Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Να αποφεύγετε ΠΑΝΤΑ εργοδότες που υπήρξαν υπάλληλοι.
Και αν σας τύχει, εύχομαι να πέσετε στην εξαίρεση του κανόνα.
εγω εχω την αντιθετη συμβουλη. ισως ετυχε, οτι εργοδοτη εχω συναντησει που τα βρηκε ετοιμα, ηταν περιεργος.
Αυτό ισχύει για τις δεύτερες ή τρίτες γενιές. Αλλά δεν παίζει μονόπλευρα. Υπάρχουν καλομαθημένα παιδάκια που βρήκαν ένα εργασιακό περιβάλλον και προσπάθησαν να το παίξουν τρέντυ μανατζέρια χωρίς να έχουν ιδέα για το βραχυκύκλωμα που μπορεί να υπάρξει (επειδή ακριβώς δεν είχαν ιδέα από την αλυσίδα της πραγματικής παραγωγής και τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν) και κάποια παιδιά που χρησιμοποίησαν τις ακαδημαϊκές γνώσεις σε συνδυασμό με τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία σήμερα, έχοντας γνώση των συνθηκών που υπάρχουν, ανεβάζοντας δέκα κλάσεις το επίπεδο και τις πωλήσεις της εταιρίας.
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Μαρ 2019, 10:48
Να αποφεύγετε ΠΑΝΤΑ εργοδότες που υπήρξαν υπάλληλοι.
Πόσοι άνθρωποι στον πλανήτη δεν έχουν υπάρξει ποτέ υπάλληλοι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Απορριπτεται
Παρτε τον στο κομμα να χαμογελαει οταν λεει εξυπναδες η Κανελη
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες