!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπηκα να με βρισετε για να συνελθω
- Otto Weininger
Re: Μπηκα να με βρισετε για να συνελθω
Threesome η μόνη λύση. Αγριο και sub. Ο καθένας ας κερδίσει τον ρόλο του κατά την διάρκεια. Για πρώτη φορά θα συμφωνήσω με τον Ζενίθεδρο.
Ελπίζω μόνο μην την αφήσουν στην γωνία δεμένη να κοιτάει.
Ελπίζω μόνο μην την αφήσουν στην γωνία δεμένη να κοιτάει.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Τί ανωμαλίες γίνονται στη Κύπρο ρε παιδί μου. Να πάω και 'γω αμα είναι.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Ποιο;ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Δεκ 2024, 14:59Καταλαβαίνεις ότι αυτό που γράφεις, είναι ο Γόρδιος δεσμός στον χαρακτήρα σου;Casp έγραψε: 20 Δεκ 2024, 14:29Εδω καταλαβα οτι εχω λαθος οντως.Ασέβαστος έγραψε: 20 Δεκ 2024, 14:25
αυτο απο μονο του ειναι λογος να σε χωρισει.
ηρωας ειναι που μενει ακομη. η απελπισμενος.![]()
Ειναι δικο του θεμα κ εκτος απο αυτο, θα με επηρεασει πολυ αρνητικα.
Καλα οτι θα επρεπε να με χωρισει καιρο πριν, ειναι δεδομενο.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Το ξερω. Οι πιο στοχευμενες απαντησεις στο νημα ειναι απο τον student.Πασιφάη έγραψε: 20 Δεκ 2024, 14:51Άσε τον άνθωπο να πάρει ανάσα. Κια ναι, είσαι μαλάκω που γουστάρεις να παίζεις, βάσει εγωϊσμού. Ξέρεις κάτι; Η σχέση θέλει 2. Αν θες να μείνεις μόνη σου, λήξτο και μείνε με τον άκρατο εγωϊσμό σου και τα παράλογα θέλω σου. Καλά σε ''στόλισε'' ο student. Με αγάπη μεν, αλλά έπιασε το πόιντ.
Πήγαινε τώρα να το μαζέψεις και να αφήσεις στον ανθρωπάκο, ''χώρο''. Όλοι οι άνθρωποι τον χρειαζόμαστε. Απ'το ταίρι μας. ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Ήδη το ανέφερα αλλά το επαναλαμβάνω. Ο σειριακός ετεροπροσδιορισμός.Casp έγραψε: 20 Δεκ 2024, 15:10Ποιο;ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Δεκ 2024, 14:59Καταλαβαίνεις ότι αυτό που γράφεις, είναι ο Γόρδιος δεσμός στον χαρακτήρα σου;Casp έγραψε: 20 Δεκ 2024, 14:29
Εδω καταλαβα οτι εχω λαθος οντως.
Ειναι δικο του θεμα κ εκτος απο αυτο, θα με επηρεασει πολυ αρνητικα.
Καλα οτι θα επρεπε να με χωρισει καιρο πριν, ειναι δεδομενο.
Είσαι το ίδιο ευάλωτη τόσο στην κολακεία όσο και στις κατηγορίες. Κι αυτό σε αποσυντονίζει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ειμαι των ακρων. Ριχνω τοσο τον εαυτο μου ηδη και απο μονη μου που για να το ισοζυγισω καπως καταληγω πολλες φορες κ στο αλλο ακρο. Αλλα αν οι αλλοι πουνε κατι που δεν ισχυει για μενα, ειτε κακο ειτε καλο, θα αντιδρασω επειδη εχω αυτογνωσια. Πχ το οτι ειμαι εξυπνη (που δεν ειμαι) ή οτι δεν εχω λογικη, κτλ.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Δεκ 2024, 15:20Ήδη το ανέφερα αλλά το επαναλαμβάνω. Ο σειριακός ετεροπροσδιορισμός.
Είσαι το ίδιο ευάλωτη τόσο στην κολακεία όσο και στις κατηγορίες. Κι αυτό σε αποσυντονίζει.![]()
Έχεις σκεφτεί να τραβήξει χειρόφρενο και να αλλάξεις πορεία αλλάζοντας μερικά πράγματα στην ζωή σου;
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Εμενα θελω να αλλαξω κυριως. Τα υπολοιπα τα τακτοποιω σιγα σιγα, ειμαι σε καλο δρομο.Σέρπικο έγραψε: 20 Δεκ 2024, 15:32 Έχεις σκεφτεί να τραβήξει χειρόφρενο και να αλλάξεις πορεία αλλάζοντας μερικά πράγματα στην ζωή σου;
Δεν έχεις αυτογνωσία. Ούτε είσαι των άκρων. Απλώς παραθιάζεσαι μ ´αυτό. Γιατί είσαι τέρμα επιρρεπής/χειραγωγίσιμη στην άποψη του καθενός, είτε σε χαϊδεύει είτε σε υποτιμάει.Casp έγραψε: 20 Δεκ 2024, 15:26Ειμαι των ακρων. Ριχνω τοσο τον εαυτο μου ηδη και απο μονη μου που για να το ισοζυγισω καπως καταληγω πολλες φορες κ στο αλλο ακρο. Αλλα αν οι αλλοι πουνε κατι που δεν ισχυει για μενα, ειτε κακο ειτε καλο, θα αντιδρασω επειδη εχω αυτογνωσια. Πχ το οτι ειμαι εξυπνη (που δεν ειμαι) ή οτι δεν εχω λογικη, κτλ.
Μια στοιχειώδη αυτογνωσία θα αποκτήσεις, όταν πάψεις να παίρνεις τον εαυτό σου και τους άλλους, τόσο στα σοβαρά. Αν αποδεχθείς την ιδέα ότι αυτό που ο α βλεπει ως τραγωδία ή κάτι μοιραίο (ειδικώς στα ερωτικά) κάποιοι άλλοι μπορεί να το βλέπουν ως κωμωδία, όλα θα πάνε καλύτερα.
Σε όλους τους ανθρώπους συμβαίνει αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 20 Δεκ 2024, 15:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν ισχυει αυτο που λες. Εχω μιλησει με πολλους ανθρωπους στη ζωη μου κ online και με ειδικους κ το γνωριζω κ η ιδια οτι εχω αυτογνωσια κ μου το λενε και οι αλλοι. Εχεις το δικαιωμα ομως οπως σου λεω παντα να πιστευεις οτι θελεις. Επισης ειναι δεδομενο πως μια αλφα συμπεριφορα πραξη στιγμη, επηρεαζει διαφορετικα τον καθενα μας αφου ολοι μας ειμαστε διαφορετικοι.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Δεκ 2024, 15:45Δεν έχεις αυτογνωσία. Ούτε είσαι των άκρων. Απλώς παραθιάζεσαι μ ´αυτό.Casp έγραψε: 20 Δεκ 2024, 15:26Ειμαι των ακρων. Ριχνω τοσο τον εαυτο μου ηδη και απο μονη μου που για να το ισοζυγισω καπως καταληγω πολλες φορες κ στο αλλο ακρο. Αλλα αν οι αλλοι πουνε κατι που δεν ισχυει για μενα, ειτε κακο ειτε καλο, θα αντιδρασω επειδη εχω αυτογνωσια. Πχ το οτι ειμαι εξυπνη (που δεν ειμαι) ή οτι δεν εχω λογικη, κτλ.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Δεκ 2024, 15:20
Ήδη το ανέφερα αλλά το επαναλαμβάνω. Ο σειριακός ετεροπροσδιορισμός.
Είσαι το ίδιο ευάλωτη τόσο στην κολακεία όσο και στις κατηγορίες. Κι αυτό σε αποσυντονίζει.![]()
Μια στοιχειώδη αυτογνωσία θα αποκτήσεις, όταν πάψεις να παίρνεις τον εαυτό σου τόσο στα σοβαρά. Αν αποδεχθείς την ιδέα ότι αυτό που ο α βλεπει ως τραγωδία ή κάτι μοιραίο (ειδικώς στα ερωτικά) κάποιοι άλλοι μπορεί να το βλέπουν ως κωμωδία, όλα θα πάνε καλύτερα.
Κοίτα, άλλοι έχουν σαν χόμπι τη σταυροβελονιά, άλλοι το πανωκαβαλίκι. Γούστα είν' αυτά.Casp έγραψε: 20 Δεκ 2024, 14:12Μεχρι τις 3 το πρωι εκλαιγα κ μιλουσαμε.
Μου ειπε πως θα του μιλησει κ οτι αλλαξε η σταση μεσα του για εκεινον κ δεν τον θεωρει κολλητο του, κ θα ξεκαθαρισει τα πραγματα κ μπλα μπλα. Κ οτι θα τον βλεπει για το χομπυ του οταν εχει ελευθερο πρωινο μια φορε την βδομαδα.
Του ειπα οτι θα ξεκινησει παλι κλαματα κ υποσχεσεις οπως παλια κ μου ελεγε πως πλεον αλλαξε η φαση κ θα το τακτοποιησει. Επεμενα πως θελω να μαθω την συζητηση, αρνηθηκε κ με εκανε μπλοκ.
Οποτε καταληγουμε οτι πρεπει να διαχειριστω το γεγονος οτι θα βλεπει αυτο τον ανθρωπο μια φορα την βδομαδα οπως πριν κ να πιστεψω οτι οντως δεν τον θεωρει κολλητο κ οτι ειναι μονο για χομπυ. Επισης μου ειπε πως δεν προκειται πτε ξανα να του απανταει σε καθημερινα μηνυματα του ή κλησεις, ποσο μαλλον μπροστα μου.
Δεν μπορω να κανω διαφορετικα. Θελω να αλλαξω. Κ θελω να τον εμπιστευτω.
Τελικά ο κοντός φαίνεται λογικό παιδί. Τι κάνει μαζί σου;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Casp έγραψε: 20 Δεκ 2024, 14:12Μεχρι τις 3 το πρωι εκλαιγα κ μιλουσαμε.
Μου ειπε πως θα του μιλησει κ οτι αλλαξε η σταση μεσα του για εκεινον κ δεν τον θεωρει κολλητο του, κ θα ξεκαθαρισει τα πραγματα κ μπλα μπλα. Κ οτι θα τον βλεπει για το χομπυ του οταν εχει ελευθερο πρωινο μια φορε την βδομαδα.
Του ειπα οτι θα ξεκινησει παλι κλαματα κ υποσχεσεις οπως παλια κ μου ελεγε πως πλεον αλλαξε η φαση κ θα το τακτοποιησει. Επεμενα πως θελω να μαθω την συζητηση, αρνηθηκε κ με εκανε μπλοκ.
Οποτε καταληγουμε οτι πρεπει να διαχειριστω το γεγονος οτι θα βλεπει αυτο τον ανθρωπο μια φορα την βδομαδα οπως πριν κ να πιστεψω οτι οντως δεν τον θεωρει κολλητο κ οτι ειναι μονο για χομπυ. Επισης μου ειπε πως δεν προκειται πτε ξανα να του απανταει σε καθημερινα μηνυματα του ή κλησεις, ποσο μαλλον μπροστα μου.
Δεν μπορω να κανω διαφορετικα. Θελω να αλλαξω. Κ θελω να τον εμπιστευτω.
Το παίρνω πίσω. Ο κοντός δεν είναι λογικό παιδί και καταλαβαίνω απόλυτα γιατί τακιμιασατε
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Ε, αν έχεις αυτογνωσία και στο έχουν επιβεβαιώσει κι άλλοι, τότε πού είναι το πρόβλημα βρε Casp;Casp έγραψε: 20 Δεκ 2024, 15:51Δεν ισχυει αυτο που λες. Εχω μιλησει με πολλους ανθρωπους στη ζωη μου κ online και με ειδικους κ το γνωριζω κ η ιδια οτι εχω αυτογνωσια κ μου το λενε και οι αλλοι. Εχεις το δικαιωμα ομως οπως σου λεω παντα να πιστευεις οτι θελεις. Επισης ειναι δεδομενο πως μια αλφα συμπεριφορα πραξη στιγμη, επηρεαζει διαφορετικα τον καθενα μας αφου ολοι μας ειμαστε διαφορετικοι.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Δεκ 2024, 15:45Δεν έχεις αυτογνωσία. Ούτε είσαι των άκρων. Απλώς παραθιάζεσαι μ ´αυτό.Casp έγραψε: 20 Δεκ 2024, 15:26
Ειμαι των ακρων. Ριχνω τοσο τον εαυτο μου ηδη και απο μονη μου που για να το ισοζυγισω καπως καταληγω πολλες φορες κ στο αλλο ακρο. Αλλα αν οι αλλοι πουνε κατι που δεν ισχυει για μενα, ειτε κακο ειτε καλο, θα αντιδρασω επειδη εχω αυτογνωσια. Πχ το οτι ειμαι εξυπνη (που δεν ειμαι) ή οτι δεν εχω λογικη, κτλ.
Μια στοιχειώδη αυτογνωσία θα αποκτήσεις, όταν πάψεις να παίρνεις τον εαυτό σου τόσο στα σοβαρά. Αν αποδεχθείς την ιδέα ότι αυτό που ο α βλεπει ως τραγωδία ή κάτι μοιραίο (ειδικώς στα ερωτικά) κάποιοι άλλοι μπορεί να το βλέπουν ως κωμωδία, όλα θα πάνε καλύτερα.
Στην τελική, αυτογνωσία σημαίνει να ξέρει κάποιος τα δυνατά και αδύνατα σημεία του. Και όχι να απαιτεί λεκτικά ή συναισθηματικά τη μόνιμη στήριξη των αδύνατων σημείων του για να νοιώσει δυνατός και σημαντικός. Αυτό είναι η επιτομή του εγωκεντρισμού.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 773 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
-