!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
alexandroso

Re: Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alexandroso »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 08 Οκτ 2019, 15:31
alexandroso έγραψε: 08 Οκτ 2019, 15:24 Αχάριστε αυτό είναι φάουλ. Διέγραψέ το σε παρακαλώ.
Ποιο ειναι φαουλ?
Το τουίτ που πόσταρες, αν είναι του under. Αν δεν είναι πάσο.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Re: Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Δεν ειναι τουιτ, ειναι το ακουντ του και το εχει στην υπογραφη του. Γιατι ειναι φαουλ?
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

elchav έγραψε: 08 Οκτ 2019, 14:55
alexandroso έγραψε: 08 Οκτ 2019, 14:41
elchav έγραψε: 08 Οκτ 2019, 14:39 επίσης, ρε μαλάκες, ποιος μίλησε για αραβικό τραβέλι :smt005: :smt005: :smt005: κλαίω
Ναι, ούτε εγώ το είδα. Ευτυχώς υπάρχουν και οι ανακεφαλαιώσεις απ αυτούς που δεν βαριούνται να διαβάζουν τόσες σελίδες μαλακίες και δεν τα χάνουμε τα διαμάντια.
foscilis έγραψε: 08 Οκτ 2019, 10:30 Εγώ θα παρακαλούσα τον φίλο Cavaliere που είδε το βίντεο και αηδιάζει με τις ρατσιστικές εκφράσεις κατά των Κυπρίων θεωρώντας και τις δύο πλευρές εξίσου απαράδεκτες να μας δείξει αν δεν του είναι κόπος 5 σημεία στο βίντεο με ρατσιστικές εκφράσεις κατά των Κυπρίων ώστε να συμψηφίζονται έστω με το παραλήρημα του τραβελιού ανάμεσα στα δευτερόλεπτα 42 και 44 (το οποίο συνεχίζεται επί ένα λεπτό ακατάσχετα και καταλήγει σε φάπα).
φυσικά, ήταν ο μέγας foscilis, αλλά δεν βλέπω το επίθετο "αραβικό"
το είχα πει και λίγο πιο πριν.
alexandroso

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alexandroso »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 08 Οκτ 2019, 15:33 Δεν ειναι τουιτ, ειναι το ακουντ του και το εχει στην υπογραφη του. Γιατι ειναι φαουλ?
Αν το χει στην υπογραφή του πάσο.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
onomamelous

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από onomamelous »

πάντως η Ρωσίδα δεν πρέπει να είναι καμία τυχαία που καθαρίζει σπίτια να βγάλει το μεροκάματο. παίζει να έχει περισσότερα και από τις 3 μαζί.

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

alexandroso έγραψε: 08 Οκτ 2019, 16:01
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 08 Οκτ 2019, 15:33 Δεν ειναι τουιτ, ειναι το ακουντ του και το εχει στην υπογραφη του. Γιατι ειναι φαουλ?
Χιουμοριστικο statement στο προφιλ μου ειναι αλλα ο συμπαθης Αχαριστος δεν φημιζεται για την ευφυια του και νομιζει οτι μου την ειπε :lol: :lol:
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ »

Υδράργυρος έγραψε: 08 Οκτ 2019, 14:53
Naranjita έγραψε: 08 Οκτ 2019, 14:51 τι δουλεια κανει η ρωσιδα, μάθαμε;
Γαμαει περίεργες
Δηλώνω ΠΕΡΙΕΡΓΗ

ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΜΕ
ωραία πύτισσα η ζωή
Άβαταρ μέλους
Επικοινωνία:

vantono έγραψε: 08 Οκτ 2019, 10:33
enaon έγραψε: 08 Οκτ 2019, 10:30
vantono έγραψε: 08 Οκτ 2019, 10:21 :lol: έχει πλάκα δω μέσα ο τρόπος που πάνε στα μουλωχτά κάποιοι/ες να βγάλουν λάδι τον αραβόβοθρο, είτε μεσω εξισώσεων με την Πρωθιέρεια του άριου γένους με την υποδειγματική συμπεριφορά απεναντι στις κίσσες της ντροπής της Μεσογείου, ειτε όπως αλλιως...
σε έχει πικράνει Κύπρια; :lol:
Ακομα και στα σκληρότερα μεθύσια μου στο παρελθόν, στα μακρινά μου νιάτα,δεν εχω υπάρξει ποτέ τοσο κακόγουστος. Σε παρακαλώ, εγώ δεν σε έβρισα. :oops:

Σιγα μωρη κυρια....
ωραία πύτισσα η ζωή
Παρταλι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παρταλι »

Naranjita έγραψε: 08 Οκτ 2019, 15:02
θενκς.

απορια:

επιτρεπεται οι κωφαλαλοι να οδηγουν;

υ.γ.

το απογευμα θα δω επιτελους και το πολυποθητο βιντεο με τις κυπριες να βριζουν την ρωσιδα για να εχω ολοκληρωμένη αποψη

:003:
https://m-l.gr/%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81 ... %B5%CE%B1/
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

Δεν νομιζω πως υπάρχει θεμα ρατσισμού. Οι 2 γυναίκες δεν μπορουσαν να διαχειριστούν τον θυμό τους και ξεστώμιζαν οτι βρισιά μπορουσαν να σκεφτουν. Το ίδιο κάνουν και πολλοί εδω μεσα (και σε αλλα σοσιαλ μιντια) χωρίς να είναι καν θυμωμένοι.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Άβαταρ μέλους
Επικοινωνία:

- Casper - έγραψε: 07 Οκτ 2019, 21:40 Αυτό είπα κι' εγώ. Και η "συζήτηση" προχωρά. Όχι μόνο τους βρίζουν αλλά τολμάνε να μιλάνε για βομβαρδισμό της Κύπρου
Πήξεν....
ωραία πύτισσα η ζωή
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

under έγραψε: 08 Οκτ 2019, 16:31
alexandroso έγραψε: 08 Οκτ 2019, 16:01
Χιουμοριστικο statement στο προφιλ μου ειναι αλλα ο συμπαθης Αχαριστος δεν φημιζεται για την ευφυια του και νομιζει οτι μου την ειπε :lol: :lol:
Το χιουμορακι σου υποδεικνυει πολλα που προφανως δεν εισαι σε θεση να αντιληφθεις :wink
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 08 Οκτ 2019, 16:38
Υδράργυρος έγραψε: 08 Οκτ 2019, 14:53
Naranjita έγραψε: 08 Οκτ 2019, 14:51 τι δουλεια κανει η ρωσιδα, μάθαμε;
Γαμαει περίεργες
Δηλώνω ΠΕΡΙΕΡΓΗ

ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΜΕ
Τιμωρια το γαμησι; παρτο αλλιως. Απολαυσε το :wink
Michele Choupon
Phorum.gr user: Michele Choupon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Michele Choupon »

Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 08 Οκτ 2019, 16:55
- Casper - έγραψε: 07 Οκτ 2019, 21:40 Αυτό είπα κι' εγώ. Και η "συζήτηση" προχωρά. Όχι μόνο τους βρίζουν αλλά τολμάνε να μιλάνε για βομβαρδισμό της Κύπρου
Πήξεν....
καταγωγη απο πατερα εχω πυργο ηλειας που σε καθε ευκαιρια τα χωνετε ομαδικα στο φορουμ αυτο,, ασε τους βομβαρδισμους
χαιρομαι οταν σας την λενε οτι καταγωγη και ναχετε
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

onomamelous έγραψε: 08 Οκτ 2019, 16:27 πάντως η Ρωσίδα δεν πρέπει να είναι καμία τυχαία που καθαρίζει σπίτια να βγάλει το μεροκάματο. παίζει να έχει περισσότερα και από τις 3 μαζί.

Να ρε ο βιλλος που της λεγανε
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”