Οχι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιουροβυζιον 2025:Φετος πονταρουμε στην Αστερομάτα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Γιουροβυζιον 2025:Φετος πονταρουμε στην Αστερομάτα
ε, τι;enaon έγραψε: 06 Μαρ 2025, 13:19οκ ναι καταλαβαίνω λίγο, κλαίει. Αλλα κανε μου μια χαρη, κανε ενα πείραμα, το έκανα πρίν δηλαδή γιαυτό έγραψα μια χαρά είμαστε.aLiCat έγραψε: 06 Μαρ 2025, 13:13 Ακόμα και Βυζαντινοί ψαλμοί προτιμότεροι θα ήταν (πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη).
Ακου παρακαλώ τα τελευταια 30 δευτερόλεπτα απο την αστερομάτα, και μετα ακου τα τελευταια 30 απο το αριστούργημα που εχω στο σποιλερ.
Spoiler
Το άκουσα δεν διέκρινα κάτι.
Παρεμπιπτόντως, ούτε το "Ζάρι" μου είχε αρέσει.
Το μόνο που παρατήρησα τα τελευταία δεύτερα στο βίντεο του ζαριού, είναι 2 εικόνες που δείχνουν ότι στο άκουσμά του, ακόμα και οι γάτες φρίκαραν.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
οκ θα σε ενοχλει περίπου το ιδιο ο ηχος μαλλον, εμένα απλα δεν μου αρέσει που κλαιει, αν το ελεγε με δύναμη αντί κλαψα θα ελεγα ωραιο και ας μην τα ακουω αυτα. Απο τα φετινα τραγουδια, ολα οσα εχουν βγει φετος γενικά, ποιο θα έστελνες;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Γιατι οχι? Ανετα μπορει να γινει κι αυτο καλό ρεμιξάκι, οπως πολλά. Εδω εγινε η Αστερομάτα, και μαλιστα και επισήμως, στην τελετη ληξης του καρναβαλιου με την ιδια την Κλαυδια να τραγουδαει liveΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μαρ 2025, 12:54Ωραίο.
Αλλά χλωμό το να παίξει ως χιτ σε μπιτσόμπαρα, αν αυτό είναι το ζητούμενο στην τελική.
Συν άλλα τόσα ρεμιξάκια στο yt ανεβασμενα, που γινεται πανικος
Όντως με ενοχλεί ο ήχος. Συν το γεγονός ότι παραείναι κλαψιάρικο και μου αποπνέει μια μιζέρια, αντί συγκίνησης.enaon έγραψε: 06 Μαρ 2025, 13:41οκ θα σε ενοχλει περίπου το ιδιο ο ηχος μαλλον, εμένα απλα δεν μου αρέσει που κλαιει, αν το ελεγε με δύναμη αντί κλαψα θα ελεγα ωραιο και ας μην τα ακουω αυτα. Απο τα φετινα τραγουδια, ολα οσα εχουν βγει φετος γενικά, ποιο θα έστελνες;
Δεν έχω ασχοληθεί με τα υπόλοιπα, δεν τα έχω ακούσει καν.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
οκ δικιο εχεις, δεν εννοουσα τα υπολοιπα της ελληνικής ευροβισιον, γενικά τα ελληνικά εννουσα αν υπάρχει κανενα φετινό, αντε απο περυσι, που θα έστελνες. Απο το σχόλιο του αλλιεν το λεω, γιατι πράγματι δεν μπορώ να βρω και εγώ ενα ευκολα.
Το θέμα είναι πως όταν ανακαλύπτω κάποιο κομμάτι που μου αρέσει και που δεν έχω ξανακούσει, δεν μπαίνω στον κόπο να δω κατά πόσο είναι πρόσφατο ή όχι. Πολλές φορές μάλιστα μου φαίνονται καινούργια, τραγούδια 10 ετών πριν, μόνο και μόνο επειδή τα ακούω για πρώτη φορά.enaon έγραψε: 06 Μαρ 2025, 14:42οκ δικιο εχεις, δεν εννοουσα τα υπολοιπα της ελληνικής ευροβισιον, γενικά τα ελληνικά εννουσα αν υπάρχει κανενα φετινό, αντε απο περυσι, που θα έστελνες. Απο το σχόλιο του αλλιεν το λεω, γιατι πράγματι δεν μπορώ να βρω και εγώ ενα ευκολα.
Όπως και να'χει, γεγονός είναι πως η παραγωγή αξιόλογων τραγουδιών όλο και λιγοστεύει(ακολουθώντας κι αυτή, την γενικευμένη παρακμή).
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- vantono
Συμπαθητικούλι και το Τσέχικο
Ωραιο ιντρο και κουπλέ τουλάχιστον. Ρεφραίν οκ, μέτριο.
Ωραιο ιντρο και κουπλέ τουλάχιστον. Ρεφραίν οκ, μέτριο.
Επειδή όλα τα φαινόμενα έχουν πολλές οπτικές όπως οι εικόνες γκεστάλτ, θα προσθέσω και μία δική μου παρατήρηση.
Είναι τυχαίο το ότι όσοι θεωρούν την ελληνική συμμετοχή ως ένα κλαψοκακομοιρέικο γυφτομοιρολόι δεν έχουν την ίδια ακριβώς προσέγγιση για τα επιλεκτικά μοιρολόγια στα σημερινά πολιτικά τεκταινόμενα;
Είναι τυχαίο το ότι όσοι θεωρούν την ελληνική συμμετοχή ως ένα κλαψοκακομοιρέικο γυφτομοιρολόι δεν έχουν την ίδια ακριβώς προσέγγιση για τα επιλεκτικά μοιρολόγια στα σημερινά πολιτικά τεκταινόμενα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ξαναλέω, με ελληνικά δεν πας πουθενά. Όσες φορές η Ελλάδα πήρε καλή θέση είχε, αν θυμάμαι καλά, αγγλικό στίχο.
Παραδόξως, η μόνη χώρα που έχει πάει καλά τραγουδώντας στην αλαμπουρνεζικη γλώσσα της είναι το Ισραήλ.
Παραδόξως, η μόνη χώρα που έχει πάει καλά τραγουδώντας στην αλαμπουρνεζικη γλώσσα της είναι το Ισραήλ.
- vantono
Εδω το σουηδικό, που εδω και καιρό φιγουράρει στην 1η θέση των προγνωστικών. Ωραίο, αλλά για πρωτιά, που το δινουν τα προγνωστικά, δεν με τρελαίνει
Κλαυδιάρα επισης, απο 21η θέση ανέβηκε 19η. Not great not terrible
https://eurovisionworld.com/odds/eurovision
Κλαυδιάρα επισης, απο 21η θέση ανέβηκε 19η. Not great not terrible
https://eurovisionworld.com/odds/eurovision
- vantono
Αχ Γιουβάλ!!
Πόσο συγκινητικό, δάκρυσα!
Ισραηλάρα πάμε για τη νίκη!
Χαμασολάγνοι, έτσι σας τελειώνουν όσοι απο την 7/10 επιβιώνουν!
Πόσο συγκινητικό, δάκρυσα!
Ισραηλάρα πάμε για τη νίκη!
Χαμασολάγνοι, έτσι σας τελειώνουν όσοι απο την 7/10 επιβιώνουν!
- vantono
Να τη και η Ουκρανία!
Προσωπικά, δεν μου λεει και πολλά το τραγουδάκι, αλλά βρισκεται μολις στην 9η θεση των προγνωστικών και όλο ανεβαίνει.
Το δε Ισραηλ, στην 3η θέση.
Το κοινό της Eurovision, για ακόμη μια φορά σταθερά με τη σωστή πλευρά της ιστορίας
Προσωπικά, δεν μου λεει και πολλά το τραγουδάκι, αλλά βρισκεται μολις στην 9η θεση των προγνωστικών και όλο ανεβαίνει.
Το δε Ισραηλ, στην 3η θέση.
Το κοινό της Eurovision, για ακόμη μια φορά σταθερά με τη σωστή πλευρά της ιστορίας
runner έγραψε: 08 Μαρ 2025, 17:05 Ξαναλέω, με ελληνικά δεν πας πουθενά. Όσες φορές η Ελλάδα πήρε καλή θέση είχε, αν θυμάμαι καλά, αγγλικό στίχο.
καλά έκανε η πασοκάρα που έστελνε κάτι κλόουν
τελικά είχαν σε κάτι δίκιο΄
ειμαι της άποψης να στέλνουμε οσο πιο κόντρα γίνεται και να μην μας νοιάζει τι θα βγει
οσο πιο χαμηλά τόσο πιο καλά αρκεί να μας αρέσει εμάς
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
- vantono
Να τη και η Τζύμπρος! Δεν λεει πολλα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 212 Προβολές