!!! DEVELOPMENT MODE !!!

"Η γενοκτονία των λευκών είναι κάτι όμορφο"

Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
Βίνγκιλοτ

Re: "Η γενοκτονία των λευκών είναι κάτι όμορφο"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βίνγκιλοτ »

Αρίστος έγραψε: 01 Σεπ 2024, 12:46Mας πιασανε με τη γιδα στην πλατη, ας τους πουμε ναζι, ακροδεξιους και συνωμοσιολογους.

.
Τρία στα τρία.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Machine ghost έγραψε: 01 Σεπ 2024, 12:33 όσα καιαδόσκυλα έχω δει είναι αστα να παν ,
αρίστος και βάλε

σαν τα βάρεσε ο χριστούλης με το πατόφτυαρο, και πέφτοντας βαρέσανε το κεφάλι τους στο κοντάρι για τη σημαία.
Η πλάκα είναι πως αυτά ,τότε θα ήταν τα προσαναμματα για τους φούρνους. πρώτα πρώτα!
Είπε η εμφανής στο πχορουμικό κοινό κρυφοχλαπάτσα.

Πόσο πιο γελοίοι μπορείτε να γίνετε βρε χειρωνάκτες κλειδαροτρυπάκηδες της κωλοπετεινίτσας; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Βίνγκιλοτ έγραψε: 01 Σεπ 2024, 12:47
Αρίστος έγραψε: 01 Σεπ 2024, 12:46Mας πιασανε με τη γιδα στην πλατη, ας τους πουμε ναζι, ακροδεξιους και συνωμοσιολογους.

.
Τρία στα τρία.
γαβ γαβ γαβ και ουγκ !!! :102:
Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost »

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2024, 12:48
Machine ghost έγραψε: 01 Σεπ 2024, 12:33 όσα καιαδόσκυλα έχω δει είναι αστα να παν ,
αρίστος και βάλε

σαν τα βάρεσε ο χριστούλης με το πατόφτυαρο, και πέφτοντας βαρέσανε το κεφάλι τους στο κοντάρι για τη σημαία.
Η πλάκα είναι πως αυτά ,τότε θα ήταν τα προσαναμματα για τους φούρνους. πρώτα πρώτα!

Πόσο πιο γελοίοι μπορείτε να γίνετε βρε χειρωνάκτες κλειδαροτρυπάκηδες της κωλοπετεινίτσας; :lol:
Σε βγάλανε στο προαύλιο να λιαστείς εε;
Χασκογελάνε τα δάσα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

.
Τρία στα τρία.

Αυτη τη στιγμη εσεις εισαστε οι ρατσιστες και το νεο ραιχ το ισλαμοφιλο Νταβος το οποιο προσκυνατε με τη μουρη σας στο χωμα.

.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

nemo έγραψε: 01 Σεπ 2024, 12:44
Πασιφάη έγραψε: 01 Σεπ 2024, 12:41
nemo έγραψε: 01 Σεπ 2024, 12:36

αμα μεταφερθεις με τηλεμεταφορα σε ενα χωριο αφρικανων ...και θα ειναι νυχτα θα φυσαει και θα ριχνει χιονομπαλες και θα βλεπεις να γυαλιζουν ματια στο σκοταδι -δεν θα ψαχτεις για λευκους;
φυσικα και ναι ! γιαυτο μιλαμε οτι ονειροβατειτε και ζειτε στο κοσμο της μη πραγματικοτητας :102:
Θα σου πω, μόνο ένα. Ο άντρας μου έχει γυρίσει τη μισή Αφρική και όχι στις ιδανικότερες συνθήκες.Είτε με τη δουλειά του παλαιοτερα, είτε με διοργανώσεις αγώνων μηχανοκίνητων.
Αν νομίζεις πως τρωνε ανθρώπους μαγειρεμενους σε καζανι και έχουν κόκκαλα στο κεφάλι, πλανάσαι.
Απαξ και δεν γνωρίζεις μην εκφέρεις άποψη. Η τουλάχιστον αν δεν μπορείς,( να μην εκφέρεις..), ας είσαι περισσότερο ενημερωμένος.
δεν εχεις δει τα βιντεο που κυκλοφορουν απο αφρικη; ή τα υπολοιπα απο το μπαγκλαντες;
η ιστορια επαναλαμβανεται αλλα οχι σαν φαρσα που λενε
Έχεις πάει Αφρική Νεμούλη;
'Η νομίζεις πως με κανα δυο βίντεος που είδες, μπορείς έτσι ελαφρά την καρδία, να χαρακτηρίσεις ανθρώπους; Μαλάκα μου, τί ζω; :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Machine ghost έγραψε: 01 Σεπ 2024, 12:49
αρίστος και βάλε

Έξω βγαίνω και μόνη μου, γλυκειά μου ύπαρξη. Εσείς έχετε κάποια ψιλοθέματα με το φως του ήλιου. Καρατσεκαρισμένο. :e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Machine ghost έγραψε: 01 Σεπ 2024, 12:49
αρίστος και βάλε

:smt005: :smt005:
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Πασιφάη έγραψε: 01 Σεπ 2024, 12:50
nemo έγραψε: 01 Σεπ 2024, 12:44
Πασιφάη έγραψε: 01 Σεπ 2024, 12:41

Θα σου πω, μόνο ένα. Ο άντρας μου έχει γυρίσει τη μισή Αφρική και όχι στις ιδανικότερες συνθήκες.Είτε με τη δουλειά του παλαιοτερα, είτε με διοργανώσεις αγώνων μηχανοκίνητων.
Αν νομίζεις πως τρωνε ανθρώπους μαγειρεμενους σε καζανι και έχουν κόκκαλα στο κεφάλι, πλανάσαι.
Απαξ και δεν γνωρίζεις μην εκφέρεις άποψη. Η τουλάχιστον αν δεν μπορείς,( να μην εκφέρεις..), ας είσαι περισσότερο ενημερωμένος.
δεν εχεις δει τα βιντεο που κυκλοφορουν απο αφρικη; ή τα υπολοιπα απο το μπαγκλαντες;
η ιστορια επαναλαμβανεται αλλα οχι σαν φαρσα που λενε
Έχεις πάει Αφρική Νεμούλη;
'Η νομίζεις πως με κανα δυο βίντεος που είδες, μπορείς έτσι ελαφρά την καρδία, να χαρακτηρίσεις ανθρώπους; Μαλάκα μου, τί ζω; :lol:
φερετε την αφρικη στο σπιτι μου -δεν χρειαζεται να παω
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Γουστάρω τρελλά ταυτίσεις των πνευμάτων του πχώρου. :e045: :e045: :e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Βίνγκιλοτ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βίνγκιλοτ »

Αρίστος έγραψε: 01 Σεπ 2024, 12:49Αυτη τη στιγμη εσεις εισαστε οι ρατσιστες και το νεο ραιχ το Νταβος το οποιο προσκυνατε με τη μουρη σας στο χωμα.

.
Το να κατηγορούν οι κάθε λογής φασίστες την Αριστερά και να λένε πως «αυΤή ΕίΝαΙ ο ΠρΑγμΑτιΚός ΦαΣιΣμος!!!!1» είναι από τις πιο παλιές προπαγανδιστικές τεχνικές της Ακροδεξιάς. Άντε να πείσεις τίποτα πυροβολημένους αντιδραστικούς που είναι αρκετά αμόρφωτοι για να πάρουν στα σοβαρά όλη αυτή τη διάρροια ναζιστικής μαλακίας που αδειάζεις εδώ μέσα, τέτοια τυπάκια όμως είναι ήδη τελειωμένες περιπτώσεις.

Μην παραπονιέσαι λοιπόν που νάζουλα σε κατεβάζουν και συνωμοσιολόγο σ' ανεβάζουν.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost »

Εικόνα
Χασκογελάνε τα δάσα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Βίνγκιλοτ έγραψε: 01 Σεπ 2024, 12:56
Αρίστος έγραψε: 01 Σεπ 2024, 12:49Αυτη τη στιγμη εσεις εισαστε οι ρατσιστες και το νεο ραιχ το Νταβος το οποιο προσκυνατε με τη μουρη σας στο χωμα.

.
Το να κατηγορούν οι κάθε λογής φασίστες την Αριστερά και να λένε πως «αυΤή ΕίΝαΙ ο ΠρΑγμΑτιΚός ΦαΣιΣμος!!!!1» είναι από τις πιο παλιές προπαγανδιστικές τεχνικές της Ακροδεξιάς. Άντε να πείσεις τίποτα πυροβολημένους αντιδραστικούς που είναι αρκετά αμόρφωτοι για να πάρουν στα σοβαρά όλη αυτή τη διάρροια ναζιστικής μαλακίας που αδειάζεις εδώ μέσα, τέτοια τυπάκια όμως είναι ήδη τελειωμένες περιπτώσεις.

Μην παραπονιέσαι λοιπόν που νάζουλα σε κατεβάζουν και συνωμοσιολόγο σ' ανεβάζουν.

Ακομη κι ο Κουτσουμπας σας καταλαβε γιδια και αρνηθηκε να ψηφισει το γαμο των ομοφυλοφιλων αλλα εσεις εκει στο μισος για τη λευκη οικογενεια. Λες και δεν σας γεννησαν λευκοι γονεις.

.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

nemo έγραψε: 01 Σεπ 2024, 12:48

.
Τρία στα τρία.
γαβ γαβ γαβ και ουγκ !!! :102:

Εσύ είσαι; Πες μου , ''ναι Πασιφάη, εγώ είμαι''..Γιατί και η γραφή σου αυτό δείχνει. :lol:
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Και μην μου κουνιεσαι Βινγκιλοτακι οτι δηθεν ειμαστε μειοψηφια γιατι τρελλη μειοψηφια εισαστε εσεις οι υποστηριχτες της Woke παραφροσυνης.

Δες ποσοι ειναι στις στατιστικες κατα του γαμου των ομοφυλοφιλων και ποσοι υπερ.

.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνή Κοινωνικά”