!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απόλυτος κυρίαρχος ο Τσίπρας του πολιτικού παιχνιδιού
- metaxoskolikas
Re: Απόλυτος κυρίαρχος ο Τσίπρας του πολιτικού παιχνιδιού
Μάλλον, του έδιναν λιγότερα από τα επίκαιρα.Saliveros έγραψε: 03 Φεβ 2019, 14:17Με το Nature διέκοψες τη συνεργασία;Αρίστος έγραψε: 03 Φεβ 2019, 14:13 Να σαι καλα Σαλιβερε να διαβαζεις παντα τα αρθρα μου και να μου κανεις και ευστοχες παρατηρησεις.
Κατα τις 20 του Φλεβαρη θα βγουν και τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ. Μην ξεχασεις να δωσεις 2,90 ευρω για να με διαβασεις.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σπίτι να φροντίσεις δεν έχεις;ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Φεβ 2019, 14:23Μάλλον, του έδιναν λιγότερα από τα επίκαιρα.Saliveros έγραψε: 03 Φεβ 2019, 14:17Με το Nature διέκοψες τη συνεργασία;Αρίστος έγραψε: 03 Φεβ 2019, 14:13 Να σαι καλα Σαλιβερε να διαβαζεις παντα τα αρθρα μου και να μου κανεις και ευστοχες παρατηρησεις.
Κατα τις 20 του Φλεβαρη θα βγουν και τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ. Μην ξεχασεις να δωσεις 2,90 ευρω για να με διαβασεις.![]()
![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Φεβ 2019, 14:23Μάλλον, του έδιναν λιγότερα από τα επίκαιρα.Saliveros έγραψε: 03 Φεβ 2019, 14:17Με το Nature διέκοψες τη συνεργασία;Αρίστος έγραψε: 03 Φεβ 2019, 14:13 Να σαι καλα Σαλιβερε να διαβαζεις παντα τα αρθρα μου και να μου κανεις και ευστοχες παρατηρησεις.
![]()
Η δημοσιογραφια ειναι χομπυ για να κουρδιζω μερικους και μερικες.
Ο Σαλιβερος παντως οχι μονο το διαβασε, το ρουφηξε κυριολεκτικα.
.
Έχω κάτι άπλυτα πιάτα, ενδιαφέρεσαι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άσε μας ρε Αρίστο.Αρίστος έγραψε: 03 Φεβ 2019, 14:27
Η δημοσιογραφια ειναι χομπυ για να κουρδιζω μερικους και μερικες.![]()
Ο Σαλιβερος παντως οχι μονο το διαβασε, το ρουφηξε κυριολεκτικα.![]()
.
Τουλάχιστον παίζει τίποτα από διαφημίσεις στα επίκαιρα για να βγαίνουν τα έξοδα ή βασίζονται στον εθελοντισμό των συγγραφέων;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ υπαρχουν 5-6 μονιμοι συντακτες και υπαρχουν καμια 50ρια καλα ονοματα που στελνουν αρθρα περιστασιακα.
Αν ημουν 30 χρονων θα με ενδιεφερε για μονιμος συντακτης αλλα τωρα θα επρεπε να αφησω στρωμενες δουλειες.
.
Αν ημουν 30 χρονων θα με ενδιεφερε για μονιμος συντακτης αλλα τωρα θα επρεπε να αφησω στρωμενες δουλειες.
.
Εξαλλου μην μου σκατε γιατι στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ γραφω για διεθνη θεματα.
.
.
Μα απ' ό,τι ξέρω σε όλα τα έντυπα δεν πληρώνονται μόνον οι μόνιμοι συντάκτες αλλά και οι εξωτερικοί συνεργάτες.Αρίστος έγραψε: 03 Φεβ 2019, 14:33 Στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ υπαρχουν 5-6 μονιμοι συντακτες και υπαρχουν καμια 50ρια καλα ονοματα που στελνουν αρθρα περιστασιακα.
.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Φεβ 2019, 14:38Μα απ' ό,τι ξέρω σε όλα τα έντυπα δεν πληρώνονται μόνον οι μόνιμοι συντάκτες αλλά και οι εξωτερικοί συνεργάτες.Αρίστος έγραψε: 03 Φεβ 2019, 14:33 Στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ υπαρχουν 5-6 μονιμοι συντακτες και υπαρχουν καμια 50ρια καλα ονοματα που στελνουν αρθρα περιστασιακα.
.
Αυτο ΠΡΟ κρισης.
Σημερα για να πληρωθεις σαν δημοσιογραφος πρεπει να δουλεψεις 8ωρο.
Οι εκτακτοι συνεργατες δεν πληρωνονται πλεον.
.
Αλλα υπαρχουν αλλα δελεαρ για τους εκτακτους συνεργατες. Πιχι μπορει να τους υποστηριξουν να βγαλουν καποιο βιβλιο και να τους το προωθησουν και διαφημιστικα. Και αυτο συμβαινει συχνα.
.
.
Έλα ρε σοβαρά;Αρίστος έγραψε: 03 Φεβ 2019, 14:39Αυτο ΠΡΟ κρισης.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Φεβ 2019, 14:38Μα απ' ό,τι ξέρω σε όλα τα έντυπα δεν πληρώνονται μόνον οι μόνιμοι συντάκτες αλλά και οι εξωτερικοί συνεργάτες.Αρίστος έγραψε: 03 Φεβ 2019, 14:33 Στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ υπαρχουν 5-6 μονιμοι συντακτες και υπαρχουν καμια 50ρια καλα ονοματα που στελνουν αρθρα περιστασιακα.
.
Σημερα για να πληρωθεις σαν δημοσιογραφος πρεπει να δουλεψεις 8ωρο.
Οι εκτακτοι συνεργατες δεν πληρωνονται πλεον.
.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Βρείτε δωμάτιο
Τι λες ρε Αρίστο;Αρίστος έγραψε: 03 Φεβ 2019, 14:40 Αλλα υπαρχουν αλλα δελεαρ για τους εκτακτους συνεργατες. Πιχι μπορει να τους υποστηριξουν να βγαλουν καποιο βιβλιο και να τους το προωθησουν και διαφημιστικα. Και αυτο συμβαινει συχνα.
.
Τι τιράζ έχουν τα Επίκαιρα για να προωθηθεί διαφημιστικά ένα βιβλίο;
Και πόσες ολοσέλιδες έχει ανά φύλλο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 118 Προβολές