!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η σημερινη Ελευθερη Ωρα δημοσιεύει συνεντευξη μου.
- Καραμελίτσα
Re: Η σημερινη Ελευθερη Ωρα δημοσιεύει συνεντευξη μου.
Η ελεύθερη Ώρα είναι εφημερίδα πραγματική;;;;
Δεν είναι σατιρικό περιοδικό;
Z
Κάθε εφημερίδα, δηλαδή κάθε πνευματικό εμπόρευμα, έχει στις μέρες μας το αντίστοιχο καταναλωτικό κοινό.Καραμελίτσα έγραψε: 15 Φεβ 2021, 17:57 Η ελεύθερη Ώρα είναι εφημερίδα πραγματική;;;;
Στο σύγχρονο εμπόριο άλλοι πουλάνε πίτσα με μερέντα, άλλοι παγωτά με γεύση γλειφιτζούρι, άλλοι άρθρα περί εξωγήινων, άλλοι κομματικές σπέκουλες κλπ.
Ζεις το American Dream σε άλλη χώρα από τις ΗΠΑ.
- Καραμελίτσα
Και πάλι, η πίτσα με μερέντα πρέπει να πουλήσει, αλλιώς η εταιρία θα σταματήσει να την παράγει. Η ελεύθερη ώρα τα βγάζει τα έξοδά της;stavmanr έγραψε: 15 Φεβ 2021, 18:09Κάθε εφημερίδα, δηλαδή κάθε πνευματικό εμπόρευμα, έχει στις μέρες μας το αντίστοιχο καταναλωτικό κοινό.Καραμελίτσα έγραψε: 15 Φεβ 2021, 17:57 Η ελεύθερη Ώρα είναι εφημερίδα πραγματική;;;;
Στο σύγχρονο εμπόριο άλλοι πουλάνε πίτσα με μερέντα, άλλοι παγωτά με γεύση γλειφιτζούρι, άλλοι άρθρα περί εξωγήινων, άλλοι κομματικές σπέκουλες κλπ.
Ζεις το American Dream σε άλλη χώρα από τις ΗΠΑ.![]()
Z
Γιατί θα πρέπει να απασχολεί εμάς αυτό;Καραμελίτσα έγραψε: 15 Φεβ 2021, 18:20Και πάλι, η πίτσα με μερέντα πρέπει να πουλήσει, αλλιώς η εταιρία θα σταματήσει να την παράγει. Η ελεύθερη ώρα τα βγάζει τα έξοδά της;stavmanr έγραψε: 15 Φεβ 2021, 18:09Κάθε εφημερίδα, δηλαδή κάθε πνευματικό εμπόρευμα, έχει στις μέρες μας το αντίστοιχο καταναλωτικό κοινό.Καραμελίτσα έγραψε: 15 Φεβ 2021, 17:57 Η ελεύθερη Ώρα είναι εφημερίδα πραγματική;;;;
Αν κάποιος θέλει να ξοδεύει τα χρήματά του συντηρώντας εφημερίδα, είναι δικό του ζήτημα.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ειναι οπως τα σοβαρα εντυπα που εχουν και μια χιουμοριστικη ψιλοκουκουρουκου στυλη, αλλα το αναποδο.Καραμελίτσα έγραψε: 15 Φεβ 2021, 17:57 Η ελεύθερη Ώρα είναι εφημερίδα πραγματική;;;;
- Οργισμένος
με ρουβλια και τουρκικες λιρες. Που ζεις;Καραμελίτσα έγραψε: 15 Φεβ 2021, 18:20Και πάλι, η πίτσα με μερέντα πρέπει να πουλήσει, αλλιώς η εταιρία θα σταματήσει να την παράγει. Η ελεύθερη ώρα τα βγάζει τα έξοδά της;stavmanr έγραψε: 15 Φεβ 2021, 18:09Κάθε εφημερίδα, δηλαδή κάθε πνευματικό εμπόρευμα, έχει στις μέρες μας το αντίστοιχο καταναλωτικό κοινό.Καραμελίτσα έγραψε: 15 Φεβ 2021, 17:57 Η ελεύθερη Ώρα είναι εφημερίδα πραγματική;;;;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Λογικα η σουπερδυναμη των αορατων ασκητων ειναι να ειναι αορατοι. Ενω της λευκης στοας να λερωνεται πανευκολα.
Αρα μονο ενας χαζος δε θα υποστηριζε ασκητες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 1150 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αχθος Αρουρης
-
- 26 Απαντήσεις