Όχι ρε συ πάνω που αποκτούσε ενδιαφέρον.
Από την άλλη ... μετά το 3-0 στο ημίχρονο δεν έχει και πολύ νόημα να συνεχίσεις στον ίδιο ρυθμό...
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Όχι ρε συ πάνω που αποκτούσε ενδιαφέρον.
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Σεπ 2023, 19:37Δεν διαφωνώ αλλά αυτό ενισχύει την άποψη μου ότι οι φερόμενοι ως άθεοι είναι συνήθως κάτι τύποι που προσπαθούν να βρουν υπόσταση μέσω της αντιθρησκευτικής και κυρίως αντιχριστιανικής ταυτότητας.
Το ίδιο ακριβώς προτζεκτάκι που ισχύει και για την ερωτική ταυτότητα.
Είτε στη μία είτε στην άλλη περίπτωση, μιλάμε για φάσεις "άντε γεια".

Το πρόβλημα σας είναι ότι αντιλαμβάνομαι περισσότερα από όσα σας βολεύουν, γλυκά μου παιδιά.Χαοτικός έγραψε: 20 Σεπ 2023, 20:05Ε αφού δεν μπορείς να αντιληφθείς, άντε γεια είναι φάση.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Σεπ 2023, 19:37Δεν διαφωνώ αλλά αυτό ενισχύει την άποψη μου ότι οι φερόμενοι ως άθεοι είναι συνήθως κάτι τύποι που προσπαθούν να βρουν υπόσταση μέσω της αντιθρησκευτικής και κυρίως αντιχριστιανικής ταυτότητας.
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Σεπ 2023, 20:15Το πρόβλημα σας είναι ότι αντιλαμβάνομαι περισσότερα από όσα σας βολεύουν, γλυκά μου παιδιά.Χαοτικός έγραψε: 20 Σεπ 2023, 20:05Ε αφού δεν μπορείς να αντιληφθείς, άντε γεια είναι φάση.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Σεπ 2023, 19:37
Δεν διαφωνώ αλλά αυτό ενισχύει την άποψη μου ότι οι φερόμενοι ως άθεοι είναι συνήθως κάτι τύποι που προσπαθούν να βρουν υπόσταση μέσω της αντιθρησκευτικής και κυρίως αντιχριστιανικής ταυτότητας.
Και κάποιοι το ξέρετε.![]()
Ο σταλινισμός περισσότερο και ο χιτλερισμός λιγότερο, σαν απολυταρχικά καθεστώτα, δεν ανέχονται παράκεντρα εξουσίας δίπλα στην δική τους.Chronicle έγραψε: 20 Σεπ 2023, 19:29Καλώς σε αντιμετώπισα με επιφύλαξη, διότι αν διάβαζες πρώτα ως όφειλες, θα έβλεπες ότι δεν έκανα καμία τέτοιου είδους σύγκριση, απλά έδειξα ότι η σκέψη σου περί κατήχησης των παιδιών είναι εντελώς αφελής και νηπιακή.Nandros έγραψε: 20 Σεπ 2023, 19:14 Βλέπουμε καθημερινά τη αμέριστη αγάπη που τρέφουν οι χριστιανοί για τον πλησίον τους.
Και δες τι απάντησες σε αυτό που έγραψα...
Αλλά ακολουθώντας και τον δρόμο του λαϊκισμού σου, με δεδομένο ότι η αθεΐα εφαρμόστηκε ήδη στον 20ο αιώνα ως κρατική πολιτική ενάντια στο "κακό" που προκαλεί η θρησκεία, είδαμε τα αποτελέσματα της και το αιματοκύλισμα που προκάλεσε. Αλλά όχι μόνο ο σταλινισμός, και ο χιτλερισμός εξίσου μισούσε τη θρησκεία και ειδικά τον χριστιανισμό. Άρα, το γεγονός ότι ο άνθρωπος μετατρέπει την θρησκεία ή την αθεΐα σε στρατόπεδα μίσους, δείχνει ότι πίσω από κάθε κακό βρίσκεται κυρίως ο φανατισμός και ούτε η θρησκεία, ούτε η αθεΐα κάνει καλύτερο άνθρωπο τον φανατικό.
Ποιοι μου καταλογίζουν τί; Και γιατί πρέπει να δώσω ιδιαίτερη σημασία σ' αυτούς;Χαοτικός έγραψε: 20 Σεπ 2023, 20:26
Για να "έχουμε" πρόβλημα ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ επειδή αντιλαμβάνεσαι περισσότερα από όσα σου καταλογίζουμε ότι αντιλαμβάνεσαι,
θα πρέπει να επιθυμούμε να μην αντιλαμβάνεσαι και να είσαι κατώτερης αντίληψης. Αυτό δηλαδή θα είναι ικανοποίηση δική μας. Να είμαστε δηλαδή φθονεροί και κομπλεξικοί.
Μπράβο όμως που έπιασες αυτόν τον τρόπο σκέψης. Πως έτσι; Δεν είναι ξένος σε σένα;
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Σεπ 2023, 20:34Ποιοι μου καταλογίζουν τί; Και γιατί πρέπει να δώσω ιδιαίτερη σημασία σ' αυτούς;Χαοτικός έγραψε: 20 Σεπ 2023, 20:26ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Σεπ 2023, 20:15
Το πρόβλημα σας είναι ότι αντιλαμβάνομαι περισσότερα από όσα σας βολεύουν, γλυκά μου παιδιά.
Και κάποιοι το ξέρετε.![]()
Για να "έχουμε" πρόβλημα ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ επειδή αντιλαμβάνεσαι περισσότερα από όσα σου καταλογίζουμε ότι αντιλαμβάνεσαι,
θα πρέπει να επιθυμούμε να μην αντιλαμβάνεσαι και να είσαι κατώτερης αντίληψης. Αυτό δηλαδή θα είναι ικανοποίηση δική μας. Να είμαστε δηλαδή φθονεροί και κομπλεξικοί.
Μπράβο όμως που έπιασες αυτόν τον τρόπο σκέψης. Πως έτσι; Δεν είναι ξένος σε σένα;
Τι εννοείς ποιοι; Εσύ δεν έλεγες για κάποιους; Κι αυτοί οι κάποιοι είμαστε εμείς; Μα στο παρέθεσα κιόλας το ποστ σου. Δεν το διάβασες;
Διευκρίνησε αυτό και συνεχίζουμε. Έτσι για να το πάρουμε στεπ μπάι στεπ.
Αν πρόκειται για κοινωνικούς λόγους ενσωμάτωσης ευάλωτων συμπολιτών, ημιανήλικων κλπ στο πλαίσιο "να ακούσουμε τις οργιζμένες φωνές των αεί παιδγιών", το έχω ήδη αποδεχθεί.
Δεν ξέρω αν πρόκειται. Επειδή δεν ξέρω για ποιο πράγμα μιλάς
Με ενήλικους παίζει κάτι πιο σοβαρό;
Ούτε αυτό το ξέρω. Τι θες να παίξει;
οχι.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Σεπ 2023, 19:37Δεν διαφωνώ αλλά αυτό ενισχύει την άποψη μου ότι οι φερόμενοι ως άθεοι είναι συνήθως κάτι τύποι που προσπαθούν να βρουν υπόσταση μέσω της αντιθρησκευτικής και κυρίως αντιχριστιανικής ταυτότητας.
ποιος εκανε σφαγες στο ονομα της αθειας;Chronicle έγραψε: 20 Σεπ 2023, 19:46
Αρκεί κανείς να φανταστεί τα εκατομμύρια νεκρών που άφησαν πίσω τους οι άθεοι μέσα σε μόλις μερικές δεκαετίες και καταλαβαίνει τι ακριβώς σημαίνει ξεκλήρισμα, βία, βασανιστήρια, σφαγές. Ευτυχώς η αθεϊστική βία είναι λεπτομερώς καταγεγραμμένη σε βαθμό ώστε ο αντιθρησκευτικός ρατσισμός εύκολα να γελοιοποιείται.
Έχουν κι αυτοί υπαρξιακό όμως. (Άλλη κουβέντα κάνω μαζί σου με αυτό το ποστ. ¨οπως κι εσύ άλλη κουθβέντα έκανες με την απάνξτησή σου στη ΓΑΛΗ. Αλλά ΟΚ)Ασέβαστος έγραψε: 20 Σεπ 2023, 21:17οχι.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Σεπ 2023, 19:37Δεν διαφωνώ αλλά αυτό ενισχύει την άποψη μου ότι οι φερόμενοι ως άθεοι είναι συνήθως κάτι τύποι που προσπαθούν να βρουν υπόσταση μέσω της αντιθρησκευτικής και κυρίως αντιχριστιανικής ταυτότητας.
ειναι συνηθως κατι τυποι που δεν πιστευουν σε μαγιολικια, ζωδια, θεους, χαρτοριχτρες και χειρομαντειες.
απλως λογικοι ανθρωποι.
επειδη δεν αφορα σε κατι που κανει καθεις στον εαυτο του, αλλα κατι που κανει σε αλλον, σε ενα παιδι.George_V έγραψε: 20 Σεπ 2023, 20:41 Γιατί τσακωνομαστε δεν έχω καταλάβει για κάτι το οποίο είναι παντελώς προαιρετικό και όποιος θέλει το κάνει.
Όποιος θέλει βαφτίζει οποίος θέλει δεν βαφτίζει. Κανείς δεν θα πει γιατί έκανες το ένα ή το άλλο.
Ο ξάδελφος μου είναι αβάπτιστο λόγω ιδεολογίας του πατέρα του. Οκ δεν είπε κανείς γιατί είναι αβάπτιστο ούτε η έλλειψη πιστοποιητικου βάφτισης τον εμπόδισε στο παραμικρό στη ζωή του.
Oπως είπα και πριν ειναι εντελώς προαιρετικό και αν θες το κάνεις αν δεν θες δεν το κάνεις.Ασέβαστος έγραψε: 20 Σεπ 2023, 21:38επειδη δεν αφορα σε κατι που κανει καθεις στον εαυτο του, αλλα κατι που κανει σε αλλον, σε ενα παιδι.George_V έγραψε: 20 Σεπ 2023, 20:41 Γιατί τσακωνομαστε δεν έχω καταλάβει για κάτι το οποίο είναι παντελώς προαιρετικό και όποιος θέλει το κάνει.
Όποιος θέλει βαφτίζει οποίος θέλει δεν βαφτίζει. Κανείς δεν θα πει γιατί έκανες το ένα ή το άλλο.
Ο ξάδελφος μου είναι αβάπτιστο λόγω ιδεολογίας του πατέρα του. Οκ δεν είπε κανείς γιατί είναι αβάπτιστο ούτε η έλλειψη πιστοποιητικου βάφτισης τον εμπόδισε στο παραμικρό στη ζωή του.
οποιος θελει, ας βαφτιζεται. αλλα το παιδακι τι φταιει;