Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 23:27
O διαγωνισμος πχ μπορει να ζηταει η εταιρεια να εχει κανει παρομοια εργα
Η εταιρεια πχ μπορει να καταθεσει οτι εκανε παρομοιο αυτοκινητοδρομο στα νησια του Πασχα και το δικαιολογητικο να γινει δεκτο
Που ειναι το προβλημα αν ο δρομος εγινε οπως επρεπε να γινει;
Καλα τα λεω;
Δεν προκύπτει ζημιά για το δημόσιο, σ' αυτήν την από τα μαλλιά τραβηγμένη περίπτωση, προκύπτει απάτη, όπως και στην περίπτωση της καθαρίστριας. Αυτοί που ζημιώνονται είναι οι ανταγωνιστές.
Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά, στην πραγματικότητα. Ξέρεις, πλειστηριασμοί-απάτες, απευθείας αναθέσεις και διάφορα άλλα που έκανε το κόμμα σου.
Εχω εξηγησει σε αλλο νημα οτι η ζημια του δημοσιου δεν υπολογιζεται με στενα οικονομικους ορους.
Αν κανεις λαθος στη δηλωση και το δημοσιο σου χρωσταει 1800 ευρω αντι για 100 ευρω, παλι τρως προστιμο για την ανακριβη δηλωση. Κανεις δε λεει 'α οκ θα λαβουμε υποψη οτι με τις μαλακιες που δηλωνες το δημοσιο κερδιζε 1700".
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Ο Τακης ειδοποιειται οτι ξεκιναει για το προσωπο του φορολογικος ελεγχος
Μοναδικο του περιουσιακο στοιχειο ειναι ενα ακινητο αντικειμενικης αξιας 100.000€
Α.Ο Τακης πουλαει το ακινητο του 10.000€
Β.Ο Τακης πουλαει το ακινητο του 100.000€
Γ.Ο Τακης πουλαει το ακινητο του 300.000€
Ο φορολογικος ελεγχος καταληγει σε προστιμα συνολικης αξιας 100.000€
Τα χρηματα της πωλησης και στις τρεις περιπτωσεις βρισκονται στον λογαριασμο του Τακη την στιγμη που καταλογιζονται τα προστιμα
Δεσμευονται ολα τα χρηματα του λαγαριασμου του Τακη και η πωληση και στις τρεις περιπτωσεις θεωρειται ζημια για το δημοσιο,η πωληση θεωρειται δολια και ακυρη
Επαναλαμβανω
Η πωληση 3 φορες επανω απο την αντικειμενικη αξια του ακινητου θεωρειται ζημια για το δημοσιο,δολια και ακυρη
Ας πεσουν ξανα για υπνο οι υποκριτες
Τοσα χρονια τους συνηθισαμε να κοιμουνται, ξυπνησαν ξαφνκα για μια καθαριστρια και προσπαθουν τωρα να μας παραδωσουν και μαθηματα
Δεκαδες χιλίαδες κοσμου εχει βρεθει αντιμετωπος με τον παραλογισμο του δημοσιου και εσεις κοιμοστασταν
Ε συνεχιστε τον υπνο σας τωρα η καθαριστρια βγηκε εξω
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
foscilis έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 00:15
Εχω εξηγησει σε αλλο νημα οτι η ζημια του δημοσιου δεν υπολογιζεται με στενα οικονομικους ορους.
Αν κανεις λαθος στη δηλωση και το δημοσιο σου χρωσταει 1800 ευρω αντι για 100 ευρω, παλι τρως προστιμο για την ανακριβη δηλωση. Κανεις δε λεει 'α οκ θα λαβουμε υποψη οτι με τις μαλακιες που δηλωνες το δημοσιο κερδιζε 1700".
Η ζημιά του δημοσίου υπολογίζεται με στενά οικονομικούς όρους, γιατί αυτό σημαίνει. Αν θες να μιλήσουμε για κοινωνικές προεκτάσεις, να το κάνουμε σε άλλο νήμα.
Θα ήθελα να μου αποδείξεις πώς ισχύει ο ισχυρισμός σου, γιατί π.χ. έχει τύχει προσωπικά να κάνω λάθος στην δήλωση (ο λογιστής μου) και να πληρώσω παραπάνω φόρο για κάτι, χωρίς να έρθει ποτέ να μου την πει το κράτος που του έδωσα παραπάνω λεφτά απ' ό,τι έπρεπε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Εδωσα εγω λεπτομερες παραδειγμα για την ζημια του δημοσιου και για το οτι δεν υπολογιζεται με στενα οικονομικους ορους
Τι δεν καταλαβες;
Ουπς τωρα το ειδα
Ολα αυτα τα γραφεις απο την εμπειρια που εχεις απο την φορολογικη σου δηλωση;
Εκλαψα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 30 Νοέμ 2018, 00:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 00:29
Ο Τακης ειδοποιειται οτι ξεκιναει για το προσωπο του φορολογικος ελεγχος
Μοναδικο του περιουσιακο στοιχειο ειναι ενα ακινητο αντικειμενικης αξιας 100.000€
Α.Ο Τακης πουλαει το ακινητο του 10.000€
Β.Ο Τακης πουλαει το ακινητο του 100.000€
Γ.Ο Τακης πουλαει το ακινητο του 300.000€
Αφού τον ήπιες στο ηλίθιο παράδειγμά σου με τον δρόμο, τώρα έπιασες τα σπίτια;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Πραγματικο παραδειγμα ειναι
Το οτι χαρακτηριζεις ηλιθια και την πραγματικοτητα ειναι κατι πραγματικα εκπληκτικο
vagabondo έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 00:48
Πόση είναι αυτή η ζημία, στην περίπτωση της καθαρίστριας?
Το 100% των μικτων μισθων που εισεπραξε. Πιθανοτατα με νομιμο τοκο.
Το Δημοσιο ορισε μια θεση ΥΕ και εξαπατηθηκε γιατι αυτη τη θεση την κατειχε επι 22 χρονια καποιος που δεν ηταν ΥΕ. Δεν αγορασε υπηρεσιες καθαρισμου ωστε η ζημια του απο την απατη να συμψηφιστει με το εργο που προσφερθηκε. Απλα δεν παει ετσι με τις μονιμες οργανικες θεσεις.
Θα πηγαινε ετσι αν ηταν θεση ΙΔΑΧ αντι για οργανικη.
Για να το καταλαβετε με ενα αλλο παραδειγμα ας παρουμε μια αιρετη θεση. Καποιος αλλοιωνει τα αποτελεσματα των εκλογων και βγαινει βουλευτης. Εχει σημασια αν ειναι ο καλυτερος βουλευτης του κοσμου; Αν προτεινε ενα νομο απο τον οποιον το δημοσιο κερδισε 500.000.000 σημαινει δε θα τον γαμησουν οταν αποκαλυφθει η νοθεια; Σημαινει θα του δωσουν 499.900.000 συμψηφιζοντας το κερδος του δημοσιου απο τον νομο με τους μισθους του και ολα ειναι ενταξει; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.
Ε το ιδιο αλλα με παραποιημενο απολυτηριο δημοτικου αντι για εκλογικο αποτελεσμα.
Αααα γύρισες εσύ; Καλά έκανες!
Όχι το παράδειγμά σου δε κολλάει, η αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος είναι κάτι τελείως διαφορετικό απ την παραποιηση απολυτηριου δημοτικού.
Έχει διαφορά αν σκοτώσεις ή αν κλέψεις μια τσίχλα, ευτυχώς.
Ίφιδα έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 01:10
Όχι το παράδειγμά σου δε κολλάει, η αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος είναι κάτι τελείως διαφορετικό απ την παραποιηση απολυτηριου δημοτικού.
Μα δεν μιλάμε για διαφορετικές παρανομίες όπως "κλέβω, σκοτώνω", μιλάμε για την ίδια "παραποίηση δημοσίου εγγράφου". Και στην ταυτότητά σου να αλλάξεις την ηλικία, ωραίο το αστειάκι, αλλά θα σε πάνε δεμένη χειροπόδαρα, αν σε πάρουν χαμπάρι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ίφιδα έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 01:10
Μα δεν μιλάμε για διαφορετικές παρανομίες όπως "κλέβω, σκοτώνω", μιλάμε για την ίδια "παραποίηση δημοσίου εγγράφου". Και στην ταυτότητά σου να αλλάξεις την ηλικία, ωραίο το αστειάκι, αλλά θα σε πάνε δεμένη χειροπόδαρα, αν σε πάρουν χαμπάρι.
και καλά οκ
Δηλαδή όσοι έχουν δηλώσει άλλη ημερομηνία γέννησης στο παιδί τους για να μην χάσει χρονιά κλπ στο σχολείο, να πάνε μέσα, και οι μαντράχαλοι πλέον να γυρίσουν στην πρώτη δημοτικού κλπ.
Δηλαδή όσοι έχουν δηλώσει άλλη ημερομηνία γέννησης στο παιδί τους για να μην χάσει χρονιά κλπ στο σχολείο, να πάνε μέσα, και οι μαντράχαλοι πλέον να γυρίσουν στην πρώτη δημοτικού κλπ.
Δεν ξέρω πώς μπορείς πλέον να δηλώσεις διαφορετική ημερομηνία γέννησης εφόσον δε γεννάς στο χωράφι, αλλά στο νοσοκομείο, αλλά έστω ότι το κάνεις, δεν παραποιείς ήδη υπάρχον έγγραφο, εκτός αν ο αχυρώνας βγάζει πιστοποιητικά, δεν το'χω ψάξει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”