kongrosian έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 22:04
πάντως, θεωρώ ότι δεν είναι καλοκαιρινή η φωτό, καθώς οι λαχανοντολμάδες τρώγονται χειμώνα, που 'ναι και γλυκά τα λάχανα από τον παγετό.
ενώ, βλέπεις, των άλλωνε είναι η εποχή τους...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tarkovsky την 31 Ιούλ 2021, 02:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Thor έγραψε: 01 Αύγ 2021, 14:38
Τα σαλιγκαρια βλεπω δεν τα σχολιαζει κανεις.
Εγώ κρατιέμαι, διότι είναι θέμα προσωπικού γούστου. Βέβαια, αν κάποιος βαριέται να κόψει μια σαλάτα, δεν ξέρω κατά πόσο δε σερβίρει σαλιγκάρια τίγκα στο σκατό.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εγώ κρατιέμαι, διότι είναι θέμα προσωπικού γούστου. Βέβαια, αν κάποιος βαριέται να κόψει μια σαλάτα, δεν ξέρω κατά πόσο δε σερβίρει σαλιγκάρια τίγκα στο σκατό.
Πω,πολυ γλαφυρη!
Το παρακανες βρε πουλι μου!
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Πω,πολυ γλαφυρη!
Το παρακανες βρε πουλι μου!
Κι όμως, μιλάω σοβαρά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μα τι να σχολιάσεις;
Και ο op εκεί ήθελε να οδηγήσει την κουβέντα,αλλά να πεις τι;
Αφού τρώτε αηδιαστικά έντομα και συγχρώνως γελάτε με τους Κινέζους πχ που τρώνε ακρίδες και άλλα αντίστοιχα αηδιαστικά έρποντα και πετούμενα.
waldorf έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 18:15
Αλλά αν όντως είναι αυγολέμονο και είναι τόσο πετυχεσιά όσο δείχνει,μην το μπουκώνεις το πιάτο αδερφάκι μου.Άστο να αναπνεύσει,θα την καταλάβει τη γεύση ο μύστης..
ο αυγολέμονος ήταν αυτό που δείχνει, πολύ νοικοκυραδίστικος, αλλά το πιάτο ήταν πιατέλα για τη μέση (άλλο ότι εάν με άφηναν, θα χλαπάκιαζα και τους 6 ντολμάδες μεγέθους πεϊνιρλί και θα ρούφαγα και τη σαλτσούλα να μην πάει χαμένη)
Φαίνεται γαμάτο.
Που σερβιρίστηκε ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
"Πω πω οι Ασιάτες τρώνε τζιτζίκια και σκουλήκια γιαχνί",αηδία.
Αλλά εχτές έφαγα κάτι σαλιγκάρια πεντανόστιμα!
Ναί μωρέ,φάτε και σαλιγκάρια,φάτε και βατράχια φάτε και σκουληκαντέρες αχνιστές.
Εγώ πάντως τα σιχαίνομαι όλα τούτα και δεν κάθομαι καν στο τραπέζι αν τα δω.