Τρία στα τρία.Αρίστος έγραψε: 01 Σεπ 2024, 12:46Mας πιασανε με τη γιδα στην πλατη, ας τους πουμε ναζι, ακροδεξιους και συνωμοσιολογους.
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Η γενοκτονία των λευκών είναι κάτι όμορφο"
Re: "Η γενοκτονία των λευκών είναι κάτι όμορφο"
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Είπε η εμφανής στο πχορουμικό κοινό κρυφοχλαπάτσα.Machine ghost έγραψε: 01 Σεπ 2024, 12:33 όσα καιαδόσκυλα έχω δει είναι αστα να παν ,
αρίστος και βάλε
σαν τα βάρεσε ο χριστούλης με το πατόφτυαρο, και πέφτοντας βαρέσανε το κεφάλι τους στο κοντάρι για τη σημαία.
Η πλάκα είναι πως αυτά ,τότε θα ήταν τα προσαναμματα για τους φούρνους. πρώτα πρώτα!
Πόσο πιο γελοίοι μπορείτε να γίνετε βρε χειρωνάκτες κλειδαροτρυπάκηδες της κωλοπετεινίτσας;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Machine ghost
Σε βγάλανε στο προαύλιο να λιαστείς εε;ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2024, 12:48Είπε η εμφανής στο πχορουμικό κοινό κρυφοχλαπάτσα.Machine ghost έγραψε: 01 Σεπ 2024, 12:33 όσα καιαδόσκυλα έχω δει είναι αστα να παν ,
αρίστος και βάλε
σαν τα βάρεσε ο χριστούλης με το πατόφτυαρο, και πέφτοντας βαρέσανε το κεφάλι τους στο κοντάρι για τη σημαία.
Η πλάκα είναι πως αυτά ,τότε θα ήταν τα προσαναμματα για τους φούρνους. πρώτα πρώτα!
Πόσο πιο γελοίοι μπορείτε να γίνετε βρε χειρωνάκτες κλειδαροτρυπάκηδες της κωλοπετεινίτσας;![]()
Χασκογελάνε τα δάσα.
Αυτη τη στιγμη εσεις εισαστε οι ρατσιστες και το νεο ραιχ το ισλαμοφιλο Νταβος το οποιο προσκυνατε με τη μουρη σας στο χωμα.
.
Έχεις πάει Αφρική Νεμούλη;nemo έγραψε: 01 Σεπ 2024, 12:44δεν εχεις δει τα βιντεο που κυκλοφορουν απο αφρικη; ή τα υπολοιπα απο το μπαγκλαντες;Πασιφάη έγραψε: 01 Σεπ 2024, 12:41Θα σου πω, μόνο ένα. Ο άντρας μου έχει γυρίσει τη μισή Αφρική και όχι στις ιδανικότερες συνθήκες.Είτε με τη δουλειά του παλαιοτερα, είτε με διοργανώσεις αγώνων μηχανοκίνητων.nemo έγραψε: 01 Σεπ 2024, 12:36
αμα μεταφερθεις με τηλεμεταφορα σε ενα χωριο αφρικανων ...και θα ειναι νυχτα θα φυσαει και θα ριχνει χιονομπαλες και θα βλεπεις να γυαλιζουν ματια στο σκοταδι -δεν θα ψαχτεις για λευκους;
φυσικα και ναι ! γιαυτο μιλαμε οτι ονειροβατειτε και ζειτε στο κοσμο της μη πραγματικοτητας![]()
Αν νομίζεις πως τρωνε ανθρώπους μαγειρεμενους σε καζανι και έχουν κόκκαλα στο κεφάλι, πλανάσαι.
Απαξ και δεν γνωρίζεις μην εκφέρεις άποψη. Η τουλάχιστον αν δεν μπορείς,( να μην εκφέρεις..), ας είσαι περισσότερο ενημερωμένος.
η ιστορια επαναλαμβανεται αλλα οχι σαν φαρσα που λενε
'Η νομίζεις πως με κανα δυο βίντεος που είδες, μπορείς έτσι ελαφρά την καρδία, να χαρακτηρίσεις ανθρώπους; Μαλάκα μου, τί ζω;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Έξω βγαίνω και μόνη μου, γλυκειά μου ύπαρξη. Εσείς έχετε κάποια ψιλοθέματα με το φως του ήλιου. Καρατσεκαρισμένο.Machine ghost έγραψε: 01 Σεπ 2024, 12:49Σε βγάλανε στο προαύλιο να λιαστείς εε;ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2024, 12:48Είπε η εμφανής στο πχορουμικό κοινό κρυφοχλαπάτσα.Machine ghost έγραψε: 01 Σεπ 2024, 12:33 όσα καιαδόσκυλα έχω δει είναι αστα να παν ,
αρίστος και βάλε
Πόσο πιο γελοίοι μπορείτε να γίνετε βρε χειρωνάκτες κλειδαροτρυπάκηδες της κωλοπετεινίτσας;![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Machine ghost έγραψε: 01 Σεπ 2024, 12:49Σε βγάλανε στο προαύλιο να λιαστείς εε;ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2024, 12:48Είπε η εμφανής στο πχορουμικό κοινό κρυφοχλαπάτσα.Machine ghost έγραψε: 01 Σεπ 2024, 12:33 όσα καιαδόσκυλα έχω δει είναι αστα να παν ,
αρίστος και βάλε
φερετε την αφρικη στο σπιτι μου -δεν χρειαζεται να παωΠασιφάη έγραψε: 01 Σεπ 2024, 12:50Έχεις πάει Αφρική Νεμούλη;nemo έγραψε: 01 Σεπ 2024, 12:44δεν εχεις δει τα βιντεο που κυκλοφορουν απο αφρικη; ή τα υπολοιπα απο το μπαγκλαντες;Πασιφάη έγραψε: 01 Σεπ 2024, 12:41
Θα σου πω, μόνο ένα. Ο άντρας μου έχει γυρίσει τη μισή Αφρική και όχι στις ιδανικότερες συνθήκες.Είτε με τη δουλειά του παλαιοτερα, είτε με διοργανώσεις αγώνων μηχανοκίνητων.
Αν νομίζεις πως τρωνε ανθρώπους μαγειρεμενους σε καζανι και έχουν κόκκαλα στο κεφάλι, πλανάσαι.
Απαξ και δεν γνωρίζεις μην εκφέρεις άποψη. Η τουλάχιστον αν δεν μπορείς,( να μην εκφέρεις..), ας είσαι περισσότερο ενημερωμένος.
η ιστορια επαναλαμβανεται αλλα οχι σαν φαρσα που λενε
'Η νομίζεις πως με κανα δυο βίντεος που είδες, μπορείς έτσι ελαφρά την καρδία, να χαρακτηρίσεις ανθρώπους; Μαλάκα μου, τί ζω;![]()
Γουστάρω τρελλά ταυτίσεις των πνευμάτων του πχώρου.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το να κατηγορούν οι κάθε λογής φασίστες την Αριστερά και να λένε πως «αυΤή ΕίΝαΙ ο ΠρΑγμΑτιΚός ΦαΣιΣμος!!!!1» είναι από τις πιο παλιές προπαγανδιστικές τεχνικές της Ακροδεξιάς. Άντε να πείσεις τίποτα πυροβολημένους αντιδραστικούς που είναι αρκετά αμόρφωτοι για να πάρουν στα σοβαρά όλη αυτή τη διάρροια ναζιστικής μαλακίας που αδειάζεις εδώ μέσα, τέτοια τυπάκια όμως είναι ήδη τελειωμένες περιπτώσεις.Αρίστος έγραψε: 01 Σεπ 2024, 12:49Αυτη τη στιγμη εσεις εισαστε οι ρατσιστες και το νεο ραιχ το Νταβος το οποιο προσκυνατε με τη μουρη σας στο χωμα.
.
Μην παραπονιέσαι λοιπόν που νάζουλα σε κατεβάζουν και συνωμοσιολόγο σ' ανεβάζουν.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
-
Machine ghost
Βίνγκιλοτ έγραψε: 01 Σεπ 2024, 12:56Το να κατηγορούν οι κάθε λογής φασίστες την Αριστερά και να λένε πως «αυΤή ΕίΝαΙ ο ΠρΑγμΑτιΚός ΦαΣιΣμος!!!!1» είναι από τις πιο παλιές προπαγανδιστικές τεχνικές της Ακροδεξιάς. Άντε να πείσεις τίποτα πυροβολημένους αντιδραστικούς που είναι αρκετά αμόρφωτοι για να πάρουν στα σοβαρά όλη αυτή τη διάρροια ναζιστικής μαλακίας που αδειάζεις εδώ μέσα, τέτοια τυπάκια όμως είναι ήδη τελειωμένες περιπτώσεις.Αρίστος έγραψε: 01 Σεπ 2024, 12:49Αυτη τη στιγμη εσεις εισαστε οι ρατσιστες και το νεο ραιχ το Νταβος το οποιο προσκυνατε με τη μουρη σας στο χωμα.
.
Μην παραπονιέσαι λοιπόν που νάζουλα σε κατεβάζουν και συνωμοσιολόγο σ' ανεβάζουν.
Ακομη κι ο Κουτσουμπας σας καταλαβε γιδια και αρνηθηκε να ψηφισει το γαμο των ομοφυλοφιλων αλλα εσεις εκει στο μισος για τη λευκη οικογενεια. Λες και δεν σας γεννησαν λευκοι γονεις.
.
Εσύ είσαι; Πες μου , ''ναι Πασιφάη, εγώ είμαι''..Γιατί και η γραφή σου αυτό δείχνει.
Και μην μου κουνιεσαι Βινγκιλοτακι οτι δηθεν ειμαστε μειοψηφια γιατι τρελλη μειοψηφια εισαστε εσεις οι υποστηριχτες της Woke παραφροσυνης.
Δες ποσοι ειναι στις στατιστικες κατα του γαμου των ομοφυλοφιλων και ποσοι υπερ.
.
Δες ποσοι ειναι στις στατιστικες κατα του γαμου των ομοφυλοφιλων και ποσοι υπερ.
.