!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πιο επιδραστικοί χρήστες του phorum

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Πιο επιδραστικοί χρήστες του phorum

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

hellegennes έγραψε: 29 Σεπ 2024, 15:18
ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Σεπ 2024, 15:10
enaon έγραψε: 29 Σεπ 2024, 15:05

θέλει να σου πεί οτι απο τότε που είπες κακό λόγο για τα εμβόλια, κατι έσπασε στην σχέση σας. Δεν είσαι πια ο ίδιος.
Εγώ κατάλαβα ότι άλλο ήθελε να πει ο hell.

Ότι οι περισσότεροι έχουν μπλέξει τις προσωπικές συμπάθειες με την επιδραστικότητα που είχαν οι απόψεις των επιδραστικών πχορουμιτών στη δική τους θεώρηση των πραγμάτων. Με λίγα λόγια, οι περισσότεροι θεωρούν επιδραστικούς όσους "συμφωνούν" μαζί τους.

Και κάπου εδώ χάνεται η μπάλα.
Ακριβώς έτσι.
Ε, με αυτήν την έννοια, επιδραστικοί είναι όσοι προκαλούν "ταραχή" στην ψυχοσύνθεση των πχορουμιτών είτε για πολιτικούς είτε για κοινωνικοπροσωπικούς λόγους.

Με αυτήν την έννοια, είναι τέρμα επιδραστικοί τόσο ο Γιαννόπουλος όσο και η Μοργκάνα. Ξεσηκώνουν ανομολόγητα πάθη. :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 29 Σεπ 2024, 15:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

τι σημασία εχει το θέμα του νήματος ή τι ήθελε να πει ο χέλης; αφου δεν κατάλαβε το βαθύτερο νόημα του σχολίου της φάτας. Εκτός αν το κατάλαβε και δεν μπορεί να το δεχθεί.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

enaon έγραψε: 29 Σεπ 2024, 15:32 τι σημασία εχει το θέμα του νήματος ή τι ήθελε να πει ο χέλης; αφου δεν κατάλαβε το βαθύτερο νόημα του σχολίου της φάτας. Εκτός αν το κατάλαβε και δεν μπορεί να το δεχθεί.
Ενιγουέι, οι σουπιές δεν είναι ποτέ επιδραστικές.

Κατανοητές ναι, επιδραστικές όχι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

πως κατανοητές, αφου με την τρίτη τα πιάνεις και αν.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Μια και ψηφίστηκε (δεν είχα για τόσο αμπαλλη) ως τι γράφει ο μπλακπεη πλέον ?

:102:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

enaon έγραψε: 29 Σεπ 2024, 15:32 τι σημασία εχει το θέμα του νήματος
Είπαμε, είμαστε στο phorum, αλλά ας μην το κάνουμε τόσο απροκάλυπτα. Ας πούμε ότι κάποια μικρή σημασία έχει το θέμα του εκάστοτε νήματος στο οποίο συζητάμε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Lugozzi έγραψε: 28 Σεπ 2024, 23:37
Chupacabra έγραψε: 28 Σεπ 2024, 23:07
Fata_Morgana έγραψε: 28 Σεπ 2024, 22:52 Namrail, vatraxos, kameron, ,Βίνγκιλοτ, blackpaint,pal, bizeli. Και κάποτε τον Χέλη.
To bizeli πριν κλείσει το συγχωρεμενο μετακόμισε μόνιμα στο ψυχιατρικό άσυλο του σερβοκροατη χασοδίκη και εκεί είναι συντονίστρια.

Τον πρώτο καιρό που έκλεισε το συγχωρεμενο
είχαμε πάει εκεί όλοι οι χρήστες και όταν
ο Σπύρος άνοιξε το καινούριο όλοι στέλναμε
πμ για να μαζευτούμε εδώ.

Εκεί τώρα πια είναι αδύνατη η αποστολή πμ
για ευνόητους λόγους όπως καταλαβαίνεις.

Εκεί αρθρογραφεί και ο δικός μας Αρίστος
αλλά όπως και να το κάνεις η κίνηση εκεί
είναι πολύ υποτονική καμία σχέση με εδώ.
Ποιος είναι ο χασοδικης?
Ο Σερβοκροάτης διαχειριστής adminovic που δεν έχει ακόμα αποφασίσει αν είναι Σέρβος ή Κροάτης και μισεί την Ελλάδα, επείδη δεν έδωσαν στάτους μειονοτικού στον παππού του. :003:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Communio Sancta »

Ο σημαντικότερος άνθρωπος από πλευράς κοσμικής και κοινωνικής, που έγραψε εδώ μέσα, είμαι εγώ. Γράψανε πολλοί αξιόλογοι, με τρομερές γνώσεις, αλλά γνήσιος κοσμικός, που να κινείται σε ανώτερα στρώματα κοσμικής ζωής, είμαι εγώ. Είμαι ένας άνθρωπος που σπάνια θα δείτε στην καθημερινότητά σας. Εδώ έχουμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε, να σας δω ως ίσους μου, να γίνουμε μια παρέα. Μη με ευχαριστείτε, λοιπόν, θα το έκανα ούτως ή άλλως.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

Communio Sancta έγραψε: 29 Σεπ 2024, 16:28 Ο σημαντικότερος άνθρωπος από πλευράς κοσμικής και κοινωνικής, που έγραψε εδώ μέσα, είμαι εγώ. Γράψανε πολλοί αξιόλογοι, με τρομερές γνώσεις, αλλά γνήσιος κοσμικός, που να κινείται σε ανώτερα στρώματα κοσμικής ζωής, είμαι εγώ. Είμαι ένας άνθρωπος που σπάνια θα δείτε στην καθημερινότητά σας. Εδώ έχουμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε, να σας δω ως ίσους μου, να γίνουμε μια παρέα. Μη με ευχαριστείτε, λοιπόν, θα το έκανα ούτως ή άλλως.
Τι εννοεις, να συνομιλησουμε, ποιος ασχολειται μαζι σου;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Communio Sancta »

Thor έγραψε: 29 Σεπ 2024, 17:32
Communio Sancta έγραψε: 29 Σεπ 2024, 16:28 Ο σημαντικότερος άνθρωπος από πλευράς κοσμικής και κοινωνικής, που έγραψε εδώ μέσα, είμαι εγώ. Γράψανε πολλοί αξιόλογοι, με τρομερές γνώσεις, αλλά γνήσιος κοσμικός, που να κινείται σε ανώτερα στρώματα κοσμικής ζωής, είμαι εγώ. Είμαι ένας άνθρωπος που σπάνια θα δείτε στην καθημερινότητά σας. Εδώ έχουμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε, να σας δω ως ίσους μου, να γίνουμε μια παρέα. Μη με ευχαριστείτε, λοιπόν, θα το έκανα ούτως ή άλλως.
Μόλις εσύ. :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: Τσίμπησες.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

Communio Sancta έγραψε: 29 Σεπ 2024, 20:03
Thor έγραψε: 29 Σεπ 2024, 17:32
Μόλις εσύ. :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: Τσίμπησες.
Και συ, γιατι σε τρολαρα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Σπίρτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπίρτο »

Μέχρι στιγμής όλοι. Όλοι το ίδιο... ... επιδραστικοί είστε.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Α γιαυτο ειχαμε μια φαγουρα στο αριστερο .... αυτι
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μπίστης έγραψε: 29 Σεπ 2024, 15:42 Μια και ψηφίστηκε (δεν είχα για τόσο αμπαλλη) ως τι γράφει ο μπλακπεη πλέον ?

:102:
Δεν γράφει. Αν μη τι άλλο ο μπλάκι ήταν πιο έξυπνος από τους χύμα αντιφάδες που αλωνίζουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Σεπ 2024, 15:10
enaon έγραψε: 29 Σεπ 2024, 15:05
hellegennes έγραψε: 29 Σεπ 2024, 14:38 Μάλλον μπερδεύτηκες με το τι ζητάει ο νηματοθέτης.
θέλει να σου πεί οτι απο τότε που είπες κακό λόγο για τα εμβόλια, κατι έσπασε στην σχέση σας. Δεν είσαι πια ο ίδιος.
Εγώ κατάλαβα ότι άλλο ήθελε να πει ο hell.

Ότι οι περισσότεροι έχουν μπλέξει τις προσωπικές συμπάθειες με την επιδραστικότητα που είχαν οι απόψεις των επιδραστικών πχορουμιτών στη δική τους θεώρηση των πραγμάτων. Με λίγα λόγια, οι περισσότεροι θεωρούν επιδραστικούς όσους "συμφωνούν" μαζί τους.

Και κάπου εδώ χάνεται η μπάλα.
:smt023
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”