!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
- Dwarven Blacksmith
Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
vantono

δεν θα δουλευε ουτε αυτο, υπαρχει πρόβλημα μόδας στον συνδυασμό, την ειδε μετά και ασχετα με αυτα που λεει, καταλαβε οτι δεν ταιριαζει, ειχε κανει λαθος. Οτι και να λέγαμε δεν υπήρχε τρόπος να την ανεβάσει, την είχε σβήσει σίγουρα.GoBack έγραψε: 20 Ιούλ 2023, 12:08Ακομα και αυτο να ηθελε να πετυχει το εκανε με λαθος τροπο.Για να πιασει επρεπε να πει οχι μη βαλεις γιατι δεν βλεπεσαι
-
user0972003
enaon έγραψε: 20 Ιούλ 2023, 12:18δεν θα δουλευε ουτε αυτο, υπαρχει πρόβλημα μόδας στον συνδυασμό, την ειδε μετά και ασχετα με αυτα που λεει, καταλαβε οτι δεν ταιριαζει, ειχε κανει λαθος. Οτι και να λέγαμε δεν υπήρχε τρόπος να την ανεβάσει, την είχε σβήσει σίγουρα.
Παμπόνηρο γατί...ήταν γαμάτο σου είπα, δεν έχω προβλήματα στυλιστικά, ξέρω τι μου γίνεται. Τη φωτό την έχω και στην παραλία μου κάνανε σχόλια πως είναι πολύ ωραίος συνδυασμός
Και πού ξες εσύ ότι δεν έπιασε;GoBack έγραψε: 20 Ιούλ 2023, 12:08Ακομα και αυτο να ηθελε να πετυχει το εκανε με λαθος τροπο.Για να πιασει επρεπε να πει οχι μη βαλεις γιατι δεν βλεπεσαι
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Όταν λες "ωραίος ο συνδυασμός", εννοείς τα ρούχα;user έγραψε: 20 Ιούλ 2023, 18:14enaon έγραψε: 20 Ιούλ 2023, 12:18δεν θα δουλευε ουτε αυτο, υπαρχει πρόβλημα μόδας στον συνδυασμό, την ειδε μετά και ασχετα με αυτα που λεει, καταλαβε οτι δεν ταιριαζει, ειχε κανει λαθος. Οτι και να λέγαμε δεν υπήρχε τρόπος να την ανεβάσει, την είχε σβήσει σίγουρα.GoBack έγραψε: 20 Ιούλ 2023, 12:08
Ακομα και αυτο να ηθελε να πετυχει το εκανε με λαθος τροπο.Για να πιασει επρεπε να πει οχι μη βαλεις γιατι δεν βλεπεσαι
Παμπόνηρο γατί...ήταν γαμάτο σου είπα, δεν έχω προβλήματα στυλιστικά, ξέρω τι μου γίνεται. Τη φωτό την έχω και στην παραλία μου κάνανε σχόλια πως είναι πολύ ωραίος συνδυασμός![]()
-
user0972003
Εσύ είσαι αυτός ο φλεγόμενος; Θα το βάλω να παίξειenterprise-psi έγραψε: 20 Ιούλ 2023, 10:59
Δεν επιασε
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
user0972003
Και τα "ρούχα" μεταξύ τους και ο συνδυασμός ρούχου και περιεχόμενουIsildur έγραψε: 20 Ιούλ 2023, 18:20Όταν λες "ωραίος ο συνδυασμός", εννοείς τα ρούχα;user έγραψε: 20 Ιούλ 2023, 18:14enaon έγραψε: 20 Ιούλ 2023, 12:18
δεν θα δουλευε ουτε αυτο, υπαρχει πρόβλημα μόδας στον συνδυασμό, την ειδε μετά και ασχετα με αυτα που λεει, καταλαβε οτι δεν ταιριαζει, ειχε κανει λαθος. Οτι και να λέγαμε δεν υπήρχε τρόπος να την ανεβάσει, την είχε σβήσει σίγουρα.
Παμπόνηρο γατί...ήταν γαμάτο σου είπα, δεν έχω προβλήματα στυλιστικά, ξέρω τι μου γίνεται. Τη φωτό την έχω και στην παραλία μου κάνανε σχόλια πως είναι πολύ ωραίος συνδυασμός![]()
user έγραψε: 20 Ιούλ 2023, 18:23Και τα "ρούχα" μεταξύ τους και ο συνδυασμός ρούχου και περιεχόμενου![]()
Καλά, για να το λες...
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
user0972003
Ένας μόνο θα το δει αυτό!
Ο ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ

Ο ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
200ευρ/ημ; ασε θα παρω 2 αλβανούς με 40ευρ/ημ ό ενας.τωρα όμως ολοι ειμαστε σε αλερτ,οι δεξαμενες γεματεςGoBzi έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 19:41Κοντά στα 250 είμαι τώρα, για εσένα συμφορουμιτη έρχομαι για 200. Που βρίσκεσαι, να δούμε εάν βολεύει.Who is The 4th man έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 02:18GoBzi έγραψε: 26 Μάιος 2023, 19:20
Για γαμο το πήρα όντως, αλλά δεν παντρεύονται εγώ.
Αυτή είναι από το γάμο μου:
![]()
ρε συ φιλαρα ασε τις γραβατιες κ κουστουμιες και πες μου τι μεροκαματο θελεις για ναρθεις να με βοηθησεις γιατι εδω
σενα βουνο εχω μπλεξει ασχημα πισω απο μια αποθηκη......ξαφνικα πεταχτηκε ενα πραμα γλοιωδες και σκουρο......![]()
εκει που κλαδευα κατι καστανιες συκιες κουτσουπιες που εχουν θεριεψει
μιλαμε δικε μου εκλασα μεντες........![]()
https://drive.google.com/file/d/18G5Hyf ... H3FA4/view
μου ειπανε οι γειτονες οτι πρεπει να ητανε σαπιτης και να αραξω γιατι απλως τρωει ποντικια και σαυρες.....
ευτυχως ομως καθαρισε σε λιγες ωρες τη δουλεια ενας γαταρος που ερχεται συχνα
αυτη τον καθαρισε
https://i.postimg.cc/XYz8CkSJ/20230609-113249.jpg
![]()
![]()
επισης τα μπετονια που εχουν για ποτισματα-ραντισματα γεματα και περιμενουν όλοι...έτσι και ξεμυτησει
φωτια καπου γυρω θα'ναι δυσκολα,ασε που θα πεσει και μύνημα για να τη κοπανίσουμε......
περιοχη όπως ανεβαινουμε για Ζηρεια μετα τούς καλιάνους......
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 90 Απαντήσεις
- 4376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη