!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προκριματικα chl/europa/conference
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Re: Προκριματικα chl/europa/conference
Καταστροφή
Κηδεία εάλω η πόλις
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Εντωμεταξύ ο Νορβηγός 100-0 αεκ και ο βιντα μέσα την ώρα που χτυπάει το πέναλτι, έλα πάμε παμε
Τι μας περασες για παοκακο να μας σφαζουν οι τυχαρπαστοι;jason0 έγραψε: 19 Αύγ 2023, 23:54 Εντωμεταξύ ο Νορβηγός 100-0 αεκ και ο βιντα μέσα την ώρα που χτυπάει το πέναλτι, έλα πάμε παμε
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Όχι ντάξει και ο γερμανος προχθες με Χαιντουκ σταυροκοπιομασταν πρωτη φορά τα βλέπαμε αυτά
Μάλλον έπεσε συρμα έξω οι Κροάτες
Δεν ήταν οφσάιντ όμωςjason0 έγραψε: 19 Αύγ 2023, 23:54 Εντωμεταξύ ο Νορβηγός 100-0 αεκ και ο βιντα μέσα την ώρα που χτυπάει το πέναλτι, έλα πάμε παμε
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Για το Β′ ημίχρονο δεν έχω άποψη καθότι ΓΑΜΗΘΗΚΑΝ όλα τα πειρατικά και το έβλεπα με διακοπές σε μετριότατη ανάλυση.jason0 έγραψε: 19 Αύγ 2023, 23:54 Εντωμεταξύ ο Νορβηγός 100-0 αεκ και ο βιντα μέσα την ώρα που χτυπάει το πέναλτι, έλα πάμε παμε
Στο 1ο, που παρακολούθησα με προσοχή και καθαρό μυαλό, τα «σπόρια» ήταν 2 φάουλ που δεν δόθηκαν στη Δυναμό:
Ένα (στιγμιαίο) τράβηγμα φανέλας γύρω στο 10λεπτο που θα σήμαινε κάρτα (κοντά στη μεγάλη περιοχή, αλλά εκτός φάσης), και μια επαφή αγκώνα (χωρίς πρόθεση/βιαιότητα) στο σαγόνι αντιπάλου ο οποίος στη συνέχεια ξάπλωσε στο χορτάρι (στο κέντρο).
Στη 2η περίπτωση το ματς συνεχίστηκε με κατοχή ΑΕΚ χωρίς καν να δώσει φάουλ. Αν εξαντλούσε την αυστηρότητά του ο Νορβηγός θα μπορούσε να βγάλει κίτρινη στον παραβάτη (ο Χατζισαφί ήταν νομίζω). Με το γράμμα του νόμου πάντα.
Όποιος είδε το δεύτερο 45λεπτο σε γιγαντοοθόνη και είχε την ψυχραιμία να θυμάται τι σφυρίχτηκε και τι όχι, ας γράψει.
Εσύ μια φορά Τζέισον-Αντιγόνη δεν φημίζεσαι για την αμεροληψία σου...
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Αν θες να το παμε έτσι μπορώ να σου ρίχνω προσωπικά μπινελίκια για 3 μήνες, δεν έχω θέμαGordian Knot έγραψε: 20 Αύγ 2023, 00:12Για το Β′ ημίχρονο δεν έχω άποψη καθότι ΓΑΜΗΘΗΚΑΝ όλα τα πειρατικά και το έβλεπα με διακοπές σε μετριότατη ανάλυση.jason0 έγραψε: 19 Αύγ 2023, 23:54 Εντωμεταξύ ο Νορβηγός 100-0 αεκ και ο βιντα μέσα την ώρα που χτυπάει το πέναλτι, έλα πάμε παμε
Στο 1ο, που παρακολούθησα με προσοχή και καθαρό μυαλό, τα «σπόρια» ήταν 2 φάουλ που δεν δόθηκαν στη Δυναμό:
Ένα (στιγμιαίο) τράβηγμα φανέλας γύρω στο 10λεπτο που θα σήμαινε κάρτα (κοντά στη μεγάλη περιοχή, αλλά εκτός φάσης), και μια επαφή αγκώνα (χωρίς πρόθεση/βιαιότητα) στο σαγόνι αντιπάλου ο οποίος στη συνέχεια ξάπλωσε στο χορτάρι (στο κέντρο).
Στη 2η περίπτωση το ματς συνεχίστηκε με κατοχή ΑΕΚ χωρίς καν να δώσει φάουλ. Αν εξαντλούσε την αυστηρότητά του ο Νορβηγός θα μπορούσε να βγάλει κίτρινη στον παραβάτη (ο Χατζισαφί ήταν νομίζω). Με το γράμμα του νόμου πάντα.
Όποιος είδε το δεύτερο 45λεπτο σε γιγαντοοθόνη και είχε την ψυχραιμία να θυμάται τι σφυρίχτηκε και τι όχι, ας γράψει.
Εσύ μια φορά Τζέισον-Αντιγόνη δεν φημίζεσαι για την αμεροληψία σου...
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Ρίξε, δεν με νοιάζει. Αφού δεν πεθάναμε μετά τα αποψινά, όλα καλά.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
- Eθνικοκοινωνιστης
παραλιγο να σας γλεντησει το ριαλ μωρα μου
εντελως τυχεροι
εντελως τυχεροι
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
πες την αληθεια μαθητα μου εκει γυρω στο 90 δεν σε επιασε κρυος ιδρωτας με τον αργεντινο γιαννικη?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
γιατι δεν παιζει ρομβο
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Οχι,εγω ημουν προετοιμασμενος για καθε αποτελεσμα αλλοι προεβλεπαν 3-1 σκορEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 20 Αύγ 2023, 00:37πες την αληθεια μαθητα μου εκει γυρω στο 90 δεν σε επιασε κρυος ιδρωτας με τον αργεντινο γιαννικη?![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Κανείς δεν λέει πως η ΑΕΚ κοστίζει 60 εκατομύρια κι η Ντιναμό 110.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".