Το είπε και ο Παπάς, όσοι είναι σε ευπαθείς ομάδες, να βάλουν ράδιο και να κάνουν εκεί Εκκλησία. ΣΕ μας στη Γερμανία είπε να μη φιλήσουμε Εικόνες, μια υπόκλιση αρκεί.Κόκκορας έγραψε: 14 Μαρ 2020, 02:30μεσα στην εκκλησια λογικο ειναι να φοβαται μην κολησει.Cavaliere έγραψε: 14 Μαρ 2020, 02:28Τρελλάθηκες; Δεν πάει πουθενά.Gherschaagk έγραψε: 14 Μαρ 2020, 02:27
Πολύ πιο μικρή.
Και τι σου είπε η δική σου πως είναι Σαρακοστή και θα πάει;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Ordem e Progresso.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
ST48410 έγραψε: 14 Μαρ 2020, 02:31Και εδώ και στο παλιό οι ειρωνείες ήταν ψωμοτύρι. Ελπίζω να επανεξετάσεις γιατί χρειάζονται ευγενικοί και ψύχραιμοι χρήστες σαν και σένα, αλλά όπως νομίζεις.Κόκκορας έγραψε: 14 Μαρ 2020, 02:24 υπαρχουν και τα pm οταν ερθει η ωρα,αντε να δουμε αν μπορει να κανονιστει γιατι εχουμε πιασει και τις ακρες αυτης της χωρας![]()
κοιτα οπως το βλεπω εγω τελευταια η ειρωνεια ακομα και οι προσβολες πανε συννεφο,σε οσους πιστευουν ,αλλα και για την Παναγια διαβασαμε σημερα καμποσα μέρα Χαιρετισμών και γενικα παει να γινει συνηθειο ..παλιοτερα δεν ηταν ετσι.Οσο και αν συμπαθω εδω τα μελη της κοινοτητας ειναι κατι που δεν μου αρεσει να το διαβαζω,να μπαινει δηλαδη μεσα μου,το νιωθω λιγο σαν βρωμια ολο αυτο.Δεν ειναι ωραιο πραγμα.
τελος παντων,τι τα θες,αυτα δεν ειναι να γραφονται προς τα εξω νομιζω![]()
εις το επανιδεις![]()
Σε κάθε περίπτωση εύχομαι να είσαι καλά.
αυτο το επανιδεις ως τελευταια λεξη μου στο πχορουμ με χαλασε!τι σαρδαμ!κατσε να γραψω μερικα μηνυματα ακομα μπας και το σωσω
μην λες καλα λογια και ντρεπομαι
γραψε καμια βρισια να φυγουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 14 Μαρ 2020, 02:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ αν δεν Εξομολογηθώ, δεν κοινωνάω. Και προς καιρού δεν νηστεύω καν.Gherschaagk έγραψε: 14 Μαρ 2020, 02:29Και πολύ καλά κάνει. Εσύ γιατί θα πας;Cavaliere έγραψε: 14 Μαρ 2020, 02:28Τρελλάθηκες; Δεν πάει πουθενά.Gherschaagk έγραψε: 14 Μαρ 2020, 02:27
Πολύ πιο μικρή.
Και τι σου είπε η δική σου πως είναι Σαρακοστή και θα πάει;
Ordem e Progresso.
Ρε, τι πάθατε όλοι, πάνω που χρειαζόμαστε ανθρωπιά και επικοινωνία στις γκαραντίνες, φεύγετε; Άντε.Κόκκορας έγραψε: 14 Μαρ 2020, 02:34ST48410 έγραψε: 14 Μαρ 2020, 02:31Και εδώ και στο παλιό οι ειρωνείες ήταν ψωμοτύρι. Ελπίζω να επανεξετάσεις γιατί χρειάζονται ευγενικοί και ψύχραιμοι χρήστες σαν και σένα, αλλά όπως νομίζεις.Κόκκορας έγραψε: 14 Μαρ 2020, 02:24 υπαρχουν και τα pm οταν ερθει η ωρα,αντε να δουμε αν μπορει να κανονιστει γιατι εχουμε πιασει και τις ακρες αυτης της χωρας![]()
κοιτα οπως το βλεπω εγω τελευταια η ειρωνεια ακομα και οι προσβολες πανε συννεφο,σε οσους πιστευουν ,αλλα και για την Παναγια διαβασαμε σημερα καμποσα μέρα Χαιρετισμών και γενικα παει να γινει συνηθειο ..παλιοτερα δεν ηταν ετσι.Οσο και αν συμπαθω εδω τα μελη της κοινοτητας ειναι κατι που δεν μου αρεσει να το διαβαζω,να μπαινει δηλαδη μεσα μου,το νιωθω λιγο σαν βρωμια ολο αυτο.Δεν ειναι ωραιο πραγμα.
τελος παντων,τι τα θες,αυτα δεν ειναι να γραφονται προς τα εξω νομιζω![]()
εις το επανιδεις![]()
Σε κάθε περίπτωση εύχομαι να είσαι καλά.
αυτο το επανιδεις ως τελευταια λεξη μου στο πχορουμ με χαλασε!τι σαρδαμ!κατσε να γραψω μερικα μηνυματα ακομα μπας και το σωσω![]()
![]()
μην λες καλα λογια και ντρεπομαι![]()
γραψε καμια βρισια να φυγουμε
Ordem e Progresso.
- Κόκκορας
και ο Αμερικης ο δικος μας ειπε υποκλιση αρκει...ουτε χειροφιλημα χρειαζεται στον παπα..Cavaliere έγραψε: 14 Μαρ 2020, 02:33Το είπε και ο Παπάς, όσοι είναι σε ευπαθείς ομάδες, να βάλουν ράδιο και να κάνουν εκεί Εκκλησία. ΣΕ μας στη Γερμανία είπε να μη φιλήσουμε Εικόνες, μια υπόκλιση αρκεί.
ο δε μεσογαιας εκοψε ολες τις ακολουθιες πλην των Κυριακατικων λειτουργιων
Κι εδώ το Αντίδωρο χωρίς χειροφίλημα, από το καλάθι. Η Παναγιά μαζί σου.Κόκκορας έγραψε: 14 Μαρ 2020, 02:37και ο Αμερικης ο δικος μας ειπε υποκλιση αρκει...ουτε χειροφιλημα χρειαζεται στον παπα..
ο δε μεσογαιας εκοψε ολες τις ακολουθιες πλην των Κυριακατικων λειτουργιων
Ordem e Progresso.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
τα νούμερα σημαίνουν απλώς πιο εντατικές εξετάσειςST48410 έγραψε: 14 Μαρ 2020, 02:19Γιατί; Αν ήξερες σήμερα ότι η Τουρκία πχ έχει 10.000 κρούσματα και τα κρύβει δεν θα είχαν κόψει τις αεροπορικές πτήσεις όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες; Αν ξέραμε το μέγεθος του προβλήματος της Ιταλίας στην ολότητά του δεν είναι πιο πιθανό ότι θα τους είχαμε αποκλείσει μέχρι τώρα;dna replication έγραψε: 14 Μαρ 2020, 02:16 τα νούμερα που ανακοινώνονται δεν έχουν σημασία...
σημασία έχει πως ανταποκρίνονται τα Συστήματα Υγείας των χωρών στον όγκο των περιστατικών
αν εξεταστούν οποιοιδήποτε 10.000 σε οποιαδήποτε χώρα θα βγούν θετικοί 500-1.000
αυτή νομίζω είναι η πραγματικότητα σημερα
- Κόκκορας
Σ ευχαριστω καλε μου Cavaliere με συγκινεις
ο καλος Θεος να ευλογει εσενα και την οικογενεια σου
και ολα τα παιδια βεβαια εδω μεσα!
αντε καλη συνεχεια,μην το βαζετε κατω τα στατιστικα ανεβαινουν,να ανεβει και η δικη μας η καλοσυνη και η προσοχη(και η προσευχη!μην την υποτιματε!)

ο καλος Θεος να ευλογει εσενα και την οικογενεια σου
και ολα τα παιδια βεβαια εδω μεσα!
αντε καλη συνεχεια,μην το βαζετε κατω τα στατιστικα ανεβαινουν,να ανεβει και η δικη μας η καλοσυνη και η προσοχη(και η προσευχη!μην την υποτιματε!)
δεν διαφωνώ σε αυτό που λες. Αλλά αν έχεις τα νούμερα είναι πιο εύκολο να αναληφθεί το πολιτικό κόστος αντιδημοφιλών αποφάσεων.dna replication έγραψε: 14 Μαρ 2020, 02:43τα νούμερα σημαίνουν απλώς πιο εντατικές εξετάσειςST48410 έγραψε: 14 Μαρ 2020, 02:19Γιατί; Αν ήξερες σήμερα ότι η Τουρκία πχ έχει 10.000 κρούσματα και τα κρύβει δεν θα είχαν κόψει τις αεροπορικές πτήσεις όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες; Αν ξέραμε το μέγεθος του προβλήματος της Ιταλίας στην ολότητά του δεν είναι πιο πιθανό ότι θα τους είχαμε αποκλείσει μέχρι τώρα;dna replication έγραψε: 14 Μαρ 2020, 02:16 τα νούμερα που ανακοινώνονται δεν έχουν σημασία...
σημασία έχει πως ανταποκρίνονται τα Συστήματα Υγείας των χωρών στον όγκο των περιστατικών
αν εξεταστούν οποιοιδήποτε 10.000 σε οποιαδήποτε χώρα θα βγούν θετικοί 500-1.000
αυτή νομίζω είναι η πραγματικότητα σημερα
Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τον Μεσογαίας. Δεν θα είναι τυχαίο.Κόκκορας έγραψε: 14 Μαρ 2020, 02:37 ο δε μεσογαιας εκοψε ολες τις ακολουθιες πλην των Κυριακατικων λειτουργιων
- hellegennes
Μισό λεπτό να φωνάξω τον OANNHSEA.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Eθνικοκοινωνιστης

μπουμερικη χρεωκοπικη γιολαντα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
αλητες κομμουνιστες
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 219 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα