!!! DEVELOPMENT MODE !!!

JOKER

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Re: JOKER

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Δεν την βάζουμε εμείς. Μπαίνει μόνη της.

Αξιολύπητο.

Αξιολύπητο.

H εξαίρεση.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πορφύριος Εξαρχίδης την 08 Οκτ 2019, 12:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

η φωνη φθινει, ειναι πολυ φθηνο αυτο που κανεις. δεν ειδα τα βιντεο αλλα ξερω ποσο εχει πεσει ο χαμιλ.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Ότι του φανεί του Λωλοστεφανή.
πήζον bot έγραψε: 08 Οκτ 2019, 12:04 η φωνη φθινει, ειναι πολυ φθηνο αυτο που κανεις. δεν ειδα τα βιντεο αλλα ξερω ποσο εχει πεσει ο χαμιλ.

Δεν το κάνω εγώ πήζοντα. Το κάνουν οι ίδιοι στον εαυτό τους.
σούπερ δημήτριος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από σούπερ δημήτριος »

όλα φθίνουν αλλά κυρίως για έμπνευση μιλούσα.ένα βαμπίρ πχ δεν θα έγραφε καλή μουσική στην αιωνιότητα,πάνω κάτω 1 με 10 καλούς δίσκους θα έβγαζε όπως ο μέσος θνητός
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

σούπερ δημήτριος έγραψε: 08 Οκτ 2019, 11:19
the comet the course the tail έγραψε: 08 Οκτ 2019, 11:00
σούπερ δημήτριος έγραψε: 08 Οκτ 2019, 10:43 ότι ο χάμιλ του 1998 είναι καλύτερος απο τον χάμιλ του 2019
ναι, συμφωνώ με τον εαυτό μου λοιπόν. :xena:
το '98 πάντως ήταν 50.
όχι συμφωνείς ότι υπάρχει φθορά με τον χρόνο και διαφωνείς με όσους το υποστηρίζουν
:smt018
διαφώνησα με συγκεκριμένα πράγματα. γενικά και αόριστα συμφωνώ ότι υπάρχει φθορά σε κάποιους τομείς.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Οκτ 2019, 12:15
πήζον bot έγραψε: 08 Οκτ 2019, 12:04 η φωνη φθινει, ειναι πολυ φθηνο αυτο που κανεις. δεν ειδα τα βιντεο αλλα ξερω ποσο εχει πεσει ο χαμιλ.

που κολαει αυτο με αυτο που συζηταμε?
alexandroso

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alexandroso »

σούπερ δημήτριος έγραψε: 08 Οκτ 2019, 12:16 όλα φθίνουν αλλά κυρίως για έμπνευση μιλούσα.ένα βαμπίρ πχ δεν θα έγραφε καλή μουσική στην αιωνιότητα,πάνω κάτω 1 με 10 καλούς δίσκους θα έβγαζε όπως ο μέσος θνητός
Εξαρτάται. Χωρίς να διαφωνώ ακριβώς υπάρχουν και εξαιρέσεις (που επιβεβαιώνουν τον κανόνα βέβαια) που γίνονται όλο και πιο καλοί με το πέρασμα του χρόνου. Τρανταχτό παράδειγμα αυτοί οι κύριοι...

Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

πήζον bot έγραψε: 08 Οκτ 2019, 12:22
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Οκτ 2019, 12:15

που κολαει αυτο με αυτο που συζηταμε?
Αυτοί εκτίθενται όταν πάνε να τραγουδήσουν ενώ δυσκολεύονται να αναπνεύσουν ρε μαλάκα τι που κολλάει; Εγώ τι δουλειά έχω; Ας μην βγαίνουν στη σκηνή στα 70 και στα 80 τους. Εγώ φταίω; Εγώ λέω το προφανές.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

αλλο συζητουσαμε, την καλλιτεχνικη αξια υποσταση σαν καλλιτεχνη, οχι σαν εκτελεστη.
εστω κι αν ειναι δικο του. τωρα μιλαμε σοβαρα? βαλε και εναν χορευτη μπαλετου στα 90.
ρε σοβαρεψου, οταν εμπλεκεται το σωμα φων χορδες γονατα αρθρωσεις κλπ δεν το συζηταμε.
ελεος
σούπερ δημήτριος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από σούπερ δημήτριος »

alexandroso έγραψε: 08 Οκτ 2019, 12:23 Εξαρτάται. Χωρίς να διαφωνώ ακριβώς υπάρχουν και εξαιρέσεις (που επιβεβαιώνουν τον κανόνα βέβαια)
εννοείται,το είπα κιόλας
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

οι πραγματικοι καλλιτεχνες ειναι σαν το παλο κρασι.
δεν σου αρεσει πια, δεν ηταν ποτε πραγματικος. (εκτος πολλων εξαιρεσεων και για διαφορους λογους)
κορόιοδο
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

πήζον bot έγραψε: 08 Οκτ 2019, 12:29 αλλο συζητουσαμε, την καλλιτεχνικη αξια υποσταση σαν καλλιτεχνη, οχι σαν εκτελεστη.
εστω κι αν ειναι δικο του. τωρα μιλαμε σοβαρα? βαλε και εναν χορευτη μπαλετου στα 90.
ρε σοβαρεψου, οταν εμπλεκεται το σωμα φων χορδες γονατα αρθρωσεις κλπ δεν το συζηταμε.
ελεος
Όπως έχω ήδη πει η διαχωριστική γραμμή σε αυτού του είδους ερμηνευτών μεταξύ καλλιτεχνικής αξίας και εκτελεστικής δεινότητας είναι δυσδιάκριτη. Ο Χάμιλ φυσικά είναι μόνο καλός για υπνοθεραπεία αλλά αυτό που προσπαθεί να ερμηνεύσει στα 70 δεν θα μπορούσε ποτέ να το γράψει στα 70 του. Πήζον. Μπαγλαμά.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Οκτ 2019, 12:38
πήζον bot έγραψε: 08 Οκτ 2019, 12:29 αλλο συζητουσαμε, την καλλιτεχνικη αξια υποσταση σαν καλλιτεχνη, οχι σαν εκτελεστη.
ελεος
Όπως έχω ήδη πει η διαχωριστική γραμμή σε αυτού του είδους ερμηνευτών μεταξύ καλλιτεχνικής αξίας και εκτελεστικής δεινότητας είναι δυσδιάκριτη. Ο Χάμιλ φυσικά είναι μόνο καλός για υπνοθεραπεία αλλά αυτό που προσπαθεί να ερμηνεύσει στα 70 δεν θα μπορούσε ποτέ να το γράψει στα 70 του. Πήζον. Μπαγλαμά.
Ειδα το βιντεο του χαμιλ.
εισαι ασχετος. μια χαρα ηταν. και εχει πολυ δυσκολες νοτες.
πες το εσυ εκει πανω και ανεβασε.
αιντε βλητο
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Πες το εσύ ρε μαλάκα πήζοντα. Καλύτερα θα το πεις. Ζούδι. Πρτ. Πίσω στο χωριό σου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”