Τους προκάλεσε με κάποιο τρόπο; Υπήρξε διαπληκτισμός, βρισιές, προσβολές;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς"
Re: "Η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς"
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Εκείνο που θέλω να πω είναι ότι το επεισόδιο δεν αποτελεί παρά μια μεταφορά του μπουλουμουτζίδικου κινήματος στο χώρο του φεμινισμού.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:35 Αυτό που μάλλον δεν γίνεται αντιληπτό σήμερα είναι ότι τόσο οι φεμινιστές (ή φιλοφεμινιστές) άντρες όσο και οι φεμινίστριες γυναίκες ενισχύουν την συστημική πατριαρχία.
Καταστρέφουν ότι τους κατεβαίνει και μετά βρίσκουν δικαιολογίες και πάντα υπάρχουν αντισυστημικές δικαιολογίες.
- hellegennes
Περαστικός φαίνεται να ήταν. Μπορεί να τους είπε κάτι. Ότι είναι εκδήλωση μίσους αυτά που λένε και δεν κάνει και πρέπει να έχουν μέσα τους τον Θεούλη και την Παναγίτσα. Αυτό φαντάζομαι, δηλαδή.Beria έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:38 Επειδή δεν έχω καταλάβει, ο τύπος γιατί βρέθηκε στο σκηνικό με εικόνα της Παναγίας;
Αυτοί οι μονοκύτταροι οργανισμοί, βέβαια, θεώρησαν σκόπιμο να τον τραμπουκίσουν και να του σκίσουν την εικόνα για να δείξουν πόσο ανώτεροι και μη πρόβατα είναι και πόσο είναι υπέρμαχοι του τέλους της βίας και του τραμπουκισμού.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
[ κάτι θα τους είπε intensifies]

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Καλα ας ειχαν πειραξει κανενα φουκαρα Πακιστανο με ενα κορανι αντι για εικονα (που δεν θα τον πειραζαν...), θα βλεπαμε τι αντισυστημικες δικαιολογιες θα ειχαν
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Γυρνάει ολη την Αθήνα τραγουδώντας ο Χριστός σώζει και κάτι τέτοια.Beria έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:38 Επειδή δεν έχω καταλάβει, ο τύπος γιατί βρέθηκε στο σκηνικό με εικόνα της Παναγίας;
Ήμαρτον ρε. Νέοι άνθρωποι με τόσο μίσος μέσα τους. Έχει αρχίσει και γίνεται μόδα σε κάποιους κύκλους η πεποίθηση ότι όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εχθρός μας. Άσπρα - μαύρα όλα.hellegennes έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:47Περαστικός φαίνεται να ήταν. Μπορεί να τους είπε κάτι. Ότι είναι εκδήλωση μίσους αυτά που λένε και δεν κάνει και πρέπει να έχουν μέσα τους τον Θεούλη και την Παναγίτσα. Αυτό φαντάζομαι, δηλαδή.Beria έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:38 Επειδή δεν έχω καταλάβει, ο τύπος γιατί βρέθηκε στο σκηνικό με εικόνα της Παναγίας;
Αυτοί οι μονοκύτταροι οργανισμοί, βέβαια, θεώρησαν σκόπιμο να τον τραμπουκίσουν και να του σκίσουν την εικόνα για να δείξουν πόσο ανώτεροι και μη πρόβατα είναι και πόσο είναι υπέρμαχοι του τέλους της βίας και του τραμπουκισμού.
O Beria ρώτησε γιατί βρέθηκε στο σκηνικό με εικόνα της Παναγίας και όχι τι έκανε για να προκαλέσει.ST48410 έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:45Τους προκάλεσε με κάποιο τρόπο; Υπήρξε διαπληκτισμός, βρισιές, προσβολές;
Υπάρχει η περίπτωση να θεωρεί τη συγκεκριμένη εικόνα ως πρόκληση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
πατησιωτης
Τότε θα ήσαν ισλαμοφοβικές.Zelda έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:48 Καλα ας ειχαν πειραξει κανενα φουκαρα Πακιστανο με ενα κορανι αντι για εικονα (που δεν θα τον πειραζαν...), θα βλεπαμε τι αντισυστημικες δικαιολογιες θα ειχαν
- taliban
Ετσι μου λενε πληροφορίες που έχω από Αθήνα .
Ε και λοιπόν; Το ίδιο ακριβώς κάνουν και όσοι πάνε στις συγκεντρώσεις φωνάζοντας... άλλα.
Αυτός πείραξε τα όλα; Ή αυτά έλεγαν κάτι πιο έξυπνο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
πατησιωτης
Παρανοικοί είναι της πολιτικής ορθότητος.ST48410 έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:49 Ήμαρτον ρε. Νέοι άνθρωποι με τόσο μίσος μέσα τους. Έχει αρχίσει και γίνεται μόδα σε κάποιους κύκλους η πεποίθηση ότι όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εχθρός μας. Άσπρα - μαύρα όλα.
Όχι ρε συ, είναι γνήσια η απορία μουΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:49O Beria ρώτησε γιατί βρέθηκε στο σκηνικό με εικόνα της Παναγίας και όχι τι έκανε για να προκαλέσει.
Υπάρχει η περίπτωση να θεωρεί τη συγκεκριμένη εικόνα ως πρόκληση.
Είναι φάση Ελένη Λουκά που πάει παντού με σταυρούς και εικόνες και παρεμβαίνει;
Είχε παραλάβει την εικόνα από το κορνιζάδικο και πήγαινε σπίτι του;
Κάτι άλλο που δεν πάει το μυαλό μου, γιατί η είδηση έχει κάτι σουρεαλιστικό
Η 'παρέμβαση' των συγκεντρωμένων, πάντως, είναι επιπέδου είχε αθηναϊκές πινακίδες
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- taliban
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:53Ε και λοιπόν; Το ίδιο ακριβώς κάνουν και όσοι πάνε στις συγκεντρώσεις φωνάζοντας... άλλα.
Αυτός πείραξε τα όλα; Ή αυτά έλεγαν κάτι πιο έξυπνο;
Δεν νομίζω ότι πείραξε κανέναν.
Πιθανόν βρέθηκε τυχαία εκει και είδε χαμο και πήγε.
Ο τύπος έχει πλάκα γενικά. Περνάει από άσχετες γειτονιές τραγουδώντας.
Κακώς του έκαναν ότι έκαναν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 245 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
-