!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Άρχισαν να σκάνε οι βιολογικές βόμβες του Ερντογάν

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Juno

Re: Άρχισαν να σκάνε οι βιολογικές βόμβες του Ερντογάν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

κορόιδο έγραψε: 24 Απρ 2020, 13:33
Juno έγραψε: 24 Απρ 2020, 13:03 Η πολιτική που θέλουμε, είναι να μην περνά κουνούπι και όπως είδαμε πριν λίγο καιρό, γίνεται.
Όποιος θέλει να έρχονται από την Γαλοπουλία, να τους πάρει σπίτι του.
Όποιος θέλει την Ελλάδα Ασπίδα της Ευρώπης να τους πάρει σπίτι του. Θα μένουν εδώ πολλά-πολλά χρόνια και μετά θα κλαίγεστε.
Ξέρεις δεν γίνεται συζήτηση έτσι. Εγώ δικαιολογώ την γνώμη μου και εσύ απλώς αναπαράγεις τις βλακείες που έχεις ήδη πει. Νομίζεις πως θα πείσεις όποιον διαβάζει, χωρίς να έχεις επιχειρήματα, μόνον με την σιγουριά και την αυτοπεποίθησή σου; :c020:

κορόιδο έγραψε: 24 Απρ 2020, 13:33
Lord Brum έγραψε: 24 Απρ 2020, 12:57 Ναι φυλακές. Η στην Ελλάδα φυλακισμένοι η στην πατρίδα τους ελεύθεροι η επιλογή είναι δική τους. Κλειστά σύνορα υπάρχουν και σφαίρες υπάρχουν για να διατηρηθούν κλειστά. Το να μπουκαρεις σε μια χώρα είναι ποινικό αδίκημα όχι ανθρώπινο δικαίωμα
Κάντε το. Και μετά καταδίκες για την Ελλάδα. Ουγγαρία και όρμπαν της Μεσογείου.
.....
Τι κακό έκαναν στην Ουγγαρία οι "καταδίκες";

Με τα επεισόδια στον Έβρο, κάτι αναρχοβλαμμένα ανά τον κόσμο έγραφαν διάφορα για την Ελλάδα στο web, η απάντησή μας σε όλους ήταν "πάρ'τους στη χώρα σου" και αμέσως το βούλωναν. Και μετά όλοι άρχισαν τα εγκώμια στην Ελλάδα, τι καλά που φυλάει τα σύνορα και δεν τους αφήνει να περάσουν. Και καμία καταδίκη.
Ας ξαναμιλήσουν αν θέλουν, ξέρουμε τι θα κάνουμε από εδώ και στο εξής.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
κορόιδο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κορόιδο »

Juno έγραψε: 24 Απρ 2020, 14:32 Ξέρεις δεν γίνεται συζήτηση έτσι. Εγώ δικαιολογώ την γνώμη μου και εσύ απλώς αναπαράγεις τις βλακείες που έχεις ήδη πει.
Αυτό είναι σύντομο ανέκδοτο. Αν θέλεις δικαιολόγησε αυτό που είπες για Grexit. Βέβαια το ότι σε αντιμετωπίζω σοβαρά, είναι λαλακία μου.
Juno έγραψε: 21 Απρ 2020, 17:35
κορόιδο έγραψε: 21 Απρ 2020, 17:31
Juno έγραψε: 21 Απρ 2020, 17:21 Για σένα το έβαλα. :c020:
Επιμένεις στην αρρωστημένη ρητορική σου ή ανοίγουμε να σύνορα προς την ΕΕ και μετά τα κλείνουμε ή μένουν εδώ. Να κλείσουμε τα σύνορα προς την άλλη πλευρά, ούτε κουβέντα.

Σου απάντησα τι μπορούμε να κάνουμε ξανά και ξανά και ξανά, εσύ το προσπερνάς και δίνεις δύο "λύσεις" ή πάνε την υπόλοιπη ΕΕ ή μένουν εδώ.
Όχι δεν είναι έτσι. Και όσες φορές και αν το επαναλάβεις, δεν πείθεις.
Έχουν απαντηθεί ΟΛΑ και με στοιχεία. Εσύ θέλεις να είναι η Ελλάδα Ασπίδα της Ευρώπης κι εγώ να φεύγουν.
Εγώ θέλω να μην έρχονται και αν κάποιοι τα καταφέρουν, θέλω να θέλουν να φύγουν.

κορόιδο έγραψε: 21 Απρ 2020, 17:31Θέλεις να μένουν στα νησιά και την ηπειρωτική Ελλάδα κι εγώ θέλω να φεύγουν.
Λες ψέμματα, δεν θέλω να έρχονται καν.

κορόιδο έγραψε: 21 Απρ 2020, 17:31Θέλεις απωθήσεις στο Αιγαίο για χάρη της Μέρκελ κι εγώ αξιοπρεπή Ελλάδα.
Είμαστε αξιοπρεπείς και υπολογίσιμοι όταν προστατεύουμε τα σύνορά μας.

κορόιδο έγραψε: 21 Απρ 2020, 17:31Και την ασκεψία σου την δικαιολογείς με grexit, λιμούς και καταποντισμούς. :lol:
Αν τους στείλεις στην υπόλοιπη ΕΕ και μετά δεν τους δέχεσαι αθετώντας αυτό που υπέγραψες, να είσαι σίγουρος ότι μπαίνεις σε τροχιά για Grexit. Λιμούς και καταποντισμούς, δεν ξέρω ποιο άρρωστο μυαλό τους σκέφθηκε.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Άβαταρ μέλους
Juno

κορόιδο έγραψε: 24 Απρ 2020, 14:31 Εσείς νομίζετε ότι θα πάνε στην Ειδομένη και θα φύγουν. Λάθος.
Θα φύγουν από την ξηρά προς την Αλβανία και δια θαλάσσης προς την Ιταλία.
Και εμείς βάλαμε αυτό, αλλά έκανες πως δεν το είδες. viewtopic.php?f=92&t=20821&hilit=%CE%91 ... E%AF%CE%B1

κορόιδο έγραψε: 24 Απρ 2020, 14:31 Έχω βάλει κατά καιρούς βίντεο ότι ήδη γίνεται. Ήδη φεύγουν.
Στα video που έβαλες δεν φεύγουν, προσπαθούν να φύγουν και αποτυγχάνουν.

κορόιδο έγραψε: 24 Απρ 2020, 14:31 Σε συνδυασμό με ακύρωση του Δουβλίνου, ο αριθμός τους θα μειωθεί στο ελάχιστο.....
Είσαι σε διαβουλεύσεις για να ακυρώσεις του Δουβλίνο; Ε πες, το να μην γράφουμε τόση ώρα.
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Άβαταρ μέλους
Juno

κορόιδο έγραψε: 24 Απρ 2020, 14:37
Juno έγραψε: 24 Απρ 2020, 14:32 Ξέρεις δεν γίνεται συζήτηση έτσι. Εγώ δικαιολογώ την γνώμη μου και εσύ απλώς αναπαράγεις τις βλακείες που έχεις ήδη πει.
Αυτό είναι σύντομο ανέκδοτο. Αν θέλεις δικαιολόγησε αυτό που είπες για Grexit. Βέβαια το ότι σε αντιμετωπίζω σοβαρά, είναι λαλακία μου.
Εντελώς! Για να αντιμετωπίσεις κάποιον στα σοβαρά, πρέπει να είσαι σοβαρός. Δεν το ΄χεις.

Grexit, ναι. Πιστεύεις πως αν συνέχιζε το βιολί του ο ηγέρπης σου το 2015, δεν θα μας είχαν απομονώσει. Χωρίς χρηματοδότηση πόσο θα παραμέναμε στην ΕΕ;
Άβαταρ μέλους
κορόιδο

Juno έγραψε: 24 Απρ 2020, 14:41
κορόιδο έγραψε: 24 Απρ 2020, 14:37
Εντελώς! Για να αντιμετωπίσεις κάποιον στα σοβαρά, πρέπει να είσαι σοβαρός. Δεν το ΄χεις.

Grexit, ναι. Πιστεύεις πως αν συνέχιζε το βιολί του ο ηγέρπης σου το 2015, δεν θα μας είχαν απομονώσει. Χωρίς χρηματοδότηση πόσο θα παραμέναμε στην ΕΕ;
Όχι με τα ''πιστεύεις''. Πες τι στοιχεία έχεις (γιατί είπες ότι μιλάς με στοιχεία) ότι το μεταναστευτικό συνδέεται εμ την παραμονή μας στην ευρωζώνη.

Εγώ λέω ότι είναι μία ακόμα μπούρδα των ρατσιστολεβέντηδων υποταγμένων στη Μέρκελ.
Juno έγραψε: 24 Απρ 2020, 14:38
κορόιδο έγραψε: 24 Απρ 2020, 14:31 Εσείς νομίζετε ότι θα πάνε στην Ειδομένη και θα φύγουν. Λάθος.
Θα φύγουν από την ξηρά προς την Αλβανία και δια θαλάσσης προς την Ιταλία.
Και εμείς βάλαμε αυτό, αλλά έκανες πως δεν το είδες. viewtopic.php?f=92&t=20821&hilit=%CE%91 ... E%AF%CE%B1
Εδώ μιλάει για κλέφτες και όχι για μετανάστες. :wave:
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Άβαταρ μέλους
Juno

κορόιδο έγραψε: 24 Απρ 2020, 14:43 Πες τι στοιχεία έχεις (γιατί είπες ότι μιλάς με στοιχεία) ότι το μεταναστευτικό συνδέεται εμ την παραμονή μας στην ευρωζώνη.
Απλό, όταν φορτώνεις μα λαθρομετανάστες τις χώρες που σε ταΐζουν, θα κόψουν την χορηγία και θα σε πετάξουν εκτός.
Εσύ που μεγάλωσες με πορείες, μολότοφ, καταλήψεις, μπάχαλα και χωρίς ποτέ να πληρώσεις τις συνέπειες αυτών που έκανες, νομίζεις πως μπορούμε να τους κάνουμε ό,τι θέλουμε και αυτοί θα συνεχίζουν να μας συνδράμουν γιατί έτσι. Για τον ίδιο λόγο που δεν πλήρωσες τις συνέπειες των δικών σου πράξεων. Αλλά δεν είναι έτσι, οι Ευρωπαίοι δεν είναι εγχώριοι πολιτικάντηδες που παραχαϊδεύουν τους μπαχαλάκηδες.

κορόιδο έγραψε: 24 Απρ 2020, 14:43 Εδώ μιλάει για κλέφτες και όχι για μετανάστες. :wave:
Όχι, για πεταλούδες και λουλουδάκια μιλάει.
Άβαταρ μέλους
κορόιδο

Juno έγραψε: 24 Απρ 2020, 15:02
κορόιδο έγραψε: 24 Απρ 2020, 14:43 Πες τι στοιχεία έχεις (γιατί είπες ότι μιλάς με στοιχεία) ότι το μεταναστευτικό συνδέεται εμ την παραμονή μας στην ευρωζώνη.
Απλό, όταν φορτώνεις μα λαθρομετανάστες τις χώρες που σε ταΐζουν, θα κόψουν την χορηγία και θα σε πετάξουν εκτός.
Εσύ που μεγάλωσες με πορείες, μολότοφ, καταλήψεις, μπάχαλα και χωρίς ποτέ να πληρώσεις τις συνέπειες αυτών που έκανες, νομίζεις πως μπορούμε να τους κάνουμε ό,τι θέλουμε και αυτοί θα συνεχίζουν να μας συνδράμουν γιατί έτσι. Για τον ίδιο λόγο που δεν πλήρωσες τις συνέπειες των δικών σου πράξεων. Αλλά δεν είναι έτσι, οι Ευρωπαίοι δεν είναι εγχώριοι πολιτικάντηδες που παραχαϊδεύουν τους μπαχαλάκηδες.

κορόιδο έγραψε: 24 Απρ 2020, 14:43 Εδώ μιλάει για κλέφτες και όχι για μετανάστες. :wave:
Όχι, για πεταλούδες και λουλουδάκια μιλάει.
Και για ελέφαντες πίσω από τις παπαρούνες. Είδες κανένα; :lol:

Το μπολνταρισμένο είναι η επιτομή της ανοησίας και για το Grexit και για όσα μου προσάπτεις.
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

ρε κοροιδο,ο ορισμος της αυτιστικης συμπεριφορας εισαι.
Εχεις να παραταξεις καποιο σοβαρο επιχειρημα,ή θα επαναλαμβανεις αυτιστικα τις ιδιες ακυρες θεσεις συνεχως;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
Juno

Thor έγραψε: 24 Απρ 2020, 15:12 ρε κοροιδο,ο ορισμος της αυτιστικης συμπεριφορας εισαι.
Εχεις να παραταξεις καποιο σοβαρο επιχειρημα,ή θα επαναλαμβανεις αυτιστικα τις ιδιες ακυρες θεσεις συνεχως;
Το no2, επαναλαμβάνει αυτιστικά τις ίδιες άκυρες θέσεις συνεχώς. Καμιά φορά χαρακτηρίζει τα σχόλια των συνομιλητών του ως μεταστάσεις, έτσι για ποικιλία.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
κορόιδο

Juno έγραψε: 24 Απρ 2020, 15:19
Thor έγραψε: 24 Απρ 2020, 15:12 ρε κοροιδο,ο ορισμος της αυτιστικης συμπεριφορας εισαι.
Το no2, επαναλαμβάνει αυτιστικά τις ίδιες άκυρες θέσεις συνεχώς. Καμιά φορά χαρακτηρίζει τα σχόλια των συνομιλητών του ως μεταστάσεις, έτσι για ποικιλία.
Μην απαντάς με άλλα νικνειμ.

Εδώ ήδη από το 2016 λέει ότι μέσω Αλβανίας πήγαιναν στη Γερμανία. Εσύ μας λες ότι μέσω Αλβανίας έρχονται στην Ελλάδα.
Juno ελπίζω να οφείλεται στην καραντίνα η συμπεριφορά σου.

Εδώ λέει ότι οι δήθεν εισβολείς θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα για να πάνε στη Γερμανία.

Άβαταρ μέλους
Juno

κορόιδο έγραψε: 24 Απρ 2020, 15:29
Juno έγραψε: 24 Απρ 2020, 15:19
Μην απαντάς με άλλα νικνειμ.
Thor να σε ενημερώσω πως είσαι το διπλοπρόφιλό μου. :smt005: :smt005: :smt005:
Και ο Nandros τα ίδια άκουσε.
Γενικώς όταν το κορόιδο (όνομα και πράμα) τρομπονιάζεται από περισσότερα από ένα μέλη, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι κάποιος του κάνει ασύμμετρη επίθεση με πολλούς λογαριασμούς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 24 Απρ 2020, 16:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Juno

κορόιδο έγραψε: 24 Απρ 2020, 15:29 Εδώ ήδη από το 2016 λέει ότι μέσω Αλβανίας πήγαιναν στη Γερμανία.
Είναι αυτοί που οι Γερμανοί μας γύρισαν πίσω; Μια τρύπα στο νερό δηλαδή;

κορόιδο έγραψε: 24 Απρ 2020, 15:29 Εσύ μας λες ότι μέσω Αλβανίας έρχονται στην Ελλάδα.
Δημοσιογράφος το λέει, εγώ απλώς το κάνω επικόλληση.

κορόιδο έγραψε: 24 Απρ 2020, 15:29 Juno ελπίζω να οφείλεται στην καραντίνα η συμπεριφορά σου.
Πόσες φορές είπε αυτήν την ατάκα σε άλλον το κορόιδο; Βαριέμαι και να μετρήσω.

edit: δεν το βγάζει, αλλά ξέρετε τι να κάνετε.
Πάτε στη σελίδα του συνδέσμου, βάζετε καραντίνα στην αναζήτηση και σας βγάζει 8 σελίδες. Βαριέμαι να το πάω μέχρι τέλους, αλλά μέτρησα πέντε μέλη που τα ρώτησαε αν φταίει η καραντίνα για τις απαντήσεις που του δίνουν. :str8jack:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 24 Απρ 2020, 16:03, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

ρε κοροιδο,για τη ταμπακιερα εχεις να πεις κατι;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
Juno

Thor έγραψε: 24 Απρ 2020, 16:01 ρε κοροιδο,για τη ταμπακιερα εχεις να πεις κατι;
Ότι φταίει η καραντίνα. :smt005: :smt005: :smt005:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”