Λογικη, οχι αστεια. Πιστευω οτι με συμφερει.hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 13:27Στα στατιστικά του ΗΒ οι αναλογίες είναι τελείως διαφορετικές. Πιστεύω τα στατιστικά του ΗΒ. Στ' αρχίδια μου τι λέει το κανάλι της ελληνικής κυβέρνησης.axilmar έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 11:3285% στις μεθ ειναι ανεμβολιαστοι. Χτες στην ΕΡΤ1 στις ειδησεις.hellegennes έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 11:09
Δεν είναι. Οι εμβολιασμένοι έχουν κρούσματα διπλάσια και τριπλάσια σε σχέση με τον πληθυσμό τους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σοκ στην ΕΡΤ γιατρός στον «αέρα» αποκαλύπτει: 38% των περιστατικών Covid αφορούν εμβολιασμένους!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Σοκ στην ΕΡΤ γιατρός στον «αέρα» αποκαλύπτει: 38% των περιστατικών Covid αφορούν εμβολιασμένους!
Re: Σοκ στην ΕΡΤ γιατρός στον «αέρα» αποκαλύπτει: 38% των περιστατικών Covid αφορούν εμβολιασμένους!
Αυτό δεν είναι τίποτα. Μπροστά στα όσα έχει πεί, το λες και μία στιγμή νηφαλιότητας.axilmar έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 10:43Λογικη, οχι αστεια. Πιστευω οτι με συμφερει.hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 13:27Στα στατιστικά του ΗΒ οι αναλογίες είναι τελείως διαφορετικές. Πιστεύω τα στατιστικά του ΗΒ. Στ' αρχίδια μου τι λέει το κανάλι της ελληνικής κυβέρνησης.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
χαχαχαχαχαχαχα οντως.Leporello έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 10:55Αυτό δεν είναι τίποτα. Μπροστά στα όσα έχει πεί, το λες και μία στιγμή νηφαλιότητας.axilmar έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 10:43Λογικη, οχι αστεια. Πιστευω οτι με συμφερει.hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 13:27
Στα στατιστικά του ΗΒ οι αναλογίες είναι τελείως διαφορετικές. Πιστεύω τα στατιστικά του ΗΒ. Στ' αρχίδια μου τι λέει το κανάλι της ελληνικής κυβέρνησης.
axilmar έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 10:43Λογικη, οχι αστεια. Πιστευω οτι με συμφερει.hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 13:27Στα στατιστικά του ΗΒ οι αναλογίες είναι τελείως διαφορετικές. Πιστεύω τα στατιστικά του ΗΒ. Στ' αρχίδια μου τι λέει το κανάλι της ελληνικής κυβέρνησης.
Δεν ζουμε στο κβαντικο επιπεδο για να ισχυουν αλληλοσυγκρουομενες στατιστικες.
.
Οι στατιστικές στη Μ Βρετανία δείχνουν 3πλάσια ως και 4πλάσια ποσοστιαία έκθεση των ανεμβολίαστων σε νοσηλείες, ΜΕΘ και θάνατο.Αρίστος έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 11:09axilmar έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 10:43Λογικη, οχι αστεια. Πιστευω οτι με συμφερει.hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 13:27
Στα στατιστικά του ΗΒ οι αναλογίες είναι τελείως διαφορετικές. Πιστεύω τα στατιστικά του ΗΒ. Στ' αρχίδια μου τι λέει το κανάλι της ελληνικής κυβέρνησης.
Δεν ζουμε στο κβαντικο επιπεδο για να ισχυουν αλληλοσυγκρουομενες στατιστικες.
.

Το πινακάκι χωρίζεται κάθετα σε 4 κατηγορίες: κρούσματα, νοσηλείες, ΜΕΘ και θανάτους.
Κάθε κατηγορία χωρίζεται κάθετα σε δύο υποκατηγορίες: εμβολιασμένοι, ανεμβολίαστοι.
- hellegennes
Πιστεύω ό,τι είναι πιο αξιόπιστο, εσύ πιστεύεις ό,τι σε συμφέρει. Το έχεις άλλωστε αποδείξει πλειστάκις, που γράφεις στ' αρχίδια σου τι λένε οι έρευνες για το ιικό φορτίο και την μεταδοτικότητα και συνεχίζεις να παπαγαλίζεις το ψέμα ότι οι ανεμβολίαστοι έχουν υψηλότερο ιικό φορτίο.axilmar έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 10:43Λογικη, οχι αστεια. Πιστευω οτι με συμφερει.hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 13:27Στα στατιστικά του ΗΒ οι αναλογίες είναι τελείως διαφορετικές. Πιστεύω τα στατιστικά του ΗΒ. Στ' αρχίδια μου τι λέει το κανάλι της ελληνικής κυβέρνησης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Επειδή το νερό είναι διαφορετικό και έχουμε καλύτερο DNA.stavmanr έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 11:02Τόσο ρίσκο έχουν στην Ελλάδα.hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 22:41 Εγώ πάλι θυμάμαι εσένα να λες ότι οι εμβολιασμένοι έχουν 15 και 25 φορές παραπάνω ρίσκο. Τουλάχιστον άρχισες να αποδέχεσαι την πραγματικότητα της μέτριας αποδοτικότητας απέναντι στις πίπες περί 95% προστασίας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το αντίθετο.hellegennes έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 11:57Επειδή το νερό είναι διαφορετικό και έχουμε καλύτερο DNA.stavmanr έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 11:02Τόσο ρίσκο έχουν στην Ελλάδα.hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 22:41 Εγώ πάλι θυμάμαι εσένα να λες ότι οι εμβολιασμένοι έχουν 15 και 25 φορές παραπάνω ρίσκο. Τουλάχιστον άρχισες να αποδέχεσαι την πραγματικότητα της μέτριας αποδοτικότητας απέναντι στις πίπες περί 95% προστασίας.
Η μεγάλη χρονική διασπορά του εμβολιαστικού προγράμματος είχε ως αποτέλεσμα αφενός να έχουμε μόνιμο κύμα Covid καθόλο το έτος, αφετέρου είχε ως ...παρενέργεια να έχουμε αρκετούς που δεν έχουν ξεπεράσει το 6μηνο από τον εμβολιασμό.
Αυτό σημαίνει ότι ποτέ δεν είχαμε τείχος ανοσίας, και ποτέ δεν είχαμε μαζική κατάρρευση λόγω πτώσης της προστασίας του εμβολίου.
Εκείνο όμως που θέλεις να κρύψεις πίσω από εξυπνάδες, είναι ότι όλα τα δεδομένα δείχνουν πόσο λάθος ήσουν όλο αυτό το διάστημα που υποστήριζες ότι οι εμβολιασμένοι είναι το ίδιο εκτεθειμένοι στο ιό με τους ανεμβολίαστους. Ακόμα και μετά το εξάμηνο, που μειώνεται η προστασία από το εμβόλιο, ο ρυθμός παραγωγής ανεμβολίαστων αρρώστων παραμένει 3πλάσιος με 4πλάσιο.
Αλλά, όπως και στα υπόλοιπα, αντί να παραδεχτείς τις ανοησίες που έγραφες, απλά θα στρέψεις τη συζήτηση αλλού.
Ίδια έκθεση είναι.hellegennes έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 11:55Πιστεύω ό,τι είναι πιο αξιόπιστο, εσύ πιστεύεις ό,τι σε συμφέρει.axilmar έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 10:43Λογικη, οχι αστεια. Πιστευω οτι με συμφερει.hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 13:27
Απλά, στο ένα πινακάκι βλέπεις τα δεδομένα ανά ίσο δείγμα πληθυσμού εμβολιασμένων κι ανεμβολίαστων όπου φαίνεται ότι οι ανεμβολίαστοι παράγουν 3 με 4 φορές περισσότερα περιστατικά σε ίση ομάδα πληθυσμού.
- hellegennes
Το ίδιο εκτεθειμένοι είναι. Βλέπεις πολύ καλά στα στοιχεία ότι το ίδιο εύκολα κολλάνε. Ποτέ δεν είπα ότι το εμβόλιο δεν προστατεύει καθόλου από σοβαρή νόσηση και θάνατο. Αντιθέτως, απ' την αρχή-αρχή είχα πει ότι τα ποσοστά που δίνουν οι εταιρείες είναι για γέλια και η αποτελεσματικότητα του εμβολίου είναι αναμενόμενο να είναι παρόμοια με αυτών της γρίπης, που στα στοιχεία αυτά κάνει καραμπάμ ότι είχα δίκιο. Πουθενά δεν υπάρχει το ποθητό 98%.stavmanr έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 14:19 Εκείνο όμως που θέλεις να κρύψεις πίσω από εξυπνάδες, είναι ότι όλα τα δεδομένα δείχνουν πόσο λάθος ήσουν όλο αυτό το διάστημα που υποστήριζες ότι οι εμβολιασμένοι είναι το ίδιο εκτεθειμένοι στο ιό με τους ανεμβολίαστους. Ακόμα και μετά το εξάμηνο, που μειώνεται η προστασία από το εμβόλιο, ο ρυθμός παραγωγής ανεμβολίαστων αρρώστων παραμένει 3πλάσιος με 4πλάσιο.
Αλλά, όπως και στα υπόλοιπα, αντί να παραδεχτείς τις ανοησίες που έγραφες, απλά θα στρέψεις τη συζήτηση αλλού.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Βλέπω πολύ καλά ότι ανά 100.000 πληθυσμού κάθε δείγματος, εμφανίζονται υπερτριπλάσια κρούσματα, νοσηλείες, ΜΕΘ, θάνατοι ανεμβολίαστων.hellegennes έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 14:25Το ίδιο εκτεθειμένοι είναι. Βλέπεις πολύ καλά στα στοιχεία ότι το ίδιο εύκολα κολλάνε.stavmanr έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 14:19 Εκείνο όμως που θέλεις να κρύψεις πίσω από εξυπνάδες, είναι ότι όλα τα δεδομένα δείχνουν πόσο λάθος ήσουν όλο αυτό το διάστημα που υποστήριζες ότι οι εμβολιασμένοι είναι το ίδιο εκτεθειμένοι στο ιό με τους ανεμβολίαστους. Ακόμα και μετά το εξάμηνο, που μειώνεται η προστασία από το εμβόλιο, ο ρυθμός παραγωγής ανεμβολίαστων αρρώστων παραμένει 3πλάσιος με 4πλάσιο.
Εμφανίζεις άρνηση πραγματικότητας παρότι τα είδες τρεις με τέσσερις φορές σε δύο σελίδες συζητήσεων.
- hellegennes
Υπερτριπλάσια κρούσματα εμφανίζονται στους εμβολιασμένους. Άνοιξε καλύτερα τα μάτια σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Είσαι ηλίθιος ή δεν ξέρεις ανάγνωση;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μην εκνευρίζεσαι και μην κρύβεις τον εξευτελισμό σου πίσω από προσβολές.
Παραδέξου ότι έκανες λάθος, και θα φανείς δύο φορές πιο υπερήφανος και μάγκας.
Παραδέξου ότι έκανες λάθος, και θα φανείς δύο φορές πιο υπερήφανος και μάγκας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 721 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-
- 0 Απαντήσεις