!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Highlights της ημερας μας

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Re: Highlights της ημερας μας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Επειδή βαριέμαι να γυρίζω τα μαγαζιά και μάλιστα για να πάρω πυτζάμες έψαξα στο ίντερνετ και παράγγειλα ένα ζευγάρι μαζί με 5 ζευγάρια κάλτσες (συμπλήρωμα για δωρεάν μεταφορικά) από ένα μαγαζί που πουλάει και διαδικτυακά.

Πριν από λίγο μου ήρθε το mail αποστολής με το tracking number και ανακάλυψα ότι το κατάστημα είναι 1200 μέτρα από το σπίτι μου.
the end
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Πάνας έγραψε: 06 Φεβ 2019, 11:54 Επειδή βαριέμαι να γυρίζω τα μαγαζιά και μάλιστα για να πάρω πυτζάμες έψαξα στο ίντερνετ και παράγγειλα ένα ζευγάρι μαζί με 5 ζευγάρια κάλτσες (συμπλήρωμα για δωρεάν μεταφορικά) από ένα μαγαζί που πουλάει και διαδικτυακά.

Πριν από λίγο μου ήρθε το mail αποστολής με το tracking number και ανακάλυψα ότι το κατάστημα είναι 1200 μέτρα από το σπίτι μου.
αν δεν πλήρωσες με αντικαταβολή (να χρεωθείς και κάτι παραπάνω) μια χαρά είναι.ούτε κουράστηκες ούτε έγινες μουσκεμα από την βροχή.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 06 Φεβ 2019, 12:06
Πάνας έγραψε: 06 Φεβ 2019, 11:54 Επειδή βαριέμαι να γυρίζω τα μαγαζιά και μάλιστα για να πάρω πυτζάμες έψαξα στο ίντερνετ και παράγγειλα ένα ζευγάρι μαζί με 5 ζευγάρια κάλτσες (συμπλήρωμα για δωρεάν μεταφορικά) από ένα μαγαζί που πουλάει και διαδικτυακά.

αν δεν πλήρωσες με αντικαταβολή (να χρεωθείς και κάτι παραπάνω) μια χαρά είναι.ούτε κουράστηκες ούτε έγινες μουσκεμα από την βροχή.
Πλήρωσα 3€ αντικαταβολή. :D
the end
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

Πάνας έγραψε: 06 Φεβ 2019, 12:09
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 06 Φεβ 2019, 12:06

Πλήρωσα 3€ αντικαταβολή. :D
δε πειράζει ,καλοφόρετα.
μπορεί από το μαγαζί να είναι πιο ακριβά.(μερικά καταστήματα έχουν ον λάιν άλλες τιμές)
κι εγώ τωρα τελευταια πήγα να την πατήσω μέ ένα μαγαζί που τελικά είναι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Δεν με πειράζει το διασκεδάζω, το πακέτο έφυγε από την Νέα Ιωνία και πήγε Κηφισιά για να κατέβει μετά Νέα Φιλαδέλφεια.. :003:
the end
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

έκανε και ταξίδι το εμπόρευμα..
:-)
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Πάνας έγραψε: 06 Φεβ 2019, 12:23 Δεν με πειράζει το διασκεδάζω, το πακέτο έφυγε από την Νέα Ιωνία και πήγε Κηφισιά για να κατέβει μετά Νέα Φιλαδέλφεια.. :003:
Μικρός είσαι, θα μάθεις.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Εδωσα στην συντροφο το 50 % ( 184. 70 ευρουλινια) για να πληρώσει (είναι η σειρά της ) τους λογαριασμους - εξοδα της κοινής μας συμβιωσης.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

Αγις έγραψε: 09 Φεβ 2019, 00:22 Εδωσα στην συντροφο το 50 % ( 184. 70 ευρουλινια) για να πληρώσει (είναι η σειρά της ) τους λογαριασμους - εξοδα της κοινής μας συμβιωσης.
:o :o
και τόσο καιρό πλήρωνες εσύ;

και πολύ καλά έκανες.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 09 Φεβ 2019, 00:34
Αγις έγραψε: 09 Φεβ 2019, 00:22 Εδωσα στην συντροφο το 50 % ( 184. 70 ευρουλινια) για να πληρώσει (είναι η σειρά της ) τους λογαριασμους - εξοδα της κοινής μας συμβιωσης.
:o :o
και τόσο καιρό πλήρωνες εσύ;

και πολύ καλά έκανες.
Οχι φυσικά - παντα 50 -50 αλλά κάθε φορά απολαμβάνω την διαδικασια και ευλογάω την απελευθέρωση και την ισότητα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

α!είπα κι εγώ!!!
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Δε με βλεπω καλα. Παω σε ενα κωλομαγαζο να παρω ενα σαντουιτς. Ειχα ξαναπαρει οταν πρωτανοιξε και ηταν ποιοτικα τα σαντουιτς του, αλλα απο τοτε το εβλεπα μονιμως αδειο. Μπαινω μεσα, ο υπαλληλος επλενε πιατα. Περιμενα λιγο απο ευγενεια πριν του μιλησω. Με βλεπει, γυρναει, μού λεει με εντονο υφος "γιατι δε λετε τιποτα, δεν ακουω".

Πρωτο καμπανακι, ο υπαλληλος κανει παρατηρηση στον πελατη.

Ερχεται στο ταμειο, του πεφτει κατω το γαντι. Αντι να το πεταξει, το σηκωνει, το ξεπλενει στο νεροχυτη, και το ξαναφοραει. Δευτερο καμπανακι.

Περιμενω να φτιαξει το σαντουιτσ που ηθελε καποια ωρα. Τα ηχεια παιζουν στη διαπασων σολο κιθαρας που μου τρυπαει τα αυτια.

Του εχω πει να βαλει λιγη μουσταρδα και κετσαπ και αυτος το λουζει. Τριτο καμπανακι.

Παιρνω το σαντουιτς και το τρωω εξω. Ειναι ψιλοανοστο. Μεσα εχει σαλατα λαχανο που ηταν στεγνο και σκληρο σαν πριονιδι. Ξαφνικα καταπινοντας νιωθω κατι να μου εχει κατσει στο λαιμο και να τον τρυπαει. Ποναω πολυ. :-? Τι στο διαολο ειχε μεσα αναρωτιεμαι. Κοιταω το ξυλινο πιρουνι, ευτυχως ειναι αθικτο. Να ηταν καποιο κομματι λαχανο; Με καθε γουλια σαλιο που καταπινω, νιωθω εντονο πονο. Πεταω την υπολοιπη αηδια και γυρναω σπιτι. Μετα απο κανα δεκαλεπτο αυτο που καταπια εχει φτασει απο το λαιμο στον οισοφαγο και νιωθω εντονο πονο στην πλατη. Τωρα που γραφω εχει περασει κανα σαρανταλεπτο και ακομα ποναω! Δεν ξερω τι μπορει να καταπια. :cry
Ορέστης 35

Μου περασε τωρα, αν αναρωτιοσασταν.
Ορέστης 35

Σημερα περασα απο την πλατεια Βικτωριας. Στο δρομο ειδα τρεις Γερμανους που συνοδευαν μια σκουροχρωμη γυναικα με τα τρια μικρα παιδια της. Επι της πλατειας ενα νεαρος Γερμανος μοιραζε ζεστο τσαι στους ξενους που καθονταν στα παγκακια. Μετα κινηθηκα προς το αστυνομευομενο πλεον Πεδιο του Αρεως. Λιγος κοσμος, καποιοι Γερμανοι ειχαν στησει κορινες και μια ομαδα παιδιων αραβικης καταγωγης εκαναν σκεητ φορωντας κρανη, επικαλαμιδες, και επιγονατιδες.
Χαρηκα που καποιοι βοηθανε τις νεες γενιες ανθρωπων να χαρουν τη ζωη. Εμας οι γεροι μας εβριζαν και μας εδιωχναν. Εζησαν τη ζωη τους και ηθελαν να ζησουν και τη δικη μας στη θεση μας. Und so ist es passiert.
Ορέστης 35

Κοιμομουν με ωτασπιδες για να γλιτωσω την ακοη μου απο τους Κινεζους. Το πρωι με ενοχλουσε στο αριστερο αυτι και μισοκοιμισμενος την εβγαλα και την κρατουσα στο χερι μου. Ακουγεται ενα μπαμ σαν εκρηξη κατα τις 11 και αμεσως νιωθω πονο στο αριστερο αυτι και αυξηση του βουητου. Για δες σκεφτομαι, δεν κανουν τιποτα οι ωτασπιδες. Μου πηρε λιγα λεπτα να συνειδητοποιησω οτι την ειχα βγαλει και την κρατουσα στο χερι μου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”