!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εισβολή Ισραήλ στο Λίβανο
-
Εμπεδοκλής
Re: Εισβολή Ισραήλ στο Λίβανο
Εντελώς ξαφνικά και τυχαία, με το που άρχισε η εκεχειρία μεταξύ Σιωναζί και Χεσμπολάχ άρχισε και η επίθεση της Αλ Κάιντα και λοιπών τζιχαντιστικών οργανώσεων στη Συρία.
Θα έλεγε κανείς ότι Σιωναζί και Αλ Κάιντα είναι συγκοινωνούντα δοχεία.
Θα έλεγε κανείς ότι Σιωναζί και Αλ Κάιντα είναι συγκοινωνούντα δοχεία.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Και μόνο το γεγονός ότι η εκεχειρία ισχύει για 60 μέρες τα λέει όλα. Ο Μπάιντεν πίεσε τους Ισραηλινούς να δεχτούν κατάπαυση του πυρός μέχρι να
ορκιστεί ο Τραμπ και μετά έχει ο Θεός. Καθώς ο Τραμπ είναι φουλ φιλοισραηλινός βλέπω μετά την παρέλευση των 60 ημερών να ξαναξεκινάει ο
πόλεμος.
ορκιστεί ο Τραμπ και μετά έχει ο Θεός. Καθώς ο Τραμπ είναι φουλ φιλοισραηλινός βλέπω μετά την παρέλευση των 60 ημερών να ξαναξεκινάει ο
πόλεμος.
- Golden Age
Δεν είναι κάποιο επίτευγμα του Μπάιντεν. Απλά η εκστρατεία στον Λίβανο δεν πέτυχε την διάλυση της Χεζμπολάχ και κάτι τέτοιο φαίνεται είναι πολύ δύσκολο στρατιωτικά και γι' αυτό ο Νετανιάχου προχώρησε στην εκεχειρία. Η Χεζμπολάχ απο την πλευρά της την δέχτηκε γιατί υπέστη σημαντικές απώλειες. Μόνο αν θελήσει η Χεζμπολάχ να την παραβιάσει θα συνεχιστεί ο πόλεμος. Αλλιώς η κατάσταση θα μείνει ως έχει και μετά τις 60 μέρες και στα επόμενα χρόνια.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 20:16 Και μόνο το γεγονός ότι η εκεχειρία ισχύει για 60 μέρες τα λέει όλα. Ο Μπάιντεν πίεσε τους Ισραηλινούς να δεχτούν κατάπαυση του πυρός μέχρι να
πόλεμος.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Η τήρηση της κατάπαυσης του πυρός επαφίεται στο Ισραήλ το οποίο έχει το δικαίωμα να επιτεθεί στο Λίβανο αν κρίνει ότι η Χεζμπολάχ ανασυντάσσεται. Και αυτό θα κάνει όταν περάσουν οι 60 μέρες γιατί με τον Τραμπ στο τιμόνι της Αμερικής θα αποθρασυνθεί ο Νετανιάχου.Golden Age έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 20:20Δεν είναι κάποιο επίτευγμα του Μπάιντεν. Απλά η εκστρατεία στον Λίβανο δεν πέτυχε την διάλυση της Χεζμπολάχ και κάτι τέτοιο φαίνεται είναι πολύ δύσκολο στρατιωτικά και γι' αυτό ο Νετανιάχου προχώρησε στην εκεχειρία. Η Χεζμπολάχ απο την πλευρά της την δέχτηκε γιατί υπέστη σημαντικές απώλειες. Μόνο αν θελήσει η Χεζμπολάχ να την παραβιάσει θα συνεχιστεί ο πόλεμος. Αλλιώς η κατάσταση θα μείνει ως έχει και μετά τις 60 μέρες και στα επόμενα χρόνια.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 20:16 Και μόνο το γεγονός ότι η εκεχειρία ισχύει για 60 μέρες τα λέει όλα. Ο Μπάιντεν πίεσε τους Ισραηλινούς να δεχτούν κατάπαυση του πυρός μέχρι να
πόλεμος.
https://m.902.gr/eidisi/kosmos/380410/i ... il-livanoyο ισραηλινός στρατός ήδη άνοιξε πυρά σε διάφορες περιοχές του νότιου Λιβάνου με το πρόσχημα την «άφιξη υπόπτων σε οχήματα».
Από τα πυρά που εξαπέλυσε τραυματίστηκαν τουλάχιστον δύο άτομα.
Το παραπάνω πρόσχημα, σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό αποτελεί παραβίαση, χωρίς να προσδιορίζει τις συνθήκες της «παραβίασης» της κατάπαυσης πυρός, ενώ παράλληλα έχει εκδώσει νέους περιορισμούς μετακίνησης για τους λιβανέζους πολίτες, που προσπαθούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους κοντά στα νότια σύνορα.
Το κατά τα άλλα αξιόπιστο Ισραήλ που σέβεται την υπογραφή του.
Απατεώνες,ψεύτες,υποκριτες,αναξιόπιστοι Ισραηλινοι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
https://m.902.gr/eidisi/kosmos/380420/i ... refoyn-staΜε το Ισραήλ να εφαρμόζει το «δικαίωμά του» στη μονομερή δράση, εξαπολύοντας δολοφονικές επιδρομές στον νότιο Λίβανο, επιβάλλοντας απαγόρευσης κυκλοφορίας σε περιοχές όπου παραμένουν ισραηλινές στρατιωτικές δυνάμεις και με επιθέσεις σε άμαχους που επιστρέφουν στα σπίτια τους, εξελίσσεται η δεύτερη μέρα της προσωρινής και εύθραυστης αμερικανόπνευστης εκεχειρίας, επιβεβαιώνοντας από την πρώτη στιγμή ότι πρόκειται για μια συμφωνία «κομμένη και ραμμένη» στα μέτρα του Ισραήλ και «με το πιστόλι στον κρόταφο» του λιβανέζικου λαού.
Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις το Ισραήλ γαμαει την εκεχειρία.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
https://m.902.gr/eidisi/kosmos/380465/d ... imokratias
Ρε σεις αυτοί εδώ και 2 χρόνια δεν έχουν πρόεδρο.
Ρε σεις αυτοί εδώ και 2 χρόνια δεν έχουν πρόεδρο.
Ήξερε κανένας ότι ισχύει κάτι τέτοιο στον ΛιβανοΜε βάση το σύστημα διαμοιρασμού της εξουσίας ανάλογα με το θρήσκευμα, η προεδρία του Λιβάνου δίνεται σε χριστιανό Μαρωνίτη, η πρωθυπουργία σε μουσουλμάνο σουνίτη και η προεδρία της Βουλής σε μουσουλμάνο σιίτη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Golden Age
Δεν είναι έτσι. Στη συμφωνιά εκεχειρίας, το Ισραήλ διατήρησε το δικαίωμά του να κάνει χτυπήματα όταν υπάρχουν ύποπτες κινήσεις της Χεζμπολάχ. Αυτό έκανε η Χεζμπολάχ με μια αποθήκη όπλων (παραβιάζοντας την εκεχειρία) και το Ισραήλ επενέβη.zteo έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 16:40https://m.902.gr/eidisi/kosmos/380420/i ... refoyn-staΜε το Ισραήλ να εφαρμόζει το «δικαίωμά του» στη μονομερή δράση, εξαπολύοντας δολοφονικές επιδρομές στον νότιο Λίβανο, επιβάλλοντας απαγόρευσης κυκλοφορίας σε περιοχές όπου παραμένουν ισραηλινές στρατιωτικές δυνάμεις και με επιθέσεις σε άμαχους που επιστρέφουν στα σπίτια τους, εξελίσσεται η δεύτερη μέρα της προσωρινής και εύθραυστης αμερικανόπνευστης εκεχειρίας, επιβεβαιώνοντας από την πρώτη στιγμή ότι πρόκειται για μια συμφωνία «κομμένη και ραμμένη» στα μέτρα του Ισραήλ και «με το πιστόλι στον κρόταφο» του λιβανέζικου λαού.
Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις το Ισραήλ γαμαει την εκεχειρία.
Δεν τους παίρνει πια τους Ιρανούς να ξοδεύουν πορους στο νότιο Λίβανο. Εδώ κινδυνεύουν να χάσουν το Χαλεπι που ξόδεψαν ποτάμια αιματος να κρατησουν
https://m.902.gr/eidisi/kosmos/380502/n ... kroys-toysΈνας αυτόπτης μάρτυρας είπε στα λιβανικά ΜΜΕ ότι ο ισραηλινός στρατός πυροβόλησε εναντίον ανθρώπων δύο φορές ενώ προσπαθούσαν να θάψουν τον συγγενή τους, παρόλο που είχαν λάβει έγκριση από τον λιβανικό στρατό και τις ειρηνευτικές δυνάμεις της UNIFIL να βρίσκονται σε αυτή την τοποθεσία κοντά στις θέσεις του ισραηλινού στρατού.
Τελικά το Ισραήλ έχει βαριά αλλεργία στην αξιοπιστία. Ο Μπιμπι έχει μετατρέψει την ανακωχή σε κωλοχαρτο πλέον.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Εμπεδοκλής
https://www.reddit.com/r/lebanon/commen ... ?rdt=43873
Περιμένουμε από τους μετριοπαθείς υποστηρικτές των σιωναζί να μας πουν γιατί γίνονται τέτοιες ενέργειες.
- Μεμονωμένα περιστατικά
- Βλέπουμε ξεκάθαρα βάση της χεσμπολάχ που ισοπεδώνεται.
Περιμένουμε από τους μετριοπαθείς υποστηρικτές των σιωναζί να μας πουν γιατί γίνονται τέτοιες ενέργειες.
- Μεμονωμένα περιστατικά
https://m.902.gr/eidisi/kosmos/380566/t ... otio-tmima
Η υπογραφή του κρατους του Ισραήλ σε συμφωνίες δεν αξίζει τίποτα πλεον. Ο λόγος του Ισραήλ είναι παραμύθια της Χαλιμας.
Η υπογραφή του κρατους του Ισραήλ σε συμφωνίες δεν αξίζει τίποτα πλεον. Ο λόγος του Ισραήλ είναι παραμύθια της Χαλιμας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ότι είναι γύρω από τα σύνορα του Ισραήλ θα γίνει buffer zone ώστε να μην επαναληφθεί η 8/10.Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 18:29 https://www.reddit.com/r/lebanon/commen ... ?rdt=43873
- Μεμονωμένα περιστατικά
Επίσης το ποδόσφαιρο είναι χαραμ για τους μουσουλμάνους.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Θα τελειωσει με κλαμα αυτο. Για τους Ισραηλολαγνουςnick έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 21:12Ότι είναι γύρω από τα σύνορα του Ισραήλ θα γίνει buffer zone ώστε να μην επαναληφθεί η 8/10.Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 18:29 https://www.reddit.com/r/lebanon/commen ... ?rdt=43873
- Μεμονωμένα περιστατικά
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
-
Εμπεδοκλής
Πίπες. Μιλάμε για Εβραίους. Δυστυχούν με τη χαρά του άλλου. Παίζουν ποδόσφαιρο οι άλλοι, φουσκώνουν σαν τις γαλοπούλες.nick έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 21:12Ότι είναι γύρω από τα σύνορα του Ισραήλ θα γίνει buffer zone ώστε να μην επαναληφθεί η 8/10.Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 18:29 https://www.reddit.com/r/lebanon/commen ... ?rdt=43873
- Μεμονωμένα περιστατικά
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 191 Απαντήσεις
- 5615 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
-
- 4 Απαντήσεις