Το τουίτ που πόσταρες, αν είναι του under. Αν δεν είναι πάσο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
alexandroso
Re: Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Re: Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας
Δεν ειναι τουιτ, ειναι το ακουντ του και το εχει στην υπογραφη του. Γιατι ειναι φαουλ?
το είχα πει και λίγο πιο πριν.elchav έγραψε: 08 Οκτ 2019, 14:55alexandroso έγραψε: 08 Οκτ 2019, 14:41Ναι, ούτε εγώ το είδα. Ευτυχώς υπάρχουν και οι ανακεφαλαιώσεις απ αυτούς που δεν βαριούνται να διαβάζουν τόσες σελίδες μαλακίες και δεν τα χάνουμε τα διαμάντια.φυσικά, ήταν ο μέγας foscilis, αλλά δεν βλέπω το επίθετο "αραβικό"foscilis έγραψε: 08 Οκτ 2019, 10:30 Εγώ θα παρακαλούσα τον φίλο Cavaliere που είδε το βίντεο και αηδιάζει με τις ρατσιστικές εκφράσεις κατά των Κυπρίων θεωρώντας και τις δύο πλευρές εξίσου απαράδεκτες να μας δείξει αν δεν του είναι κόπος 5 σημεία στο βίντεο με ρατσιστικές εκφράσεις κατά των Κυπρίων ώστε να συμψηφίζονται έστω με το παραλήρημα του τραβελιού ανάμεσα στα δευτερόλεπτα 42 και 44 (το οποίο συνεχίζεται επί ένα λεπτό ακατάσχετα και καταλήγει σε φάπα).
-
alexandroso
Αν το χει στην υπογραφή του πάσο.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 08 Οκτ 2019, 15:33 Δεν ειναι τουιτ, ειναι το ακουντ του και το εχει στην υπογραφη του. Γιατι ειναι φαουλ?
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
-
onomamelous
πάντως η Ρωσίδα δεν πρέπει να είναι καμία τυχαία που καθαρίζει σπίτια να βγάλει το μεροκάματο. παίζει να έχει περισσότερα και από τις 3 μαζί.
Χιουμοριστικο statement στο προφιλ μου ειναι αλλα ο συμπαθης Αχαριστος δεν φημιζεται για την ευφυια του και νομιζει οτι μου την ειπεalexandroso έγραψε: 08 Οκτ 2019, 16:01Αν το χει στην υπογραφή του πάσο.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 08 Οκτ 2019, 15:33 Δεν ειναι τουιτ, ειναι το ακουντ του και το εχει στην υπογραφη του. Γιατι ειναι φαουλ?
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
ωραία πύτισσα η ζωή
- Επικοινωνία:
vantono έγραψε: 08 Οκτ 2019, 10:33Ακομα και στα σκληρότερα μεθύσια μου στο παρελθόν, στα μακρινά μου νιάτα,δεν εχω υπάρξει ποτέ τοσο κακόγουστος. Σε παρακαλώ, εγώ δεν σε έβρισα.enaon έγραψε: 08 Οκτ 2019, 10:30σε έχει πικράνει Κύπρια;vantono έγραψε: 08 Οκτ 2019, 10:21έχει πλάκα δω μέσα ο τρόπος που πάνε στα μουλωχτά κάποιοι/ες να βγάλουν λάδι τον αραβόβοθρο, είτε μεσω εξισώσεων με την Πρωθιέρεια του άριου γένους με την υποδειγματική συμπεριφορά απεναντι στις κίσσες της ντροπής της Μεσογείου, ειτε όπως αλλιως...
![]()
![]()
Σιγα μωρη κυρια....
ωραία πύτισσα η ζωή
-
Παρταλι
https://m-l.gr/%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81 ... %B5%CE%B1/Naranjita έγραψε: 08 Οκτ 2019, 15:02θενκς.
απορια:
επιτρεπεται οι κωφαλαλοι να οδηγουν;
υ.γ.
το απογευμα θα δω επιτελους και το πολυποθητο βιντεο με τις κυπριες να βριζουν την ρωσιδα για να εχω ολοκληρωμένη αποψη
![]()
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν νομιζω πως υπάρχει θεμα ρατσισμού. Οι 2 γυναίκες δεν μπορουσαν να διαχειριστούν τον θυμό τους και ξεστώμιζαν οτι βρισιά μπορουσαν να σκεφτουν. Το ίδιο κάνουν και πολλοί εδω μεσα (και σε αλλα σοσιαλ μιντια) χωρίς να είναι καν θυμωμένοι.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- Επικοινωνία:
Πήξεν....- Casper - έγραψε: 07 Οκτ 2019, 21:40 Αυτό είπα κι' εγώ. Και η "συζήτηση" προχωρά. Όχι μόνο τους βρίζουν αλλά τολμάνε να μιλάνε για βομβαρδισμό της Κύπρου
ωραία πύτισσα η ζωή
Το χιουμορακι σου υποδεικνυει πολλα που προφανως δεν εισαι σε θεση να αντιληφθειςunder έγραψε: 08 Οκτ 2019, 16:31Χιουμοριστικο statement στο προφιλ μου ειναι αλλα ο συμπαθης Αχαριστος δεν φημιζεται για την ευφυια του και νομιζει οτι μου την ειπεalexandroso έγραψε: 08 Οκτ 2019, 16:01Αν το χει στην υπογραφή του πάσο.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 08 Οκτ 2019, 15:33 Δεν ειναι τουιτ, ειναι το ακουντ του και το εχει στην υπογραφη του. Γιατι ειναι φαουλ?![]()
![]()
- Υδράργυρος
Τιμωρια το γαμησι; παρτο αλλιως. Απολαυσε τοΝτεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 08 Οκτ 2019, 16:38Δηλώνω ΠΕΡΙΕΡΓΗ
ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΜΕ
-
Michele Choupon
- Phorum.gr user: Michele Choupon
καταγωγη απο πατερα εχω πυργο ηλειας που σε καθε ευκαιρια τα χωνετε ομαδικα στο φορουμ αυτο,, ασε τους βομβαρδισμουςΝτεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 08 Οκτ 2019, 16:55Πήξεν....- Casper - έγραψε: 07 Οκτ 2019, 21:40 Αυτό είπα κι' εγώ. Και η "συζήτηση" προχωρά. Όχι μόνο τους βρίζουν αλλά τολμάνε να μιλάνε για βομβαρδισμό της Κύπρου
χαιρομαι οταν σας την λενε οτι καταγωγη και ναχετε
- Υδράργυρος
Να ρε ο βιλλος που της λεγανεonomamelous έγραψε: 08 Οκτ 2019, 16:27 πάντως η Ρωσίδα δεν πρέπει να είναι καμία τυχαία που καθαρίζει σπίτια να βγάλει το μεροκάματο. παίζει να έχει περισσότερα και από τις 3 μαζί.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 1067 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
-
- 121 Απαντήσεις