έρθει μου είπε νο νο νο virus.
Η μητέρα μου αποφάσισε να την φιλοξενήσει μέχρι να καθαριστεί το σπίτι της.
Της είπα δώσε μου τα κλειδιά να πάω να στο καθαρίσω.
νο νο νο θα βρώ κοπέλα.

Φυσικά της τα έψαλα στα Ελληνικά και στα Αγγλικά.

Ο πατέρας μου να προσπαθεί να με ηρεμήσει.

Τότε της λέω νο νο νο και την έβγαλα έξω.

Η μάνα μου άρχισε το κλάμα την έβαλε σπίτι κλείστηκα στο δωμάτιο και γράφω στο phorum. :a040:

Υ.Γ.
Ο πατέρας μου από έμφραγμα με δυο μπαλονάκια και μια τσάντα φάρμακα. :a040:
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”