Don't call us. We call youΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε: 08 Σεπ 2019, 18:54Γιατί;sys3x έγραψε: 08 Σεπ 2019, 18:47Τέλεια.
Είσαι πολύ τυχερός, θα σε κάνω Ήρωα μαλάκα μου.
Λοιπόν μπες κατευθείαν στο elefthero.net και άνοιξε λογαριασμό με το ίδιο νικ, επιβεβαίωσε και περίμενε τις επόμενες εντολές.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κεραμέως: «Το μάθημα της Ιστορίας να αναπτύσσει την εθνική συνείδηση»
Re: Κεραμέως: «Το μάθημα της Ιστορίας να αναπτύσσει την εθνική συνείδηση»
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Μπου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 08 Σεπ 2019, 19:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γυρολάγνος δεν είσαι ,πάρε τον ΠΟΥΛΟ.ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε: 08 Σεπ 2019, 18:41 Είμαι αλβανολαγνος, τουρκολάγνος, γυφτολαγνος, τουρκοσπορος, μεμετι, γιουσουφάκι, πουλημενος, ουροπεολαγνος, χανουμακι, σκατολαγνος, σκοπιανολαγνος, βουλγαρολαγνος, χασακι, φραγκολαγνος, είμαι ένα σωρό αλλά πράγματα. Και πιστεύω ότι η κυρία Κεραμεως κάνει μεγάλο λάθος.
Δεν είναι αυτός που νομίζω δηλαδή;Στύγιος έγραψε: 08 Σεπ 2019, 19:32Γυρολάγνος δεν είσαι ,πάρε τον ΠΟΥΛΟ.ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε: 08 Σεπ 2019, 18:41 Είμαι αλβανολαγνος, τουρκολάγνος, γυφτολαγνος, τουρκοσπορος, μεμετι, γιουσουφάκι, πουλημενος, ουροπεολαγνος, χανουμακι, σκατολαγνος, σκοπιανολαγνος, βουλγαρολαγνος, χασακι, φραγκολαγνος, είμαι ένα σωρό αλλά πράγματα. Και πιστεύω ότι η κυρία Κεραμεως κάνει μεγάλο λάθος.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Δεν ξέρω ,κέρασε τον ένα πιτόγυρο με τζατζίκι να δούμε πως θα πάειΧαοτικός έγραψε: 08 Σεπ 2019, 19:35Δεν είναι αυτός που νομίζω δηλαδή;Στύγιος έγραψε: 08 Σεπ 2019, 19:32Γυρολάγνος δεν είσαι ,πάρε τον ΠΟΥΛΟ.ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε: 08 Σεπ 2019, 18:41 Είμαι αλβανολαγνος, τουρκολάγνος, γυφτολαγνος, τουρκοσπορος, μεμετι, γιουσουφάκι, πουλημενος, ουροπεολαγνος, χανουμακι, σκατολαγνος, σκοπιανολαγνος, βουλγαρολαγνος, χασακι, φραγκολαγνος, είμαι ένα σωρό αλλά πράγματα. Και πιστεύω ότι η κυρία Κεραμεως κάνει μεγάλο λάθος.
Κάτσε να τον ρωτήσω...
Ρε συ. Τι φρούτα βγάζει η Καλαμάτα;
Ρε συ. Τι φρούτα βγάζει η Καλαμάτα;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ποδολαγμος δεν ειναι και ανησυχω.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Βρε πάρε τα χάπια σου που έχεις λαλήσει από τους δύο πρώτους μήνες, ενώ έχεις μια τετραετία στην καλύτερη.ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε: 08 Σεπ 2019, 18:13Πρετεντέρη Πρετεντέρη ο κωλος σου στάζει μέλιΠρετεντέρης έγραψε: 08 Σεπ 2019, 17:56Τα χάπια σου γρήγορα.ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε: 08 Σεπ 2019, 17:28 ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΙΚΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ... ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΡΚΙΑ... ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΥΡΚΟΙ-ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ...ΕΞΩ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ [ΠΟΥ ΠΕΡΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ]... ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ... ΥΨΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ.. ΡΩΜΙΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ.. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΣΚΙΠΕΤΑΡΟΥΣ... ΡΩΜΙΟΙ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ.. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ... ΕΙΔΙΚΑ Ο ΜΩΡΙΑΣ ΘΑ ΚΥΡΗΧΘΕΙ ''ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ'''...ΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..
ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ
ΤΟΥΡΚΟΡΩΜΙΕ ΤΟΥΡΚΟΡΩΜΙΕ ΕΕΕΕ
ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ
ΤΟΥΡΚΟΡΩΜΙΟΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ
Ο ΒΕΡΟΣ Ο ΤΣΟΛΙΑΣ ΕΙΝ ΑΠ ΤΗ ΣΚΙΠΕΡΙΑ
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥ
ΚΑΙ ΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ
ΚΕΜΑΛ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ
ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΧΑΡΕΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΤΑΝ ΙΔΡΥΘΗΚΕ
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ '''ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ'''
ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΤΗΣ ΜΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Nero έγραψε: 08 Σεπ 2019, 18:25
Πως σκατά γράφουν εκεί πέρα; Κάθε ποστ θέλει έγκριση απο μοντεράτορα. Πρέπει να είναι πιο αργό και από τη σοβιετική γραφειοκρατία....
Δεν έχεις καμιά ελπίδα, δεν έχει δρόμο πια για σε ,δεν έχει οδό..
Μένα με περμαμπανάρανε καίτοι ιδρυτικό μέλος, φιλόλογος με τα μεταπτυχιακά και τα διδακτορικά μου, πρώην διευθυντής σχολείου, πρώην
έφεδρος αξιωματικός κλπ κλπ
Πάπσε μωρέ και συ, εσένα σε έσωσε ο άνθρωπος.Στύγιος έγραψε: 08 Σεπ 2019, 20:08Nero έγραψε: 08 Σεπ 2019, 18:25
Πως σκατά γράφουν εκεί πέρα; Κάθε ποστ θέλει έγκριση απο μοντεράτορα. Πρέπει να είναι πιο αργό και από τη σοβιετική γραφειοκρατία....
Δεν έχεις καμιά ελπίδα, δεν έχει δρόμο πια για σε ,δεν έχει οδό..
Μένα με περμαμπανάρανε καίτοι ιδρυτικό μέλος, φιλόλογος με τα μεταπτυχιακά και τα διδακτορικά μου, πρώην διευθυντής σχολείου, πρώην
έφεδρος αξιωματικός κλπ κλπ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Αμφιλόχιος
Αύριο τα σχολεία θα ανοίξουν στην ώρα τους και όλοι οι αγιασμοι θα γίνουν κανονικά. Άλλη μια επιτυχία της κυβέρνησης. Μια ακόμα απόδειξη ότι με ευρωπαϊκή κυβέρνηση, σωστή δουλειά, σοβαρότητα και προγραμματισμό όλα είναι δυνατά για μας τους Έλληνες.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Είκοσι τέσσερις σελίδες και οι αντεθνικοί,εθνομηδενιστές κατ όνομα ή πραγματικοί αρνούνται να ζητήσουν να αλλάξει το άρθρο 16 του συντάγματος που επιβάλλει στο κράτος να αναπτύσσει την εθνική συνείδηση και φωνάζουν επειδή η υπουργός αρνείται να παρανομήσει.
-
πατησιωτης
Ας το ξαναβάλουμε γιατί μερικοί μπορεί να μην το είδαν.
https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofor ... deia-tehni
Η παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Κράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Ελλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες.
https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofor ... deia-tehni
Η παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Κράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Ελλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες.
- Υδράργυρος
Ας το αλλάξει η ΝΔ. Κυβέρνηση είναιπατησιωτης έγραψε: 11 Σεπ 2019, 00:24 Είκοσι τέσσερις σελίδες και οι αντεθνικοί,εθνομηδενιστές κατ όνομα ή πραγματικοί αρνούνται να ζητήσουν να αλλάξει το άρθρο 16 του συντάγματος που επιβάλλει στο κράτος να αναπτύσσει την εθνική συνείδηση και φωνάζουν επειδή η υπουργός αρνείται να παρανομήσει.
-
πατησιωτης
Προσπαθεί επί 30 χρόνια.Υδράργυρος έγραψε: 11 Σεπ 2019, 08:40Ας το αλλάξει η ΝΔ. Κυβέρνηση είναιπατησιωτης έγραψε: 11 Σεπ 2019, 00:24 Είκοσι τέσσερις σελίδες και οι αντεθνικοί,εθνομηδενιστές κατ όνομα ή πραγματικοί αρνούνται να ζητήσουν να αλλάξει το άρθρο 16 του συντάγματος που επιβάλλει στο κράτος να αναπτύσσει την εθνική συνείδηση και φωνάζουν επειδή η υπουργός αρνείται να παρανομήσει.
Το συγκεκριμένο άρθρο,το παλιό ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να το διατηρήσουν πέρα από κάθε άλλο.Όταν επιχειρήθηκε η αναθεώρησή του επί Καραμανλή,ο Αλαβάνος έκανε κάθε Πέμπτη πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια που έσπαζαν βιτρίνες για να ματαιώσει την αναθεώρηση.Ονόμασε τους ταραχοποιούς που υποκινούσε ΄"γενιά του άρθρου 16".Ο Παπανδρέου που αρχικά έλεγε ότι θα συμβάλλει στην αναθεώρηση,την τελευταία στιγμή έκανε πίσω.
Η προηγούμενη κυβέρνηση άρχισε νέα αναθεώρηση και απέκλεισε κατηγορηματικά κάθε αναθεώρηση του άρθρου 16.Όταν ο Μητσοτάκης έδωσε ως αντάλλαγμα την πιθανή αναθεώρηση και του άρθρου 3 που αφορά τις σχέσεις εκκλησίας και κράτους εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δεχθεί την αναθεώρηση του άρθρου 16,ο Τσίπρας το απέρριψε.Μάλιστα στην προηγούμενη βουλή ο Κατρούγκαλος δήλωσε ότι ΟΛΗ η αναθεώρηση που ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε για να ΜΗΝ περιληφθεί σε αυτήν το άρθρο 16 και έτσι να αποκλεισθεί η αλλαγή του για τα επόμενα δέκα χρόνια.
Και αφού έχουν γίνει όλα αυτά έρχονται και φωνάζουν για την Κεραμέως που είπε ΚΑΤΑ ΛΕΞΙΝ αυτό που προβλέπεται στην δεύτερη παράγραφο του άρθρου που διατηρούν ως ιερό κειμήλιο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 98 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 61 Απαντήσεις