Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
hellegennes έγραψε: 03 Απρ 2021, 22:57
Εμένα πάντως η επαφή μου με τον κόσμο σε όλην την διάρκεια του τελευταίου χρόνου με βοήθησε να μην νιώθω εγκλωβισμένος και τρελαμένος όπως νιώθει η πλειονότητα. Αυτός ο κόσμος δεν είναι φίλοι μου, είναι πελάτες μου. Αλλά είναι ανθρώπινη επαφή. Ένα καλημέρα, μια χαζομάρα, ένα πείραγμα, λίγη μικροσυζήτηση, κάνα ευτράπελο...
Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Απρ 2021, 14:57
Άμα περνάτε ώρες κάνοντας δουλειές στο σπίτι κάτι κάνετε λάθος.
Να ξέρουμε να μην έρθουμε σπίτι σου αν μας καλέσεις, σέρνονται κι αρρώστιες.
Θα πάμε στου Βαντόνου του νοικοκύρη, θα βγάλουμε τα παπούτσια μας, θα φορέσουμε τις παντόφλες των επισκεπτών και θα ακουμπάμε τις κούπες του καφέ σε σουβέρ (όταν κατεβάζουμε τη μάσκα για να πιούμε καφέ, δεν μιλάμε, ανεβάζουμε τη μάσκα και μετά).
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
Θα πάμε στου Βαντόνου του νοικοκύρη, θα βγάλουμε τα παπούτσια μας, θα φορέσουμε τις παντόφλες των επισκεπτών και θα ακουμπάμε τις κούπες του καφέ σε σουβέρ (όταν κατεβάζουμε τη μάσκα για να πιούμε καφέ, δεν μιλάμε, ανεβάζουμε τη μάσκα και μετά).
Δεν διάβασα όλα τα σχόλια μέχρι στιγμής, αλλά η άποψή μου είναι η εξής.
Δώσε στο εργαζόμενο την δύναμη να γαμήσει τον εργοδότη του αν παραβεί την σύμβαση εργασίας και μετά κάνε ό,τι θες. Αν όμως ο εργοδότης χρησιμοποιεί την τηλεργασία για να πληρώνει τους εργαζόμενους λιγότερο απ' όσο τους χρωστά, καλύτερα να ψοφήσει στην πείνα ο εργοδότης. Θες να ταΐσεις τα παιδιά σου κύριε Μαρινάκη; Πάρε μου μια πίπα να σου δώσω ένα δεκάευρο, εκτός κι αν μπορείς να επιβιώσεις χωρίς να με γαμήσεις.
Και στην τελική μην κοροϊδευόμαστε: η δεξιά είναι με τον Μαρινάκη, η αριστερά με τους εργαζόμενους,
sharp έγραψε: 03 Απρ 2021, 23:41
Σιγά μην βγεις εσύ απ' το σπίτι σου τα επόμενα 10 χρόνια.
That's how I roll, bitches.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
Κι εγώ στου βαντονου θα πάω, χαζός είμαι;
There are decades where you fuck around and days where you find out
Κι εγώ στου βαντονου θα πάω, χαζός είμαι;
Θα βάλεις μλκ παντόφλα που έχουν βάλει όλοι οι επισκέπτες του βαντόνο; Και δεν μπαίνω καλύτερα στον κλίβανο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Απρ 2021, 01:08
Μπορει να είναι χάρτινες μια χρησεως, ας μας καλεσει το παιδί και τον κρίνουμε μετά.
Πάρε UV light, να ξέρεις που θα κάτσεις, διότι τόσο που γαμεί μες στο λοκντάουν αυτός είναι επίφοβα μέχρι και τα σκαμνάκια του.
Λες να εχει πηδηξει μεχρι και τα σκαμνακια του?
Ε όλο και κάποιος ιδρωμένος κώλος θα'χει πασαλειφτεί με sperm/vaginal fluids. Καλά δεν μπαίνω καν σε διαδικασία να σχολιάσω καναπέ, δεν παίζει να πλένει καλύμματα καθημερινά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Τα πράγματα δεν είναι άσπρο ή μαύρο. Εννοείται ότι η εταιρεία και προ κορονοϊού πλήρωνε λιγότερο τους εργαζομένους στο παράρτημα της περιφέρειας από ότι στης Αττικής. Εννοείται ότι όταν θα γίνουν ξανά αθρόες προσλήψεις αυτό θα συμπιέσει τους μισθούς προς τα κάτω αφού κάποιος θα συμβιβαστεί με το να συνάψει ένα συμβόλαιο με λιγότερα χρήματα αρκεί να δουλεύει από το σπίτι αντί για το γραφείο. Εννοείται ότι και προ κορονοϊού είχαμε δύο ινδούς εργαζόμενους, και τώρα τρεις που πληρώνονται λιγότερα και από αυτούς στο παράρτημα της περιφέρειας. Από την άλλη, έφυγαν υπάλληλοι για περισσότερα σε remote του εξωτερικού ή έγιναν και εσωτερικές μετατάξεις όπου χωρίς αύξηση δουλεύουν για τη μητρική στην Αγγλία...
Εννοείται ότι η ιδιοκτησία από τη μία δεν χρειάζεται να βρει επιπλέον χώρους για τους νέους εργαζόμενους αλλά από την άλλη αισθάνεται και λίγο μαλάκας που ακριβοπληρώνει χώρους που δεν χρησιμοποιούνται πάνω από το 50%. Αυτό ίσως συμπιέσει τα ενοίκια προς τα κάτω.
Το βασικότερο πρόβλημα δεν εντοπίζεται καν στους senior ή mid, που αν ήθελαν τεμπέλιαζαν και από το γραφείο, αλλά σε junior και interns όπου έχουμε πολλά προβλήματα αφού υπάρχουν δυσκολίες στην εκπαίδευση τους, το να μπουν στο κλίμα και φυσικά στο να καταλάβουν τι θα πει εργασία αφού μπορεί να χάνουν και τη μισή τους ημέρα στο να ψάχνονται ή να χαζεύουν σε σχέση με το τους αντίστοιχους στο παρελθόν.
Συνοψίζοντας, υπάρχουν τόσο θετικά όσο και αρνητικά στην remote εργασία. Τόσο, όσον αφορά το όφελος της εταιρείας όσο και την επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη του εργαζόμενου.
Αυτά τα ολίγα από εμένα. Συνεχίστε στα δύο σας στρατόπεδα...