Την έχω τυλίξει ήδη. Όταν θα βάλει και ο Μητσοτάκης κόκκινο καπέλο θα του τη στείλω.
Μέχρι τότε, προηγούνται άλλοι αποδέκτες.
Την έχω τυλίξει ήδη. Όταν θα βάλει και ο Μητσοτάκης κόκκινο καπέλο θα του τη στείλω.
Μας έπρηξε αυτός, ας αρχίσει επιτέλους τη γενοκτονία, η φορουμικη πλάση, οι αριστεροί αλληλεγγυοι-ες et al., διψάνε για αίμα. Πόση υπομονή να κάνουν
Θα περιοριστεί σε μικρό επιθέσεις η χεσμπολαχ.killzone έγραψε: 09 Οκτ 2023, 22:02Κατι μου λεει οτι πρεπει να ειναι συντονισμενοι με την Χαμας....Τοξοβόλος_UK έγραψε: 09 Οκτ 2023, 22:01 ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ
killzone έγραψε: 09 Οκτ 2023, 22:01 Αρα τελικα θα μπουν μεσα στην Γαζα....εχει να γεμισει φερετρα η Ιερουσαλημ
https://twitter.com/disclosetv/status/1 ... 7912058927
EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Οκτ 2023, 22:05Μας έπρηξε αυτός, ας αρχίσει επιτέλους τη γενοκτονία, η φορουμικη πλάση, οι αριστεροί αλληλεγγυοι-ες et al., διψάνε για αίμα. Πόση υπομονή να κάνουν
Και οι άλλοι στη Δυτική Οχθη θα κάθονται να χαζευουν; δε θα υπαρξει τεραστιο κύμα τρομοκρατίας; εκτός αν έχει ήδη αρχίσει να του δίωχνει προς τα δυτικά. Δηλαδή το ισραηλ θα σπρώξει εκτός 4 εκατομμύρια Παλαιστίνιους όπως αζεροι, και θα λυθεί το ζήτημα. Χλωμό μου φαίνεται.killzone έγραψε: 09 Οκτ 2023, 22:04Ολα θα φανουν αυριο...εαν οντως μπουν μεσα στην Γαζα τοτε σημαινει οτι θελουν να τελειωνουνε με αυτην την κατασταση μια κ καλη μετα απο 80 χρονιαΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Οκτ 2023, 22:00Μεγαλόστομιες του κωλου για να ανεβάσει το ηθικο. Όταν έχεις τόσα εκατομμύρια εχθρούς μεσα στο έδαφος σου, τι μπορείς να κάνεις; δεν έχεις κάποια αποικία στου διαόλου το κέρατο.
Εχουμε να δουμε πτωματα.....
Εσύ τον ανέφερες, όχι εγώ.Saturn έγραψε: 09 Οκτ 2023, 22:08 Έχετε καταλάβει τί ακριβώς θα γίνει και στον δυτικό κόσμο έτσι ;
Γαλή, μην ξαναλέμε τώρα για τον μητσοτό εδώ, δεν σχολιάζω οπότε
και θα καθονται οι αλλαχ ακμπαρακηδες σε ολη την ευρωπη με σταυρωμενα χερια ;Otto Weininger έγραψε: 09 Οκτ 2023, 22:07killzone έγραψε: 09 Οκτ 2023, 22:01 Αρα τελικα θα μπουν μεσα στην Γαζα....εχει να γεμισει φερετρα η Ιερουσαλημ
Μη το παλεύεις άλλο ρε φίλε. Οι Ισραηλινοί θα τους ισοπεδώσουν ενώ ταυτόχρονα το αμερικανικό αεροπλανοφόρο είναι εκεί για να θυμίζει σε άλλους πετσετοκεφαλους ότι αν δοκιμάσουν χοντράδες θα βρέξει φωτιά.
Αν κουνηθουν στην Ελλάδα τα μουσλιμια θα γίνει πογκρόμ ρε. Εμείς μόνο από γύφτους δεχόμαστε να μας γαμανε κ να μας δερνουν
Λες να μας κάνουν τέτοιο δώρο;killzone έγραψε: 09 Οκτ 2023, 22:09και θα καθονται οι αλλαχ ακμπαρακηδες σε ολη την ευρωπη με σταυρωμενα χερια ;Otto Weininger έγραψε: 09 Οκτ 2023, 22:07killzone έγραψε: 09 Οκτ 2023, 22:01 Αρα τελικα θα μπουν μεσα στην Γαζα....εχει να γεμισει φερετρα η Ιερουσαλημ
Μη το παλεύεις άλλο ρε φίλε. Οι Ισραηλινοί θα τους ισοπεδώσουν ενώ ταυτόχρονα το αμερικανικό αεροπλανοφόρο είναι εκεί για να θυμίζει σε άλλους πετσετοκεφαλους ότι αν δοκιμάσουν χοντράδες θα βρέξει φωτιά.![]()
Εγώ δέχομαι και Ισλαμική πούτσα. Και 2 ταυτόχρονα έχω φάει.EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Οκτ 2023, 22:10
Αν κουνηθουν στην Ελλάδα τα μουσλιμια θα γίνει πογκρόμ ρε. Εμείς μόνο από γύφτους δεχόμαστε να μας γαμανε κ να μας δερνουν![]()
Δεν ξερω πραγματικα τι εχουν στο μυαλο τους οι Εβραιοι......αυτο που ξερω ειναι οτι θα επακολουθησουν τρομοκρατικες ενεργειες παντου και στην Ευρωπη κ στην Ελλαδα...Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Οκτ 2023, 22:09Και οι άλλοι στη Δυτική Οχθη θα κάθονται να χαζευουν; δε θα υπαρξει τεραστιο κύμα τρομοκρατίας; εκτός αν έχει ήδη αρχίσει να του δίωχνει προς τα δυτικά. Δηλαδή το ισραηλ θα σπρώξει εκτός 4 εκατομμύρια Παλαιστίνιους όπως αζεροι, και θα λυθεί το ζήτημα. Χλωμό μου φαίνεται.killzone έγραψε: 09 Οκτ 2023, 22:04Ολα θα φανουν αυριο...εαν οντως μπουν μεσα στην Γαζα τοτε σημαινει οτι θελουν να τελειωνουνε με αυτην την κατασταση μια κ καλη μετα απο 80 χρονιαΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Οκτ 2023, 22:00
Μεγαλόστομιες του κωλου για να ανεβάσει το ηθικο. Όταν έχεις τόσα εκατομμύρια εχθρούς μεσα στο έδαφος σου, τι μπορείς να κάνεις; δεν έχεις κάποια αποικία στου διαόλου το κέρατο.
Εχουμε να δουμε πτωματα.....