!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Big brother και κορονοιός
Re: Big brother και κορονοιός
Δηλαδη συμφωνειτε ολοι οτι σωστα τον εδιωξαν;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
βασικά ότι είναι μαλάκας λέμε αλλά πως είναι οι βιαστές δλδ και δεν ταιριάζει στο προφίλ ο συγκεκριμένος?jason έγραψε: 07 Σεπ 2020, 17:58 Ε δεν το σκέφτεσαι από ενα σημείο και μετά ότι σε παρακολουθούν 3 το πρωί
Φιλαράκια του δεν είναι αλλά είναι σαν να ψωλοβαραω στον στρατό και να λέω στα αλλα φανταρια μαλακες έτσι μου ρχεται να πάρω κάνα καλασνικοφ και να πάω στη δουλειά
Τέτοιου επιπέδου είναι η μαλακια του, δεν βρήκαμε τον επόμενο βιαστή
Με αφορμή το Big Brother, να καθαρίσουμε και όλη την «κόπρο του Αυγεία». Η παραγωγή είναι τουλάχιστον συνπεύθυνη και εννοείται και το κανάλι που χρηματοδότησε την παραγωγή.
Θυμάμαι πριν χρόνια στην Βρετανία, σε ένα τηλε-ριάλιτι μια παίκτρια είχε χτυπήσει με σπασμένο μπουκάλι άλλη παίκτρια στέλνοντας την στο νοσοκομείο, η παραγωγή είχε αποφανθεί πως ξέφυγε του σεναρίου...
Δεν γνωρίζω αν και σε αυτή την περίπτωση ξέφυγε του σεναρίου ή ήταν ατάκα του σεναρίου...
Αυτά πρέπει να τα ερευνήσει εισαγγελέας που από όσο κατάλαβα δεν έχει συγκινηθεί μέχρι στιγμής....
Ολα τα ριάλιτι είναι αποκρουστικά γιατί είναι στοχευμένα κι αποσκοπούν σε απάνθρωπα ένστικτα...
Θυμάμαι πριν χρόνια στην Βρετανία, σε ένα τηλε-ριάλιτι μια παίκτρια είχε χτυπήσει με σπασμένο μπουκάλι άλλη παίκτρια στέλνοντας την στο νοσοκομείο, η παραγωγή είχε αποφανθεί πως ξέφυγε του σεναρίου...
Δεν γνωρίζω αν και σε αυτή την περίπτωση ξέφυγε του σεναρίου ή ήταν ατάκα του σεναρίου...
Αυτά πρέπει να τα ερευνήσει εισαγγελέας που από όσο κατάλαβα δεν έχει συγκινηθεί μέχρι στιγμής....
Ολα τα ριάλιτι είναι αποκρουστικά γιατί είναι στοχευμένα κι αποσκοπούν σε απάνθρωπα ένστικτα...
Spoiler
και για να μην υπάρχει κάποια κακόβουλη σκέψη, το τέρας είναι καταδικαστέο ακόμη κι αν τον έβαλαν στον ρόλο του ομοφοβικού, μισογύνη, ματσό βιαστή... του «γαμώ και δέρνω»... Το σπουδαιότερο και πιο βρόμικο είναι λοιπόν πως επιλέχθηκε για αυτό.
Hang on sloopy 
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Μεγάλε δε βλέπεις αυτό που συμβαίνει μπροστά στη μύτη σου?Χαοτικός έγραψε: 07 Σεπ 2020, 12:08lonelyrider έγραψε: 07 Σεπ 2020, 02:08 https://www.protothema.gr/greece/articl ... source=rss
Δείτε το βίντεο που ο Big Brother διώχνει τον Αντώνη
Να η διαβολική Νέα Τάξη πραγμάτων τι καταφέρνει να κάνει. Να δημιουργεί ανθρώπους σαρκικούς χωρίς αγάπη μέσα τους. Μόνο σεξ. Δείτε πορνό. Και αλλάξτε δέκα γκόμενες και γκόμενους το χρόνο. Μη θέλετε να είστε άνθρωποι του Θεού ευσεβείς.
Εγώ πάντως αν και καταδικάζω αυτό που είπε ο άνθρωπος από την άλλη τον συμπονώ και δεν τον δικάζω όπως οι χιλιάδες στα σόσιαλ μίντια.
Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθω βαλέτω.
Θα φάει δυστυχώς για αυτόν τρελό bullying έξω στο κόσμο.
Συγχαρητήρια.
Είστε όσοι είστε τα ιδανικά πρόβατα της Νέας Τάξεως Πραγμάτων.
Η νέα τάξη πραγμάτων είναι κόρη της παλιάς θείο. Μεγάλωσε με τα ίδια πιστεύω. Άστο καλύτερα το παραμυθάκι. Μια χαρά άνθρωποι του θεού είναι οι τύποι που κράζεις για σαρκικούς και αλλάζουν δέκα γαμιάδες το χρόνο. αυτό το πράγμα μια χαρά πέρασε η θρησκεία σου στα πρόβατα. ακόμα και με τον παράδεισο-κόλαση ως πρώτο πρώτο καλλιεργεί ατομιστικά κτήνη που μόνο τον κώλο τους αξίζει να σώσουν. ασφαλώς και είναι κρίμα το μπούλνγκ που θα φάει. Επειδή θα το φάει από ίδιους με αυτόν.
Βάζουν μέσα στο big brother ομοφυλόφυλους και κάθε λογής γυναίκες και άντρες για να προωθήσουν τα νεοταξικά σχέδια τους. Την ομοφυλοφιλία και την πέρα για πέρα σαρκική ζωή.
Δε βλέπεις ότι προωθείται κάθε τι που είναι αντίθετο στο αγαθό θέλημα του Θεού? Τόσο πολύ έχει πωρωθεί η συνείδησή σας?
Και αν θες να ξέρεις, αν οι χριστιανοί είναι πρόβατα είναι με την καλή έννοια της λέξεως κι όχι με το υποτιμητικό ύφος που δίδετε εσείς οι απέναντι.
Πρόβατα με την έννοια ότι πράττουν οι χριστιανοί το θέλημα του αγαθού καλού ποιμένος Χριστού. Είναι δηλαδή άκακοι ταπεινοί κ.ο.κ. Όπως και είπε ο Χριστός "εγώ ειμαι ο καλός ο ποιμήν τα δικά μου πρόβατα ακούνε τη φωνή μου με αναγνωρίζουν και με ακολουθούν"
Θα ρθει η μέρα της κρίσεως ξαφνικά όπως ο κλέφτης τη νύχτα και θα τρέχετε να κρυφτείτε. Αντισταθείτε στο κάθετι νεοταξικό.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Σου φαίνεται να μην μπορεί να πηδήξει κάθε μέρα αυτός ; Μέχρι τα χθεσινά μούσκευαν οι καναπέδες απ αυτές που ζητάν το κεφάλι τουnowhere έγραψε: 07 Σεπ 2020, 18:14βασικά ότι είναι μαλάκας λέμε αλλά πως είναι οι βιαστές δλδ και δεν ταιριάζει στο προφίλ ο συγκεκριμένος?jason έγραψε: 07 Σεπ 2020, 17:58 Ε δεν το σκέφτεσαι από ενα σημείο και μετά ότι σε παρακολουθούν 3 το πρωί
Φιλαράκια του δεν είναι αλλά είναι σαν να ψωλοβαραω στον στρατό και να λέω στα αλλα φανταρια μαλακες έτσι μου ρχεται να πάρω κάνα καλασνικοφ και να πάω στη δουλειά
Από πλευράς καναλιού ναι
Από πλευράς ότι έκανε κάτι τρομερό όχι
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Και επειδή είναι ωραίος = δεν χρειάζεται να βιάσει?jason έγραψε: 07 Σεπ 2020, 18:17Σου φαίνεται να μην μπορεί να πηδήξει κάθε μέρα αυτός ; Μέχρι τα χθεσινά μούσκευαν οι καναπέδες απ αυτές που ζητάν το κεφάλι τουnowhere έγραψε: 07 Σεπ 2020, 18:14βασικά ότι είναι μαλάκας λέμε αλλά πως είναι οι βιαστές δλδ και δεν ταιριάζει στο προφίλ ο συγκεκριμένος?jason έγραψε: 07 Σεπ 2020, 17:58 Ε δεν το σκέφτεσαι από ενα σημείο και μετά ότι σε παρακολουθούν 3 το πρωί
Ο Παπαχρόνης ήταν άσχημος, δηλαδή? Σου φαινόταν να μην μπορούσε να πηδήξει κάθε μέρα ο Παπαχρόνης?
Εμενα δεν μου στεκει να διωξεις παικτη απο ριαλιτι απλα επειδη σκουζουν οι απ εξω.Αν ειχαν καποια επιτροπη ειδικων που αποφασισε οτι ο συγκεκριμενος ειναι επικινδυνος για τους υπολοιπους παικτες θα ειχε λογικη.Αλλιως ας το αφηναν στην κριση του κοινου
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- περαστικος
Εδιωξαν τον Αντωνη Αλεξανδριδη απο το Big Brother
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Τώρα αν σου κόβει λίγο το δίνεις στο κοινόGoBack έγραψε: 07 Σεπ 2020, 18:20Εμενα δεν μου στεκει να διωξεις παικτη απο ριαλιτι απλα επειδη σκουζουν οι απ εξω.Αν ειχαν καποια επιτροπη ειδικων που αποφασισε οτι ο συγκεκριμενος ειναι επικινδυνος για τους υπολοιπους παικτες θα ειχε λογικη.Αλλιως ας το αφηναν στην κριση του κοινου![]()
Να μείνει ή να φύγει ο Αντωνης;
Μεταγραφή βγάζεις
- vantono
Τί επειδή απλά σκούζουν οι απ'όξω μωρέ κι εσύ?GoBack έγραψε: 07 Σεπ 2020, 18:20Εμενα δεν μου στεκει να διωξεις παικτη απο ριαλιτι απλα επειδη σκουζουν οι απ εξω.Αν ειχαν καποια επιτροπη ειδικων που αποφασισε οτι ο συγκεκριμενος ειναι επικινδυνος για τους υπολοιπους παικτες θα ειχε λογικη.Αλλιως ας το αφηναν στην κριση του κοινου![]()
Re: Εδιωξαν τον Αντωνη Αλεξανδριδη απο το Big Brother
Αποκαταστάθηκε η δημοκρατία αν και μερικοί στο φβ ξεχάσατε να καταδικάσετε όσα είπε
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ξερουμε ποιοι ειναι αυτοι οι χορηγοι;Και τωρα δηλαδη θα επιστρεψουν;vantono έγραψε: 07 Σεπ 2020, 18:23Τί επειδή απλά σκούζουν οι απ'όξω μωρέ κι εσύ?GoBack έγραψε: 07 Σεπ 2020, 18:20Εμενα δεν μου στεκει να διωξεις παικτη απο ριαλιτι απλα επειδη σκουζουν οι απ εξω.Αν ειχαν καποια επιτροπη ειδικων που αποφασισε οτι ο συγκεκριμενος ειναι επικινδυνος για τους υπολοιπους παικτες θα ειχε λογικη.Αλλιως ας το αφηναν στην κριση του κοινου![]()
Εδώ τους αποσύρθηκαν μια ντουζινα χορηγοί λέει, ποιος χέστηκε για τους απ'οξω και τα τουίτερ και το σούσουρο! Απλώς τους χάλασε τη μπίζνα.
- vantono
Ο ένας που θυμάμαι να διάβασα (και αποσυρθηκε απο τους πρώτους αν θυμαμαι καλα, αν οχι πρώτος), είναι μια πασίγνωστη εταιρεία επίπλων. Μου καρφώθηκε αμεσως στο μυαλό επειδή ειχα ψωνίσει απο 'κει παλιότερα. Και κάμποσοι άλλοι.GoBack έγραψε: 07 Σεπ 2020, 18:26Ξερουμε ποιοι ειναι αυτοι οι χορηγοι;Και τωρα δηλαδη θα επιστρεψουν;vantono έγραψε: 07 Σεπ 2020, 18:23Τί επειδή απλά σκούζουν οι απ'όξω μωρέ κι εσύ?GoBack έγραψε: 07 Σεπ 2020, 18:20
Εμενα δεν μου στεκει να διωξεις παικτη απο ριαλιτι απλα επειδη σκουζουν οι απ εξω.Αν ειχαν καποια επιτροπη ειδικων που αποφασισε οτι ο συγκεκριμενος ειναι επικινδυνος για τους υπολοιπους παικτες θα ειχε λογικη.Αλλιως ας το αφηναν στην κριση του κοινου![]()
Εδώ τους αποσύρθηκαν μια ντουζινα χορηγοί λέει, ποιος χέστηκε για τους απ'οξω και τα τουίτερ και το σούσουρο! Απλώς τους χάλασε τη μπίζνα.
Δεν το βλέπω φυσικά να επιστρέφουν μετά απ'αυτο, απλα η εκπομπή παλεύει να σώσει ό,τι σώζεται μέσω του όποιου ντάματζ κοντρόλ.
φυσικά και ξέρουμεGoBack έγραψε: 07 Σεπ 2020, 18:26Ξερουμε ποιοι ειναι αυτοι οι χορηγοι;Και τωρα δηλαδη θα επιστρεψουν;vantono έγραψε: 07 Σεπ 2020, 18:23Τί επειδή απλά σκούζουν οι απ'όξω μωρέ κι εσύ?GoBack έγραψε: 07 Σεπ 2020, 18:20
Εμενα δεν μου στεκει να διωξεις παικτη απο ριαλιτι απλα επειδη σκουζουν οι απ εξω.Αν ειχαν καποια επιτροπη ειδικων που αποφασισε οτι ο συγκεκριμενος ειναι επικινδυνος για τους υπολοιπους παικτες θα ειχε λογικη.Αλλιως ας το αφηναν στην κριση του κοινου![]()
https://www.news247.gr/psixagogia/tileo ... 08681.html
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 36 Απαντήσεις
- 849 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
-