Δεν υπάρχει σωτηρία. Αυτοί θέλουν ένα βουρδουλα πάνω απ' το κεφάλι τους για να πειθαρχήσουν.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 14 Μαρ 2020, 11:18 https://www.reader.gr/news/koinonia/323 ... ysmatos-se
γιολαντα![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Είχα πάει αρχές εβδομάδας στο σ/μ που ψωνίζω. Δεν είχε μέσα πολύ κόσμο, η κίνηση ήταν κανονική. Πλησίασα μια από τις κοπέλες που ξεφόρτωναν χαρτικά και τα τοποθετούσαν στα ράφια (γνωριζόμαστε φυσιογνωμικά και υπάρχει η σχετική οικειότητα) και τη ρώτησα αν τους βολεύει περισσότερο ως διαδικασία το να ερχόμαστε συχνά και να αγοράζουμε λίγα προϊόντα ώστε να μην υπάρχει φόρτος στα ταμεία και στην οργάνωση των ραφιών ή το να κάνουμε παραγγελίες από το σπίτι. Αυτό γιατί ξέρω ότι σε επίπεδο μιας χ ακτίνας, οι διανομές στους γνωστούς πελάτες, γινόταν από υπαλλήλους του σ/μ είτε με τα πόδια είτε με μηχανάκια. Αλλά από την άλλη καταλαβαίνω ότι αν αρχίσουν να λειτουργούν κυρίως με διανομές, ίσως αυτό να σημαίνει απώλειες σε θέσεις εργασίας, ενώ μια αραιή και ελεγχόμενη κίνηση μέσα στο κατάστημα, θα κρατούσε κάποιες ισορροπίες. Και ότι το μεγαλύτερο ζόρι το τραβάνε αυτοί. Μου απάντησε ότι δεν ξέρει τι είναι καλύτερο αλλά ότι τις τελευταίες μέρες οι περισσότεροι πελάτες όχι μόνον δεν νοιάζονται αλλά τους αντιμετωπίζουν ως υπηρέτες. Πιάσε αυτό, φέρε μου εκείνο κλπPapa John έγραψε: 14 Μαρ 2020, 11:24
Φαντάζομαι τι θα τραβάνε οι φουκαριάρηδες στα Σ/Μ αυτό το διάστημα με όλα τα πιθήκια τους νεοέλληνες και ειδικά τους κωλόγερους που νομίζουν ότι τους ανήκει το Σύμπαν.
Βέβαια,για να είμαστε δίκαιοι,το ίδιο συμβαίνει παντού,παίζουν ξύλο για το χαρτί υγείας.
Όταν λέω ότι ο άνθρωπος στην πραγματικότητα είναι κατώτερος από τα ζώα,το εννοώ.
Και τώρα,φτύστε με (αλλά όχι με κορωνοιό παρακαλώ)
Τι κόσμος κυκλοφορεί τριγύρω ρε παιδιά;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν λέω για ηλεκτροκίνητα και lime κτλ. Αυτή τη χιπστεριά την βλέπω καμποσο καιρο, αλλά και απο ενηλικες. Εδώ μιλησα για τα κλασικά πατινάκια των παιδιων, αυτά που κι εμεις ειχαμε μικρά και πρήζαμε αρχίδια. Αλλά απο χτες μολις, το βλέπω μαζικά. Ακομα και σε μικρά πεζοδρόμια με μικρη αποσταση απο το δρομο, και με τους γονείς να στεκονται αρκετά μακριά απο τα παιδιά, να συζητανε μεταξυ τους και να μην εχουν το νου τους στο πιτσιρικι. Και δεν μιλάμε για τιποτα 15χρονα, αλλά παιδάκια απο 10 ετων και κατω.Μιλλένιαλ έγραψε: 14 Μαρ 2020, 11:46Από καιρό οι μεγάλες πόλεις έχουν κατακλυστεί από ηλεκτροκίνητα πατίνια εταιριών που μπορούν να ενοικιαστούν με χρονοχρέωση. Οι νέοι συνειδητοποιώντας ότι αποτελούν μια εναλλακτική οικολογική μέθοδο μετακίνησης τα χρησιμοποιούν μαζικά, αρκετοί δε έχουν αγοράσει τα δικά τους. Δε θεωρώ ότι πρόκειται απλά για μόδα που επιστρέφει, ευελπιστώ να γίνει το πατίνι για την Ελλάδα ό,τι το ποδήλατο για την Ολλανδία.vantono έγραψε: 14 Μαρ 2020, 11:39τιστομπούτσο παίζει με τα γαμωπάτινα και τους πιτσιρικαραίους, απο χτες?taliban έγραψε: 14 Μαρ 2020, 11:36 Κατέβηκα σήμερα στην πόλη να παραλάβω προμήθειες για τα μελίσσια για τους επόμενους 6 μήνες (από τροφές μέχρι κηρήθρες , αναλώσιμα κυψελών,χρώματα κλπ).
Τα πιτσιρίκια έξω με πατίνια φορώντας μάσκα
Ένας τύπος μέσα στο αυτοκίνητο κλειστά τα παράθυρα και την μάσκα κανονικά στο πρόσωπο.
Ήδη απο χτες το απογευμα μεχρι τωρα που μιλαμε, βλεπω παντου μικροσυνωστισμούς πιτσιρικάδων με πατίνια(εγώ τα είδα και χωρίς μάσκες) που τα πάνε και σαν διάολοι και ειναι ικανα να στουκαρουν και πανω σε κοσμο . Κοίτα που θα ξαναρθει στη μόδα το χαζοπάτινο.
- Veni Vidi Vici
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ο κόσμος που στα δύσκολα,καλή ώρα, δείχνει πόσο σκ@τοψυχος είναι στην πράξη.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Μαρ 2020, 11:52Είχα πάει αρχές εβδομάδας στο σ/μ που ψωνίζω. Δεν είχε μέσα πολύ κόσμο, η κίνηση ήταν κανονική. Πλησίασα μια από τις κοπέλες που ξεφόρτωναν χαρτικά και τα τοποθετούσαν στα ράφια (γνωριζόμαστε φυσιογνωμικά και υπάρχει η σχετική οικειότητα) και τη ρώτησα αν τους βολεύει περισσότερο ως διαδικασία το να ερχόμαστε συχνά και να αγοράζουμε λίγα προϊόντα ώστε να μην υπάρχει φόρτος στα ταμεία και στην οργάνωση των ραφιών ή το να κάνουμε παραγγελίες από το σπίτι. Αυτό γιατί ξέρω ότι σε επίπεδο μιας χ ακτίνας, οι διανομές στους γνωστούς πελάτες, γινόταν από υπαλλήλους του σ/μ είτε με τα πόδια είτε με μηχανάκια. Αλλά από την άλλη καταλαβαίνω ότι αν αρχίσουν να λειτουργούν κυρίως με διανομές, ίσως αυτό να σημαίνει απώλειες σε θέσεις εργασίας, ενώ μια αραιή και ελεγχόμενη κίνηση μέσα στο κατάστημα, θα κρατούσε κάποιες ισορροπίες. Και ότι το μεγαλύτερο ζόρι το τραβάνε αυτοί. Μου απάντησε ότι δεν ξέρει τι είναι καλύτερο αλλά ότι τις τελευταίες μέρες οι περισσότεροι πελάτες όχι μόνον δεν νοιάζονται αλλά τους αντιμετωπίζουν ως υπηρέτες. Πιάσε αυτό, φέρε μου εκείνο κλπPapa John έγραψε: 14 Μαρ 2020, 11:24
Φαντάζομαι τι θα τραβάνε οι φουκαριάρηδες στα Σ/Μ αυτό το διάστημα με όλα τα πιθήκια τους νεοέλληνες και ειδικά τους κωλόγερους που νομίζουν ότι τους ανήκει το Σύμπαν.
Βέβαια,για να είμαστε δίκαιοι,το ίδιο συμβαίνει παντού,παίζουν ξύλο για το χαρτί υγείας.
Όταν λέω ότι ο άνθρωπος στην πραγματικότητα είναι κατώτερος από τα ζώα,το εννοώ.
Τι κόσμος κυκλοφορεί τριγύρω ρε παιδιά;![]()
Καπου διαβασα, μπορει και σε αυτο το τοπικ, ποσο τιποτα ειμαστε ολοι. Λογικο το να εισαι ενα τιποτα να οδηγει ΠΟΛΛΟΥΣ να ειναι σκατοψυχοι. Γι αυτο υπαρχουν τα κρατη και οι οργανωμενες κοινωνιες και η σωστη παιδεια, ωστε το ποσοστο αυτο ειτε να περιοριζεται ειτε να μειωνεται.
Οι λαικη εδω στην περιοχη μου, πηχτρα στους παππουδες.
Οι λαικη εδω στην περιοχη μου, πηχτρα στους παππουδες.
- hellegennes
Μέχρι χθες ο παππούς και η γιαγιά μου ήθελαν βόλτες (92 και 90). Μέχρι που μπήκε η γιαγιά μου στο νοσοκομείο με πνευμονία (βγήκε προχθές) και τώρα κάθισαν στα αβγά τους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- metaxoskolikas
εμένα είναι 94 και 1,5 εβδομάδα μέσα. το θέμα όμως είναι ότι μένουμε όλοι μαζί και δεν ξέρω πόσο νόημα είχε το να μη βγαίνει (αν και καθόταν μόνη της στον πάνω όροφο με κλειστές πόρτες,όλα), γιατί μπορούσαμε να φέρουμε εμείς τον ιό. ντάξει τώρα που κλείνουν όλα και δουλειές κλπ θα μας βάλω όλους σε καραντίνα.
- EKPLIKTIKOS
Τα ηλεκτρικά είναι ακριβα, πολλοι βολεύονται με τα κλασικά.vantono έγραψε: 14 Μαρ 2020, 11:54
Δεν λέω για ηλεκτροκίνητα και lime κτλ. Αυτή τη χιπστεριά την βλέπω καμποσο καιρο, αλλά και απο ενηλικες. Εδώ μιλησα για τα κλασικά πατινάκια των παιδιων, αυτά που κι εμεις ειχαμε μικρά και πρήζαμε αρχίδια. Αλλά απο χτες μολις, το βλέπω μαζικά.
'Επρεπε να πάω σ/μ ,διότι η αξυρισιά ελλείψει αφρού 1 βδομάδα δεν παλευόταν. Ταμίες με μάσκες και γάντια, ένα διάχυτο κλίμα φόβου. 
- Eθνικοκοινωνιστης
Chadιλα αυτη η μαστιγα,μετα σας φταινε οι ινσελςvantono έγραψε: 14 Μαρ 2020, 11:39τιστομπούτσο παίζει με τα γαμωπάτινα και τους πιτσιρικαραίους, απο χτες?taliban έγραψε: 14 Μαρ 2020, 11:36 Κατέβηκα σήμερα στην πόλη να παραλάβω προμήθειες για τα μελίσσια για τους επόμενους 6 μήνες (από τροφές μέχρι κηρήθρες , αναλώσιμα κυψελών,χρώματα κλπ).
Τα πιτσιρίκια έξω με πατίνια φορώντας μάσκα
Ένας τύπος μέσα στο αυτοκίνητο κλειστά τα παράθυρα και την μάσκα κανονικά στο πρόσωπο.
Ήδη απο χτες το απογευμα μεχρι τωρα που μιλαμε, βλεπω παντου μικροσυνωστισμούς πιτσιρικάδων με πατίνια(εγώ τα είδα και χωρίς μάσκες) που τα πάνε και σαν διάολοι και ειναι ικανα να στουκαρουν και πανω σε κοσμο . Κοίτα που θα ξαναρθει στη μόδα το χαζοπάτινο.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Veni Vidi Vici
Γιατί άραγε;Στύγιος έγραψε: 14 Μαρ 2020, 12:12 'Επρεπε να πάω σ/μ ,διότι η αξυρισιά ελλείψει αφρού 1 βδομάδα δεν παλευόταν. Ταμίες με μάσκες και γάντια, ένα διάχυτο κλίμα φόβου.![]()
Αlea jacta est
- Eθνικοκοινωνιστης
κοινος τοπος για τους ελληνιαρηδες και ποσο μαλλον ελ μπουμερςtaliban έγραψε: 14 Μαρ 2020, 11:56Ο κόσμος που στα δύσκολα,καλή ώρα, δείχνει πόσο σκ@τοψυχος είναι στην πράξη.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Μαρ 2020, 11:52Είχα πάει αρχές εβδομάδας στο σ/μ που ψωνίζω. Δεν είχε μέσα πολύ κόσμο, η κίνηση ήταν κανονική. Πλησίασα μια από τις κοπέλες που ξεφόρτωναν χαρτικά και τα τοποθετούσαν στα ράφια (γνωριζόμαστε φυσιογνωμικά και υπάρχει η σχετική οικειότητα) και τη ρώτησα αν τους βολεύει περισσότερο ως διαδικασία το να ερχόμαστε συχνά και να αγοράζουμε λίγα προϊόντα ώστε να μην υπάρχει φόρτος στα ταμεία και στην οργάνωση των ραφιών ή το να κάνουμε παραγγελίες από το σπίτι. Αυτό γιατί ξέρω ότι σε επίπεδο μιας χ ακτίνας, οι διανομές στους γνωστούς πελάτες, γινόταν από υπαλλήλους του σ/μ είτε με τα πόδια είτε με μηχανάκια. Αλλά από την άλλη καταλαβαίνω ότι αν αρχίσουν να λειτουργούν κυρίως με διανομές, ίσως αυτό να σημαίνει απώλειες σε θέσεις εργασίας, ενώ μια αραιή και ελεγχόμενη κίνηση μέσα στο κατάστημα, θα κρατούσε κάποιες ισορροπίες. Και ότι το μεγαλύτερο ζόρι το τραβάνε αυτοί. Μου απάντησε ότι δεν ξέρει τι είναι καλύτερο αλλά ότι τις τελευταίες μέρες οι περισσότεροι πελάτες όχι μόνον δεν νοιάζονται αλλά τους αντιμετωπίζουν ως υπηρέτες. Πιάσε αυτό, φέρε μου εκείνο κλπPapa John έγραψε: 14 Μαρ 2020, 11:24
Τι κόσμος κυκλοφορεί τριγύρω ρε παιδιά;![]()
η Γαλη και καλα κανει την ανηξερη
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Philip Mortimer
Πριν λίγο κατέληξαν δύο ηλικιωμένοι ...
Άρα πάμε πλέον στους 3 νεκρούς..
Rip.
Άρα πάμε πλέον στους 3 νεκρούς..
Rip.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Αφρός από σαπούνιΣτύγιος έγραψε: 14 Μαρ 2020, 12:12 'Επρεπε να πάω σ/μ ,διότι η αξυρισιά ελλείψει αφρού 1 βδομάδα δεν παλευόταν. Ταμίες με μάσκες και γάντια, ένα διάχυτο κλίμα φόβου.![]()
Μα τίποτα δεν σας έμαθαν στο στρατό πχια;
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 219 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
-
- 1 Απαντήσεις