!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως αισθάνεστε στην καραντίνα;
-
the comet the course the tail
Re: Πως αισθάνεστε στην καραντίνα;
υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να έχω κολλήσει κι εγώ. άτομο απ' την δουλειά, που μοιραζόμαστε τον ίδιο χώρο, έμαθε σήμερα ότι την Παρασκευή συναντήθηκε με συνεργάτη που βγήκε θετικός σε εξέταση. 
Οι περισσότεροι θα κολλήσουμε μια στιγμή.the comet the course the tail έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 21:22 υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να έχω κολλήσει κι εγώ. άτομο απ' την δουλειά, που μοιραζόμαστε τον ίδιο χώρο, έμαθε σήμερα ότι την Παρασκευή συναντήθηκε με συνεργάτη που βγήκε θετικός σε εξέταση.![]()
Ordem e Progresso.
Φοβερό, παράγγειλα μια κάσα Erdinger και μου έδινε χρόνο μάξιμουμ 2 ώρες, σε 45 λεπτά τα φέρανε.
Ordem e Progresso.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
12 μέρες τώρα που είστε μέσα, ψώνια, προμήθειες ποιος σας τα φέρνει;Cavaliere έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 21:11Ένας συνάδελφος στη δουλειά, είχε έρθει σε επαφή με κάποιον που βγήκε θετικός, και μας ειδοποίησε. Βγήκε κι αυτός θετικός, βγήκαμε κι εμείς, και οι γυναίκες και οι άντρες μας.Gherschaagk έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 21:07Κάποια υποψία για το πώς την έπαθες;Cavaliere έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 21:06 Δεν εξηγήθηκα καλά, σήμερα είναι η 12η μέρα μαζί με τη μέρα που έγινα φορέας.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Έλα ρε συ. Φορούσαν μάσκα όταν συναντήθηκαν; Εσείς φορούσατε μάσκες στον ίδιο χώρο που είσαστε;the comet the course the tail έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 21:22 υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να έχω κολλήσει κι εγώ. άτομο απ' την δουλειά, που μοιραζόμαστε τον ίδιο χώρο, έμαθε σήμερα ότι την Παρασκευή συναντήθηκε με συνεργάτη που βγήκε θετικός σε εξέταση.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μας έκανε ψώνια μια φιλική οικογένεια, γεμίσαμε αποθήκες και ψυγεία. Εγώ ξέμεινα από μπίρες και μόλις μου ΄ρθε ένα κασόνι. Έχουμε ανθρώπους να μας φέρουν αν χρειαστεί. Προς το παρόν μας έκαναν οι φίλοι μια γερή δόση. Όπως προανέφερα, έκανα απόπειρα να κάνω on line ψώνιά, αλλά στο γερμανιστάν δεν γίνεται γιατί είναι όλα τα φορτηγάκια κλεισμένα ως την άλλη Δευτέρα.Gherschaagk έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 21:3212 μέρες τώρα που είστε μέσα, ψώνια, προμήθειες ποιος σας τα φέρνει;Cavaliere έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 21:11Ένας συνάδελφος στη δουλειά, είχε έρθει σε επαφή με κάποιον που βγήκε θετικός, και μας ειδοποίησε. Βγήκε κι αυτός θετικός, βγήκαμε κι εμείς, και οι γυναίκες και οι άντρες μας.
Ordem e Progresso.
-
ο τύπος απ' την δουλειά φορούσε. ο άλλος όχι.Naida έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 21:35Έλα ρε συ. Φορούσαν μάσκα όταν συναντήθηκαν; Εσείς φορούσατε μάσκες στον ίδιο χώρο που είσαστε;the comet the course the tail έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 21:22 υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να έχω κολλήσει κι εγώ. άτομο απ' την δουλειά, που μοιραζόμαστε τον ίδιο χώρο, έμαθε σήμερα ότι την Παρασκευή συναντήθηκε με συνεργάτη που βγήκε θετικός σε εξέταση.![]()
κι εγώ σήμερα, δεν την φορούσα όλη την ώρα.
Ίσως τον προστάτεψε η μάσκα και δεν κόλλησε. Έχει τίποτα συμπτώματα;the comet the course the tail έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 21:37ο τύπος απ' την δουλειά φορούσε. ο άλλος όχι.Naida έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 21:35Έλα ρε συ. Φορούσαν μάσκα όταν συναντήθηκαν; Εσείς φορούσατε μάσκες στον ίδιο χώρο που είσαστε;the comet the course the tail έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 21:22 υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να έχω κολλήσει κι εγώ. άτομο απ' την δουλειά, που μοιραζόμαστε τον ίδιο χώρο, έμαθε σήμερα ότι την Παρασκευή συναντήθηκε με συνεργάτη που βγήκε θετικός σε εξέταση.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Η μάσκα κάνει καλή δουλειά, μάγκες. Είναι φοβερό, πώς κολλάει το πούστικο, ακόμα και με αποστάσεις.
Ordem e Progresso.
- hellegennes
Το ίδιο και ο Ταλαίπωρος.Papa John έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 14:13 Επίσης,ο Πίθηκας είναι αγράμματος άνθρωπος και κάνει άπειρα ορθογραφικά λάθη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
δεν έχει ακόμα συμπτώματα. αλλά θα κάνει τεστ αύριο.Naida έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 21:40Ίσως τον προστάτεψε η μάσκα και δεν κόλλησε. Έχει τίποτα συμπτώματα;the comet the course the tail έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 21:37ο τύπος απ' την δουλειά φορούσε. ο άλλος όχι.Naida έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 21:35
Έλα ρε συ. Φορούσαν μάσκα όταν συναντήθηκαν; Εσείς φορούσατε μάσκες στον ίδιο χώρο που είσαστε;
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
περαστικα !Cavaliere έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 21:06Δεν εξηγήθηκα καλά, σήμερα είναι η 12η μέρα μαζί με τη μέρα που έγινα φορέας.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αν είσαι πάνω από 2 ώρες στον ίδιο χώρο με φορέα - άρρωστο τελείωσες.
Εύχομαι να είναι αρνητικός.the comet the course the tail έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 21:43 δεν έχει ακόμα συμπτώματα. αλλά θα κάνει τεστ αύριο.![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Εύχομαι να μην το έχει κολλήσει.the comet the course the tail έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 21:43δεν έχει ακόμα συμπτώματα. αλλά θα κάνει τεστ αύριο.Naida έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 21:40Ίσως τον προστάτεψε η μάσκα και δεν κόλλησε. Έχει τίποτα συμπτώματα;the comet the course the tail έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 21:37
ο τύπος απ' την δουλειά φορούσε. ο άλλος όχι.
κι εγώ σήμερα, δεν την φορούσα όλη την ώρα.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Η μπίρα βοηθάει, είναι αντίδοτο.Cavaliere έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 21:31 Φοβερό, παράγγειλα μια κάσα Erdinger και μου έδινε χρόνο μάξιμουμ 2 ώρες, σε 45 λεπτά τα φέρανε.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση