Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ναι εντάξει ορθολογιστή της πουτσας
Αλλά εδώ μας έφερναν πορίσματα βγαλμένα μέσα από τον κώλο του Καψή και διαφόρων άλλων
Μήπως μπορείς να μας φέρεις και εσύ ένα τελικό πόρισμα;
Γιατί εγώ βλέπω ότι την υπόθεση την ανέλαβε το ανθρωποκτονιων
Όπως σημειώνουν αστυνομικές πηγές, από τα έως τώρα ιατροδικαστικά ευρήματα δεν έχουν προκύψει στοιχεία που να επιβεβαιώνουν την εκδοχή της ανθρωποκτονίας.
Ωστόσο, η οικογένεια του αδικοχαμένου Βασίλη από την πρώτη στιγμή μιλά για εγκληματική ενέργεια, κάτι που είχε υπονοήσει και η μητέρα του σε ανάρτησή της, και το αίτημα για διαβίβαση της υπόθεσης στην Αθήνα φέρεται να γίνεται προκειμένου να εξεταστεί διεξοδικά και το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας.
Ναι εντάξει ορθολογιστή της πουτσας
Αλλά εδώ μας έφερναν πορίσματα βγαλμένα μέσα από τον κώλο του Καψή και διαφόρων άλλων
Μήπως μπορείς να μας φέρεις και εσύ ένα τελικό πόρισμα;
Γιατί εγώ βλέπω ότι την υπόθεση την ανέλαβε το ανθρωποκτονιων
Όπως σημειώνουν αστυνομικές πηγές, από τα έως τώρα ιατροδικαστικά ευρήματα δεν έχουν προκύψει στοιχεία που να επιβεβαιώνουν την εκδοχή της ανθρωποκτονίας.
Ωστόσο, η οικογένεια του αδικοχαμένου Βασίλη από την πρώτη στιγμή μιλά για εγκληματική ενέργεια, κάτι που είχε υπονοήσει και η μητέρα του σε ανάρτησή της, και το αίτημα για διαβίβαση της υπόθεσης στην Αθήνα φέρεται να γίνεται προκειμένου να εξεταστεί διεξοδικά και το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας.
Σταμάτησα να διαβαζω στο όπως σημειώνουν αστυνομικές πηγές
Εδώ μας έβαζαν άρθρα του Καψή που μιλούσαν με βάση το πόρισμα
Γελάει ο κόσμος ρε μλκες με την χαζομάρα σας
Όχι την δικιά σου,εσύ έχεις αναλάβει τον ρόλο του ορθολογιστή της τσουτσους, είσαι άλλο φρούτο
Green Dragon έγραψε: 07 Απρ 2025, 10:23
Μου αρέσει που συζητάμε ακόμα αν ήταν δολοφονία ή όχι. Με τόση βλακεία που βασιλεύει πως να πάει μπροστά αυτή η χώρα;
Τι δηλαδή; Ερωτηματικό σημαίνει συζήτηση που θεωρώ ηλίθιο να κάνω. Το πράγμα μιλάει από μόνο του και κανένας Μητσοτάκης δεν μπορεί να με πείσει για το αντίθετο όσα στοιχεία και να κατασκευάσει.
Green Dragon έγραψε: 07 Απρ 2025, 10:27
Τι δηλαδή; Ερωτηματικό σημαίνει συζήτηση που θεωρώ ηλίθιο να κάνω. Το πράγμα μιλάει από μόνο του και κανένας Μητσοτάκης δεν μπορεί να με πείσει για το αντίθετο όσα στοιχεία και να κατασκευάσει.
Οκ
Δεν σε φαίνεται περίεργο όμως που οι ίδιοι που μιλάνε για τα τεμπη έσπευσαν να μας πουν για δήθεν τελικά πορίσματα για θάνατο από φυσικά αίτια;
Το οτι του εκοψαν το δαχτυλο το λεει καποιος εκτος απο τον μποτοξκια Κουσουλο που τον ειχε εντοπισει και σε εικονες του google maps;
Γιατι δεν εχω δει να το λεει ουτε η οικογενεια του
Μέχρι στιγμής έχουν κάνει 3 δολοφονίες συγκάλυψης. Ποιά άλλη κυβέρνηση έκανε τέτοια πράγματα; Ακόμα και επί Σημίτη θα ακουγόταν εντελώς εξωπραγματικό να γίνονται δολοφονίες.
Το οτι του εκοψαν το δαχτυλο το λεει καποιος εκτος απο τον μποτοξκια Κουσουλο που τον ειχε εντοπισει και σε εικονες του google maps;
Γιατι δεν εχω δει να το λεει ουτε η οικογενεια του
Τοσο η μητερα του οσο και ο θειος του μιλησαν εξαρχης για συμμορια δολοφονων που υπακουε σε κακοψυχο αφεντικο.
[user]Αρίστος [/user]
Ρωταω κατοι συγκεκριμενο και μου απαντας κατι ασχετο
Υποστηριζει η οικογενεια Καλογηρου οτι του εχουν κοψει το δαχτυλο;
Ναι η Οχι;
Green Dragon έγραψε: 07 Απρ 2025, 10:37
Μέχρι στιγμής έχουν κάνει 3 δολοφονίες συγκάλυψης. Ποιά άλλη κυβέρνηση έκανε τέτοια πράγματα; Ακόμα και επί Σημίτη θα ακουγόταν εντελώς εξωπραγματικό να γίνονται δολοφονίες.