!!! DEVELOPMENT MODE !!!
JOKER
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: JOKER
Δεν την βάζουμε εμείς. Μπαίνει μόνη της.
Αξιολύπητο.
Αξιολύπητο.
H εξαίρεση.
Αξιολύπητο.
Αξιολύπητο.
H εξαίρεση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πορφύριος Εξαρχίδης την 08 Οκτ 2019, 12:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- Πορφύριος Εξαρχίδης
-
σούπερ δημήτριος
όλα φθίνουν αλλά κυρίως για έμπνευση μιλούσα.ένα βαμπίρ πχ δεν θα έγραφε καλή μουσική στην αιωνιότητα,πάνω κάτω 1 με 10 καλούς δίσκους θα έβγαζε όπως ο μέσος θνητός
-
the comet the course the tail
σούπερ δημήτριος έγραψε: 08 Οκτ 2019, 11:19όχι συμφωνείς ότι υπάρχει φθορά με τον χρόνο και διαφωνείς με όσους το υποστηρίζουνthe comet the course the tail έγραψε: 08 Οκτ 2019, 11:00ναι, συμφωνώ με τον εαυτό μου λοιπόν.σούπερ δημήτριος έγραψε: 08 Οκτ 2019, 10:43 ότι ο χάμιλ του 1998 είναι καλύτερος απο τον χάμιλ του 2019![]()
το '98 πάντως ήταν 50.
διαφώνησα με συγκεκριμένα πράγματα. γενικά και αόριστα συμφωνώ ότι υπάρχει φθορά σε κάποιους τομείς.
που κολαει αυτο με αυτο που συζηταμε?Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Οκτ 2019, 12:15Ότι του φανεί του Λωλοστεφανή.
πήζον bot έγραψε: 08 Οκτ 2019, 12:04 η φωνη φθινει, ειναι πολυ φθηνο αυτο που κανεις. δεν ειδα τα βιντεο αλλα ξερω ποσο εχει πεσει ο χαμιλ.
Δεν το κάνω εγώ πήζοντα. Το κάνουν οι ίδιοι στον εαυτό τους.
-
alexandroso
Εξαρτάται. Χωρίς να διαφωνώ ακριβώς υπάρχουν και εξαιρέσεις (που επιβεβαιώνουν τον κανόνα βέβαια) που γίνονται όλο και πιο καλοί με το πέρασμα του χρόνου. Τρανταχτό παράδειγμα αυτοί οι κύριοι...σούπερ δημήτριος έγραψε: 08 Οκτ 2019, 12:16 όλα φθίνουν αλλά κυρίως για έμπνευση μιλούσα.ένα βαμπίρ πχ δεν θα έγραφε καλή μουσική στην αιωνιότητα,πάνω κάτω 1 με 10 καλούς δίσκους θα έβγαζε όπως ο μέσος θνητός
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Αυτοί εκτίθενται όταν πάνε να τραγουδήσουν ενώ δυσκολεύονται να αναπνεύσουν ρε μαλάκα τι που κολλάει; Εγώ τι δουλειά έχω; Ας μην βγαίνουν στη σκηνή στα 70 και στα 80 τους. Εγώ φταίω; Εγώ λέω το προφανές.πήζον bot έγραψε: 08 Οκτ 2019, 12:22που κολαει αυτο με αυτο που συζηταμε?Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Οκτ 2019, 12:15Ότι του φανεί του Λωλοστεφανή.
πήζον bot έγραψε: 08 Οκτ 2019, 12:04 η φωνη φθινει, ειναι πολυ φθηνο αυτο που κανεις. δεν ειδα τα βιντεο αλλα ξερω ποσο εχει πεσει ο χαμιλ.
Δεν το κάνω εγώ πήζοντα. Το κάνουν οι ίδιοι στον εαυτό τους.
αλλο συζητουσαμε, την καλλιτεχνικη αξια υποσταση σαν καλλιτεχνη, οχι σαν εκτελεστη.
εστω κι αν ειναι δικο του. τωρα μιλαμε σοβαρα? βαλε και εναν χορευτη μπαλετου στα 90.
ρε σοβαρεψου, οταν εμπλεκεται το σωμα φων χορδες γονατα αρθρωσεις κλπ δεν το συζηταμε.
ελεος
εστω κι αν ειναι δικο του. τωρα μιλαμε σοβαρα? βαλε και εναν χορευτη μπαλετου στα 90.
ρε σοβαρεψου, οταν εμπλεκεται το σωμα φων χορδες γονατα αρθρωσεις κλπ δεν το συζηταμε.
ελεος
-
σούπερ δημήτριος
εννοείται,το είπα κιόλαςalexandroso έγραψε: 08 Οκτ 2019, 12:23 Εξαρτάται. Χωρίς να διαφωνώ ακριβώς υπάρχουν και εξαιρέσεις (που επιβεβαιώνουν τον κανόνα βέβαια)
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Όπως έχω ήδη πει η διαχωριστική γραμμή σε αυτού του είδους ερμηνευτών μεταξύ καλλιτεχνικής αξίας και εκτελεστικής δεινότητας είναι δυσδιάκριτη. Ο Χάμιλ φυσικά είναι μόνο καλός για υπνοθεραπεία αλλά αυτό που προσπαθεί να ερμηνεύσει στα 70 δεν θα μπορούσε ποτέ να το γράψει στα 70 του. Πήζον. Μπαγλαμά.πήζον bot έγραψε: 08 Οκτ 2019, 12:29 αλλο συζητουσαμε, την καλλιτεχνικη αξια υποσταση σαν καλλιτεχνη, οχι σαν εκτελεστη.
ελεος
Ειδα το βιντεο του χαμιλ.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Οκτ 2019, 12:38Όπως έχω ήδη πει η διαχωριστική γραμμή σε αυτού του είδους ερμηνευτών μεταξύ καλλιτεχνικής αξίας και εκτελεστικής δεινότητας είναι δυσδιάκριτη. Ο Χάμιλ φυσικά είναι μόνο καλός για υπνοθεραπεία αλλά αυτό που προσπαθεί να ερμηνεύσει στα 70 δεν θα μπορούσε ποτέ να το γράψει στα 70 του. Πήζον. Μπαγλαμά.πήζον bot έγραψε: 08 Οκτ 2019, 12:29 αλλο συζητουσαμε, την καλλιτεχνικη αξια υποσταση σαν καλλιτεχνη, οχι σαν εκτελεστη.
ελεος
εισαι ασχετος. μια χαρα ηταν. και εχει πολυ δυσκολες νοτες.
πες το εσυ εκει πανω και ανεβασε.
αιντε βλητο
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Πες το εσύ ρε μαλάκα πήζοντα. Καλύτερα θα το πεις. Ζούδι. Πρτ. Πίσω στο χωριό σου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 57 Απαντήσεις
- 1723 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo