Αυτο ειναι το αλλο ακρο, κανεις το παιδι σου κακομαθημενοΑσέβαστος έγραψε: 29 Ιαν 2020, 09:10και μενα. μαλιστα μου εχει μεινει απωθημενο, και καπου βαθια μεσα μου παρακαλαω να βρεθει ενας να ριξει μια ψιλη στο γιο μου, για να μπορεσω μετα να του ριξω ολες οσες εχω φαει στο σχολειο σαν πιτσιρικας, με το νομιμο τοκο 40 ετων.Ορέστης 35 έγραψε: 29 Ιαν 2020, 00:06Κι εμας μας βαραγανε με το χαρακα και μαλιστα απο την πανω πλευρα που ποναγε πιο πολυ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί υπάρχουν ακόμα ΕΠΑΛ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Ορέστης 35
Re: Γιατί υπάρχουν ακόμα ΕΠΑΛ;
- hellegennes
Όλοι μαθητές του Πειραιά ήταν υπόδειγμα κατά τα έτη 1966-1978; Γι' αυτό ο Πειραιάς φημίζεται για το άριστο επίπεδο μόρφωσης των σημερινών 50άρηδων ως 70άρηδων; Ανάμεσα στους οποίους φυσικά δεν υπάρχουν παραβατικά στοιχεία, μαλακιστήρια, απατεώνες και εγκληματίες.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 29 Ιαν 2020, 14:31Είσαι μικρουλάκι εσύ και δεν έχεις εμπειρία από "φανταστικές" εποχές και "φανταστικές' χώρες -εξ ού και οι εύκολες ειρωνείες...
Αυτά γίνονταν -και τα έζησα βέβαια- στη φανταστική εποχή 1966-1978, στη φανταστική χώρα Ελλάδα, στη φανταστική πόλη του Πειραιά
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Highlander
hellegennes έγραψε: 29 Ιαν 2020, 22:43Όλοι μαθητές του Πειραιά ήταν υπόδειγμα κατά τα έτη 1966-1978; Γι' αυτό ο Πειραιάς φημίζεται για το άριστο επίπεδο μόρφωσης των σημερινών 50άρηδων ως 70άρηδων; Ανάμεσα στους οποίους φυσικά δεν υπάρχουν παραβατικά στοιχεία, μαλακιστήρια, απατεώνες και εγκληματίες.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 29 Ιαν 2020, 14:31Είσαι μικρουλάκι εσύ και δεν έχεις εμπειρία από "φανταστικές" εποχές και "φανταστικές' χώρες -εξ ού και οι εύκολες ειρωνείες...
Αυτά γίνονταν -και τα έζησα βέβαια- στη φανταστική εποχή 1966-1978, στη φανταστική χώρα Ελλάδα, στη φανταστική πόλη του Πειραιά
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
ναί.....εντάξει ήταν τελευταία αποκριά τού 19 καί είχε δώσει ό δ/ντης τίς υπόλοιπες 4ώρες γιά πάρτυ μασκέΣτύγιος έγραψε: 26 Ιαν 2020, 10:09JESUS CHRIST!! Εσύ είσαι sibylic;sibylic έγραψε: 26 Ιαν 2020, 04:09πώς τόπες αυτό ρέ σύ απ'τά 28 χρόνια πού δουλεύω μόνο 2 ήμουν σε επαλ τά υπόλοιπα σε γελblackpaint έγραψε: 26 Ιαν 2020, 03:11 Αμυαλοι και ανοητοι γεροντοφορουμιτες, εαν ειχατε μια σταλα μυαλο, θα ειχατε καταλαβει πως οι νεοι ανθρωποι ειναι κατι που σπανιζει στην χωρα μας, και ως εκ τουτου ειναι πολυτιμοι και χρειαζονται βοηθεια και προστασια, και απο αυτους τους νεους, εκεινοι που χρειαζονται περισσοτερη προστασια και βοηθεια ειναι οι παραβατικοι νεοι.
δυτικών συνοικιών, είχα τή δυνατότητα νά φύγω είτε γιά μετεκπαίδευση μεσω ΣΕΛΜΕ είτε νά μπλεχτώ
σε συνδικαλιστικά γιά μειωμένο ωράριο αλλά δεν τό έκανα γιατί μού άρεσε αυτή ή δουλειά καί ήμουν
"κώλος καί βρακί μέ τά παιδιά"(ζυμωμένος μέ τήν εκπαιδευτική έννοια),από φέτο μόνο καί γιά άλλα 3
χρόνια πού απομένουν είμαι σε νυκτερινό με νέους μαθητές 24,25 έως καί 30 μέ 35.
κάποτε ή δ/νση σε κάποιο γελ πήγε νά μού κάνει θέμα, επειδή ήθελαν οί μαθητές μάθημα μουσικής καί
μαζί με 2 συναδελφους παίξαμε μουσική με βοήθεια μπάντας
![]()
![]()
![]()
ΣΣ: Προφανώς είναι πλάκα , αλλά και πάλι κάπως μου ήρθε.![]()
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
πάντως μέ τά βιντεο υπάρχει κίνδυνος, τή χρονιά 15-16 τήν ημέρα τής τσικνοπέμπτης καί τήν 4η ώρα ενώ
προχώραγε τό μάθημα κανονικά(...εδώ νά πώ ότι ό δ/ντης είχε δώσει τίς 3 τελευταίες ώρες γιά πάρτυ καί
τά παιδιά ήταν τσαντισμένα γιατί θέλανε από τή 2η ώρα) σηκώνεται ένας καί μού ζητάει γιά wc , τού λέω
ωραία μήν αργήσεις(ήταν διπλα τό βεσε), αυτός πήγε καί ντύθηκε κουκουλοφόρος καί ήρθε (ωστόσο τά
περισσότερα παιδιά ντυμένα μασκε),καθώς τού άνοιξα μπήκε μέσα καί κάθισε κανονικά στό θρανίο,εννοείται
τόν είχα καταλάβει, έλα όμως πού είχανε τραβήξει βιντ τή σκηνή καί τήν ανέβασαν στό γιουντιούμπι......
στά σχόλια από κάτω γράφανε διάφοροι γονείς(...από διάφορα μέρη) "ρέ κοιτάτε πού καταντήσανε τά σχολεία",
"αίσχος μπαίνουν κουκουλοφόροι στό τμήμα καί ό δάσκαλος δεν μιλάει καθόλου"..............
προχώραγε τό μάθημα κανονικά(...εδώ νά πώ ότι ό δ/ντης είχε δώσει τίς 3 τελευταίες ώρες γιά πάρτυ καί
τά παιδιά ήταν τσαντισμένα γιατί θέλανε από τή 2η ώρα) σηκώνεται ένας καί μού ζητάει γιά wc , τού λέω
ωραία μήν αργήσεις(ήταν διπλα τό βεσε), αυτός πήγε καί ντύθηκε κουκουλοφόρος καί ήρθε (ωστόσο τά
περισσότερα παιδιά ντυμένα μασκε),καθώς τού άνοιξα μπήκε μέσα καί κάθισε κανονικά στό θρανίο,εννοείται
τόν είχα καταλάβει, έλα όμως πού είχανε τραβήξει βιντ τή σκηνή καί τήν ανέβασαν στό γιουντιούμπι......
στά σχόλια από κάτω γράφανε διάφοροι γονείς(...από διάφορα μέρη) "ρέ κοιτάτε πού καταντήσανε τά σχολεία",
"αίσχος μπαίνουν κουκουλοφόροι στό τμήμα καί ό δάσκαλος δεν μιλάει καθόλου"..............
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Who is The 4th man την 30 Ιαν 2020, 02:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
μέ τά βιντ πού ανεβοκατεβάζουν μαθητές,όπως αυτό τής επιθετικής συμπεριφοράς
τού μαθητή στή καθηγήτρια,αλλά καί άλλα πού δείχνουν περίεργες έως ακραίες
συμπεριφορές καθηγητών μέσα στή τάξη,άλλα πού δείχνουν τρελά πάρτυ στή διάρκεια
καταλήψεων,υπάρχει τό ενδεχόμενο νά περάσει στό κόσμο(μέ κατάληλη μόχλευση από
μμε) ότι καλό θά ήταν νά έμπαιναν βιντεοκάμερες σέ διάφορους χώρους εντός σχολικής
μονάδας σέ 1η φάση καί αργότερα μέσα στή τάξη......εδώ τό πράμα αγριεύει όμως καί
αρχίζει νά γίνεται Οργουελικό
μμε) ότι καλό θά ήταν νά έμπαιναν βιντεοκάμερες σέ διάφορους χώρους εντός σχολικής
μονάδας σέ 1η φάση καί αργότερα μέσα στή τάξη......εδώ τό πράμα αγριεύει όμως καί
Τρελό μωρό πάντως φαίνεται η επαπειλούσα , αν ήμουν ελεύθερος της τον "έσφιγγα" ασμένως ..sibylic έγραψε: 30 Ιαν 2020, 01:15ναί.....εντάξει ήταν τελευταία αποκριά τού 19 καί είχε δώσει ό δ/ντης τίς υπόλοιπες 4ώρες γιά πάρτυ μασκέΣτύγιος έγραψε: 26 Ιαν 2020, 10:09JESUS CHRIST!! Εσύ είσαι sibylic;sibylic έγραψε: 26 Ιαν 2020, 04:09
πώς τόπες αυτό ρέ σύ απ'τά 28 χρόνια πού δουλεύω μόνο 2 ήμουν σε επαλ τά υπόλοιπα σε γελ
δυτικών συνοικιών, είχα τή δυνατότητα νά φύγω είτε γιά μετεκπαίδευση μεσω ΣΕΛΜΕ είτε νά μπλεχτώ
σε συνδικαλιστικά γιά μειωμένο ωράριο αλλά δεν τό έκανα γιατί μού άρεσε αυτή ή δουλειά καί ήμουν
"κώλος καί βρακί μέ τά παιδιά"(ζυμωμένος μέ τήν εκπαιδευτική έννοια),από φέτο μόνο καί γιά άλλα 3
χρόνια πού απομένουν είμαι σε νυκτερινό με νέους μαθητές 24,25 έως καί 30 μέ 35.
κάποτε ή δ/νση σε κάποιο γελ πήγε νά μού κάνει θέμα, επειδή ήθελαν οί μαθητές μάθημα μουσικής καί
μαζί με 2 συναδελφους παίξαμε μουσική με βοήθεια μπάντας
![]()
![]()
![]()
ΣΣ: Προφανώς είναι πλάκα , αλλά και πάλι κάπως μου ήρθε.![]()
![]()
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
2η λυκ. τώρα είναι 3η.....εγώ είμαι σέ νυκτερινό καπου δυτ.συνοικίεςΣτύγιος έγραψε: 30 Ιαν 2020, 02:28Τρελό μωρό πάντως φαίνεται η επαπειλούσα , αν ήμουν ελεύθερος της τον "έσφιγγα" ασμένως ..
- Eθνικοκοινωνιστης
η αντρικη καταπιεση που κυριολεκτικα συνθλιβει το ανδρικο φυλο ειναι υπευθυνη για τις αιθουσες ζουγκλα και κατ'επεκταση και ο καπιταλισμος
δεν θα μου κανει εντυπωση αν προερχεται απο μονογονεικη οικογενεια στην οποια εκλιπει η πατρικη φιγουρα
δεν θα μου κανει εντυπωση αν προερχεται απο μονογονεικη οικογενεια στην οποια εκλιπει η πατρικη φιγουρα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Ορέστης 35
Πως εκφραζεστε ετσι για ανηλικη μαθητρια κυριε καθηγητα;Στύγιος έγραψε: 30 Ιαν 2020, 02:28Τρελό μωρό πάντως φαίνεται η επαπειλούσα , αν ήμουν ελεύθερος της τον "έσφιγγα" ασμένως ..
-
Αρρηνmax41postspermonth
- Phorum.gr user: Μητσάκος
Πρωτον δεν είναι δική του μαθήτρια και δεύτερον η νεαρα είναι σε ηλικία νομίμου γάμου αν δηλαδή μια κοπέλα της ηλικίας της παντρευτεί δεν θα της τον "σφίγγει" ο σύζυγος της; εκεί είναι αναιδης η πραξη ;όχι βέβαια ...διότι είναι ευλογημένη με το γάμο οπότε ;
Και μην πείτε όμως πως αυτο που υπονοεί ο στυγιος είναι προ του γάμου γιατί και ο σύζυγός προ του γάμου θα της το έκανε μάλλον ...τι μάλλον...πιθανότατα!!!
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
και μετά γκρινιάζουν που τους λένε εσύ είσαι ο βιαστής
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
και γιατι να μην μπουν καμερες; γινεται κατι στα σχολεια που πρεπει να μενει κρυφο;sibylic έγραψε: 30 Ιαν 2020, 02:04 μέ τά βιντ πού ανεβοκατεβάζουν μαθητές,όπως αυτό τής επιθετικής συμπεριφοράς
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Πάντως αν το δεις το βίντεο ως θεατρικό, θα μπορούσε να είναι η κόντρα παοκ κυβέρνησης. Με άλλαγη πλοκής βέβαια, γιατί η καθηγήτρια δε μάσησε.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Eθνικοκοινωνιστης
τρελο μωρο η χοντρη και ο Στυξ ερχεται μετα και με τραμπουκιζει στο νημα μου 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1