ΒΛέπω αφρους στο πάτωμα και ανησυχώ. αυτά. Είπαμε χαλάρωσε λίγο δε χρειάζεται να κρατάει η σκούφια σου από τον πύρρο
Δηλαδη ο Μιτκο ποτε δεν ειπε εμεις οι Αλβανοι;;;
Ρουμ έγραψε: 03 Ιαν 2020, 21:00Το θεμα μας ειναι το Σκιπεταρος λεγανε μονο οι Αυλωνιται-Λιαμπηδες
και οχι οι Χορμοβιται ,Υδραιοι και λοιποι Αρβανιτες
Αυτο αλλωστε που ηταν το ζητουμενο της συζητησης :g030
Manolis έγραψε: 03 Ιαν 2020, 21:07
ΒΛέπω αφρους στο πάτωμα και ανησυχώ. αυτά. Είπαμε χαλάρωσε λίγο δε χρειάζεται να κρατάει η σκούφια σου από τον πύρρο

Το Σκιπεταρ το λεει για τους Αυλωνιτες γιατι κανει λογο για το θρησκευμα τους
Εδώ βγήκαν και αληθινοί Αλβανοί εθνικιστές ακόμη και από το ίδιο χωριο όπως ο Σουλι γιατι μου το λες συνέχεια αυτόΡουμ έγραψε: 03 Ιαν 2020, 21:00Σου ειχα ξαναγραψει οτι στη καλυτερη περιπτωση μιλαει ως Ελληνοαλβανος και οχι ως Σκιπεταρος![]()
Αυτο δειχνει [ λογικά] η τελευταια σελιδα
Στο χω γραψει 10 σελιδες πριν![]()
Βγηκανε και αληθινοι Ελληνες εθνικιστες εσυ γιατι μου λες συνεχεια το αλλοGiorgos 574 έγραψε: 03 Ιαν 2020, 21:09
Εδώ βγήκαν και αληθινοί Αλβανοί εθνικιστές ακόμη και από το ίδιο χωριο όπως ο Σουλι γιατι μου το λες συνέχεια αυτό
Manolis έγραψε: 03 Ιαν 2020, 21:09 Οι σύγχρονοι γραικομάνοι γκουχ γκοχ
Το κομπολογάκι κομπολογάκι όμως;![]()

Το λέει για ολους τους Αυλωνιτες/Αλβανιτες όχι μόνο για τους Καλαβριους. Πριν λέει ότι έχουν την εθνικότητα πάνω από τη θρησκεία (που για ολους το λέει όχι μόνο για μουσουλμανους). Επίσης ΔΕΝ είπα ότι αυτοπροσδιορίστηκε ως Σλάβος άλλαξες εντελώς τα λέγομενα μουΡουμ έγραψε: 03 Ιαν 2020, 21:09Το Σκιπεταρ το λεει για τους Αυλωνιτες γιατι κανει λογο για το θρησκευμα τους
Δηλαδη λεγανε γιαμ Σκιπεταρ οι Σουλιωτες και οι Χειμαριωτες και οι Υδραιοι ;;;;
Ε για να ήταν Αλβανος εθνικιστης αυτός και τόσοι άλλοι δε θα λεγε Σκιπεταρ;;Ρουμ έγραψε: 03 Ιαν 2020, 21:10Βγηκανε και αληθινοι Ελληνες εθνικιστες εσυ γιατι μου λες συνεχεια το αλλοGiorgos 574 έγραψε: 03 Ιαν 2020, 21:09
Εδώ βγήκαν και αληθινοί Αλβανοί εθνικιστές ακόμη και από το ίδιο χωριο όπως ο Σουλι γιατι μου το λες συνέχεια αυτό![]()
![]()
Δεν είπα ότι το λέγανε αυτοί. Αυτός όμως για τη δίκη του περιοχή ήξερε άρα λέει τι λέγανε εκεί και αυτό δε μπορεις να το αμφισβητεις. Παρέθεσα και πριν το τι ακριβως λέει.Ρουμ έγραψε: 03 Ιαν 2020, 21:11Δηλαδη λεγανε γιαμ Σκιπεταρ οι Σουλιωτες και οι Χειμαριωτες και οι Υδραιοι ;;;;![]()
![]()
Με δουλευεις;;;![]()
Δηλαδη αν παρερμηνευω εγω τοτε εσυ τι κανεις;;;;![]()
Συγκρινεις ανομοιες περιπτωσεις παλιGiorgos 574 έγραψε: 03 Ιαν 2020, 21:12
Ε για να ήταν Αλβανος εθνικιστης αυτός και τόσοι άλλοι δε θα λεγε Σκιπεταρ;;
Και από την Κορυτσά και το Φλάμπουρο βγήκαν μεγάλοι Έλληνες εθνικιστές τίποτα δεν αποδεικνυει αυτό που λες.