!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?

Παραφυσική, μεταφυσικά, ανεξήγητα φαινόμενα
seismic
Phorum.gr user: seismic

Re: Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic »

Archmage έγραψε: 14 Ιουν 2019, 13:26
seismic έγραψε: 14 Ιουν 2019, 00:29
nik_killthemall έγραψε: 13 Ιουν 2019, 23:51 στη προσομοίωση δεν θα καταφέρεις να πετύχεις την ίδια φυσική συχνότητα ω με αυτό των 30 μέτρων όσο και να προσπαθείς γιατί δεν μπορείς να πειράξεις εκείνο το g (δηλ. την βαρύτητα)
Ναι το κατάλαβα. Ευχαριστώ.
Αφού (υποτίθεται) το κατάλαβες, τότε δεν ισχύει αυτό που έγραφες χτες, ότι «στα πειράματα μικροκλίμακας η συχνότητα δεν πολλαπλασιάζεται ούτε διαιρείται είναι σταθερό μέγεθος».
Ναι δεν ισχύει. Ισχύει πάντως ότι τα 2,41 g φυσικού σεισμού είναι υπέρ αρκετά για να δεις ότι η πατέντα δουλεύει.
Ακόμα ισχύει ότι στην μικροκλίμακα τα 2,41 g φυσικού σεισμού είναι πολύ περισσότερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 14 Ιουν 2019, 16:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άβαταρ μέλους
Archmage

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Archmage »

seismic έγραψε: 14 Ιουν 2019, 16:49
seismic έγραψε: 14 Ιουν 2019, 00:29Ναι το κατάλαβα. Ευχαριστώ.
Αφού (υποτίθεται) το κατάλαβες, τότε δεν ισχύει αυτό που έγραφες χτες, ότι «στα πειράματα μικροκλίμακας η συχνότητα δεν πολλαπλασιάζεται ούτε διαιρείται είναι σταθερό μέγεθος».
Ναι δεν ισχύει.
ΟΚ τότε πόση είναι;
seismic

Archmage έγραψε: 14 Ιουν 2019, 16:51
seismic έγραψε: 14 Ιουν 2019, 16:49
Ναι δεν ισχύει.
ΟΚ τότε πόση είναι;
Αν ήξερα ακριβώς θα σου έλεγα. Δεν ξέρω.
Ισχύει πάντως ότι τα 2,41 g φυσικού σεισμού είναι υπέρ αρκετά για να δεις ότι η πατέντα δουλεύει.
Ακόμα ισχύει ότι στην μικροκλίμακα τα 2,41 g φυσικού σεισμού είναι πολύ περισσότερα.
Το πόσα περισσότερα δεν ξέρω.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άβαταρ μέλους
Archmage

seismic έγραψε: 14 Ιουν 2019, 16:55Ακόμα ισχύει ότι στην μικροκλίμακα τα 2,41 g φυσικού σεισμού είναι πολύ περισσότερα.
Έτσι ήξερες και για τη συχνότητα αλλά αποδείχτηκε ότι τελικά έκανες λάθος.

Μήπως ισχύει το ίδιο και για την επιτάχυνση;

Μήπως αντί για «πολύ περισσότερα» είναι «πολύ λιγότερα»;
seismic

Archmage έγραψε: 14 Ιουν 2019, 17:00
seismic έγραψε: 14 Ιουν 2019, 16:55Ακόμα ισχύει ότι στην μικροκλίμακα τα 2,41 g φυσικού σεισμού είναι πολύ περισσότερα.
Έτσι ήξερες και για τη συχνότητα αλλά αποδείχτηκε ότι τελικά έκανες λάθος.

Μήπως ισχύει το ίδιο και για την επιτάχυνση;

Μήπως αντί για «πολύ περισσότερα» είναι «πολύ λιγότερα»;
Απόδειξέ το
Άβαταρ μέλους
Archmage

seismic έγραψε: 14 Ιουν 2019, 17:07
Έτσι ήξερες και για τη συχνότητα αλλά αποδείχτηκε ότι τελικά έκανες λάθος. Μήπως ισχύει το ίδιο και για την επιτάχυνση; Μήπως αντί για «πολύ περισσότερα» είναι «πολύ λιγότερα»;
Απόδειξέ το
Δε δουλεύει έτσι, εσύ ισχυρίζεσαι κάτι, ότι είναι «πολύ περισσότερα», και άρα εσύ οφείλεις να το αποδείξεις.
seismic

Archmage έγραψε: 14 Ιουν 2019, 17:14
seismic έγραψε: 14 Ιουν 2019, 17:07
Έτσι ήξερες και για τη συχνότητα αλλά αποδείχτηκε ότι τελικά έκανες λάθος. Μήπως ισχύει το ίδιο και για την επιτάχυνση; Μήπως αντί για «πολύ περισσότερα» είναι «πολύ λιγότερα»;
Απόδειξέ το
Δε δουλεύει έτσι, εσύ ισχυρίζεσαι κάτι, ότι είναι «πολύ περισσότερα», και άρα εσύ οφείλεις να το αποδείξεις.
Αυτό μου είπαν οι καθηγητές Αφού το είπαν οι καθηγητές κάτι ξέρουν.
Εσύ ξέρεις? Γνώμη έχεις .. γνώση έχεις?
Άβαταρ μέλους
Archmage

seismic έγραψε: 14 Ιουν 2019, 17:17
Archmage έγραψε: 14 Ιουν 2019, 17:14
seismic έγραψε: 14 Ιουν 2019, 17:07Απόδειξέ το
Άρα παπαγαλίζεις και αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι ότι ερμήνευσες όπως σε βολεύει έννοιες και μεθόδους για τις οποίες δεν ξέρεις τίποτα.

Τίποτα γραπτό από τους «καθηγητές» έχεις για το συγκεκριμένο θέμα; Όχι γενικόλογα μέηλ, για το συγκεκριμένο ρωτάω.

Έχεις γραπτά από τον «καθηγητή κ.Π.Καρύδη» (ή τον άλλο τον αμερικάνο) ότι το πρωτότυπο αντέχει σε «πολύ περισσότερα» από το μοντέλο;

seismic έγραψε: 14 Ιουν 2019, 17:17Εσύ ξέρεις? Γνώμη έχεις .. γνώση έχεις?
Δεν εξετάζομαι εγώ εδώ πέρα. Εσύ περιφέρεις την άγνοιά σου 10 χρόνια τώρα και ζητάς να σε πάρει στα σοβαρά ο κόσμος. Και τελικά αποδεικνύεται το προφανές, ότι μιλάς για πράγματα που δε γνωρίζεις (ο ίδιος το είπες).
seismic

Archmage έγραψε: 14 Ιουν 2019, 17:28
seismic έγραψε: 14 Ιουν 2019, 17:17
Archmage έγραψε: 14 Ιουν 2019, 17:14Δε δουλεύει έτσι, εσύ ισχυρίζεσαι κάτι, ότι είναι «πολύ περισσότερα», και άρα εσύ οφείλεις να το αποδείξεις.
Άρα παπαγαλίζεις και αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι ότι ερμήνευσες όπως σε βολεύει έννοιες και μεθόδους για τις οποίες δεν ξέρεις τίποτα.

Τίποτα γραπτό από τους «καθηγητές» έχεις για το συγκεκριμένο θέμα; Όχι γενικόλογα μέηλ, για το συγκεκριμένο ρωτάω.

Έχεις γραπτά από τον «καθηγητή κ.Π.Καρύδη» (ή τον άλλο τον αμερικάνο) ότι το πρωτότυπο αντέχει σε «πολύ περισσότερα» από το μοντέλο;

seismic έγραψε: 14 Ιουν 2019, 17:17Εσύ ξέρεις? Γνώμη έχεις .. γνώση έχεις?
Δεν εξετάζομαι εγώ εδώ πέρα. Εσύ περιφέρεις την άγνοιά σου 10 χρόνια τώρα και ζητάς να σε πάρει στα σοβαρά ο κόσμος. Και τελικά αποδεικνύεται το προφανές, ότι μιλάς για πράγματα που δε γνωρίζεις (ο ίδιος το είπες).
Όταν μιλάς σε ένα ντουβάρι ξέρεις δεν ξέρεις σε ντουβάρι μιλάς. Εγώ ξέρω αλλά δεν θα σας ανοίξω το κεφάλι να σας το βάλω μέσα με το ζόρι. Ότι δεν ξέρω δεν το ξέρω. Θα σου απαντήσω για την συχνότητα. Η συχνότητα δεν αλλάζει. Εσύ ισχυρίζεσαι ότι αλλάζει ... ΑΠΌΔΕΙΞΈ ΤΟ.
Βρες τους νόμους της μικροκλίμακας για δοκίμια και πες μου που λέει ότι αλλάζει η συχνότητα. Όσο για την επιτάχυνση. Μπορεί ένα σώμα που πέφτει στην Γη να έχει επιτάχυνση 9,81m/sec2 = 1g γιατί αυτή είναι η βαρύτητα της Γης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται σεισμοί πάνω από 1g
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 14 Ιουν 2019, 17:41, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

seismic έγραψε: 14 Ιουν 2019, 17:17 Αυτό μου είπαν οι καθηγητές Αφού το είπαν οι καθηγητές κάτι ξέρουν.
Εσύ ξέρεις? Γνώμη έχεις .. γνώση έχεις?
αποκλειεται.

οι καθηγητες και γενικοτερα οι μηχανικοι, δεν ξερουν τι τους γινεται, αφου. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Archmage

seismic έγραψε: 14 Ιουν 2019, 17:34Θα σου απαντήσω για την συχνότητα. Η συχνότητα δεν αλλάζει. Εσύ ισχυρίζεσαι ότι αλλάζει ... ΑΠΌΔΕΙΞΈ ΤΟ.
Καλά, λίγο πιο πάνω δεν έγραψες ότι αλλάζει; Έφαγε μπλου σκριν το σύστημα στα δύσκολα και γύρισε στα παλιά; :lol:

Τέλος πάντων, στο έγραψε πιο πάνω ο άλλος.

Και είπες μάλιστα ότι το κατάλαβες :smt005:
seismic

Archmage έγραψε: 14 Ιουν 2019, 17:41
seismic έγραψε: 14 Ιουν 2019, 17:34Θα σου απαντήσω για την συχνότητα. Η συχνότητα δεν αλλάζει. Εσύ ισχυρίζεσαι ότι αλλάζει ... ΑΠΌΔΕΙΞΈ ΤΟ.
Καλά, λίγο πιο πάνω δεν έγραψες ότι αλλάζει; Έφαγε μπλου σκριν το σύστημα στα δύσκολα και γύρισε στα παλιά; :lol:

Τέλος πάντων, στο έγραψε πιο πάνω ο άλλος.

Και είπες μάλιστα ότι το κατάλαβες :smt005:
Ναι έτσι κάνω όταν δεν με καταλαβαίνουν. Εδώ δεν είσαστε για να ανταλλάξουμε απόψεις Είσαστε για να κοροϊδεύετε τον εαυτό σας πρώτα και μετά εμένα.
Άβαταρ μέλους
Archmage

seismic έγραψε: 14 Ιουν 2019, 17:43Ναι έτσι κάνω όταν δεν με καταλαβαίνουν.
Α τώρα δεν καταλαβαίνεις και ελληνικά εκτός από μαθηματικά;

Έγραψες ότι κατάλαβες γιατί αλλάζει η συχνότητα. Πήγαινε πιο πάνω και διάβασέ το ξανά. Στο εξήγησε γιατί. Με νούμερα.
seismic

Archmage έγραψε: 14 Ιουν 2019, 17:46
seismic έγραψε: 14 Ιουν 2019, 17:43Ναι έτσι κάνω όταν δεν με καταλαβαίνουν.
Α τώρα δεν καταλαβαίνεις και ελληνικά εκτός από μαθηματικά;

Έγραψες ότι κατάλαβες γιατί αλλάζει η συχνότητα. Πήγαινε πιο πάνω και διάβασέ το ξανά. Στο εξήγησε γιατί. Με νούμερα.
Τα είδα όλα Απαντάω Όταν δεν αλλάζει η συχνότητα και αλλάζει το μέγεθος της μετατόπισης αυξάνει η επιτάχυνση.
Έτσι είναι και έτσι γίνεται. Δεν θα μικρύνουμε την επιτάχυνση με το ζόρι.
Άβαταρ μέλους
Archmage

seismic έγραψε: 14 Ιουν 2019, 17:49Τα είδα όλα Απαντάω Όταν δεν αλλάζει η συχνότητα και αλλάζει το μέγεθος της μετατόπισης αυξάνει η επιτάχυνση. Έτσι είναι και έτσι γίνεται. Δεν θα μικρύνουμε την επιτάχυνση με το ζόρι.
Αυτό είναι φυσική σχολείου και σαφώς δε σε ρώτησα αυτό.

Η ερώτηση είναι πώς συνδέεται η συχνότητα του πρωτότυπου με αυτή του μοντέλου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εναλλακτικές επιστήμες”