Gaminenoi malakes, e malakes.gassim έγραψε: 14 Ιουν 2021, 14:41 Κάπως σαν να διαφημίζεις ένα συνέδριο για τον HIV και τελικά να μιλάνε παπάδες για τις προγαμιαίες σχέσεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δικαίωση Έθνι. Σκληρός ρεντπιλιαστικός αντιφεμινιΖμός από την Πρωτοβουλία.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Τι έχω κάνει λάθος;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Re: Δικαίωση Έθνι. Σκληρός ρεντπιλιαστικός αντιφεμινιΖμός από την Πρωτοβουλία.
Τα αρχιδια μου τα δύο δεν αγνοούν. Η νέα παπατζα της εποχής μας είναι κάνε τη ζωαρα σου έως τα 45 και αν μετά σου έρθει όρεξη για παιδιά σιγά το πραγμα μωρέ, κάνεις εκεί μια εξωσωματική. Οτι δηλαδή είναι κάτι απλό η εξωσωματική και η εγκυμοσύνη μετά τα 40-45 ή ακόμα και η ανατροφή ενός παιδιού σε τέτοιες ηλικίες.dna replication έγραψε: 14 Ιουν 2021, 10:51καμία στοιχειωδώς ενημερωμένη και λειτουργική γυναίκα σήμερα δεν τα αγνοεί αυτάScouser έγραψε: 13 Ιουν 2021, 23:49 Εγώ το βλέπω ως εξής: πρέπει να υπάρχει πλήρης ενημέρωση, χωρίς συναισθηματισμους, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια γυναίκα που θέλει να τεκνοποιήσει μετά τα 35, καθώς και για το γεγονός πως αυτές αυξάνονται εκθετικά όσο περνάνε τα χρόνια. Εφόσον κάποια τα γνωρίζει αυτά και είναι συνειδητοποιημένη για τις επιθυμίες ή τις προτεραιότητές της, στους υπόλοιπους δεν πέφτει λόγος.
άλλος ήταν ο σκοπός
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Υδράργυρος
Θα τους πουμε μπραβο; δεν ειδαν απο μονοι τους τι ητανε;gassim έγραψε: 14 Ιουν 2021, 14:26 Πολυ σημαντικό είναι το γεγονός οτι η ΠτΔ και η κυβέρνηση της ΝΔ δεν κώλωσαν να αίρουν την αιγίδα στο συνέδριο μόλις έγινε αντιληπτό τι ακριβώς ήταν, δυσαρεστόντας ίσως μέρος των υποστηρικτών τους.
Κάτι τέτοια είναι που διαχωρίζουν τους λαικοδεξιούς απο τους φιλελεύθερους.
Δεν τους κλωτσησε κατι; επρεπε να ξεσηκωθει θυελα αντιδρασεων για να ξυπνησουνε;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Είναι οι γυναικες ,και μάλιστα αυτές που έχουν σπουδές και καριέρα, σε άγνοια και θα τις διαφωτίσουν σχετικά οι μητροπολίτες και ο Θάνος Πλεύρης.
Μάλιστα.
Μάλιστα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Φυσικά και θα πούμε μπράβο γιατί έπραξαν το σωστό.Υδράργυρος έγραψε: 14 Ιουν 2021, 14:56Θα τους πουμε μπραβο; δεν ειδαν απο μονοι τους τι ητανε;gassim έγραψε: 14 Ιουν 2021, 14:26 Πολυ σημαντικό είναι το γεγονός οτι η ΠτΔ και η κυβέρνηση της ΝΔ δεν κώλωσαν να αίρουν την αιγίδα στο συνέδριο μόλις έγινε αντιληπτό τι ακριβώς ήταν, δυσαρεστόντας ίσως μέρος των υποστηρικτών τους.
Κάτι τέτοια είναι που διαχωρίζουν τους λαικοδεξιούς απο τους φιλελεύθερους.
Δεν τους κλωτσησε κατι; επρεπε να ξεσηκωθει θυελα αντιδρασεων για να ξυπνησουνε;
Εσυ αν δεν θες μην λες, δεν σε πιέζει κανένας.
Οποία κρίνει πως δεν έχει ανάγκη διαφώτισης, δεν παρακολουθει το συνέδριο. Απλό νομίζω. Έχοντας πει αυτό, θεωρώ το επίμαχο βίντεο βλαχια βγαλμένη από τη "βαθιά" ελ επαρχία.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Ιουν 2021, 14:57 Είναι οι γυναικες ,και μάλιστα αυτές που έχουν σπουδές και καριέρα, σε άγνοια και θα τις διαφωτίσουν σχετικά οι μητροπολίτες και ο Θάνος Πλεύρης.
Μάλιστα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
τελικά έμαθε κανείς ποια είναι τα κρυφά μηνύματα που ήθελαν να περάσουν μέσω του συνεδρίου ;
ή άρες μάρες κουκουνάρες;
ή άρες μάρες κουκουνάρες;
Gherschaagk έγραψε: 14 Ιουν 2021, 14:44Gaminenoi malakes, e malakes.gassim έγραψε: 14 Ιουν 2021, 14:41 Κάπως σαν να διαφημίζεις ένα συνέδριο για τον HIV και τελικά να μιλάνε παπάδες για τις προγαμιαίες σχέσεις.
και μετά μου λέτε ότι δεν έχουν παρενέργειες τα εμβόλια
-
άγνωστος γνωστός
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Ιουν 2021, 12:27 Μα ισχύει το "καλὸν ἀνθρώπῳ γυναικὸς μὴ ἅπτεσθαι·"
Αυτό κάνουν πράξη η μητροπολίτες.
Ναι επειδή αγγίζουν άντρες
- EKPLIKTIKOS
Δεν έχω καταλάβει γιατί θα έπρεπε να ακυρωθεί το συνέδριο. Το κράξιμο που φάγανε σωστό, αλλά από εκεί κ πέρα οκ, κράζεις, κ αν δε σου αρέσει, μην το παρακολουθήσεις 
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ναι κι εγώ θα ήθελα να ακούσω πρώτα τι ήθελαν να πουν και μετά να τους κραξω διπλά.EKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:14 Δεν έχω καταλάβει γιατί θα έπρεπε να ακυρωθεί το συνέδριο. Το κράξιμο που φάγανε σωστό, αλλά από εκεί κ πέρα οκ, κράζεις, κ αν δε σου αρέσει, μην το παρακολουθήσεις![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
άγνωστος γνωστός
Re: Ας μιλήσουν οι παπάδες για τις μήτρες σας
Έχεις παιδιά;panos291 έγραψε: 14 Ιουν 2021, 09:52Φυσικα. Εδω και πολλα χρόνια προσπαθώ να το λυσω.Gherschaagk έγραψε: 14 Ιουν 2021, 09:48Σε πήρε ο πόνος για το δημογραφικό εσένα τώρα.panos291 έγραψε: 14 Ιουν 2021, 09:39
Οι παπαδες ειναι αυτο που ειναι. Η αλήθεια ειναι ομως οτι η χωρα εχει σοβαρο δημογραφικό προβλημα και χρειάζεται γυναικες και αντρες να κανουν κανα παιδί γιατι χαθηκαμε.
Ασε που οι περισσότερες απο αυτες τις επωνυμες καρακαξες που βγηκαν να κλαψουρισουν, εχουν κανει παρα πολλες φορες μαθηματα ηθικης στους υπόλοιπους. Το αναποδο ομως τους κακοπαει γιατι ειναι κακομαθημενες/οι.
Μας έπεισες.![]()
-
άγνωστος γνωστός
Re: Ας μιλήσουν οι παπάδες για τις μήτρες σας
Έχεις παιδιά;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 14 Ιουν 2021, 10:04 Όποια θέλει να της λύσω το δημογραφικό να στείλει πμ με πρόσφατη ολόσωμη φωτογραφία
-
άγνωστος γνωστός
Έχεις παιδιά;Kolovrat έγραψε: 14 Ιουν 2021, 10:06 Εγώ πάντως με μια γρήγορη ματιά που έριξα στους ομιλητές, ο ένας από τους παπάδες που αναγνώρισα έχει περισσότερα πτυχία από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ συν το 60% των ζαίων ψηφοφόρων σωρευτικά.
Γιατί δεν τους ενδιέφερε να κάνουν συνέδριοEKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:14 Δεν έχω καταλάβει γιατί θα έπρεπε να ακυρωθεί το συνέδριο. Το κράξιμο που φάγανε σωστό, αλλά από εκεί κ πέρα οκ, κράζεις, κ αν δε σου αρέσει, μην το παρακολουθήσεις![]()
Τους ενδιέφερε να εμφανιστούν ως θεσμικοί, έχοντας παγιδέψει το σούργελο που παριστάνει την ΠτΔ και την πολιτική ηγεσία.
Όταν τους πήραν είδηση λάκισαν
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 2077 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 35 Απαντήσεις