Ε όχι και απλά σαλιγκάρια!!!
Escargots a la provencale ήταν χρυσό μου!!!
.
Ε όχι και απλά σαλιγκάρια!!!
Α για αυτό...
Ε,καλα ασημενιο μου,μη βαρας!
Νομίζω πως πρέπει να είχα ξαναφάει αλλά τότε μπήκα στη διαδικασία να δοκιμάσω πάλι μετά από πολλά χρόνια.Tarkovsky έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 18:22έτρωγες και πριχού τέθοιους ή μόνο απής άνοιξες πάρε-δώσε με κάτω;
στο Στέκι του Φετάνη ψηλά στον Γέρακα-ΠαλλήνηΜπίστης έγραψε: 01 Αύγ 2021, 14:48Tarkovsky έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 18:49ο αυγολέμονος ήταν αυτό που δείχνει, πολύ νοικοκυραδίστικος, αλλά το πιάτο ήταν πιατέλα για τη μέση (άλλο ότι εάν με άφηναν, θα χλαπάκιαζα και τους 6 ντολμάδες μεγέθους πεϊνιρλί και θα ρούφαγα και τη σαλτσούλα να μην πάει χαμένη)waldorf έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 18:15
Αλλά αν όντως είναι αυγολέμονο και είναι τόσο πετυχεσιά όσο δείχνει,μην το μπουκώνεις το πιάτο αδερφάκι μου.Άστο να αναπνεύσει,θα την καταλάβει τη γεύση ο μύστης..![]()
Φαίνεται γαμάτο.
Που σερβιρίστηκε ;
ακριβώς γι' αυτό ανατράφηκες σωστά, με αρχές και στέρεες βάσεις
Tarkovsky έγραψε: 02 Αύγ 2021, 18:57
στο Στέκι του Φετάνη ψηλά στον Γέρακα-Παλλήνη
κανονικά, θα έπρεπε να λέγεται της Φετάν(ισσ)ας, της χρυσοχέρας γυναίκας του (που επίσης σερβίρει, κάνει δημόσιες σχέσεις, μπορεί μετά να αναλαμβάνει και την λάντζα)
ο ίδιος στη σχάρα αποδείχθηκε mega νούλα: 1/10 κι αυτό μόνο και μόνο επειδή το λουκάνικο ήταν τόσο καλό, που κινδύνευε μόνο από κάψιμο - προβατοπούλα όμως και παΐδι... για τον μπέο τον Αχιλλέα
ντολμάδες, σαλάτα, κεφτέδες, εσκαργκόνοι, παπάτες... ΟΛΑ της θείτσας θεϊκά - απίστευτη διαφορά κουζίνας με σχάρα, μιλάμε για κατόρθωμα
ναι, κατασκοτώθηκες λέμαιkongrosian έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 12:16 τι πρωινιάτικα ρεεεεεε! μεσημέριασε, καίγεται ο τόπος έξω... εγώ πήγα πότισα τις ελιές, γύρισα και πίνω τον 2ο φραπέ.
Tarkovsky έγραψε: 03 Αύγ 2021, 01:11ναι, κατασκοτώθηκες λέμαιkongrosian έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 12:16 τι πρωινιάτικα ρεεεεεε! μεσημέριασε, καίγεται ο τόπος έξω... εγώ πήγα πότισα τις ελιές, γύρισα και πίνω τον 2ο φραπέ.![]()
πήγε, άνοιξε εκεί μια βάνα, έκανε τσιγάρο, μπήκε Fb, έκανε δεύτερο τσιγάρο, έγραψε λίγο πχόρουμ, έκλεισε τη βάνα και πήρε off για το υπόλοιπο της μέρας